Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 maart 2015

Lord Michael 5 Maart LICHTFEEST / 6 Maart 2015 / Annemiek Coenen

Lord Michael
5 Maart LICHTFEEST
7 Maart 2015 / Annemiek Coenen
Wie voelt het al, alles wat aan het ommekeren is?

Wie ziet het al, alles wat aan het ommekeren is?

Een mooie tijd breekt aan, een Gouden Tijd, alles wordt weerspiegeld in het Gouden Licht. Bescherming is er ook, voelen jullie dit?, langs alle kanten worden jullie geholpen.

Het Licht wordt grootser en grootser, als jullie zagen wat wij kunnen zien, zouden jullie er een feest van maken. Een Lichtfeest. Richt je van binnenuit op dit Lichtfeest de komende tijd feestgangers. Ook al voelt het voor sommigen van jullie nog niet zo.

Blijf je Licht hoog houden. Er komen vele veranderingen aan. In je kracht komen jullie te staan met vele wonderen die gaan gebeuren. Bij de één zal het iets sneller gaan dan bij de ander, maar lieve harten, het gaat gebeuren.

De Aarde is zo een lieflijke planeet en begint weer te stralen door de liefde die over haar heen verspreid wordt. Zo binnen zo buiten, alles is aan het veranderen, wij bejubelen dit.

Liefde is de oplossing van alles, zet er Liefde op of omheen en alles verandert.
Ik Ben Lord Michaël


Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl