Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 3 maart 2015

Lord Emanuel: Het Koninkrijk van de Hemel / 1 maart 2015

Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
Het Koninkrijk van de Hemel
1 maart 2015 
vertaling winny

Gegroet! Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel komt om jullie vandaag weer te begroeten. My oh, my! Ik dacht dat ik opgewonden was om bij jullie te zijn, de vorige keer maar ik merk IK BEN die dankbaarder is om hier te zijn dan ooit eerder, het is toenemend moeilijk voor me om tot deze boodschapper door te dringen omdat zij vecht met zelf twijfel en verwarring, chaotische omstandigheden en een oproep tot dit werk dat zij niet kan negeren. Zich vastklemmend aan het laatste wat zij weet in haar derde dimensionale werkelijkheid dat er geweest is, is alles dat zij het meest van haar leven weet, het loslaten van de laatste paar zaken die zij vindt te moeten beheersen en dat zij dat niet echt kan loslaten. 

Maar dit is het meest belangrijke werk dat ze kan doen, ook al lijkt het haar dat er geen manier is om de tijd toe te wijden aan het werk dat haar diepste Wezen naar voren roept, ze gaat door met worstelen om alles los te laten dat in haar weg staat om de vrije stroom om te dansen met de Schepping volledig toe te staan en dat wacht geduldig op haar. Hoe zal ik tijd vinden? Hoe zal ik voldoende geld verdienen om te leven? Zijn dit nou echt waardevolle boodschappen? Ze houdt nog steeds vast aan de laatste zorgen zoals de laatste beetjes rommel die nog het meest star zijn. Klinkt dit bekend? Dank jullie allen voor je geduld met de boodschapper en voor alle Liefde en ondersteuning die jullie haar zenden, zij krijgt dat en wordt er door ondersteund ook al is ze zich daar niet helemaal bewust van.

Zijn jullie net zo geduldig en liefdevol met jullie zelf vraag ik me af Lieve Kostbare Harten? Ik zend nu jullie collectieve Liefde door aan de boodschapper en zij is best overweldigd door die liefde en ondersteuning die ze krijgt van over de wereld voor deze boodschappen, zij hield zich zelf voor de gek door te denken dat het alleen ik ben is en haar en haar kleine ‘hoekje’ en haar computer en misschien haar moeder en beste vriend zijn die deze boodschappen lezen! Op deze wijze kan ze zich verbergen voor het feit dat die boodschappen ver en wijd verspreid worden en de harten van meer mensen raakt dan zij zichzelf toestaat te geloven. Waarom spelen jullie zo kleintjes Lieve Mensen? Ik vraag dit van je maar natuurlijk ken ik het antwoord.

Adem met me Lieve Mensen, adem en ontspan je.

Ik BEN hier, IK BEN komt bij jullie en de reden dat deze boodschappen ver en wijd gaan en energie schiet in de harten van zo velen rond de wereld is omdat de boodschappen een overdracht zijn van energie, niet alleen de woorden op de pagina die je leest, jullie krijgen tegelijkertijd een energie overdracht van die woorden in je Wezen die is geïntegreerd in je multi-lichaam systeem en die je tastbare veranderingen brengt en een tastbaar omhoog gaan van je besef en verheffing van jullie bewustzijn.

Dit heeft jullie deelname nodig en dat is waarom we bijna alle transmissies beginnen met mij die jullie uitnodigt om met mij te ademen. Dus laten we nu samen ademhalen. Weet dat IK BEN met jullie is, daar is geen twijfel over. Als iemand  van jullie nog in twijfel is over wie IK BEN en wat mijn business is met jullie dan nodig ik je uit om stil te zijn, met me te ademen en zo lang te wachten als nodig is in absolute stilte je adem te richten, Op je ademhaling met jouw aandacht op je hartsruimte. En wacht. Laat het gevoel van twijfel in je opstijgen en laat die door je heen spoelen terwijl je ademt en laat die adem iedere cel ontspannen in je lichaam. Wat ligt onder die twijfel? … Vrees?

Laat die vrees door je heen spoelen en blijf getuige van die angst, terwijl je je herinnert dat je niet je gedachten bent en je bent niet je gevoelens, het is gewoon deel van de ervaring, jij bent de Eeuwige Ziel van de Ene IK BEN, een geïndividualiseerd IK BEN om elk facet te ervaren van jou zelf.

Adem die Waarheid in Lieve Mensen want daarin zul je veiligheid en vrede vinden die je door elke gelegenheid van buiten heen zal dragen die je kant maar kan opkomen.

Lieve mensen, niets buiten jezelf kan je veiligheid brengen. Niets buiten jezelf kan je de Liefde brengen die je zoekt. Niets buiten jezelf kan je de her-verzekering brengen dat je de juiste keuzes kunt maken of het juiste doet. Je kunt dit niet verkeerd hebben, jullie Victorie is verzekerd.

Nog een ademhaling, Lieve Mensen, dit is belangrijk en ik wil dat jullie volledig en intens bij me zijn als ik deze woorden meedeel. Adem en ontspan je, sluit je ogen als dat helpt, leg je lichaam neer als je dit wilt. IK BEN met Jou nu en het is mijn wens dat je in je hart die absolute Waarheid voelt.

Voel de Liefde die je in je hart laat stralen. Dit is de Bron van Alles Dat er Is in je leven. Adem, ontspan, laat via je ademhaling de onmiskenbare Waarheid naar binnen. Jullie zijn de Geïncarneerde Schepper. De Geïndividualiseerd Aanwezigheid van God IK Ben.

God is Liefde, Liefde is Alles dat er is, alles wat er is te doen is vanuit deze plek, Lief te hebben, met elke ademhaling die je neemt en het maakt niet uit wat er je wordt voorgesteld, het maakt niet uit wat je gezegd is, het maakt niet uit welke uiterlijke presentatie het is die het leven je laat zien zodat je de gelegenheid kunt hebben om Lief te hebben wat het is, terug naar de Bron. Loop met mij Lieve Mensen, dit is het pad dat ik al voor je heb uitgelegd, ik heb de weg verlicht, jullie hoeven niet rond te stommelen in het duister, volg mijn spoor van Licht en ik zal het hele pad met jullie lopen.

Rust nu, Lieve Mensen, jullie hebben alles bereikt wat je hier kwam bereiken. Er is niets meer te doen dan Liefde. Dit is mijn Belofte aan Jullie. IK BEN Lord Emanuel en ik Houd van jullie Kostbare Harten, meer dan jullie je kunnen voorstellen. Het Koninkrijk van de Hemel is jullie Heilige Hart. Ga binnen met de Gouden Sleutel van Liefde en Alles zal jullie worden gegeven. Geef me nu 10 minuten van jullie Aarde tijd zodat ik aan jullie de Waarheid kan doorgeven en de eenvoud van die Almachtige verklaring. Dank jullie. God zegene jullie.