Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 1 maart 2015

Hilarion " Op de Fundering van Liefde, kan Alles Overwonnen worden" / Maart 2-9, 2014/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
" Op de Fundering van Liefde, kan Alles Overwonnen worden"
Maart 2-9, 2014/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Dierbaren,
Het is belangrijk om je in je hart te verbinden en diens raadgeving op te volgen en om je te herinneren dat sommige mensen in hun huidige moment door ervaringen heengaan die iemands inlevingsvermogen, mededogen en begrip nodig zijn terwijl zij omgaan met hun gevoelens op hun eigen eerbiedige manieren. Herinner je de liefde die in de kern van hun wezen en in die van jou ligt en laat het gewoon zijn hoe het ook is dat het zichzelf tot uitdrukking wenst te brengen. Sommige veranderingen die zich in mensen hun levens voordoen zijn die veranderingen die een totale herwaardering creëren van hoe iemand diens eigen bekijkt, en dat kan een moeilijk proces zijn als het ervaren wordt. In de kern van alle veranderingen in iemands leven ligt een les van acceptatie dat niet alles hetzelfde kan blijven en dat gebeurtenissen gebeuren die een leegte achterlaten, hetgeen niets ooit kan vervangen. Hierin, is het alleen het voorbijgaan van de tijd welke deze realisaties geneest.
Liefde in diens vele facetten van expressie is een zeer potente kracht en kan zelfs de meest cynische van verwachtingen genezen. Wanneer liefde bovenal in een persoon diens hart vastgehouden wordt, zweert de wereld samen om iemand de ervaringen te brengen welke die liefde reflecteren. Je hart toestaan om open te blijven gedurende tijden van verdriet en droefheid helpt bij het genezingsproces van ieder individu. Vaak, komen deze expressies vanuit een plaats van gekwetstheid binnenin de psyche van de persoon, en dit staat de persoon toe om naar binnenin te gaan en deze gevoelens met een grotere focus te onderzoeken dan dat er anderszins aan gegeven wordt. Het helpt hen groeien en hun begrip over zichzelf en anderen rondom hen heen uit te breiden zodat zij begrijpen dat ieder persoon gelijkaardige gebeurtenissen in hun eigen levens hebben, die hen helpen vormen in/naar meer open en liefdevolle expressies van de eigenschappen van de Schepper.
Op de fundering van liefde, kan alles overwonnen worden. In ieder persoon diens leven komen vele gebeurtenissen en omstandigheden welke hun ziel gekozen heeft om te ervaren om deze gebieden uit te lijnen binnenin hun eigen persoonlijkheid met de hogere aspecten van de menselijke expressie. Het helpt hen om zich te verbinden met een kracht groter dan hun menselijke zelven kunnen waarnemen en het is hoe zij beginnen te begrijpen dat er een grotere kracht aan het werk is in hun individuele levens dan dat zij eerder aannamen. Dit ontwaken van de kennis van een hogere kracht aan het werk in hun levens schenkt de individuen met de capaciteit om de vele beproevingen en tegenspoed van het leven te doorstaan en doordringt hen met een innerlijke kracht die nooit verloren zal raken ongeacht wat voor gebeurtenissen er ook gebeuren.
Met iedere levenservaring, verkrijgt ieder individu een belangrijke waarde welke een deel wordt van hun repertoire van vaardigheden en gereedschappen welke zij implementeren in hun levens zoals het nodig is. Het is alleen door je eigen ervaring dat je inlevingsvermogen en eenheid met een ander kunt voelen. Het is door dit proces dat eenheid onder alle wezens plaatsvindt. Er is ook een proces dat komt, met het geven aan jezelf, van liefde en voeden/koesteren welke genezing en bevrijding brengt van zelf-beschuldigingen, schuldgevoel, schaamte en andere gevoelens die je in een lagere trillingsstaat gehouden hebben en dit kan het individu bevrijden om voorwaarts in diens leven te gaan in een symbolisch nieuw begin.
Elk leven geleefd op de Aarde heeft grote waarde en diegenen die dit gebied van bestaan verlaten, laten een diepgaande stempel achter op diegenen in hun gebied van invloed. Diegenen die achtergelaten werden moeten zoeken naar het geschenk dat gegeven werd door hun geliefde in hun associaties en wisselwerkingen met elkaar. Soms, kunnen deze geschenken alleen herkend worden door het voorbijgaan van de tijd en ervaren worden in degenen die achterbleven. Iedere ervaring wordt door hun eeuwige ziel gebruikt om wijsheid en uitbreiding te vergaren als een deel van hun ziel kwaliteiten. Dit is het doel van het leven in een dualistische wereld geweest, terwijl zielen de polariteiten van tegengestelde krachten ervaren en zich nog steeds die kernessentie van Liefde en Licht binnenin hen kunnen herinneren.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com