Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 1 maart 2015

Heavenletter 5210 De Avenue van het Heden / Zondag 1 maart 2015

De Avenue van het Heden
Brief uit de Hemel
Zondag 1 maart 2015

God zei:

Hoe zou het zijn als het Universum geheld is richting jouw voordeel? Dit is het uitgangspunt om vanuit te beginnen. Anders, draag jij een zwaar gewicht -- het idee dat het Universum zich aan jou moet bewijzen. Begin als een vriend voor het Universum. Echt, het Universum is er niet op uit om jou te pakken te krijgen.

Het Universum en Ik trekken jou mee in het Heldere Licht van de Zon en naar het Heldere Licht van de Zon en alles wat met Helder Licht samen hangt. Hebt jij iets anders gedacht? Heb je misschien gedacht dat je verdwaald was in een bos ergens of in een dorre woestijn? Zou je werkelijk zo dwaas zijn om dat te denken?

Vandaag begin jij hernieuwd te denken. Dit betekent dat je begint met een juiste start. Dit is als het beloven van jouw trouw aan het Universum en Mij, of, op zijn minst, te stemmen voor Ons.

Waar heb jij jouw weddenschappen op ingezet? Denk hier eens een moment over. Heb je ingezet op een ramp, slechte gevoelens, wanhoop, enzovoort?

Kom, wandel de Avenue van het Heden in met Mij. Ik ben aan jouw zijde, en ben er nog nooit weg van geweest. Waarheen gij gaat, ga Ik. Zo simpel is het. Dit is alles wat je nodig hebt om te onthouden. Dit moet onthouden worden, zodat je weet waar je bent en waar je geleide voeten jou heen brengen. Jij bent niet een eenzame reiziger op Aarde. Jij bent pal in het centrum van Mijn hart. Jij vertrekt nooit.

Je verstand kan de Waarheid verlaten, de ziel van jou doet dat echter niet, kan het niet, zal het niet doen. Jij bent afgemeerd in Mijn hart, en Ik draag je in Mijn armen in het Centrum van Mijn hart.

Wat zou liefde kunnen betekenen behalve dat Ik jou draag? Ik dwaal niet af, weg van jou. In wat jij noemt je beste momenten, ben Ik bij jou. In wat jij je ergste momenten noemt, ben Ik bij jou. Ik ben onvermijdelijk bij jou. Je bent Mijn partner voor het leven, en leven betekent Eeuwigheid, want je bent een Eeuwig Wezen precies zoals Ik dat ben.

Het verschil tussen Ons, geliefden, is dat Ik weet waar Ik ben en met wie Ik ben, terwijl jij nog steeds probeert om het te achterhalen. Je maakt het problematisch terwijl er geen enkel probleem is, behalve jouw beperkte acceptatie.

Wij zijn reizigers in het licht en in het leven. Dit is een Ons verhaal. Ons verhaal is een Verhaal van Liefde, in duisternis en licht, volgen We de liefde, waar zij Ons ook heen brengt. Liefde kan Ons alleen naar het Centrum van Ons Ene Hart brengen. Er is nergens anders We heen kunnen gaan, noch kunnen We afwijken van Ons pad. O, het lijkt zeker zo voor jou. Er zijn veel dingen die zo lijken voor jou, die fout zijn. Dit is slechts één van hen.

Wij zijn sterke metgezellen, en We lopen samen door het leven. Er is geen dood. Als We Eeuwige Wezens zijn, zijn Wij zijn Eeuwig. En dit is niet voor tweeërlei uitleg vatbaar. Wij zijn Eeuwige Wezens in of uit een lichaam. Hogere ervaringen zijn uit het lichaam als We het lichaam beschouwen als hetgeen dat je naar beneden houdt. Zonder de zwaartekracht van jullie fysieke lichamen en denkgeesten, zouden jullie kunnen vliegen en weten dat jullie het doen.

Buiten je lichaam, maakt het niet uit voor jou of je vliegt of niet. Je bent niet verstrikt in dergelijke zaken als lichamen. Je gedachten zijn zo vers als madeliefjes, en dus geniet jij van elk Moment van de Eeuwigheid. Jij bent niet gevangen in de Eeuwigheid. Je bent in de Eeuwigheid. Uit je lichaam, ken jij niets anders dan de Eeuwigheid. Je bent, bij wijze van spreken, de essentiële werkende componenten of praktische aspecten van het leven in al zijn prachtige schoonheid. Buiten het lichaam, waardeer jij alles. Je ziet de grootsheid van het leven, en dat is alles wat je moet weten.

Op Aarde, wacht jouw Grootheid op jou om haar te vinden.

Vertaald: Anneke