Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 maart 2015

Heavenletter 5216 Gods Prachtige Kinderen/ Zaterdag 7 maart 2015

Gods Prachtige Kinderen
Brief uit de hemel
Zaterdag 7 maart 2015

God zei:

Het zou Mij gelukkig maken als jullie, Mijn mooie kinderen, weten hoe mooi jullie zijn en dierbaar en essentieel voor Mij. Ik weet dat je zou willen dat Ik gelukkig ben, zo gelukkig als maar kan zijn. En hier vertel Ik jou een manier om Me zo erg gelukkig te maken. Wil je dan doen?

Wil je toegeven dat Ik een uitstekend gezichtsvermogen heb, dat Ik je heel goed kan zien door alle schaduwen heen die jij misschien ziet. Mijn gezichtsvermogen is zo helder dat Ik niet eens overblijfselen van de schaduwen zie waar jouw ogen een blik op werpen. Mijn gezichtsvermogen is Mijn verrukking. Ik zie jou. Ik zie je heel goed. Ik zie jou zoals je bent.

Je ziet jezelf verkeerd door een vervormde visie, een samengetrokken visie, een visie die alleen naar buiten kan turen door een gedeeltelijke opening van jouw ogen. Ja, jij kijkt met je oogleden naar beneden. Wat je ziet is niet waar. O, zeker er kunnen rimpels zijn. Een vetkwab en alles waar je te veel van maakt kunnen er zijn. Je ogen zijn half gesloten, en je ogen zijn vertroebeld. Als jij niet de schoonheid ziet die Ik zie, zijn je ogen vertroebeld.

Je bent het eens met het idee dat je niet je lichaam bent, en toch concentreer jij je op je lichaam of wat dan ook in de wereld dat jij kiest om je op te concentreren. Als je kon zien, als je echt kon zien, zou je worden opgeschrikt door het Heldere Licht dat je bent. Je bent een Wezen dat Ik heb gemaakt en waar Ik van hou met heel Mijn hart, en Ik vraag jou om jezelf lief te hebben zoals Ik jou liefheb. Sta niet langer stil bij wat jij ziet als onvolmaaktheid. Het heeft geen zin. Je houdt jezelf voor de gek.

Het kan zijn dat jij een grote fouten-vinder bent, en je hebt eindeloze fouten te vinden bij jezelf, de keren dat je jezelf belachelijk gemaakt hebt, al die keren waar je spijt van hebt en niet trots op bent, al de fouten die je hebt gemaakt en ongedaan zou willen maken. Ik moet je zeggen dat zelfs als je terug kon gaan en alles ongedaan maken wat je ongedaan zou kunnen maken, jij beslist andere fouten zou vinden die je ook zou betreuren. Er is bijna geen einde aan de fouten waar jij naar zoekt en vindt. Jij bent klaar met jezelf aan te klagen. Geef jezelf een eerlijke kans.

Wanneer heb Ik gezegd dat jij bestaat uit al je fouten en twijfels en niet meer bent dan dat? Doe alles wat je niet prettig vindt aan jezelf in een tas en gooi het weg uit jouw toezicht. Verwijder voor eens en altijd alle littekens die je waarneemt en vergeet ze. Wees aan hen geen verantwoording schuldig. Maak ze niet tot jouw Goden.

Ik ben God binnenin jou. Bedoel jij te zeggen dat Ik geen Schoonheid herken als Ik het zie? Ben jij echt aan het proberen om te zeggen dat Mijn gezichtsvermogen defect is? Ben jij echt aan het proberen om te zeggen dat Ik niet weet waar Ik het over heb, en dat jij weet waar je het over hebt?

Laten We niet weifelen. Laten We een spade een spade noemen.
Jij bent Mijn Geschapen Wezen. Wil je zeggen dat Ik werd afgeleid toen Ik de menselijke Wezens geschapen heb, vooral jou, dat Ik jou hebt gemaakt als iemand die de inspectie niet zou kunnen passeren en dus wijs je jezelf af en waarschijnlijk ook alle andere mensen die Ik heb gemaakt met Mijn eigen twee handen met alle Liefde in het Universum en daarbuiten?

Als je niet goed over jezelf denkt, dan denk je niet goed over Mij. Daarom, met jouw gedachten, zeg je dat je het beter weet dan Ik. Ik zeg dat het goed zal zijn voor jou om naar Mij te luisteren en te accepteren wat Ik zeg en nooit meer terug te gaan.

Het maakt niet uit wie je bent en wat je kan hebben gedaan, hetzij met opzet of uit onbezonnenheid, weet nu dat dat alles niets te maken heeft met jou nu. Onder alle omstandigheden, ben jij Mijn Geliefde. Het wordt tijd dat je begint met jezelf welkom te heten en jezelf te begroeten zoals Ik jou begroet. Geloof in Mij, en geloof in jezelf. Ik maakte iets Groots toen Ik jou heb geschapen. Het is allemaal binnenin je. Het verleden doet er niet toe.

Het verleden is al jouw waarneming of misvatting. Zie zoals Ik het zie, en je zult Ware Waarneming hebben, en je zal stoppen met het verspillen van jouw tijd aan minder dan je Ware Identiteit.

Vertaald:  Anneke