Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 2 maart 2015

De Raad Jullie Hebben Precies wat er Nodig is voor Waar Jullie Zijn 1 Maart 2015 / Ron Head

De Raad
Jullie Hebben Precies wat er Nodig is voor Waar Jullie Zijn
1 Maart 2015 / Ron Head

Als je door je dag heengaat, wordt je dan bij jezelf gewaar dat je op situaties die gewoonlijk je "knoppen indrukken" op manieren reageert die jou verrassen? Ben je zoveel veranderd? Ben je één van diegenen die onverklaarbare dingen rondom jou heen ervaart? Zie je dingen waar je voorheen niet tot in staat was om deze te zien? Misschien stel je zelfs in vraag of je het wel of niet echt zag? Dingen hoort? Dat je dingen weet die je nooit wist en niet weet hoe je het weet? Heb je dromen die veel duidelijker en meer veelbelovend zijn? Voel jij je alsof er iets enorm groots en belangrijks net voorbij de volgende hoek is?

Welkom naar Maart van dit nieuwe jaar. Welkom naar de nieuwe jij. Voor diegenen van jullie aan de bovenzijde van jullie planeet, de Lente staat op het punt om uit de kiem tevoorschijn te komen. Voor jullie allemaal, jullie Lente begint tot bloei te komen. Wij hebben jullie heel vaak verteld dat een ieder van jullie opmerkelijke geschenken heeft die jullie met jullie meegebracht hebben voor deze nieuwe tijd. Velen van jullie hebben zich afgevraagd waar wij over spraken. Als, en terwijl, jullie binnenin naar jullie echte zelven zoeken, zullen jullie nu deze dingen vinden. Sommige zullen niet erg indrukwekkend voor jullie schijnen te zijn. Laat ons jullie verzekeren dat jullie precies hebben wat er nodig is voor waar jullie zijn.

In het begin mogen jullie je een beetje op zee voelen als jullie in/naar het nieuwe stappen. Dit is niet ongebruikelijk, nietwaar? Het is hetzelfde als het leren van iets nieuws. Jullie mogen onder de indruk zijn met wat jullie leren. Het is slechts het begin. Diegenen die in de rollen stappen als Wegwijzers hebben dit vaker gedaan dan dat jullie zouden kunnen tellen. Het mag verleidelijk zijn om je bekwaamheid in twijfel te trekken. In plaats daarvan suggereren wij dat je binnenin kijkt en je waarde vindt. We hebben dit vele keren besproken.

Jullie raakten waarschijnlijk vermoeid van het horen hoe jullie de sterkeren en de besten zijn. Als jullie wat voor bewust besef dan ook zouden hebben over wat er op het spel staat, zouden jullie nooit verwachten dat wie dan ook minder toevertrouwd zou worden met deze opdracht. De mensheid staat op het punt om te ontwaken en rond te kijken. Ze mogen zich de ogen uitwrijven en naar de douche struikelen. Ze mogen zich een paar minuten uit moeten strekken. Maar, oh, wat een dag zij voor zich hebben liggen. En de meesten van jullie zullen de beste plaats vlakbij de piste hebben.

Denk eraan om alles te zien als een onderdeel van de prachtige/wonderbaarlijke veranderingen die beloofd werden, ongeacht hoe zij in jullie media ook geportretteerd worden. Eerst, zal aan jullie verteld worden dat de hemel naar beneden valt. Wanneer het niet valt, mogen de dingen een klein beetje duidelijker worden voor diegenen die kunnen begrijpen wat er aan het gebeuren is. Dat zouden jullie zijn. Weersta de drang om te zeggen, "Ik heb het je toch gezegd." Help gewoon daar waar er om hulp gevraagd wordt. Ben gewoon vreedzaam. Wel, vreugdevol zal ook prima zijn.

Dus probeer niet om buiten het windscherm te kijken en te vragen of jullie er al zijn. Probeer om uit de zijraampjes te kijken en op te merken hoe alles voorbij snelt. Dit zal een maand van activering zijn. Jullie hebben een aanzienlijke tijd doorgebracht met het absorberen van de energieën waar wij steeds weer opnieuw over gesproken hebben. Nu zullen jullie ermee beginnen de resultaten te zien die jullie innerlijke veranderingen mogelijk gemaakt hebben. En als je eigen persoonlijke veranderingen nog niet zo heel erg groot lijken te zijn, herinner je dan dat ieder effect ook de oorzaak is voor een oneindig aantal van andere veranderingen. Verander je ongeduld in verwachting. Het is veel plezieriger.

Zegeningen, dierbare vrienden. Zoals altijd, voel onze aanwezigheid en onze Liefde.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/