Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 4 juni 2014

Channeling Kryon Sabine Sangitar 4 juni 2014. / Geplaatst: 21 maart 2015

Channeling Kryon
Sabine Sangitar
4 juni 2014. Geplaatst: 21 maart 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.
  
Ik Ben Kryon en ik begroet jullie met de magnetische liefdesenergie. Met de woorden OMAR TA SATT (groet aan de lichtwerker) zie ik jullie collectief. Hier in deze zaal en ook buiten hebben zich mensen verzameld om de boodschappen van liefde, de boodschappen van het leven, de boodschappen van het licht te horen, met jullie te zijn, in jullie te zijn, versmolten te zijn als een prachtige ster.

Versmolten als het zielenlicht SHIMAA. De harten van de mensen die zo liefhebbend zijn, zo vol vertrouwen en die zich ervan bewust zijn dat dit de verandering van de tijd is, dat hetgeen er komt het grootste en het machtigste is dat de planeet, het bewustzijn Lady Gaia en de mensen ooit hebben beleefd.

De poorten van Lemurie zijn geopend en 1728 lichtzuilen worden opgericht. Zij worden opgericht voor jullie.Zij worden opgericht om te werken voor het grote geheel. En elk individu dat bereid is om met volle kracht en liefde met intentie te werken, heeft een bijzondere opdracht. Het is zo dat deze lichtzuilen zich bewegen in de energieën, in het ritme van de liefde en zij verbinden zich met deze liefde. Leylijnen worden opgezet, verbindingen. Zo vele wezens zijn al in dit veld. Als jullie daar zijn begroeten zij jullie, eren en achten zij jullie als jullie binnentreden in het veld van de werkelijkheid.