Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 3 maart 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Maandag 2 Maart 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Maandag 2 Maart 2015

Er is een enorme vreugde die voortkomt uit het eenvoudige van dienst zijn.  Je hoeft niet te wachten tot je veel geld hebt of totdat je speciale vaardigheden hebt ontwikkeld om in staat om de stap te zetten van dienst te zijn. Verre van dat! Een glimlach, een knuffel, een vriendelijkheid, of gewoon beschikbaar zijn om te helpen, hoe het zich  presenteert, kan een enorm verschil maken.

De overgave van je dag tot je hoogste dienstverlening verschuift je automatisch in een prachtige energie en stroming. Er is geen speciaal ritueel of rite nodig, geef jezelf gewoon over met intentie en ga dan verder met je normale activiteiten. Je kunt mensen tegenkomen die je vragen stellen. Je kunt iemand tegenkomen die je in geen tijden hebt gezien die behoefte heeft aan een woord van bemoediging. Je mag gewoon overal een spoor van licht achterlaten waar je ook naar toe gaat.

Maar vergis je niet daarover, er is een mooie vrede en vreugde die voortkomt uit de wetenschap dat je volledig beschikbaar bent als een gewillig instrument voor het Universum om doorheen te werken.

Als er zich geen duidelijke mogelijkheden voordoen, weet gewoon dat het vasthouden van je eigen hoogste trilling  jouw geweldige bijdrage aan het geheel was. Hoewel jou dag zich ontvouwt, kunt je het, met volledige zekerheid, als een goed uitgevoerde taak beschouwen, als je het benaderd met oprechte overgave en intentie.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl