Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 5 februari 2015

Vragen voor Ashtar: 3 februari 2015


LORD ASHTAR

Erg Vroeg
Dinsdag
February 3 2015

Anne, Ashtar wenst u te behagen door dit te posten
als u dat wenst?


Dank je lieve zus !!

Vragen voor Ashtar:
Ashtar’s Antwoorden zijn vet gedrukt
 
Vraag: In een recente satsang, mijn goeroe zei dat iedereen die op deze planeet incarneert schulden heeft terug te betalen. Hoe weten we welke deze zijn en hoe kunnen we het beste omgaan met hen in voorbereiding op Ascentie?
 
Ashtar: De aarde is een van de kleinste planeten in dit zonnestelsel. Ze heeft een unieke kwaliteit die nergens anders wordt gevonden: De mensheid is in staat om te incarneren op aarde ten behoeve van het leren en is in staat om Karma te accumuleren en te verbranden. Er is een Karmische Raad ter plaatse met als co-titulaire hoofden Lord Maitreya en Aartsengel Michael. Alle leden van het grondpersoneel die nu op Aarde zijn kunnen zich inderdaad gelukkig prijzen dat zij op dit moment hier zijn. Velen wilden komen, enkele werden gekozen. Voor een ieder van jullie was het vereist om een geascendeerde meester te zijn, 3 keer om je te kwalificeren om nu op Aarde te kunnen zijn. Dat is een feit. Jullie zijn al een Geascendeerde Meester, die overeengekomen is te incarneren zonder jullie herinneringen en bewandelen dit Aardse Lichaam weer terug naar Ascensie. Om jullie de indruk te geven dat jullie zondaars zijn met veel karma om terug te betalen is niet behulpzaam en niet een verlichtend uitgangspunt. In dit laatste leven voordat de dualiteit beëindigen op Aarde zijn er velen die voor de laatste keer geïncarneerd zijn om hun recente karma te wissen dat 10.000 jaar terug gaat. Dit kan een lange tijd lijken, maar het is een oogwenk in tijd in deze miljarden jaren cyclus. Elk individu moet al zijn Karma verbranden voordat hun Ascensie voltooid kan zijn. Verlangen, begeerte en toewijding aan het Zelf met dagelijkse aandacht en energie gericht op het ontbinden van het ego en het helpen van anderen is het pad naar Ascentie. Het is niet nodig om alle karmische schulden te begrijpen als gebeurtenissen. 


Vraag: Wat is het belangrijkste wat we kunnen doen om te ascenderen?

Ashtar: Het ontbinden van de egogeest is de belangrijkste taak op het pad naar Ascensie.

Vraag: Ik probeer een goed hart te bewaren, maar toch zijn er bepaalde zaken die oude emotionele Reacties omhoog brengen. Dit zijn reflexen die te maken hebben met vertrouwen en verraad.


Ik zou willen zeggen dat ik hen overstijg, maar er zijn momenten dat ze nog steeds regeren. Hoe wordt het innerlijk werk gedaan om deze oude energieën te transmuteren? 

Ashtar: Ieder van jullie heeft de programmering geaccepteerd die noodzakelijk is om te leven op aarde. Deze programmering, zoals niet 'goed genoeg' zijn is een deel van het collectieve bewustzijn op aarde. Dit creëert filters waardoor de egogeest alle informatie verwerkt. Ik ben niet geliefd door iedereen, iedereen heeft me verraden en ik kan niemand vertrouwen, zijn ook filters. De manier waarop je egogeest gebruik maakt van deze programma's is door elk commentaar of kritiek uit elke bron te nemen en het door het filter te voeren om te zien hoe de nieuwe input past. Door het oplossen van het ego helpt het iemand zich hun eeuwige verbinding met de Bron energie te herinneren en hun perfectie. Vrij van de filters is een persoon vrij om zich te verbinden met hun Zijndheid dat het enige deel van jou is dat ECHT is. Al de rest is een onderdeel van de illusie van je persoonlijkheid zelf.
 
Je kunt in meditatie gaan en terug in de tijd gaan en alle filters verwijderen. Je kunt ook de egogeest ontbinden. Er zijn eindeloos veel gedragingen die kunnen worden gedaan om de egogeest te ontbinden en dat is het Pad terug naar Ascension. Sommige van de praktijken die duidelijk helpen om dingen snel op te lossen zijn mantra, meditatie, bezinning, aanbidding en het lezen van de oude geschriften voor verdere kennis. De Bhagavad Gita is een Ascentie handleiding door Lord Krishna en is een zeer goede plek om te beginnen.

Vraag van Anoniem: als degenen die niet ascenderen op deze aarde blijven, zullen alle goede dingen zoals technologieën en vrije energie etc. waar ik over heb gelezen gebeuren? Of is dat alles alleen voor degenen die ascenderen naar de 5D aarde? Ook vraag ik me af of de kloning centra / en satan aanbiddingen zullen stoppen.

Ashtar: De Vrije Energie en technologieën komen met de Gebeurtenis, aankondigingen, Arrestaties en Full Galactic Disclosure. Zij zijn een deel van de oplossing voor Ascentie van de Aarde. Niets zal dit kunnen stoppen te laten gebeuren, niets. Zoals een ieder die nu geïncarneerd is op Aarde, hebben ze dit leven om het fysieke lichaam op Aarde te Ascenderen en fysiek onsterfelijk te worden. Als dit niet wordt verkregen voordat dit leven eindigt dan zal die persoon niet terugkeren naar de Aarde. Zij zullen een Ziele beoordeling doen met hun gidsen en beslissen over het volgende leven op een plaats waar dualiteit en karma kunnen doorgaan. Ze zullen helemaal opnieuw beginnen en hebben nog een kans te ascenderen.
  
Vraag: Ik veronderstel dat sommigen van ons aan boord komen van verschillende sterren schepen en dat op video vastleggen, die zal worden uitgebracht net voor volledige publieke openbaarmaking of in combinatie met aankondigingen. Gewone mensen & beroemdheden-types als gastheer / interviewers zal zijn als National Geographic die een plaats en haar inwoners introduceren die niet eerder bekend waren. De elementen van de angst zullen heel snel oplossen als nieuwsgierigheid tevreden gesteld zal worden met de bekendheid en humor. Men zou ook een video kunnen produceren zoals Robin Leach deed in "Lifestyles van de Rich & Famous" waar kijkers even zwegen en zeiden: "Wow, wie wist dit!" En "Ik wil dat doen! Ik wil daar naartoe gaan! Ik biedt me als vrijwilliger aan om mijn leven, mijn hart en mijn huis open te stellen om onze twee werelden te overbruggen en dit soort delen te brengen aan de lucht golven van de mensheid." Geef uw mening en deel uw beoordeling van deze suggestie.

Ashar: Elke avond leg je je fysieke lichaam neer in droomtijd en gaat naar binnen in je Etherische Lichaam en reist naar de schepen om daar je werk te doen. De aarde is je dagelijkse werk. Je werkt de hele nacht op de schepen. Sommigen van jullie herinneren je nachtwerk. Er zijn video's die vooraf zijn opgenomen. Dit wordt gedaan. Deze video's zullen eervol draaien tot de Aankondigingen. Wij hebben dit voor jullie gedaan en veel, veel meer.
 
Vraag: Communiceer met hem door mij te bezoeken op mijn verblijf in Boulder Creek, Californië boven in mijn meditatie plek om 10 uur, als het Gods wil is.

Ashtar: Ik, Ashtar, ben blij om je in meditatie te ontmoeten op elk gewenst moment. Je mag mij vragen stellen en afhankelijk van je ontvankelijkheid kun je de antwoorden horen. In sommige gevallen ben Ik gekomen in mijn Etherische Lichaam, zichtbaar voor leden van het grondpersoneel. Roep me aan, Ik ben blij om je te helpen langs jouw Pad van Ascentie.

Vraag: Dankjewel. Zijn er nog adviezen voor Lichtwerkers met betrekking tot het $$$ spel?(het voelt echt krap hier beneden ... vooral als we gezinnen hebben)

Ashtar: Inderdaad. Het "$$$ spel" is een zeer krachtig Ascentie tool. In wezen, als je in staat bent te weten dat je er voor bedoeld bent, maakt het niet uit hoe het eruit ziet, en geef het "$$$ spel" helemaal niet je aandacht, dat is hoe je weet dat je letterlijk op een steenworp afstand van je eigen persoonlijke Ascentie bent. Op niets reageren maakt deel uit van het ontbinding van de egogeest. Het laten vallen van het overlevingsspel is hoe de Mensheid weet dat ze inderdaad Goddelijke zijn. Als slaven leven in armoede is wat nodig is om het Meesterplan uit te voeren van de ontbinding van het fiat geld, de nep-hypotheken, de hedge financiers, handel met voorkennis, banken zoals casino's, Wall Street en alle instellingen op hun plaats in de illusionaire wereld. Het is niet altijd gemakkelijk. We zijn allemaal erg dankbaar, strijders van het licht, voor jullie Service aan het geheel in deze zaak. Dualiteit beëindigen op Aarde vereist dat we het op deze manier doen. Dit is de reden waarom met de Goddelijke regering de Welvaart pakketten aan alle zullen worden geleverd. Als dualiteit eindigt zal iedereen leven in onbeperkte Overvloed.

Vraag: Ik weet dat de eerste golf van personen die ascenderen binnenkort komt. Ik ben geduldig en leer nog dagelijks, maar wat kunnen we doen om een communicatielijn  te maken met onze galactische broeders en zusters. Ik stuur liefde en probeer mijn geest leeg te maken in de meditatie.

Ashtar: Degene op de Schepen van Sterre Naties zijn altijd betrokken geweest bij de Aarde. Ze zijn er om contact met jullie en alle leden van het grondpersoneel te maken. Ze zijn altijd voor jullie toegankelijk. Zij zijn betrokken geweest vanaf het begin met inbegrip van de Pleiaden, Arcturiërs, Antares, Andromedeans, Procyon, Lrya-Vega, Maagd, Orion Sterrenbeelden met planeten die uitreiken over een flink polariteits spectrum; Draco, Ursa Major (Grote Beer) Ursa Minor (kleine Beer), Leo, Sag, Zeti, De binnenste planeten Venus, Mars, Saturnus, Jupiter; De Buitenste Planeten, Uranus, Mercurius, Pluto, Neptunus, Niburu en 100 miljoen / miljard sterrenstelsels en de Grote Centrale Zon; Dit is een Planetaire Ascentie dat al deze en nog veel meer omvat, die je je niet meer herinnerd of  de namen kent.

Wanneer je in meditatie gaat roep Aartsengel Michael om je gids te zijn om deze Plaatsen te verkennen en te communiceren met degenen die daar zijn. Zij zijn allen de verleden dualiteit geascendeerd en verwelkomen jullie ontmoeting. 

Vraag: Kom zo snel mogelijk als we klaar zijn. Er zijn er genoeg van ons die het licht hebben verankerd en we worden soms moe van het vasthouden. Geen overtreding, want we zijn geen klagers, maar we hebben jullie hulp nodig. Wij zijn sterk in aantal en geest. We willen meer open zijn over wie jullie zijn, doch zelfs ons geloof en ons eigen bewijs wordt in twijfel getrokken. Gelieve herstel ons. En is dat jouw bemanning, Lord Ashtar, die een machtige aanwezigheid heeft, zowel buiten als binnen mijn huis? Ik hou zoveel van jullie. Carolyn.

Ashtar: Ja, we zijn daar op alle plaatsen voor het grondpersoneel. Je weet dat door te weten. Je doet je werk richting Ascentie en wij doen het onze. We zijn nooit afgescheiden. Wij zijn op de Geascendeerde Aarde sinds 21 december 2012 en als jullie deze energie uitnodigen in jullie leven te ontvangen zullen jullie gewaarworden dat dit geloof en deze waarheid sterk is. 

ALS IK ZEG, DAT JE ENKEL HOEFT TE ZIJN EN DAT JE DAN VRIJ BENT, WAT ZEG JE HIER DAN OVER?
PS. Ik zou Je ook graag bezoeken.

Vraag: Zijnheid is het enige waar de mensheid op Aarde niet zonder kan. Niets anders doet ertoe. Dit is een onderdeel van het grote mysterie.

Moeten we niet betrokken zijn bij derde dimensionale aangelegenheden (dwz: papieren / documenten) om onze vrijheid en vaardigheden veilig te stellen om onszelf te ondersteunen, of moeten we gewoon doorgaan met mediteren en wachten op onze Galactische interventie?

De Vrijheids Papieren zijn een hulpmiddel voor Verlichting. Het is meer de Verlichting van de Cabal dat de mensheid Ontwaakt en zich bewust is. Het doorlopen van dit proces op dit late uur zal niet veel invloed hebben. De broeders en zusters die dit Pad namen maakte de opmars die nodig zijn om de illusie te ontbinden. De enige beloning die zij zullen ontvangen is het goede gevoel van goed werk.

De schepen komen en gaan en komen en gaan. Zelfs op mijn landgoed/eigendom. Wij zeggen jullie, als leden van jullie familie, kom en blijf.

Als je in staat bent om je bewustzijn te verhogen, zul je zien dat we zullen blijven - op Bases onder de Zee, binnen gebergte, op Heilige Plaatsen, binnen de Sterrenpoorten - natuurlijke en kunstmatige en we zijn nooit niet hier. Als jou gevoeligheid verhoogt, zul je zien dat we hier zijn en we gecamoufleerd zijn, tot het juiste moment. We hebben de Aarde nooit verlaten. Nooit!

Is het de bedoeling, voor degenen die ervoor open staan, om voorafgaand aan de openbaarmaking te worden bezocht?

Visitaties gebeuren elke dag voor degenen die het nodig hebben voor hun werk en voor degenen die erop voorbereid zijn. Zoek de antwoorden met betrekking tot het doen van de voorbereiding en je zult het vinden. Je kunt vragen voor begeleiding over hoe je voor te bereiden en om een visitatie te vragen.

Hoe kan ik van dienst zijn? Welke methoden van het verhogen van onze / mijn vibratie zou het meest efficiënt zijn? Is het voor het hoogste goed om een bericht van Lord Ashtar te ontvangen of beelden vast te leggen op camera om deze realiteit te laten zien? Is het Chartres labyrint ontwerp in mijn tuin een geometrie die dit beter zal vergemakkelijken en/of andere die samenwerken met mij of anderen die het hier kunnen bezoeken?

Ashtar: Als je jezelf toestaat het zuiveringsproces binnen te gaan, om je filters te verwijderen, die niet reageren op anderen, het ontbinden van het ego, en uitreiken naar anderen om te helpen, dat proces van zuivering alleen zal je vibratie verhogen, het openen van de deur voor activaties en afstemmingen brengen je snel naar voren naar je Ascentie welke het HOOGSTE DOEL IS DAT EEN MENS KAN BEREIKEN. Er is niets meer nuttig voor het geheel dan het bereiken van je eigen individuele Ascentie. Na dat,  volgt al het andere.

Het labyrint is een brug - een verbinding tussen de buitenwereld en de innerlijke wereld van de magische wezens. Dit zal mettertijd meer duidelijk worden. 

Vraag:
Wat is mijn echte doel en hoe moet ik verder gaan. Wie ben ik echt, welke dingen moet ik doen om mijn verleden te overwinnen en de angst loslaten voor verbetering van vandaag en morgen, hoe kan ik mijn kracht terug krijgen?

Ashtar: De namen die je bent, ben je je nu niet bewust van. Er is geen Dienst die iemand op Aarde kan doen wat HOGER is dan Geascendeerde. Een Aarde gevuld met Geascendeerde Zielen is het doel. Ontbindt je ego en je verleden zal worden vrijgegeven en je kracht hersteld. Dit geldt voor iedereen.

Vraag: Zijn er nog tips of woorden van hulp die het Commandant Ashtar kan geven aan Ryne K Eichman? ... Of de vraag die eerder is gesteld, "Moeten we minder betrokken worden in 3e dimensionale zaken?" ... Nou ik voel dat zolang we  leven van de bron, we dat doen zoals we zouden moeten. Ik wil Ashtar Mijn Liefde zenden en ben gezegend om hier en nu te zijn met ieder van jullie. Dank je, Liz. overvloedige Liefde.
[Ik vraag Ashtar niet voor individuele commentaren in deze setting]
Ashtar: Alle Sterrenzaden moeten zich richten op slechts twee dingen: het onmiddellijke (3D) en de Uiteindelijke. Jullie moeten aan jullie menselijke vereisten voldoen, zoals eten, de regen buiten houden. Als jullie deze dingen doen is elke gelegenheid een interactie die een mogelijkheid biedt niet te reageren, om de egogeest te ontbinden en om dichter bij het Uiteindelijke te komen. We doen dit elke, elke actie, denken en doen. 

Vraag: Wat betekent het Flower of Life boek voor mij en wat doet het symbool van een ster (2 omgedraaide driehoeken) met een cirkel, vertegenwoordigt dat een ding van mij?
[Ik vraag Ashtar niet voor individuele reacties in deze setting]
Ashtar: Twee kruisende tetrahedrons zijn het merkahbah lichaam of het Etherische Lichaam en een reisvaartuig voor Mensen en Planeten. De Flower of Life is de Goddelijke Blauwdruk. Aartsengel Metatron is een geweldige gids en expert op het gebied van de Goddelijke Blauwdruk en DNA. Hij is ook bekend als de Koning van de Aartsengelen. Roept Hem aan als je meer wilt weten.
Vraag: Ik ken geen Engels, maar ik lees uw vragen en antwoorden, stel vragen, vraag het Ashtar.
Oh Beth, wanneer zal er gerechtigheid zijn op aarde? 
Ashtar: Gerechtigheid ontvouwt zich op elk moment, op de Goddelijke juiste timing.
Vraag  Tone Calmer:
1: Zal de openbaarmaking er ook voor zorgen dat mensen meer respect hebben voor dieren?
2: Wat kan ik doen om mijn vibratie te verhogen, zodat ik sterker wordt?
Dank u voor de gelegenheid om vragen te stellen.
Ashtar: Er zal niet langer behoefte zijn aan boerderijdieren of om dieren te eten als replicators voedsel zullen produceren, gemaakt van gezonde veganistische voedingsmiddelen die precies smaken zoals die voedingsmiddelen die er niet meer zijn. Wapens zullen niet werken en de jacht zal eindigen. Na Disclosure, zal de mensheid gevoelig zijn voor de behoeften voor de ascentie van de 'Dieren' en bereid om te doen wat nodig is om hen hiermee te helpen.
Vraag: Hoe lang zal het duren voordat de meerderheid van de kinderen op Aarde ontwaakt zijn, en is er iets specifieks dat een massale ontwaking zal veroorzaken? 
Ashtar: Tijdens Disclosure zullen er decloakings(?) zijn. In deze zal er een verhoging in het licht quotiënt in elk lichaam en een verhoging van de intelligentie in iedere ziel plaatsvinden. Er zal de vibratie van gelukzaligheid en liefde op de Planeet zijn die nu toegankelijk is maar niet velen maken tijd om er toegang toe te krijgen. Kinderen van de Aarde worden wakker en bewust, maar ze kondigen het niet aan. Ze houden het binnen totdat zij vrij zijn om hun diepe wetendheid te uiten. Ze weten dat deze missie voor hen is en niet voor de volwassenen.
Vraag: Ik weet wanneer ik luister naar channelings van Ashtar, wat de sterkste impact op mij heeft, dat is wanneer hij het werk dat we doen als grondpersoneel herkent. Ik stel voor dat er een aantal minuten stilte zijn waar hij doorheen kan komen met zijn sterke liefde en ons in staat stelt te voelen hoe sterk zijn Liefde is. Zelfs komen de tranen in mijn ogen gewoon door het schrijven ervan.
Ik zou ook graag willen weten wat we kunnen doen om onze galactische familie en schepen te ontmoeten op dit moment - en hen zien en om "echt" bij hen te zijn. Ik weet dat ze hier zijn, maar ik zou willen hebben dat ze me hier waar ik leef komen bezoeken.

Dank je wel Beth en Ashtar!
Ashtar: Ik nodig je uit om je ogen te sluiten. Roep je Galactische Familie op. Roep ze op zoals je jouw echtgenoot zou roepen in de andere kamer. Zo dichtbij zijn ze altijd. Zij kunnen jou zien, maar door de sluiers vergeet je om hen te zien. Ze zijn er! Vraag hen om hun hand langs jouw uitgestrekte handen te laten gaan en voel hun energie. Vraag hen om je andere manieren te leren voor het maken van contact. Er is geen limiet aan hoe dit gedaan kan worden. Tweeling Vlammen kunnen de liefde bedrijven door de sluier heen en elkaars aanraking energetisch ervaren.
Vraag: Ja - IK ZOU HOUDEN VAN een interactie met hen. Ik stap uit 3D. Welke manieren zijn het die ze ondersteunen in onze shift?

Ashtar: Jullie worden ondersteund in oneindig veel manieren die onopgemerkt blijven elke dag. Als eerste Milieu-ondersteuning. Als de Galactische Federatie niet tussenbeide was gekomen met het helpen van het opruimen van vervuiling, straling en afval dan zou het al lang geleden afgelopen zijn met de Aarde. Jullie Tweeling Vlammen zijn bij ons op de schepen en ondersteunen jullie missie elke dag. Ze zouden allemaal willen dat jullie een telepathische band met hen na zouden streven en hun bestaan meer zouden erkennen. We werken met de Wereld Leiders voor verandering. Oneindig veel manieren van ondersteuning.

Vraag: Is dit een betere vraag ... Hoe kan ik mezelf en anderen helpen de sluiers naar beneden te halen die ons een mindere wereld laten waarnemen terwijl er NU een betere werkelijkheid bestaat. Betekent Disclosure dat dit gebeurt in fasen of kan dit ook onmiddellijk zijn?

Ashtar: Ex.1. Fasen:. Ik creëer een voorbeeld van een NIEUWE AARDE manier van leven op mijn land - vrije energie, aarde huizen, leren/ mediteren, gebieden co-creëren en verenigen met alle elementen en koninkrijken in de holografische verhaallijn waar we in zijn. Dit zou moeten gebeuren met de hulp van onze hogere zelven / Galactische wezens, omdat deze technologie en kennis niet bewust toegankelijk is voor mij op dit moment. Dus mensen kunnen het bezoeken en zien dat het mogelijk is.

2. Het onmiddellijke neerhalen van de sluiers, verwijderen van alle blokkades, zelfrealisatie van ALLES wat we zijn en alles wat we doen vanaf daar is gedacht, gedroomd en gevoeld in manifestatie. Alle anderen in mijn holografische werkelijkheid zou daar moeten willen zijn Ben ik nog te volgen hier?

Sommige dingen gebeuren op onzichtbare manieren. Andere dingen ontvouwen zich op Goddelijke Orde zoals ze moeten. Deze dingen zullen allemaal toegankelijk zijn na het evenement.

Vraag: Waarom noem je hem Heer ?

[hieronder beantwoord binnen een andere vraag]

Dank u voor het uitschreeuwen, ik kijk ernaar uit om je weer te zien.

Ik zou graag willen weten of ik, persoonlijk, contact van hem, Lord Ashtar zou kunnen ontvangen, en of een reis aan boord van het schip mogelijk is. Ik zou graag wat inter-dimensionale reizen doen en mijn galactische familie nu willen ontmoeten. Ik ben ook geïnteresseerd in een reis naar de helende kamers en volledig bewust willen worden. Het wordt eentonig hier beneden, en ik heb het nodig dat er wat nieuwe frisse wind waait in mijn leven!

Ashtar: Je bent van harte welkom om aan boord te komen van de nieuwe Jeruzalem en me daar te bezoeken. Je bent van harte welkom om gesitueerd te zijn op Lord Arcturus helende Schepen. Roep ons aan in meditatie en tijdens de droomtijd. Wij komen voor je en je hoeft niet te weten hoe je daar helemaal in je eentje moet komen. Vraag Aartsengel Michael om je naar ons te brengen. 

Vraag: De centrale Zon Vraag: Wat houd The Full Galactische Disclosure en landingen ervan tegen dat het plaatsvindt? De 70 tot 80 procent van de bevolking of misschien zelfs nog meer zijn zich bewust van de Galactische Federatie / Family, en jullie vrije energie technologieën enz. Ok, als jullie denken dat het onze regeringen zijn die informatie openbaar moeten maken, wat houdt hen dan tegen?  Is het mogelijk voor jullie om met jullie gratis technologieën, helende technologieën enz.. naar voren te komen en te delen, voor degenen die al voor zo'n lange tijd ongeduldig wachten op jullie, en geloven in jullie, willen goed doen voor de mensheid, zonder dat ze afhankelijk hoeven te zijn van de overheid om informatie over de GFL te openbaren?

Ashtar: Niets houdt Volledige Galactische Disclosure tegen. Het ontvouwt zich recht voor jullie ogen. De landingen zullen plaatsvinden over de hele wereld, 7 dagen na de aankondigingen. Het is als ademhalen of je hartslag. Niets HOEFT GEDAAN TE WORDEN, niets verhindert het. Openbaarmaking gebeurt door de Goddelijke Genade als we spreken. Het is een opeenvolging van gebeurtenissen.

Vraag: Hallo Elizabeth, ik ben echt blij dat je dit doet.
Een aantal vragen voor jou en Ashtar:

1. Als we contact willen maken, komen de schepen dan naar ons, of zouden contacten plaatsvinden op een aangewezen plek? 

2. Is het waarschijnlijk om fysieke interactie te hebben aan boord van de schepen voorafgaand aan de gebeurtenis, of zal het een geformaliseerd ("diplomatiek") contact proces zijn waarbij wereldleiders bij betrokken zijn?

3. Moeten we telepathisch contact ontwikkelen alvorens we proberen fysiek contact te maken?

4. Staan de Pleiadiërs fotografie en video-opname toe aan boord van de schepen?

5. Zullen we veilig zijn voor inlichtingendiensten en hun trawanten als we lichamelijk contact maken?

6. Zullen we in staat zijn om aan boord van een schip te blijven voor een langere periode? (Net als een live 'residentie' type set-up?) Een beetje zoals mensen op aarde die naar het buitenland gaan en daar voor langere perioden wonen. (Dat zou geweldig zijn!!)

7. Wat voor soort van innerlijk werk kunnen we doen om onszelf meer in uitlijning te brengen met de missie van Ashtar en het Pleiadische karakter? (Als Starseed, voel ik dat het maken van fysiek contact een bijzonder belangrijke en significante life-event is).

Dankjewel! Ik kijk erg uit naar uw reacties.

Ashtar: Contact? Je maakt contact wanneer je ogen een schip zien in de lucht. Jullie stralen liefde naar jullie Galactische Broeders en Zusters en zij doen hetzelfde voor jou. Je zult het voelen!

Nee, je maakt de hele tijd contact, je herinnert je het gewoon niet meer.

Je zal telepathisch contact maken met leden van je eigen familie en vrienden op de schepen voor de pure vreugde ervan. Praat in je gedachten om te beginnen met oefenen. Zeg het als een gebed. Doe het vaak en je zult een antwoord horen. Telepathische communicatie is geenszins verplicht om contact te maken. Er zijn helemaal geen formele vereisten. 

De Pleiadiërs filmen jou en ze zijn blij om het terug te sturen naar jouw smartphone.

De Cabal is volledig deskundig en op de hoogte van alle contacten die gemaakt worden. Dat stopt niet de duizenden Contacten die elke week worden gemaakt. De White Knights stralen regelmatig op en uit Schepen als gevolg van hun rollen.

Je maakt de hele tijd contact elke nacht. Ga er niet langer van de gedachte uit dat jij en het contact zijn gescheiden.

Het Innerlijk Werk - het ontwikkelen van telepathisch contact in een meditatieve staat is een van de snelste paden naar Contact. Hoe meer jullie een beroep doen op mij, hoe meer verplicht Ik ben aan jullie oproep te beantwoorden. Jullie kunnen me niet genoeg oproepen. Ik hoor je. Ik ben dolblij als ik hoor dat je mij oproept. Je kunt een 'overladen' signaal ontvangen, maar laat je dat niet teleurstellen. Doorlopend oproepen is zeer, zeer krachtig. Pasgeborenen baby's gebruiken het voor hun moeders en het is zeer effectief! Sanskriet Mantra's zijn de Zaad Geluiden waar de Solex Mal taal op gebaseerd is en dat is de taal die een ieder buiten de Aarde tot elkaar spreekt. Het beoefenen van Hindu Mantra is iets wat we doen op de schepen en is uiterst effectief innerlijk werk om de verbinding te maken.

Jesaja Anderson: Mijn vraag is, kan Ashtar of een andere Galactic de waarheden bevestigen van de schepping geschreven in het Urantia Boek?

Ashtar: Nee Slechts ongeveer 40% van dat boek is juist. 

Vraag: Lord Ashtar, vriend ... we zijn verheugd om onze mentoren binnenkort te mogen ontmoeten! Welke informatie kunt u ons geven over het mentorprogramma ?? Dankjewel !!!

Ashtar zegt het zo,,,

Ashtar: De mentoren. Sommige van de mentoren zullen de Hoogste Wezens van Licht zijn die ooit op deze planeet rondlopen. Zij kwamen overeen om terug te komen aan het einde van de tijd en te leven op aarde en om de levens terug te geven die ze hier al eerder geleefd hebben. Voor degenen die meerdere Avatar vormen hebben - alle Avatars zullen zich manifesteren in het fysieke om een deel te zijn van het Mentor programma. Jezus, Maria, Zoroaster, Sem, Mozes, Akhenaten, King Tut, Boeddha, Krishna, Maitreya, Lakshmi, Moeder Sekhmet, Pocal Votan, Ashtar, God Agni - Alle Avatar vormen van de Groten zullen op het zelfde moment toetreden tot de Aarde om te werken als mentoren.

Andere Mentoren zullen familieleden zijn die eerder overgegaan zijn  en een kans krijgen om terug te keren en hun familieleden te helpen.

Sommige Mentoren zullen Hoge Wezens van Licht zijn uit andere gebieden, zoals Andromeda of Arcturus.

Alle personen zullen hun eigen perfecte match van 2-3 Mentoren hebben. Elke persoon zal de vrije wil keuze hebben, een video ziel beoordeling en zal een opleiding aangeboden worden die zij nodig hebben om verder te gaan met hun missie.

Vraag: Dankbaarheid en liefde voor deze mogelijkheid! vraag: Ik weet dat vele andere lichtwerkers zo zijn gegroeid en moe zijn geworden, het gevoel dat "het licht hoog houden" niet meer genoeg lijkt ... het voelt alsof we MAATREGELEN moeten nemen om echt te creëren en de hogere frequenties te manifesteren (?) nieuwe aarde op de planeet ... maar ik geef toe, ik ben het gevoel een beetje kwijt en weet echt niet WAT we kunnen doen?? Heb je suggesties Ashtar? Het lijkt erop dat we in de "Wacht staan", in een impasse ...

2e vraag: re: manifesteren, $$$ om te overleven en behoeften (helaas hebben we nog $$ op de planeet aarde nodig, kan niet wachten op de dag dat het geen doel meer heeft / macht) ... ik zie een zeer verontrustend patroon, dat zijn de lichtwerkers, degene die wakker zijn, die lijken te lijden / worstelen, de meeste ... tot het punt waar we/ons niet eens de basisbehoeften kunnen manifesteren, zoals voedsel, huizen, etc ... toch zie ik degenen die slapen en diegene die totaal begriploos tonnen bijeenvergaren $ $, comfortabel leven en veel meer hebben dan ze nodig hebben ... waarom is het dat de lichtwerkers degenen zijn die het doelwit zijn met dergelijke problemen? wanneer zij degenen zijn die het licht hoog houden, hun doel dienen en echt een verschil maken in de ascentie voor de mensheid / aarde ... iets wat ERG op een gevecht lijkt ... het is extreem moeilijk om het licht vast te houden en je frequentie te verhogen wanneer je geen voedsel of onderdak hebt en moeite hebt om gewoon te OVERLEVEN ... zoooo veel mooie zielen ervaren dit nu. Alstublieft schijn enig licht op dit onderwerp Ashtar ... dank u!

 
Ashtar: Zeker. Eenvoudig. Lichtwerkers hebben ingestemd te begrijpen wat er gebeurde en offerden hun leven op om de Aarde te herstellen. Doen zonder toont de programmering in de matrix dat het gewoon een illusie is. Dit heeft vele slapeloze nachten en veel meer tranen veroorzaakt. In de ochtend, in het licht van de dag krijgen de Lichtwerkers de energie om weer een andere dag door te gaan en doen dat ook, gelukkig wetende dat ze beloofd hebben om alles te doen wat nodig is voor zo lang als nodig is om de vernietiging van de aarde te beëindigen. Het is niet goed om jezelf te vergelijken met anderen. Je hebt geen idee in wat voor hel zij leven zonder de kennis die jij wel hebt. Namaste!
Vraag: Ik heb een vraag ..... Heeft een persoon altijd dezelfde bloedgroep van incarnatie tot incarnatie? Ik ben op een zoektocht om hier achter te komen. bedankt.
Ashtar: Nee, de bloedgroep correleert met het DNA en daarmee de ziel, maar ook het DNA overgeleverd door de ouders en om dingen ingewikkelder te maken, het karma dat betrokken is in dat leven.
Wetenschappers hebben hun leven besteed met het terug traceren van alle mogelijke verbindingen. Je weet dat de maternale mitochondriën de meerderheid van het geheugen heeft, welke een individuele bloedgroep zal bepalen. Deze vraag is zeer belangrijk. Het belangrijkste punt waar de Aarde mee heeft geworsteld is met het mixen van DNA tussen soorten en de ravage die het geheel heeft vernield.
Vraag: Geweldig Ashtar. Kwam even binnen om het maar heel kort te zeggen .... ja het licht hoog houden is moeilijk, maar wat ik noem overbrugging is ook nodig, duik in en duik uit dimensies om te doen wat de vereiste of gekozen actie is. Het is niet alsof we 3D vergeten zijn als we terug zijn geroepen, het is altijd voor een "bijscholing" voor sommige lessen die niet volledig geïntegreerd zijn.
Een andere vraag: re: "walk-ins" ... ik heb een vriend die een walk-in is (nogal een geweldig verhaal) en heb gelezen over hen, maar ik wil graag veel meer gedetailleerde informatie weten, indien mogelijk ... een walk-in te hebben in dit leven, moet je dan een ziel contract met die ziel hebben VOORDAT je hier incarneert? Of kunt je vragen om een walk-in op een bepaald punt in dit leven nu als je daarvoor kiest? (ex: als je zou beslissen dat je niet langer hier wilt zijn, en de planeet wil verlaten, in plaats van zelfmoord, vraag je dan om een walk-in) ... ik heb gehoord dat er veel hogere dimensionale zielen wachten om nu te incarneren in een lichaam op aarde ... dus is het een optie om een walk-in te vragen als je niet eerder een contract hebt gehad? Zo ja, hoe doe je dat? En als het mogelijk zou zijn, en onze ziel verlaat het lichaam / Aarde en een andere ziel stapt in ons lichaam / leven, zou je ziel (die achterblijft) uiteindelijk weer snel terug in het karmische wiel van reïncarnatie eindigen, en dus onmiddellijk weer terug komen? Ik heb veel gehoord over onze zielen die hier zijn opgesloten in een continu patroon, en worden gedwongen om te reïncarneren zonder vrije wil dat niet te doen, dat wanneer dingen eindelijk verschuiven / ascentie etc. dat onze zielen eindelijk vrij zullen zijn ... is dit waar? Geef me alstublieft zo veel mogelijk informatie en details als u kunt op deze onderwerpen ... Heel erg bedankt !! 
Ashtar: Dit is een veel, veel groter antwoord dan waar we ruimte voor hebben. Alle Universele Wetten zouden moeten worden gelezen, begrepen en zeer lange tijd bestudeerd moeten worden om alles wat er te weten valt over walk-ins te begrijpen. Het kanaal dat dit stuk schrijft  is zelf een walk-in en ze heeft ook zeer diepgaande kennis van hoe het werkt, ze heeft het uit de eerste hand meegemaakt.
Nagenoeg alle tijd, 99% van de tijd, zou je kunnen zeggen,  ja, dat moet van tevoren geregeld worden en er is een ruimte, een overeenkomst tussen de twee zielen VOORDAT de incarnatie plaatsvindt. Er zijn dagelijks verzoeken van Sterrenzaden om NAAR HUIS TE GAAN en alstublieft sta een walk-in toe om binnen te komen en de rest van het leven over te nemen. Het is eenvoudig niet zo simpel. Het is niet toegestaan vanwege de Karmische Raad en de regels ingevoerd voor karma op deze planeet. De walk-in is verantwoordelijk om al het karma terug te lopen voor de andere ziel die vertrekt zowel als zijnde verantwoordelijk voor hun eigen karma. Slechts een handvol Wezens kunnen die grote verantwoordelijkheid handelen. Het is een extreem zwaar bestaan om dat allemaal uit te werken. Niemand krijgt een gemakkelijke manier om de Aarde te verlaten.
Hoe het werkt is meestal doordat er een ongeval of een ziekte is waarbij de persoon zich in een coma bevindt of niet bij bewustzijn is voor een periode. In deze toestand gaat de ziel die het lichaam bewoond over naar andere rijken tenminste als ze sterven. De Walk-in van de Ziel is chirurgisch geplaatst in het bewusteloze lichaam. Dat is het. Wanneer de persoon 'wakker' wordt leven ze met een nieuwe ziel en deze ziel is geen deel van die familie. Ze voelen zich als een vreemdeling in hun nieuwe wereld. Wanneer Hoge Wezens van Licht binnen gekomen zijn, zijn ze vaak onbekend met het Aardse leven, zoals het betalen van het huis en het betalings- en het overlevingsspel. Afhankelijk van de omstandigheden kan het een hoop tijd kosten zich aan te passen aan het nieuw lichaam. Alle van de onevenwichtigheden, ziekten en karma moet worden afgeworpen en gewist. Dit moet gelijktijdig gebeuren met het vervullen van de missie waar ze voor binnen kwamen.
Het is niet waar betreffende de vraag over dat Zielen worden opgesloten in reïncarnatie. Er is geen samenhang hiermee, dat is een verzonnen verhaal. Wanneer de ziel eruit stapt en ruimte maakt voor de walk-in door over te gaan, dan gaan ze door het proces na de dood waar de hele mensheid door gaat. Zij kunnen in het contract geschreven hebben vóór incarnatie wat net zou volgen als ze iets voor het grotere goed hebben opgeofferd. Ze zijn op geen enkele manier vast gezet. De levenservaring na dit leven is individueel verschillend en ook dezelfde. Dat is een ander lang verhaal dat ik jullie een andere dag zal vertellen.
Er zijn uitzonderingen op elke regel. Verzoeken worden van tijd tot tijd ingewilligd voor veranderingen, die niet voor het eerst werden gecontracteerd en het is uiterst zeldzaam.
Vraag van L: Ashtar, ik heb zoveel hoop voor mijn betere toekomst en ik weet dat alles is in Uw Licht Handen.
De helende schepen zullen wereldwijd landen.
Kunnen we ascenderen met onze bewuste geest ernaar verlangend, zelfs als ons hogere zelf er niet voor is, maar liever een ander leven in de 3e dimensie zou blijven om de leringen te vervolgen?
Ashtar: Er is geen dergelijk onderscheid. Alleen een kleine geest kon een dergelijke vraag formuleren, ego gedachten. Er is absoluut geen scheiding tussen de subtiele lichamen van de bewuste, onderbewuste en bovenbewuste geest. Waar de dimensies zijn correspondeert de dualiteit en leven in eenheid. De Aarde zal doorgaan zonder dualiteit. We gaan naar het NULPUNT. Iemand die door gaat omdat hij meer levenservaring in de dualiteit nodig heeft, zal dat dus ergens anders doen, niet op de Aarde.
Vraag: Ik wacht met een open hart dat gloeit met geduld om alles te herinneren wat ik weet en ervaar ... Ik heb geen vragen, omdat ik weet en ik kan zelfs niet vertellen hoe ik het weet dat ik het WEET ... Ik zou een directe ervaring waarderen, Ashtar ... Je bent van harte welkom om de ruimte waar ik in woon te betreden. ...... .Druk op de deurbel en ik zal antwoorden .......   
Ashtar: Herhaalde gecoördineerde inspanningen produceren dit soort bijeenkomsten. Nodig me eerst uit in elke meditatie van je en verbind je met de Orden van de dag en blijf op deze manier in contact te blijven met je nachtwerk. Ik ben altijd hier voor je om mij op te roepen.

Vraag: Ik lees dat "Lord" voor Ashtar niet passend kan zijn. Als is een mijlen lange / brede computer is? Heeft iemand Informatie hierover?

Ashtar: Ik, Ashtar verzeker je dat ik geen computer ben! (lacht) Er is een traditie in het westen van Het Huis of Lords en binnen die groep is er veel corruptie geweest die veel heeft gekwetst. Westerlingen vooral worden misselijk als men Lord genoemd wordt. Lord is als het ware een rang, een titel van een rang. Generaal, Kapitein, Majoor en onderofficier alle roepen verschillende percepties op.

Ik noem mezelf geen Lord. Ik vraag niemand anders om me Lord te noemen. Zij die dienen in de hiërarchie geven er de voorkeur aan mij Lord te noemen in de erkenning van mijn rol in dit Universum. Er zijn vele, vele Lords daarbuiten die dienen binnen de Galactische Federatie.

Vraag: Allereerst, dank je Elizabeth! We zijn zo dankbaar voor alle liefde en licht dat jij te bieden hebt! Veel liefde, ziele zuster! Dank ook u Ashtar, mijn vrouw en ik hebben hem uitgenodigd in onze meditaties omdat je gezegd hebt van dienst te zijn aan het plan! Je kunt zijn liefde voelen! Ik zou graag willen weten hoe we weten of we leden zijn van het grondpersoneel? Naast een innerlijk weten zou het leuk zijn om iets tastbaars te hebben! We houden van je Ashtar, wij zijn er klaar voor! Laten wij van dienst zijn. En ook heeft Ashtar enige wezens die hij zou aanraden om contact mee op te nemen voor het healing werk? We hebben een familielid die lijdt aan kanker en hij is hier om een goddelijke missie te dienen, we hebben Reiki geleerd en zouden graag een aantal tips krijgen van onze ruimte broeders en zusters! Alle liefde en het licht van mijn ziel aan u beiden! En daar voorbij!  
 
[Jaren geleden vroeg Ashtar mij om deze Galactic Healing technieken te plaatsen en ik heb ze op het web gehad in een of andere vorm sindsdien:
http://elizabethtrutwin.org/Galactic_Self-Healing_Tecniques.html]

Ashtar: Jullie mogen naar buiten gaan op welke avond dan ook en de schepen naar je toe roepen. Zij zullen op twinkelende Sterrenlichtjes lijken. Je zult in staat zijn om hun liefde te voelen. Wanneer je bij hen bent, vraag ze om hun lichten volledig te dimmen. Of je kunt hen vragen of zij zich van rechts of naar links willen bewegen. Deze zijn je eigen bemanning en zij zullen je een positief bewijs laten zien. Ook zullen jullie allemaal weten of dit bericht je pad heeft gekruist HEB GEEN TWIJFELS - JULLIE ZIJN GRONDPERSONEEL, Salut!

Vraag: Heeft u de geestelijke integriteit van 100% van de mensheid voor al uw hulp ??

Ashtar: De mensheid op Aarde heeft de keuze van vrije wil. Het Ashtar Commando volgt de Eerste richtlijn, welke Moeder Sekhmet op zijn plaats heeft gezet voor de Aarde. Geen krachten van buitenaf kunnen interfereren met het Grote Experiment op aarde genoemd Dualiteits bewustzijn in alle gevallen met uitzondering van een Nucleaire Holocaust of een Massa Psychologische Aanval. De 9/11 aanvallen werden beschouwd als een Massa Psychologische Aanval en we hebben ingegrepen op manieren die Zero Point en Omschakeling zullen brengen.

De Individuele Spirituele integriteit van de mensheid speelt geen rol in het ontvangen van hulp. Het wordt aangeboden aan alle.

Vraag: Ik zou dank willen zeggen aan zowel Beth en Ashtar voor het delen van hun kostbare tijd. Mijn vraag is. Als iemand een lichamelijke handicap heeft zoals MS / verlamming of aan bed gekluisterd, zijn ze dan in staat om te ascenderen met dat lichaam? Of  laten zij het achter? En ascenderen spiritueel? Ik zou ook graag willen weten of ik grondpersoneel ben? Dankjewel.

Ashtar: Iedereen in deze ruimte die dit bericht leest is Grond Bemanning. Zeer weinigen herinneren zich hun werk elke nacht op de schepen van de Galactische Federatie. Jullie zullen je deze informatie en nog veel meer herinneren. Het is een voorwaarde van het zijn op aarde om te dienen bij de Grond Bemanning.

Fysieke Onsterfelijkheid in het fysieke is nu beschikbaar voor alle, ook degenen die in gebroken lichamen leven. De helende technologieën die beschikbaar zullen komen met de Landingen, zullen de leeftijd van het lichaam terugdraaien inclusief ongevallen, waaronder ziekte processen. Ja! Zij zullen deze lichamen behouden, welke tot hun volmaaktheid zullen komen. Naarmate de tijd vordert zullen er opties voor het wijzigen van het lichaam komen en deze zullen voor iedereen, gelijk, beschikbaar zijn.

Ik verloor mijn geheugen en ik wil het terug ...!

Ashtar: Dagelijkse vurige inspanning brengt de glimmers binnen. Wanneer Disclosure gebeurt zullen de herinneringen volledig worden hersteld. 

Beth, over Buddha Princess Zheng Hui, De Maitreya Buddha, Vrouwe Sakyamuni Buddha, Allah bless, thank you.
 

http://zh363.blog.163.com/…/static/2280200882014086751849/

 
2014
年元月一日无始劫以来最伟大最殊胜的弥勒佛降生之千佛临凡加持地球的加持语记录妙盛莲的日志网易博客

zh363.blog.163.com

2014
年元月一日无始劫以来最伟大最殊胜的弥勒佛降生之千佛临凡加持地球的加持语记录,妙盛莲的网易博客,爱所有的人,关心所有的人,帮助所有的人,

[Dank je Jack Foo gelieve mij updaten met de vragen voor Ashtar vanuit China en ik kan een extra post doen voor de website daar . ]

Vraag: Hallo Beth en Ashtar. Ik zat net te denken als we zien dat de schepen komen opdagen, zullen de schepen dan een voor een of allemaal tegelijk komen opdagen?

Ashtar: Om te beginnen, Schepen zullen zichtbaar worden boven grote steden en dit zullen armada's van schepen zijn. Als het bewustzijn verhoogt tijdens de uren en dagen die volgen zullen de schepen overal zichtbaar worden.


Golden Eagle meldt zich! Lord Ashtar gelieve me te voorzien van de details rondom mijn missie.

[Ik vraag niet Ashtar voor individuele reacties in deze setting]

Vraag: Wanneer gaan we vooruit vanuit deze "zo gevoelde" eindeloze lus? Zal je interveniëren op het gebied van Fukushima? Dank u, veel liefde.

Ashtar: Speciale Bemanningen van de Pleiaden als helpers van de Wingmaker schepen hebben gewerkt aan het migreren van Fukushima sinds de aardbeving en tsunami in maart 2011.

Alles licht nu sneller op. De waargenomen eindeloze lus komt uit de diepe schoonmaak en zuivering wat velen van jullie nu hebben afgesproken. Jullie zullen een einde zien.

Disclosure zal gebeuren na de Valuta herwaardering en het vrijkomen van de welvaart fondsen. De Cabal worden nu opgepakt en ze waren de enigen die het gebeuren blokkeerden. Liefde wint!   

De valuta herwaardering kan niet plaatsvinden tot na de inwerkingtreding van de NESARA wet. Dit zal plaatsvinden op hetzelfde tijdstip als Full Galactic Disclosure.
  
Vraag: ... Commander heeft, waar past de Allerhoogste Persoonlijkheid Gods, Lord Krishna in en is hij Aanwezig op De Nieuwe Jeruzalem? ... ... ...

Ashtar: Ja Inderdaad. Lord Krishna als een Avatar van Lord Vishnu, ook wel bekend als Maitreya of Vader God en is een constante metgezel op De Nieuwe Jeruzalem. Hij is nu ook op Aarde geïncarneerd. Hij heeft zijn rol hier en Hij heeft zijn rol op Aarde. Hij komt en gaat zoals Hij wil. Hij is in staat overal tegelijkertijd te zijn en op geen enkele plek.

Vraag: ... Commandant, welke dimensie is niet langer Maya. Is er een manier van waarnemen en het voortdurend binnengaan van deze staat van zijn? Hebben onze eeuwige Zielen behoefte aan een ander lichaam om dit waar te nemen en te ervaren? ... ... ...

Ashtar: De Aarde is nu op de 5e dimensie en hoger. Maya loopt door de Dimensies. Dit kan in het lichaam dat je nu hebt worden waargenomen, niets bijzonders hoeft te worden gedaan.

Wat nodig is, is een verschuiving in perceptie. Het is mogelijk in aanwezigheid te zijn in Zijnheid, om in de perceptie van het zogenaamde gouden eeuw te zijn. Het is alsof je vanuit je ooghoek kijkt. Het is een andere perceptie en men moet een inspanning doen om het op die manier te zien.

De meeste mensen voelen dit zo nu en dan en blijven heen en weer gaan tussen de Hoogste Vibratie die kan worden ervaren op een wandeling in de natuur, het spelen met een huisdier of een baby als ze bijna niet zijn beïnvloed door Maya. Of het kan worden waargenomen in tijden van euforie of in het bedrijven van de liefde. 

Het probleem is wanneer de gedachten van de egogeest worden uitgenodigd in het gesprek. Dat is het pad terug naar Maya - luisteren naar de egogeest en haar voortdurende commentaren. Dit is waarom er zoveel nadruk ligt in deze discussie over  Ascenderen door middel van het ontbinden van de egogeest. Als dat doorzet dan bestaat Maya niet langer, ongeacht vanuit welke Dimension het wordt waargenomen.

Vraag: Ik ben benieuwd: Is er een verband tussen de West-Semitische god Ashtar (Attar) en de commandant, zijn zij dezelfde, en zo ja, wat is waar en handig aan de overlevende verhalen van die dagen? Betekend de god van de morgenster Venus hetzelfde als de latere Lucifer? Bedankt voor uw informatie.

Ashtar vroeg me om zijn hele geschiedenis te schrijven in een boek wat ik deed en hij vroeg mij of ik het gratis voor iedereen wilde posten om te lezen. Zijn ene incarnatie op Aarde en andere interacties op Aarde worden daar in detail opgemerkt . http://AshtarandtheGalacticFederation.com]

Ashtar: De Poort van Ishtar is voor Ashtar en er kan alleen door worden gegaan met liefde. Er is geen andere manier om door deze Stargate te gaan.
 
The Morning Stars komen van Venus en alle Kumaras zijn Morning Stars, rouwende sterren, wachtend op de Aarde om te ascenderen. Lucifer is nu teruggekeerd naar Liefde.

Vraag: Oh ja! Heb je nog tips voor me hoe ik mijn werk op aarde kan verbeteren? Nogmaals bedankt!

[Ik vraag niet Ashtar voor individuele reacties in deze setting]

Ashtar: De gehele Galactische Federatie is slechts om een reden op Aarde: Het goede gevoel ontvangen van een goed uitgevoerde taak.

Wees integer en vier jullie harde werk. Jullie allemaal zijn bezig met een prachtige taak in de zwaarste omstandigheden. Verspil geen tijd met bezorgdheid. Wees Vrolijk!

Begin te werken met een vrolijke houding en doe het werk dat jullie verheft. Als jullie werk moeten doen dat jullie niet verheft, vindt dan een reden om gelukkig te zijn, ongeacht wat.

Dit was nuttig voor mij
http://truthcodes.wordpress.com/…/embracing…/

Omarm mogelijkheden als JULLIE de WAARHEID verankeren
truthcodes.wordpress.com

Ashtar: Er dient te worden opgemerkt dat als jullie beginnen te werken met de Nieuwe Aarde frequenties en b ... Zie meer (?)

Vraag: Hoe kan ik mijn energie verhogen ...? Ik ben opgewonden om mij te verbinden.

Ashtar: Wees Positief. Zing. Dans. lees. wordt vrijwilliger om anderen door de dag te helpen. Dit reinigt je hart en maakt meer positieve energie vrij. Wees aardig. Verbeter jezelf. Neem de tijd om te rusten. Wees een vegetariër. Wees Groen. Heb meer lief.

Vraag: Als het niet te laat is Beth, zou ik graag nog een vraag aan Ashtar stellen. Toen ik 12 was speelde mijn vriend zijn broertje en hond en ik in de straat. We werden omringd door een wit licht wat naar beneden kwam vanuit de ruimte. Het voelde alsof we werden doorgelicht. ... Zie Meer.

Ashtar: In deze bundel werden jij en je vriend en broer bestraald met stralend licht. Jullie werden aan boord gestraald van het schip voor een kort bezoek en keerde een paar minuten later weer terug. Dit soort contact wordt gerapporteerd door vele Sterrenzaden en het dient om diegene te helpen die in de Grond Bemanning zitten om hun missies te herinneren, het maakt niet uit hoe diep ze in de 3D-wereld gaan.

Ashtar through Elizabeth Trutwin, February 6, 2014 © All Rights Reserved. http://ElizabethTrutwin.org, http://CosmicAscension.org, http://CosmicAscensionGuide.org, http://StarGateEarth.org, http://GalacticRoundTable.org. http://GalacticRoundTable.co, http://AshtarandtheGalacticFederation.com, http://RainbowBridgeNewJerusalem.org

Copyright © 2015
- See more at: http://cosmicascension.org/be-ready-members-of-the-ground-crew-a-message-from-lord-ashtar-through-elizabeth-trutwin-february-6-2014/#sthash.bU6ZcfgC.dpuf