Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 3 februari 2015

Super Wezens 2 Februari 2015 / Brenda Hoffman

Super Wezens
2 Februari 2015 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Velen van jullie waren opgewonden over wat jullie noemen, de "Super Bowl" - wat verondersteld is de ultieme voetbalwedstrijd te zijn. Eén team is de superieure winnaar - tot de dag na de wedstrijd wanneer iedereen begint te gissen welke teams aan de volgende "Super Bowl" deel zullen nemen. Het is niet dat het waarnemen van 3D tradities verkeerd is, slechts dat super wat-dan-ook kortlevend is in de 3D wereld.
Er is beslist een 3D goed of fout in termen van grootsheid. Deze filmster is perfect totdat je meer over zijn of haar achtergrond ontdekt. Deze atletische ster weet alles dat jij moet weten over de economie, wisselwerkingen met anderen of ieder onderwerp waarvan jij beslist dat het voorbij jouw begrip gaat en het moet overhandigen aan iemand die groter is dan jij.
Natuurlijk, diegenen van jullie die van de heuvel afrollen door jullie zeer steile bergbeklimming zijn minder waarschijnlijk om geloof te hechten aan filosofieën die opgespoten worden door één-dimensionale karakters van jullie 3D wereld, maar soms geloven jullie zelfs dat zij wijzer dan jullie moeten zijn omdat zij zo een bijvalsbetuiging bereikt hebben.
Het is voorbij de tijd voor jullie om te WETEN dat jullie net zo wijs zijn als wie dan ook. Doch, jullie staan diegenen in de media toe om het weinige te projecteren dat zij in zoveel arena's weten om als waar aan te nemen.
Jouw nieuwe wezen is veel wijzer dan de grote meerderheid. Niemand weet meer dan jij in jouw nieuwe jij gebied van expertise.
Besef dat als pioniers van deze Nieuwe Aarde, dat er slechts een handjevol of minder van jullie zijn in iedere arena van kennis. Dat is niet te zeggen dat jullie Nieuwe Aarde een gebrek aan kennis heeft, maar in plaats daarvan voor jullie om te begrijpen dat alleen een paar van jullie de moed en vaardigheden hebben om eerst te zijn.
Natuurlijk, velen zullen in ieder gebied van expertise volgen. Maar voor nu, is daar slechts jij en misschien een paar anderen. Iets dergelijks schijnt onrealistisch te zijn in termen van het creëren van een nieuwe wereld/nieuwe Universums. Maar het is waar. Jij bent een dapper, veelzijdig wezen die zaden plant in ieder gebied van de mensheid, voor nu en het latere Universele bestaan.
Er is geen noodzaak om je superieur te voelen, maar er is ook geen noodzaak om je minderwaardig te voelen. Je hebt alle vaardigheden die vereist zijn om je nieuwe rol(len) te voltooien terwijl je deel uitmaakt van de 3D Aarde. Diegenen die louter wijsheid opspuiten omdat de media hun sterrendom bepleit in hun begrensde gebied mag grappig zijn om waar te nemen, maar zijn niet jouw leiders noch jouw scheppers.
Jij hebt de kennis - en nu de vaardigheden - om volledig je missie te volbrengen zonder je af te vragen of een sportfiguur, filmster, religieus leider of staatsbeambte jouw leider zou moeten zijn. Jij bent je eigen goeroe.
Toegegeven, de bovengenoemde figuren zouden inzicht kunnen verstrekken dat jou helpt om jouw stukjes van kennis aaneen te binden in het één of andere dynamische geheel. Maar voordat je naar de conclusie springt dat je moet luisteren naar dergelijke figuren voor jouw inspiratie in wat voor gebied dan ook, weet diep binnenin jezelf dat met of zonder hun informatie jij jouw rol creëert.
Dit is geen tijdperk van het volgen van wie dan ook - en nog veel minder iemand die pretendeert de kennis te hebben welke jij nodig bent om jouw rol te vervullen. Hun basiskennis voor jou is net zo vergankelijk als hun sterrendom voor hen is of zal zijn. Sta jezelf toe om wat voor stukjes dan ook te verwerken die zij aanbieden en interessant lijken te zijn. Maar verwacht niet dat zij - wie zij ook zijn - op de één of andere manier meer kennis of moed dan jij hebben.
Jij bent de ster, de regisseur, toneelschrijver, kostuum ontwerper, de producent, verlichtingsspecialist en iedere andere activiteit welke verbonden is aan jouw nieuwe productie.
In het verleden, mag je de ster geweest zijn van jouw productie, maar stond je anderen toe rollen te hebben die jouw activiteiten schenen te controleren. Je stond anderen toe om jouw script te schrijven, jouw toneelstuk te produceren en te regisseren en iedere andere analogie die je kunt bedenken dat jou verteld dat je functioneerde als een 3D pion.
Die wereld is verdwenen. Het is voor jou tijd om te accepteren dat je in controle van je leven bent, van jouw richting en jouw productie. Er is niemand anders, inclusief mediasterren, die meer over jou weten dan jij. Sta dat toe te zijn, wetende dat je plezier met het mediacircus kunt hebben hetgeen vaak het leven van mediasterren is, maar deze mediasterren weten VEEL minder over jou dan jij.
Claim jezelf. Je hebt misschien gedurende decennia over zoiets gelezen. Het is eindelijk tijd om iets dergelijks door jouw gehele wezen heen te erkennen. Kijk naar de supersterren, lach met de supersterren, maar sta jezelf toe om diep binnen jezelf te weten dat zij niet meer geloofwaardigheid voor jou bezitten dan jouw Road Runnertekenfilms van weleer.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com