Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 februari 2015

Oth: Mercurius. Ellen Rauh Geplaatst: 18 februari 2015

Oth:
Mercurius.
Ellen Rauh
Geplaatst: 18 februari 2015

Mercurius heeft een belangrijke invloed op jullie denken. En omdat jullie getraind worden om vijf-dimensionaal te denken, is er veel gaande in jullie brein. Daardoor zal je gevoeliger worden voor allerlei signalen. Maar tegelijkertijd zal je duidelijker worden om datgene terzijde te schuiven wat niet bij jouw hogere denken past.

Alle planeten worden opgewaardeerd, net als de planeet Aarde. Als we het dan over Mercurius hebben, hebben wij het dus over het hogere denken. Steeds gemakkelijker zal je onderscheid kunnen maken tussen datgene wat bij je lagere denken hoort en datgene wat je hogere denken voedt. De klemtoon komt te liggen op verruimd bewustzijn. Maar er komt zoveel informatie tegelijkertijd naar je toe dat het belangrijk is om te elimineren en datgene van de informatie tot je te nemen en te bewaren wat je kunt gebruiken. En weet dat geen enkele kennis verloren gaat. Het wil niet zeggen dat als je bepaalde denkbeelden niet vastzet in je geheugen dat ze verloren zijn. 

Jullie brein en jullie hersenen gaan anders werken. Het is een ander soort geheugen en een ander soort opslaan van informatie. Daardoor hebben vele kinderen momenteel last met de manier van onderwijs, dat is nog helemaal gebaseerd op een ander soort geheugen. Lieve mensen, als je ingeplugd bent via je eigen navigatiesysteem, als je geloof gaat hechten dat je hogere denken verbonden is met een deel van de akashakronieken, waarom zou je het dan allemaal in je brein willen onthouden? Daardoor gaan veel kinderen nu de mist in op school. Hun hersenen zijn al helemaal afgestemd op de nieuwe fase. Zij hebben problemen met geheugen. Maar ze zijn niet voor niets geboren op deze plaats in deze tijd. Zij zijn als het ware de tussenpersonen naar het nieuwe denken. En het oude denken is nog belangrijk, maar het is moeilijker voor hen om dat geheugen in stand te houden. Zoals het vroeger moeilijker was voor velen om contact te hebben met hun universele Internet. Dit alles over Mercurius.

En de enige manier om het hogere denken te ontvangen, de informatie van het hogere denken, is via je pijnappelklier, dat is de satellietverbinding tussen jouw universele Internet en jouw brein. Het ontvangt andere informatie en daardoor is het noodzakelijk dat er een balans is tussen rechter- en linkerhersenhelft, tussen vrouwelijk en mannelijk, tussen geven en ontvangen. Het is even belangrijk om te ontvangen dan om te geven. Het is even belangrijk om volledig vrouwelijk te durven zijn als om volledig mannelijk te durven zijn. Door te zijn wie je bent, komt jouw pijnappelklier in balans.

Bij vele mensen komt er een update van de pijnappelklier. Stel je voor dat de pijnappelklier bestaat uit miljoenen facetjes, als een enorme schotelantenne, vangt deze klier subtiele informatie op. Deze klier is nooit ofte nimmer te vergiftigen of te beschadigen, omdat hij beschermd is door jouw hogere leiding. Het enige wat er met deze klier kan gebeuren is dat hij tijdelijk disfunctioneert omdat er een oververzadiging is aan informatie.

Laat ons jullie een goede raad geven: alle informatie die tot je komt, gebruik wat je kunt gebruiken en laat de rest vrij, laat het teruggaan naar waar het vandaan komt en weet dat je niets tekort komt. Het willen onthouden, het willen verzamelen van allerlei informatie en het willen in je brein opslaan, veroorzaakt een disbalans in de pijnappelklier. Wij vergelijken het met een computer. Er is een bepaald geheugen en als het vol is dan zal jouw computer minder goed functioneren. Dat is hetzelfde met de pijnappelklier. Maak mappen en elimineer wat je niet meer nodig hebt.

Dat is het nieuwe denken en weet dat informatie energie is. Hoe meer je afgestemd bent op je hogere zelf en op de sfeer waar je vandaan komt, dan zal jij altijd de juiste informatie ter beschikking hebben.

(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)