Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 23 oktober 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 157 / Vrijdag 23 oktober 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 157
Vrijdag 23 oktober 2015


Caban 1   Ontvang Onze Liefde

Ik ben Caban 1. (Rode Aarde) We voelen ons hoogst fortuinlijk dat wij in de gelegenheid zijn met jullie op deze manier tijd te besteden. Wij hebben bewondering voor degenen onder jullie die dagelijks werken aan het maken van veranderingen om jullie leven te verbeteren. We zijn dankbaar dat wij jullie kunnen helpen het geheugen van jullie ware Spirituele Essentie te  herstellen.

Vandaag willen we onze dank uitspreken voor jullie steun en assistentie langs onze evolutionaire pad. Als jullie ons toestaan om met jullie samen te werken, krijgen we ook veel inzicht. In zekere zin leven we door jullie, en ervaren wat jullie tegenkomen. Met jullie samenwerken geeft ons ook de gelegenheid om te oefenen in geduldig en barmhartig zijn.

Hoewel we Gidsen zijn in een hoger frequentiebereik, worstelen wij ook met het begrijpen van pure liefde. We leven ook in een wereld van vrije wil en ervaren dingen, zoals frustratie en ongeduld, maar het is heel anders dan de emoties die jullie ervaren op Aarde.

Wanneer jullie met ons samenwerken, kunnen wij elkaar helpen bij het begrijpen van de dynamiek van het fysieke als ook het geestelijke rijk. In onze Rijk, kiezen velen ervoor om naar "scholen" te gaan om verschillende aspecten van de fysieke wereld te leren. Deze klassen zijn zeer divers en omvatten zaken zoals hoe creëer je fysieke objecten, geduld, de mogelijkheid om in een aantal plaatsen tegelijkertijd te zijn en het in staat zijn om objecten te verplaatsen in de fysieke wereld. Sommigen kiezen ervoor om vaardigheden te leren zoals hoe je werkt met apparaten zoals computers en lichtschakelaars om te communiceren met mensen. Er zijn een groot aantal andere vaardigheden die we voor ons plezier kunnen leren alsmede de evolutie van alles.

Door een nauwe samenwerking met jullie, hebben we een kans om onze vaardigheden aan te scherpen. Binnen onze groep, zijn sommige geïncarneerd geweest en sommige zijn nooit geïncarneerd. Er zijn zielen van alle niveaus van begrip, interesses en talenten. Kortom, we hebben het voordeel van het hebben van direct contact met de Akasha Kronieken die ons helpen jullie beter te begrijpen als individu, maar ook de gehele mensheid. Wij hebben leerlingen die helpen met de kleinere details, zoals het plaatsen van een object dat je op een plek wenst te hebben waar je het kunt vinden. Er zijn er velen die geleerd zijn en geneigd zijn te gissen naar welke keuzes de verschillende individuen en groepen zullen maken, als gevolg van historische tendensen.

Ieder van ons is spiritueel gevorderd, afkomstig uit een plaats van liefde en mededogen. Maar niemand van ons heeft een perfect begrip van de pure Bron van Liefde. Omdat we allemaal hologrammen zijn van de Bron, in essentie zijn we zuiver, net zoals jij bent. De boodschap is moeilijk te beschrijven in woorden die we proberen over te brengen.

De hoofdzaak is, dat wij dankbaar zijn voor de kans om samen te werken met jullie. De hulp die wij bieden helpt ons net zo goed als jullie. Er is niets groters dat we willen doen. Wanneer een individu verplaatst naar een hogere vibratie van liefde en mededogen, filtert het door het universum heen, wat iedereen beïnvloed. Om deze reden, behaalt iedereen veel  voordelen wanneer men samenwerkt.

Vandaag willen wij jullie eren. Wij vragen jullie om een paar momenten te nemen om je innerlijke en uiterlijke zelf tot rust te brengen. Terwijl jullie ontspannen, adem in en uit, terwijl jullie je geest wissen van eventuele problemen. Begin met dankbaarheid te voelen voor de zegeningen in je leven. Sta jezelf toe om de zegeningen die wij jullie willen schenken op dit moment, te ontvangen.

Koester je voor zo lang als jullie willen in onze liefdevolle aanwezigheid, terwijl jullie de liefde ontvangen die wij jullie sturen. Wanneer jullie klaar zijn, hervat dan jullie dag met hernieuwde energie. Op elk moment kunnen jullie een beroep doen op ons om meer van deze liefdevolle energie te ontvangen. Wij danken jullie voor alles wat jullie doen en dat jullie een actief deel zijn van ons leven!

Selamet! Caban 1

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl