Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 4 februari 2015

Kryon en mijn persoonlijke ervaringen met de innerlijke wereld. Barbara Bessen 27 juli 2014. Geplaatst: 4 februari 2014

Kryon en mijn persoonlijke ervaringen met de innerlijke wereld.
Barbara Bessen
27 juli 2014. Geplaatst: 4 februari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

Ik ben bewust niet vaak in de innerlijke Aarde omdat ik zoveel op de buitenaarde te doen heb. Maar wie weet wat ik onbewust beleef? Dat vraag ik ook niet aan Kryon want ik zal het ervaren als ik het wil weten.

Eén ontmoeting was heel intensief, interessant en zelfs een beetje mysterieus.
Ik lag ’s avonds in bed en was nog niet echt moe en voelde de impuls om naar de binnenaarde te gaan

Ik vroeg Moeder Aarde om toestemming, zag haar voor mijn innerlijk oog en vroeg haar of zij een opdracht voor mij had. Zij glimlachte en nodigde mij uit om haar te volgen. Zij zag er geweldig uit.

 Als ik haar bezoek draagt zij overwegend rode of oranje gekleurde gewaden. Ik zie haar meestal ook met rood blonde haren. Zij reikte mij haar hand en wij gingen een paar stukken naar beneden naar een lange gang.

Daar wachtte een klein, open voertuig dat ons korte tijd meenam. Het was als in een open tunnel. Aan de ene kant kon men het landschap zien. Ik keek naar weiden en bloemen, het was helder en vriendelijk, de zon scheen.