Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 februari 2015

Kryon: De “Gouden Golf” Barbara Bessen 23 maart 2012. Geplaatst: 7 februari 2015.

Kryon:  
De “Gouden Golf”
Barbara Bessen
23 maart 2012. Geplaatst: 7 februari 2015.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Nieuwe Energie, ook Gouden Golf genaamd. Een boodschap van het wezen Kryon.

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Het is voor mij een vreugde om hier te zijn en jullie de energie van Thuis te brengen. Laten wij onze bijeenkomst gewoon met een duwtje van Goddelijke energie beginnen.

Ik leg mijn hand op jouw hart om jou in de nu-tijd van de allesomvattende liefde te geleiden. Die is er altijd, ontbreekt nooit en maakt alles mogelijk.

Kijk in je hart. Wat voel je? Het is de liefde die jou aangeeft je leven met gemak en liefde te vormen. Sinds 1987, de Harmonische Convergentie, heeft de Aarde een bijzondere status. 

Vanuit de hoogste schepperniveaus werd bepaald dat de Aarde in een hogere omloopbaan  met het zonnestelsel en haar planeten gaat. Daarvoor is het nodig dat er sterke transformaties plaatsvinden voor de Aarde en voor de mensen. Jullie bevinden je net als alle anderen in een sterke transformatie en enkelen van jullie worden hier bijzonder zwaar door getroffen.