Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 15 februari 2015

Kryon: 2. Het Proces van Manifestatie David Brown Geplaatst: 15 februari 2015

Kryon: 2.
Het Proces van Manifestatie
David Brown
Geplaatst: 15 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Het proces van manifestatie IS zo gemakkelijk als het eruit ziet. In het plaatje zien jullie een gelukkige man die aan het dromen is over een nieuwe auto en uiteindelijk manifesteert diezelfde auto zich in de materiële wereld.

Alles wat jullie willen manifesteren heeft zijn eigen vibratie, zijn eigen gevoel. Hoe meer jullie denken en voelen over wat jullie willen manifesteren, hoe waarschijnlijker het zal zijn dat jullie op een dag die vibratie of het gevoel van het object dat jullie willen manifesteren, zullen krijgen. Alles zal voor jullie op zijn plaats vallen om je geschenk van het Universum te ontvangen. Visualisatie en meditatie om je visie te scheppen zal het creatieproces versnellen.

Als jullie innerlijk hebben gemanifesteerd wat jullie willen hebben, laat deze boodschap dan luid en duidelijk in jezelf klinken en je vertellen dat jullie er klaar voor zijn om te ontvangen wat jullie ook maar pogen te manifesteren.