Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 11 februari 2015

Kryon: 153: De energie van de toekomst. 3 Lee Carroll 7 december 2014. Geplaatst: 11 februari 2015

Kryon: 153:
De energie van de toekomst. 3
Lee Carroll
7 december 2014. Geplaatst: 11 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Nieuwe Naderende Energie vanuit de Ruimte

Als jullie multidimensionale energieën zouden kunnen zien en de mogelijkheid hadden om achteruit te stappen en naar jullie zonnestelsel zouden kijken zoals dit rondom het centrum van het melkwegstelsel spoedt, zouden jullie een lint van energie zien dat jullie momenteel doorkruisen. Juist op dit moment heeft jullie zonnestelsel in een, zou je kunnen zeggen, bel gezeten van beschermende energie sinds het leven op deze planeet begon.

Dit is een astronomische maatvoering en die is bij de wetenschap bekend. Hij heeft zelfs een naam. Dit is dus niet esoterisch. Als deze bel verdwijnt en jullie naar een nieuw gebied in de ruimte gaan, is dit lint van energie dat jullie nu doorsnijden, anders. Het vertegenwoordigt in feite hogere energie en sommigen noemen het misschien zelfs straling.

Als jullie zonnestelsel daar krachtig in beweegt is het voor het eerst dat dit gebeurt met mensen op Aarde. Er zijn miljoenen jaren nodig voor jullie zonnestelsel om een omwenteling te maken rondom het centrum. Daarom waren jullie er de vorige keer toen dit gebeurde niet bij. Jullie zijn nu gevrijwaard door het bewustzijn van het creatieve zaad in jullie, en nu komt de straling – precies op tijd. Wij hebben dit eerder gezegd en hebben dit gechanneld, want dit is geen nieuwe informatie. Maar nu gaan wij alles samenvoegen.