Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 23 februari 2015

Hilarion: Februari 22-Maart 1, 2015 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion:
Jullie Zijn Degenen die de Morfogenetische Gebieden Beïnvloeden!
Februari 22-Maart 1, 2015 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Terwijl jullie op het kruispunt zitten en je afvragen welke weg de mensheid zal uitkiezen om te gaan, weet dat jullie niet hulpeloos zijn - jullie hebben de bekwaamheid om veranderingen betreffende de morfogenetische gebieden te beïnvloeden (gebieden welke het patroon of de vorm van de dingen beïnvloedt) die alle situaties omringen. Deze zijn gebieden van gewoontepatronen die alle mensen aan elkaar linken, gebieden welke de gewoontes van alle mensen beïnvloeden of erdoor beïnvloed worden, ofwel door kennis, gewaarwording/inzicht of gedrag. Het is een gebied dat bestaat waar elk individu een collectief geheugen erft van vroegere leden van de soort, en eentje welke ook bijdraagt aan het collectieve geheugen welke andere leden van de soort in de toekomst beïnvloedt. (1) Dit is waarom wij jullie vertellen dat jullie krachtiger zijn dan dat jullie weten en waarom bedachtzaamheid in jullie gedachten, woorden en daden aldus zeer belangrijk is. Het is door jullie gefocuste intentie, jullie Liefde, jullie intuïtieve overzichtelijkheid en jullie Licht dat veranderingen aan de huidige patronen in deze gebieden plaatsvinden. Jullie zijn degenen die hen beïnvloeden!
Het is allemaal een kwestie van perspectief als je via deze gebieden werkt. Een inschatting maken van iedere ondervonden situatie en alles erover te leren dat je kunt, te kijken naar alle voordelen en nadelen om te beslissen welke weg te nemen die aan jou aangeboden wordt, kies je dan de beste optie voor jou. Vertrouw jezelf, maak die beslissing en geloof dat je de beste optie in het huidige punt van de tijd kiest. Misschien zal het jou, met het voorbijgaan van de tijd, laten zien dat het niet de beste weg om te gaan was, als dat het geval is, ben dan voorbereid om de consequenties onder ogen te zien en maak de nodige aanpassingen en leer van de ervaring. Het leven gaat helemaal over het te leven in plaats van een omstander of een passieve waarnemer aangaande je eigen leven te zijn. Teveel mensen werden geconditioneerd te wachten op de andere persoon om te doen wat er gedaan moet worden. Deze conditionering moet nu veranderd worden. Het vereist jullie vastberadenheid en besef hiervoor om te gebeuren. Jullie kunnen het doen.  
Terwijl de energieën op de planeet toenemen, is er meer vloeibaarheid in alle dingen en aldus is jullie bekwaamheid om het morfogenetische gebied te beïnvloeden aanzienlijk versterkt. Voorzichtigheid is vereist in jullie dagelijkse gedachten en activiteiten. Begin je dag door je met je goddelijke essentie uit te lijnen en oprecht te blijven aan deze uitlijning door alle activiteiten gedurende je dag. Herhaal krachtige affirmaties die je hoogste visie/visioen en hoogste uitkomst herbekrachtigen, niet alleen voor jullie zelf en voor diegenen waar jullie van houden, maar ook voor iedereen op jullie planeet. Zie jullie zelf als de machtige en wijze wezens die jullie waarlijk zijn en stap in deze schoenen! Wordt deze machtige wezens die hun macht/kracht voor het goede hanteren om in hun wereld te manifesteren. Jullie zijn tot hier gekomen vanwege jullie sterke wil en vastberadenheid om hier te zijn tijdens deze tijden en het is niet de tijd om al dat harde werken en alle inspanningen toe te staan om langs de kant van de weg te vallen.
Ga door met jullie inspanningen en met jullie toestemming om de energieën los te laten en op te ruimen die nog steeds naar de oppervlakte komen, en denk eraan dat zij niet altijd vanwege alles zijn dat jullie persoonlijk doorstaan en ervaren hebben en waar jullie persoonlijk verantwoordelijk voor zijn. Heel vaak, is het een opruiming die zich voordoet voor het volledige collectieve morfogenetische gebied dat al het leven aanzienlijk beïnvloedt en beroert. Jullie spelen een rol welke overeengekomen was om gespeeld te worden voorafgaand aan jullie huidige incarnatie. Het is een tijd van belangrijke/grote loslating voor alles en iedereen dat voorheen geconditioneerd en beïnvloed werd door de oude paradigmasystemen en terwijl je dit werk doet, houd jezelf zo energetisch schoon als maar mogelijk is. Jij bent één van de vele belangrijke Lichtwerkers voor jullie planeet, en alles dat je momenteel ervaart is voor het grotere goed van allen, hoewel het in/op het moment niet als zodanig aan mag voelen.
Jullie hebben een grote vaardigheid om de dichtere energieën te transmuteren die de mensheid belemmeren voor het grotere besef van de werkelijke aard van hun levens op deze planeet. Sta jullie Licht toe te stralen als een stralende Zon en straal dit Licht vanuit jullie hartchakra uit naar alles dat en iedereen die jullie omringt. Als ambassadeurs van het Licht en de Liefde voor de Schepper, zal jullie feitelijke aanwezigheid welzeker doorgaan een verschil te maken. Jullie helpen bij het binnenbrengen van oude kennis en wijsheid in de moderne wereld op een manier die geschikt is voor de huidige beschaving om te absorberen en erover na te denken en ervan te leren, het verleden aan de toekomst verbindend. Jullie zijn de ankers en de buizen, de prachtige regenboogbruggen van Liefde en het volledige Lichtspectrum, dat diamanten Licht, dat waarlijk diens aanwezigheid op jullie planeet laat voelen.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
****
(1) - Voor de liefhebber staan hieronder linken die uitvoerige verslagen geven over de Morfogenetische gebieden - Engelstalig!
Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part I -Society, Spirit & Ritual:http://www.sheldrake.org/files/pdfs/papers/morphic1_paper.pdf
Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part II -Extended Mind, Power, & Prayer:http://www.sheldrake.org/files/pdfs/papers/morphic2_paper.pdf
Morphic Resonance and the Collective Unconscious - PartIII http://www.sheldrake.org/files/pdfs/papers/morphic3_paper.pdf
****
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com