Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 1 februari 2015

Heavenletter 5182 De Wereld Biedt Betovering Aan / Zondag 1 februari

De Wereld Biedt Betovering Aan
Brief uit de hemel
Zondag 1 februari

God zei:

Het is waar. Het is de bedoeling dat jij jouw eigen hart volgt. Je bent je eigen drummer. Dit is niet om te zeggen dat jij per se al jouw onmiddellijke impulsen moet volgen. Het kan zijn dat jij misschien een ander sorbetijs met slagroom wil hebben. Dit betekent niet dat je Ja moet zeggen tegen een ander sorbetijs met slagroom.

Jij kunt misschien met jouw hele hart een nieuwe auto willen hebben. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat jij er nu een moet kopen. Soms is het geen keuze, of een goede keuze voor jou. Het is geen slechte zaak als jij je iets niet kunt veroorloven. Het geld niet hebben helpt jou om te onderscheiden en beslissingen te nemen.

Het is goed voor jou om jouw dromen te volgen. Natuurlijk, alle dromen gaan niet over het uitgeven van geld. In de relatieve wereld, hangt alles ergens vanaf.

Het gezond verstand heeft ook zijn plaats. Evenmin kan worden gezegd dat het gezond verstand moet regeren. Wiens gezond verstand is het? Van jou of van iemand anders?

De resultaten zijn niet altijd de test. Wat jij ziet als goede resultaten of slechte resultaten vertellen misschien niet het verhaal. Uiteindelijk zou iemand de gezochte Nieuwe Wereld hebben ontdekt. Als Christoffel Columbus in eerste instantie had geluisterd naar het advies van de wereld, zou het niet Christoffel Columbus zijn geweest die Amerika ontdekte.

Het is niet altijd zo makkelijk om te weten waar je hart je naar toe leidt of dat het echt werkelijk je hart is. Menig man en vrouw zijn verliefd geworden. Hun harten waren zeker gelukkig, en toch hoeveel van deze gelukkige harten zijn getrouwd met hun grote geluk?

Hoewel bijna alles kan worden gezien als een fout, weet niemand het echt. Iets kan worden betreurd, maar dat hoeft niet te betekenen dat het een vergissing was. O, ja, je zou nu anders kiezen. Je zou niet meer kiezen voor het huwelijk waarvoor je hebt gekozen, bijvoorbeeld, je kunt echter niet met nauwkeurigheid zeggen dat je een fout hebt gemaakt.

Misschien een andere manier om dit te zeggen is dat fouten ook onderdeel van het leven zijn. Als het waar is dat er geen ongelukken zijn, dan, maakt niet uit hoe iets achteraf gezien kan lijken te zijn, was het geen vergissing.

Ongeacht, het kan goed zijn dat je wijzer bent. Of misschien niet, want zoals wordt gezegd herhalen veel van Mijn kinderen schijnbaar hun fouten.

Men zou kunnen zeggen dat het leven zelf een proces is van het maken van fouten.
Ik zal jou dit vertellen: Het leven in de wereld zou saai zijn zonder dat jij wat jij fouten noemt maakt. Wat als je altijd op tijd zou zijn en altijd op tijd op de juiste plaats? Wat als jouw mascara nooit zou uitlopen? Als je nooit melk gemorst hebt, waar zou je dan over moeten huilen? Wat als je nooit meer je sleutels kwijt zou zijn? Wat als je altijd de juiste dingen zou zeggen? Wat als je nooit naar de tandarts hoefde te gaan? Vind je niet wat vreugde in de beroering die het leven biedt?

Het Aardse leven gaat over het ongeplande dat al dan niet is geweest wat je wilde. Het leven is voor het onverwachte, want met het onverwachte, neem jij sprongen. Je moet. En vaak stijg jij er bovenuit. Vaak red je het over een hobbelige weg.

Als het leven het leven zou kunnen zijn dat je zou kiezen op een gegeven moment, zou het niet het ware levensbeeld schilderen in de wereld. Natuurlijk, je houdt ervan om te dromen van een perfect leven. Meer macht aan jou.

Niemand van Ons weet op een gegeven moment wat perfect is en wat niet. Niemand van Ons weet met zekerheid waar een weg naar toe zal leiden, bergop of bergaf. Het rechte en smalle pad is niet altijd beter dan het wilde en vage. Belle en het Beest zijn misschien niet wat ze lijken. Niemand wint altijd de loterij. Maar, hé, dit is het leven in de wereld.

De wereld houdt betovering voor jou in petto. Ongeacht hoe jij je leven misschien kunt samenvatten, het leven zelf is betoverend. Je slaagt altijd in het zuivere beleven van het leven ongeacht jouw evaluatie ervan.

Vertaald: Anneke