Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 februari 2015

Heavenletter 5188 Hallo, Zonneschijn / Zaterdag 7 februari 2015

Hallo, Zonneschijn
Brief uit de Hemel
Zaterdag 7 februari 2015

God zei:

Hoor, de Eng’len zingen d’eer.

Jij bent één van hen. Jij bent dat zeer zeker. Jullie zijn Aarde Engelen, Iedereen.

Je bent niet voor niets hier op Aarde. Jij bent hier voor iets, en iets groots. Laat niemand je iets anders vertellen.

Je bent een Prachtig Wezen in een Prachtige Wereld. Je mag dit nooit zo gedacht hebben, je bent dit echter altijd geweest. Je bent nooit minder geweest. De wereld heeft zichzelf vergist en jou er toe gebracht om jezelf te vergissen. Nu is het tijd dat deze verkeerde identiteit opzij wordt gegooid en de Ware Jij aan het licht gebracht wordt.

Dat is een passende uitdrukking -- aan het licht gebracht. Het Licht daagt over Jou Die Licht bent.

Hoe slecht ook jij jezelf hebt gezien, jouw perceptie gaat nu veranderen. Je gaat naar jezelf kijken op een nieuwe manier. Je hebt jezelf en iedereen verkeerd gezien.

Te veel van Mijn kinderen hebben neergekeken op zichzelf. Ze hebben neergekeken op zichzelf of sloten hun ogen helemaal en alleen maar geluisterd naar geruchten en namen hen aan als evangelie.

Luister naar Mij, en jij luistert naar je Zelf.

Er is laster in de wereld geweest, en je hebt het voor zoete koek geslikt. Daarom ben jij van het juiste pad afgegaan.

Ik reinig de lenzen van jouw visie op dit moment. Ik maak je gehoor nu helderder. Luister naar Mij. Je bent waardevol. Jij bent van essentieel belang voor het welzijn van de wereld.

Je bent een Wezen. Je maakt deel uit van Mijn plan om de liefde de leiding van de wereld te laten overnemen. De wereld is niet zoals jij haar kent. De wereld is niet haar details. De wereld is niet haar misdragingen. Noch ben jij jouw misdragingen.

Vanaf dit moment, open je ogen en oren voor jouw werkelijke waarde als een instrument van God. Er is geen andere. Je bent een exponent van het Universum dat van Mij is.

Vergeet wat je gezien en gehoord hebt je hele leven. Vergeet je oude overtuigingen die het concept van onwaardigheid inbegrepen hadden. Een leugen is een leugen, zelfs als men erin gelooft. Het is vrijwel zeker dat jij jezelf gaat herinterpreteren. Dit is het einde van het oordeel, tenzij je veel goeds te zeggen hebt over jezelf. 

Jij hebt eerder toegestaan dat jij in een bankschroef werd gezet. De bankschroef van het oordeel heeft niet langer meer iets te zeggen over jou. Jij gaat alle ketenen verwijderen die jou geknecht hielden en de wereld aan lijden onderwierpen.

Wanneer jij stopt met lijden, wat gaat er gebeuren met de wereld? Jij en de wereld zullen in fel zonlicht zijn, en je zult ontdekken dat jij de zonneschijn bent. Jij bent de Zonneschijn. Je bent Mijn Waarheid, en, net als alle heraut engelen, zal je de Nieuwe Wereld aankondigen. In de Nieuwe Wereld, zal de liefde leiden. Liefde zal op de eerste plaats komen. Niets anders zal dat doen. Niets meer van de vroegere troep die werd uitgevaardigd op de wereld.

Mijn Kinderen, jullie waren makkelijke slachtoffers. En degenen die jullie je Licht ontzegd hebben waren ook makkelijke slachtoffers. Nu ga jij bij je eigen zelf komen. Jouw eigen is Mijn Eigen. Je gaat lichtvoetig zijn, en je gaat zweven. Dit is onvermijdelijk, en het zal gebeuren als je gaat overstappen naar nieuwe overtuigingen. Liefde begint bij jezelf. Het leven begint bij jezelf. Het dagen van de liefde begint bij jou.

Jij komt naar buiten in de zonneschijn op dit moment. Je was nooit wat jij waarnam. Je was nooit die oude foto van jezelf die je meedroeg. Gooi hem weg. Accepteer deze foto die Ik neem van jou. Het laat jou zien zoals je bent en altijd was. Geloof niet langer meer in de verhalen die werden verteld over jou. Ze waren nooit waar. Ze zijn nu niet waar.

Je bent en was altijd een Prachtig Kind van een Prachtige God, en jij bent het Die maakt dat de wereld ronddraait.

Vertaald: Anneke