Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 februari 2015

Heavenletter 5209 Ken Je Zelf als Geluk / Zaterdag 28 februari 2015

Ken Je Zelf als Geluk
Brief uit de Hemel
Zaterdag 28 februari 2015

God zei:

Je houdt misschien van eenzaamheid, want met slechts jij en Ik, heb je een pauze. Bij Mij hoef je niet te praten. Als jij en Ik samen praten, dan weet je wat je bedoelt te zeggen en je wordt duidelijker. We zijn gewoon. We spreken in Eenheid.

Je houdt er misschien van gewoon te zijn, gewoon Eén met Mij te zijn, wat wil zeggen, Eén met jouw Zelf. Het is eenvoud zelve, Ons samenzijn en uit de optocht die langskomt waar je altijd in wilde meelopen. Bij Mij ben je in Mijn Licht, maar je bent zogezegd weg van de goktafels.

Er zijn enige van Mijn kinderen die houden van de stimulus van de wereld en zij houden ervan erin te zwerven. Ze drinken elke smaak van het leven in de wereld en ze blinken erin uit. Ze zijn er misschien losbandig in. En natuurlijk zijn er vele zozo’s.

Ik zeg je van alle richtingen te genieten. Geniet ervan stil te zijn als je graag stil bent. Geniet ervan het middelpunt van het feest te zijn als je ervan geniet het middelpunt van het feest te zijn. Weet je wat? Geniet gewoon en verveel jezelf niet met zelf-omschrijving.

Wees gewoon wat je bent op het moment dat je het bent. Laat voor en na los. Geniet van de ogenblikken met Mij en ga alle andere momenten in als je aan Mij denkt en als je dat niet doet, en geniet ook daarvan. Geniet van de hoogvlaktes en geniet van de wilde ritten. Geniet waar je ook maar van geniet en wees blij.

Geniet ervan goed voor elkaar te zijn. Iedereen weet wat dit betekent. Bemoedig elkaar met het leven van jouw geest. Wees gelukkig en de wereld is een gelukkige plaats.

Het is niet nodig naar geluk te zoeken, want geluk is hier, pal hier, nu op dit moment. Er is gezegd dat geluk is waar je het vindt. Geliefden, geluk is waar je bent. Wees gelukkig waar je bent. Geluk is geboden. Wees er goed in. En toch is geluk niet iets dat je doet.

Vaak als je over geluk nadenkt, raakt geluk verloren. Met inspanning verliest geluk zijn plaats in het Universum en vindt zichzelf niet. Geluk hoeft niet nagejaagd te worden. Geluk verbindt zichzelf met Zijn zonder onderzoek naar jouw staat van geluk.

Er kan een focus zijn die je zoekt die als je hem vindt Eureka ontlokt! Er is meer geluk dan iets gedenkwaardigs en nieuws, maar elk moment van geluk is nieuw omdat geluk altijd nieuw is.

Hoe meer je aandringt op geluk, hoe meer dat geluk misschien aan jou ontsnapt. Geluk wil gewoon niet de ster van de show zijn. Geluk wil gewoon aanwezig zijn en niet worden aangestaard. Geluk hoeft geen medailles opgespeld te krijgen. Als geluk zelfbewust is, dan is het ongemakkelijk, alsof geluk een handelsartikel zou zijn. Geluk is meer van een kwaliteit van Zijn met rust gelaten om zijn eigen weg te vinden. Geluk kan ontwijkend zijn als het wordt nagejaagd.

Geluk is geen actie. Het is een Staat van Zijn. Je zou in een sappige appel kunnen bijten en dat geluk noemen. Waardering vergezelt geluk. Nu Ik erover nadenk, waardering is goed in geluk. Blijheid is geluk. Geluk hoeft geen groots moment in je leven te zijn. Het hoeft geen mijlpaal te zijn. Geluk komt langs in het leven, in het in leven zijn, in waardering van jouw deelnemen aan het leven, ja, dit leven op Aarde.

Geluk is niet bedoeld gescheiden van het leven te zijn. Het gaat hand in hand met het leven. Geluk, klein of groot, is een smaak die je aan het leven zoals je het leeft meegeeft. Snel of langzaam, geluk is iets dat je het leven schenkt. Jij bent het zelf die jouw leven met geluk veredelt. Jij schenkt geluk. Schenk het rijkelijk. Geluk zal jou volgen. Verwelkom het.

Moge geluk jouw stille partner zijn en overal met je meegaan, iets zoals jouw naam. Ken jouw eigen zelf als Geluk.

Vertaald: Luus