Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 6 februari 2015

Heavenletter 5187 Jij Bent de Zoon van God Die Ik Liefheb / Vrijdag 6 februari 2015

Jij Bent de Zoon van God Die Ik Liefheb
Brief uit de Hemel
Vrijdag 6 februari 2015

God zei:

Een gevoel van depressie is een voorbijgaand iets. Hoe diep het ook mag lijken, het is een voorbijgaand iets. Het is het denken van een moment net als ander voorbijgaand denken. Gedachten springen overal rond. Een gedachte is maar een gedachte. Waarom stilstaan bij gedachten die jou of het Universum niet dienen?

Je bent niet hier op Aarde voor jezelf. Van jezelf, je maakt van jezelf een te klein gebied. Je spant je van jezelf te veel in. Doe niet zo erg je best. Geliefden, wees er gewoon. Wees er gewoon en wat kan er aan de hand zijn? Droog je zelfvervolging op. Laat jezelf verbeteren los. Al te vaak loopt jezelf verbeteren uit op zelfverachting. Je haalt een truc met jezelf uit.

Er is geen buiten jou. Je fabriceert gebeurtenissen en je vergeet jouw Heelheid. Je leidt jezelf af van de Vreugde van het Leven. Je richt je op het verleden of je richt je op de toekomst. Zoveel zelfaandacht op jezelf. Je breekt jezelf af en vergeet jezelf weer op te bouwen.

Zou je zo slordig zijn met een Kind van God? Blijkbaar wel. Je logenstraft jezelf. Het is niet zo dat je jezelf moet opbouwen. Je moet stoppen met jezelf afbreken.

Ben je er zo zeker van dat je het beter weet dan Ik? Ik vind niet dat jij gebrekkig bent. Jij vindt zelf dat je gebrekkig bent. Je geeft jezelf een pak slaag. Zie af van een valse getuigenis tegen jezelf.

Je geeft de wereld de schuld en je geeft Mij de schuld. Je geeft het leven de schuld. Je straft het leven en je straft jezelf. Houd op met jezelf naar beneden te halen. Schiet jezelf te hulp.

Cultiveer de gewoonte van goede moed. Eerder cultiveerde je een gewoonte om jezelf te zien als vertrapt. Schilder een ander portret van jezelf. Denk aan Mij naar Wiens beeld je gemaakt werd. Houd van wat Ik gemaakt heb.

Je staat niet terecht. Het is niet nodig jezelf te verdedigen. Het is niet nodig dat je opstaat en jezelf een mens onder God verklaart. Gewoon, scheur jezelf niet langer uit elkaar.

Zet je zelfabsorptie weg. Wat is zelfabsorptie anders dan ego? Ik moet je vragen: Waarom zou je zo goed naar je ego luisteren? Het ego geeft jou zoveel verkeerde aandacht. Het ego heeft medelijden met je. Hoe durft het? Hoe durft het ego om jouw aandacht met Mij te concurreren? Omhoog met God, neer met het ego, het absurde ego.

Zeg Mij niet dat jij jezelf niet kunt helpen. Je bent niet hulpeloos. Haal jouw hart terug van waar je het hebt neergegooid. Verzoen je met jezelf. Je hebt nog geen idee van waartoe je in staat bent. Ga de uitdaging aan. De uitdaging is het Leven. Je leeft. Je bent hier om een reden. Kom naar buiten het leven in en maak het beter voor anderen.

Zelfmedelijden is geen deugd. Raak daarin niet verward. Als je daarin verward bent, maak je er dan uit los. Het leven is niet voor niets. Het is ergens voor.

Wees goed voor jezelf en wees goed voor de wereld. Je hebt jezelf misschien de verkeerde vragen gesteld.

Ik bied je Mijn hand. Sta op van de bank van zelfonderdrukking. Je bent niet onbelangrijk. Je bent van het grootste belang, Je werd geschapen met een reden. Je werd niet geschapen zonder reden. Je werd geschapen voor veel meer dan aan jezelf te twijfelen en te twijfelen aan jouw plaats in de wereld. De wereld is er niet op uit jou te krijgen. De wereld is erop uit jou wakker te maken. Word dan wakker. Je bent niet een tand in het wiel. Je bent het wiel. Vanaf deze dag, word zichtbaar in de wereld. Ik zegen jou in de wereld. Je hoort onder de Zon. Laat de Zon op jou schijnen. Ik verblijd Me in jou. Ik vraag je de wereld op te vrolijken. Hijs de zonwering op. Doe de ramen open.

Laat jouw licht schijnen, want je bent de Zoon van God Die Ik liefheb.

Vertaald: Luus