Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 2 februari 2015

Heavenletter 5183 Als de Aarde Stijgt / Maandag 2 februari 2015

Als de Aarde Stijgt
Brief uit de Hemel
Maandag 2 februari 2015

God zei:

Kom elke morgen bij Mij zitten. Wij zijn zo dichtbij elkaar, We kunnen niet dichterbij komen. Jouw bewustzijn kan echter dichterbij komen. Jouw bewustzijn zal dichterbij komen. Je bent nog een klein stukje af van vertrouwen. In deze wereld waarin je leeft ben je op je hoede, en het is niet zo gemakkelijk jouw vertrouwen ergens in te stellen. En voor degenen onder jullie die je vertrouwen in Mij gesteld hebben, soms maak je nog enig voorbehoud.

Begrijpelijk, je hebt geen garantie dat Ik je precies zal geven wat je wilt. Misschien komt wel het tegenovergestelde. Je doet misschien alles juist, maar zelfs alles juist doen garandeert jou niet wat je wilt. Er is zoveel in de wereld tegenstrijdig. Of/of, goed/slecht, dit/dat zijn niet absoluut. Toen je geboren werd, werd jou geen garantiecertificaat gegeven. Je kwam met de disclaimer:

Er kan van alles gebeuren. Veel hangt van jou af. Het leven zal jou overstemmen. Het leven zal jou oppakken zonder voorafgaande kennisgeving, en je vindt jezelf misschien terug in een boom, daarin geblazen door een sterke wind. Dat er van alles kan gebeuren betekent dat er van alles kan gebeuren. Je kunt ook in een ijssalon ontdekt worden door een manager in Hollywood en een ster worden. Je kunt een boek schrijven. Het boek kan worden gepubliceerd of niet. Op Aarde kan niet gezegd worden wat er zal gebeuren.

Je kunt niet altijd zeker weten wat je zelf zult doen. Je bent ook een verrassing voor jezelf of een teleurstelling voor jezelf.

Hoe dan ook, Ik nodig je uit vertrouwen in Mij te hebben. Je hebt Mij God niet voor Verantwoordelijk

gehouden omdat je te vaak ervaren hebt dat je niet de dag moet prijzen voor het avond wordt. Al die tijd verzeker Ik je van Mijn betrouwbaarheid. Ik houd vol dat je op Mij kunt rekenen, dat Ik je nooit in de steek zal laten, en dan gebeurt er iets dat jij als verlies en pijn ziet en je bent er zeker van dat Ik je in de steek liet.

Wij, jij en Ik, hebben een contract met voorwaarden die niet helemaal duidelijk voor je zijn. Je kunt geloven dat Ik je alleen maar zal steunen en toch vallen jouw dromen in gruzelementen. En toch vraag Ik jou vertrouwen in Mij te hebben.

Geliefden, er is geen tot de dood clausule in Ons contract omdat er geen dood is. Er zijn garanties in de Eeuwigheid, maar op Aarde weet je niet wat een levenslang of een vele levenslang contract betekent. In feite herinner je je niet dat je het tekende, laat staan dat je het las. Je hebt het idee dat het contract liefde insluit, eeuwige liefde, maar wat betekent consistentie als het op het leven in de wereld aankomt? Ik garandeer je geluk en liefde, maar jij zit vast en vraagt je af wanneer en waar?

Je hoort Mij zeggen dat Ik je nooit verlaten zal, maar je bent door beproevingen gegaan waar je je alleen en verlaten voelt. Je hebt je soms gevoeld als de eenzaamste mens ter wereld en je ziet misschien geen einde aan de eenzaamheid. Intussen verzeker Ik je en verzeker Ik je opnieuw van Eenheid, maar zolang jij je kunt herinneren is jouw hart door midden gescheurd.

Ik zeg je opnieuw dat wat Ik beloof, Ik nakom. Jij bent geplaatst in de tijd. Ik ken alleen Eeuwigheid. Ik geef jou een Eeuwige Garantie dat je zult ontdekken dat alles wat Ik zeg waar is. Ik neem jou niet mee langs een tuinpad. Ik neem je mee naar waar de gerst groeit en waar lavendel wuift tegen de blauwe lucht, en waar je ziet wat veel verder ligt dan het oog zien kan, en je weet nu dat Gods Woord waar is.

Als de Aarde stijgt, kan de Hemel dan ver achter zijn?

Vertaald: Luus