Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 17 februari 2015

Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht 15 Februari 2015

Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
15 Februari 2015

Jullie Dienen ALLEN door ervoor te Zorgen dat Jullie van Jezelf Houden 

Lia: In haar inleiding schrijft Blossom dat de channeling feitelijk op donderdag de 11plaatsvond, maar dat er eerst een transcript gemaakt moest worden en een YouTube-opname. En dat er toen nog wat technische probleempjes waren op te lossen. Kortom, de post had gisteren rondgestuurd moeten worden, maar dat werd vandaag, de 16e. En de channeling vond plaats op donderdag 12 feb. natuurlijk.

Blossom schrijft ook dat zij er volledig op vertrouwt dat de boodschap van de FvL toch op de goede tijd bij ons aankomt. Ze excuseert zich voor de bijgeluiden op de opname. Zie *.

****
Blossom: Welkom vrienden. Tijd voor weer een nieuw gesprek … als jullie willen?

Federatie van Licht: Wij willen absoluut. Want door onze Lichtverbinding … worden veel dingen ondernomen … en kunnen alle dingen die we willen doorgeven, gedeeld worden met degenen die met ons in deze tijden verbinding willen zoeken.

BLS: Dank je wel. Waarover willen jullie vandaag spreken?

GFL: Over hetzelfde als waarover we altijd graag spreken …

BLS: Mm! Laat me raden …

GFL: Het betreft dat, wat elk deeltje … elk atoom … alles dat bestaat … in zichzelf bewaart.
Wij willen … alleen maar … over niets anders spreken … vaak … omdat ALLES waarover we willen spreken … DIT is.

LIEFDE.

Laten we verdergaan … vanuit het begrijpen en WETEN dat … datgene waarover wij willen spreken … plaatsvindt door ons vermogen om wat wij nuttig achten over te brengen. Het kan zijn dat menigeen het GEVOEL heeft dat wij over dit onderwerp in herhaling vervallen … en ja, dat doen we … en zullen we blijven doen. Want wij genieten hiervan.

Wij zijn ons bewust van Energieën die het niveau van het Licht van Iemands ziel naar een niet-helpende plek brengen. Dit beschouwen wij op/in geen enkele wijze, gedaante of vorm als nuttig. Daarom verkiezen wij te spreken zoals we doen. Om het feit er bij jullie in te hameren … zoals jullie zouden zeggen … dat wij verkiezen om te spreken … over dat wat binnenin jullie zit!

BLS: Dat snap ik. Echt … en ik weet dat we hiertoe via meditatie op een dieper niveau toegang kunnen krijgen. Zijn er echter … nog meer tips die jullie ons kunnen aanreiken, zodat wij DEZE LIEFDE ALTIJD kunnen VOELEN … zodat het leven hier op Aarde meer vreugde geeft … Algeheel … voor Het Geheel?

GFL: Alles wat we hebben gezegd … zou je in een handig klein gidsje kunnen zetten.

BLS: Mm! Daar zal ik over nadenken!

GFL: Is niet nodig. Want als de lezer doorgaat met lezen … en iedere keer brengen wij belangrijke boodschappen van Liefde … zal Ieders frequentie een klein beetje omhoog gaan … steeds meer. En nu we begonnen zijn om af te reizen op onze nieuwe en Vertrouwde reis met jou, Blossom … door gebruik te maken van jouw stembenodigdheden … kunnen we ook nog een diepere Energie aan jullie overbrengen.

BLS: Yep, een paar mensen hebben geschreven dat zij dit echt kunnen VOELEN. Een dame beschreef hoe haar kinderen nogal wild aan het spelen waren en midden in de chaos daarmee stopten … en in hun geesten naar een vrediger plaats gingen … toen jullie opname afgespeeld werd … dat is nogal cool!

GFL: En met het grootste respect … willen we zeggen … dat wij veel, veel meer tot stand kunnen brengen … door de Energie van het geluid dat wij doorgeven.
Er is Geneeskracht in dit geluid … Er zit Energie in van een trilling die … de ziel kalmeert.

Dit, Blossom … is waarom wij vele jaren hebben moeten wachten … opdat JOUW trilling en zeker … ook die van degenen die bij onze gesprekken ‘betrokken’ zijn … een zekere trilling kon bereiken … zodat de veranderingen die plaatsvinden, wanneer men luistert … in staat zijn om ‘hun ding te doen’.

BLS: Dat is verbazingwekkend. Is er nog meer dat jullie hieromtrent kunnen aanbieden? En terwijl ik dit opschrijf … is mijn hart een beetje sneller gaan slaan … Yep, ik ben de prooi … als jullie er klaar voor zijn … Laten we beginnen …


BLS: Wel, we hebben het geklaard. Ik lijk zo gemakkelijk en snel door te komen. O, wat is het opwindend om dit zich ‘door de tijd heen’ te ‘horen’ ontwikkelen. Ik heb nimmer kunnen bedenken dat wij op deze wijze zouden samenwerken. Een verandering is even goed als een rustpauze, zeggen ze wel.

GFL: Inderdaad, de Verandering is er één van de vele, die de Energieën van jullie wereld binnenkomen.
Voordat we vandaag weggaan, willen we graag … nog een keer herhalen …

ER IS GEEN VREUGDE IN ANGST.

ER ZIT VEEL VREUGDE IN HET FOCUSSEN OP ALLES DAT GOED VOELT.

Dat is alles wat we hierover hoeven te zeggen … want het spreekt voor zich.

BLS: Bedankt daarvoor … Ja, er wordt nog steeds veel angst gezaaid, als je kijkt naar mijn emails. We moeten serieus werk maken van het helemaal loslaten van angst … zowel om grote als om kleine dingen.

GFL: En wanneer jullie dit kunnen … zullen jullie VRIJHEID KENNEN.
Wij staan klaar om jou toe te staan om door te gaan met jouw taken, Blossom.

BLS: Grappig! Kan niet geloven dat jullie dat zeiden! (Mijn bezoek komt aan.) Bedankt, o wijzen … VOELT goed!

GFL: Dit is een GEVOEL dat we graag bij IEDEREEN willen zien … te ALLEN tijde.

BLS: In Liefde en dank.

GFL: INDERDAAD.

****
Blossom - * Een kanttekening bij de audio. Jammer genoeg kan ik het weer niet beïnvloeden. Ik sluit al mijn ramen, om het zingen van de vogels te minimaliseren, maar een levendige ‘Gekko’ sloop er in het begin toch lachend in (Gekko’s zijn Hagedissen. Zij kunnen 1,6 tot 60 cm. groot worden. Je vindt ze in warme klimaten, overal op de wereld. Onder de hagedissen zijn gekko’s uniek, vanwege hun roep. Ze gebruiken sjirpende geluiden wanneer ze communiceren met andere gekko’s.) en toen … tot mijn afgrijzen, op de 12.44e minuut … OPENDEN DE HEMELEN zich. Het klinkt alsof ik in een wasmachine ben gevallen of zelfs door het toilet gespoeld werd! Het werd ECHT moeilijk om mijn concentratie vast te houden!! WERKELIJK! Het geratel van het water op mijn golfplaten dak is zo overheersend, dat je misschien ook het transcript moet volgen, hoewel de woorden duidelijk te verstaan zijn. Hey Ho … wat kun je eraan doen! Lachen!

TRANSCRIPT VAN BOVENSTAANDE CHANNELING. 15 FEB.

GFL: Iedereen welkom. Wij zijn blij dat we wederom de kans hebben om het stemorgaan van deze dame … en we kunnen nu met gemak … Blossom … zeggen, te gebruiken.

Het is een prachtige naam, nietwaar? Zoals haar vaak gezegd is … wat haar doet glimlachen.

Hebben jullie wel eens stilgestaan bij de trilling van jullie eigen naam? Wanneer je jouw naam uitgesproken hoort, is er dan warmte in die letters … in die klank? Een warmte die door jou is gecreëerd vanwege WIE JE VERKIEST TE ZIJN?

Jullie weten wel dat sommige mensen een aversie hebben tegen bepaalde namen … vanwege een bepaalde ziel die zij in het verleden kenden, waarop zij bepaald niet dol waren. Die ziel had een trilling aan hun naam gegeven … aan die naam ‘verbonden’ … vanwege de Energie die zij voortbrachten en toch, kan het niet ook zijn dat … die zelfde naam, wanneer die … zogezegd … ‘verbonden’ is aan … een andere ziel, die vol Vreugde is … vol zonneschijn … vol van Licht-Liefde, een heel andere trilling uitzendt … ook al zijn de letters dezelfde? Zeg een paar keer achter elkaar tot jezelf … hardop je naam. Hoe VOELT je hart bij de klank van jouw naam?
Die resonantie … die frequentie … die Trilling van wie je bent?

We willen jullie vragen … om op tijden dat jullie vredig kunnen zitten, adem te halen … zoals wij hebben uitgelegd … want dat is van grote waarde … op een diepere manier dan jullie automatische ademhaling … en terwijl jullie dat doen … dóór het VOELEN van jullie hart … de Energie Trilling die van jullie afkomt … te visualiseren. Daarop is het … aan jullie om deze kennis tot je te nemen en te weten dat dit Energieniveau … is wie je bent … en wat je … fulltime … weggeeft.

Ja, het kan zo zijn … wanneer er sprake is van een kwaal … of zeker ook, een of andere droefheid … dan kan het zijn dat de Trilling ietwat lager VOELT.

Maar jullie Trilling … degene die jullie hebben bereikt … zal niet beneden … wanneer we de vergelijking met ‘de sporten van een ladder’ weer mogen gebruiken … Het zal niet beneden de sport kunnen komen, die jullie hebben bereikt.
Wanneer je kijkt naar de ruimte tussen iedere sport … kunnen we dan niet zeggen … dat daar vele niveaus in zitten? Het kan dus zijn dat jullie Energie … ietwat zakt, wanneer jullie je moe voelen. Maar het zal niet beneden de Trillingsfrequentie komen, die jullie hebben bereikt door te worden … te herinneren … te weten … dat jullie Liefde zijn.

En jullie zeggen dat er zoveel is dat jullie je niet kunnen herinneren over jezelf.
Jullie kunnen dat wel.
Want het gaat in zekere zin niet om het herinneren … ofschoon wij ons zo uitdrukken … het gaat om VOELEN.

Wanneer jullie heel Blij zijn in een bepaalde levensfase … zeggen jullie dan niet ‘Dit is hoe ik me herinner dat ik me ooit VOELDE … toen ik in/bij een Blije situatie was?

Jullie herinneren je het GEVOEL van opperste Vreugde. Jullie hoeven je niet te herinneren wie je was ‘als persoon’ … zogezegd. Jullie verlangen ernaar je te herinneren wie je bent als LIEFDE … Wat alleen maar een GEVOEL kan ZIJN.

Jullie kijken naar jullie zonsopkomst … Jullie kijken naar jullie zonsondergang … Jullie kijken naar de maan … Jullie kijken naar jullie sterren … Jullie kijken naar kinderen … jullie kijken naar jonge, pasgeboren dieren … Jullie kunnen niet geen LIEFDE VOELEN.

Wanneer de ogen zulke wonderen aanschouwen is de automatische reactie … de natuurlijke staat van jullie WEZEN/ZIJN.

Het is alleen maar buitenkant … we hebben het over het woord ‘wreedheden’ … maar Blossom zegt dat het nogal sterk uitgedrukt is … en toch zouden we dit liever willen veranderen in ‘invloeden’ van buitenaf. Wanneer invloeden van buitenaf … jullie denken beïnvloeden … en vervolgens jullie denken … het GEVOEL van jullie hart beïnvloedt … is dat zo, omdat jullie dat toestaan.

Wanneer jullie weet hebben van zaken die jullie horen … of zien op jullie televisieschermen … kan jullie geest zich dingen afvragen … Maar jullie hebben controle over jullie GEVOELENS. Het kan zijn dat jullie … ja, we gebruiken hier het woord ‘wreedheden’ … horen en zien, maar jullie hoeven niet toe te staan dat dit visuele effect de GEVOELENS van jullie hart raakt. Jullie hoeven je dat niet te laten overkomen. Daardoor staan jullie toe dat jullie staat van Zijn een HOOG TRILLINGSGEVOEL behoudt. En hoe meer jullie je GEVOELENS blijvend Hoog laten zijn … hoe meer jullie frequentie omhoog gaat … totdat je het echt voelt veranderen … als je op de volgende sport van de ladder stapt.

Jullie kunnen HET letterlijk VOELEN, toch?

O Liefste Zielen! Wij zijn zo Blij dat wij nu op deze wijze kunnen spreken.
De dame, Blossom, zegt dat ze de Vreugde op haar gezicht kan VOELEN en toch is het zowel die van ons als die van haar. Gezien het feit dat er een klein beetje meer Eenheid wordt gerealiseerd door deze versmelting. Dus daarom vragen we jullie om je, in tijden van grote Vreugde en geluk … te realiseren dat … dat GEVOEL dat jullie ervaren ook kan worden ervaren op exact … exact … dezelfde wijze door iemand anders … die … begrijp dit goed … zich totaal niet zo VOELT. Zie je? Want de Energie van Iemand die misschien op een plaats is met een zeer lage Trilling … of het nu oorlog is … of honger … kan wellicht niet zo makkelijk gelijk aan die van jullie zijn. Maar wanneer jullie WERKELIJK WETEN … dat jullie GEVOELENS, als Eenheid … Vreugdevol zijn en dat jullie, omdat JULLIE ÉÉN ZIJN … derhalve kunnen weten … dat de GEVOELENS die jullie hebben … via een ander naar buiten kunnen komen … door te weten dat het kan.

Dus, mochten jullie denken aan een andere ziel in een minder fortuinlijke situatie en weten dat jullie GEVOEL van Vreugde door hen op precies dezelfde wijze kan worden gevoeld … weet dat dit WAAR is … zie je dan hoezeer jullie de wereld veranderen? Jullie helpen enorm door zo te denken en te VOELEN. Je mag ook denken … dat jullie het werk doen voor hen die niet bij machte zijn om dat te doen … als gevolg van hun situatie. Dit komt vanzelf in balans … want zij die in een minder fortuinlijke situatie verkeren, doen weer wat jullie niet kunnen doen … Als gevolg daarvan komt er evenwicht in deze wereld van dualiteit.

Door middel van Energetische ‘gewaarwording’ van zielen op het Aardse vlak begrepen we … dat het voor de Mens bij tijden erg moeilijk kan zijn om Zijn Trilling even Hoog te laten blijven als men zou willen. Wat jullie beter niet kunnen doen … is jezelf te verwijten dat je op dat moment niet Blij kon zijn. Er zijn ups en downs. Het is soms zwart … en soms wit. Overal bestaan tegenstellingen.

Houd nog meer van jezelf … wanneer je je wat down VOELT … omdat je, door nog meer van jezelf te Houden … van iedereen … alles … nog meer Houdt.

Alles wat je doet voor jezelf … doe je voor anderen … Wat mooi! Wat wonderbaarlijk! Wat is het plan Goddelijk, nietwaar? Alle Vreugde die je toelaat in je leven … komt in je leven en op hetzelfde moment … stijgt door jou  de Trilling van Het Geheel.

Door jezelf te dienen dien je … op een bepaalde manier … Het Geheel. Maar het is niet zo dat wij dan denken dat … wat jullie op jullie planeet noemen … een Wezen erg zelfzuchtig mag zijn …

Zorg voor jezelf. Dat is niet wat wij zien als zelfzuchtigheid … want door voor jezelf te zorgen … ervoor te zorgen dat in al jullie behoeften wordt voorzien met behulp van LIEFDE … zorgen jullie er op jullie beurt voor … dat jullie hele familie op Aarde …

die vliegt …

insecten in de grond …

dieren in de jungle …

vissen in de zee …

Bomen op de grond …
jullie dienen ALLEN door ervoor te zorgen dat jullie van jezelf Houden en ernaar streven om puur geluk te vinden … want door dit te doen, Liefste Zielen … doen jullie wat jullie hier kwamen doen.

Wij voelen dat dit het einde is van onze uitwisseling van vandaag.

Geniet … vanuit Liefde zeggen wij tot ziens tot onze volgende hartsverbintenis. Heel veel dank aan Blossom voor het mogelijk maken hiervan.