Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 17 februari 2015

Bashar: Volg jouw opwinding. Je doel in het leven vinden. Darryll Anka Geplaatst: 17 februari 2015

Bashar:
Volg jouw opwinding. Je doel in het leven vinden.
Darryll Anka
Geplaatst: 17 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Handel ernaar!!! Opwinding wordt veroorzaakt door een resonantie met je Hoger Zelf. Opwinding is een “teken” dat de activiteit die jullie van plan zijn is verbonden met jullie Hoger Zelf, en deze verbinding is wat de opwinding veroorzaakt.

Dit leidt jullie op natuurlijke wijze naar wat jullie “bedoelden” te doen  - wat jullie ziel “hoopt” dat jullie vrije wil verkiest te gaan doen. Dit is jullie “Doel".  Dit is de simpele doch doeltreffende manier om het "Doel" van je leven te leren kennen.  

Mechanisch gezien is “opwinding” een hogere staat van resonerende opwinding die zich voordoet als het “Denken + Intenties van de fysieke dimensie zelf scherp in lijn zijn met de Denk – Intenties van het eigen Hoger Zelf.

Opwinding dient dus alseen kompas – om jullie te laten weten dat jullie “op koers” liggen - als jullie iets doen of van plan zijn te gaan doen dat precies is wat jullie Hoger Zelf jullie graag zou zien doen.

Als jullie je opwinding volgen en doen wat jullie opwindt, betekent dit dat: 

1. Deze activiteit ben "jij" (waarlijk verbonden met je ziel).
2. Omdat “jij” het bent heeft deze activiteit alleen gevolgen voor jou.
3. Omdat “jij “ het bent zal het Universum jou steunen (inclusief financiële steun) om hiermee door te gaan op progressief gezien uitbreidende manieren.

Het volgen van jouw opwinding is het volgen van de “tekenen” die jouw Hoger Zelf jou geeft – jou leiden op de meest DIRECTE manier naar wat het “hoopt” dat jouw vrije wil verkiest te doen, en wat gelijk staat aan het Doel van jouw leven. De crux is deze:
Zelfs als het volgen van jouw opwinding betekent iets doen dat onbelangrijk en niet diepgaand lijkt, zelfs dan, doe het gewoon!   

Omdat het doorgaan met dingen die schijnbaar onbelangrijk zijn kan leiden tot het ontmoeten van iemand, of het ontdekken van iets dat gewoon “perfect” is voor het doorgaan naar je Levensdoel!

BELANGRIJKE overweging:

"Volg jouw opwinding – met INTEGRITEIT”  Bashar definiëert "integriteit" NIET alseen bepaalde morele standaard, maar in plaats daarvan: Het je realiseren dat alles EEN Geheel is (integer) en dat jullie Een zijn met het Geheel. En daarom (Gouden Regel) behandelen jullie alles en iedereen met hetzelfde respect en achting en zorg waarvan je zou willen dat zij dit bij jou zouden doen.

"Volg jouw opwinding  - met  INTEGRITEIT".

Als je iets te geven hebt in de realiteit die jij schept, ZIJN er mensen die er klaar voor zijn om het te ontvangen. Als iemand een lied wil zingen IS er in die realiteit een publiek dat ernaar wil luisteren. 

Angst of ongerustheid is opwinding meteen negatief oordeel dat daarop wordt geprojecteerd. 

Angst/ongerustheid =  Opwinding plus negatief oordeel
Verwijder het negatieve oordeel, en je hebt Opwinding. 

Angst/ongerustheid met het negatieve oordeel daarover verwijderd =  Opwinding.