Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 2 februari 2015

Ashtar On The Road: Ashtar: Wij zijn allemaal EEN! 27 januari 2015 / Susan Leland

Ons doel is Liefde – die uit te drukken, te leven en ermee te bekrachtigen


Ashtar: Wij zijn allemaal EEN!
Ashtar On The Road Teleconferentie, 27 januari 2015
Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

"Gegroet, Geliefde Familie!  Wel, nu weten jullie waarom dit gedicht werd opgelezen.*  Zoals de meesters Tara en Rama** al zo welsprekend hebben gezegd, zijn wij hierin allemaal als Een samen. En om duidelijk te zijn – omdat het niet jullie groep is die onder vuur ligt – is het niet genoeg om achteruit te stappen en iemand anders te laten spreken want dit is gewoon niet genoeg om het werk gedaan te krijgen.

Wij weten hoe verlangend jullie zijn om NESARA te openen, officieel te openen, de Gouden Eeuw – de aankondiging van NESARA, de officiële aankondiging van onze aanwezigheid onder jullie. En als ik zeg onder jullie bedoel ik dat wij overal in jullie luchten aanwezig zijn en wij op verschillende plaatsen landingen uitvoeren. En ja, wij brengen relatief kleine aantallen van degenen in menselijke lichamen aan boord van onze schepen.

Wij hebben bijvoorbeeld de passagiers van een vliegtuig gered dat op zijn ondergang af ging en wij hebben anderen aan boord van onze schepen gebracht – sommigen beroemd en anderen niet. Het punt is dat er een reden en een doel is voor alles dat wij uitvoeren.

Als wij, wat jullie operaties noemen, uitvoeren, zien wij het hele plaatje tegelijk. Er is geen verleden, heden en toekomst behalve degene die wij kunnen observeren in jullie derde dimensie, die jullie realiteit noemen en hoe dan ook een illusie is.

Denk gewoon aan jezelf alsof jullie in het meest gigantische holodek ooit zitten dat in feite de planeet Aarde is en dat jullie de mogelijkheid hebben om te scheppen wat jullie ook maar willen. Nu kan het een beetje vergezocht lijken als jullie zeggen: “Wel, ik kan er niets aan doen dat zij de bom op mij gooiden.” Wel, in groter verband, in groter perspectief, laten wij het zo zeggen: Jullie kozen om te zijn waar jullie zijn in dit moment van aarde-tijd toen die bom werd gegooid.

Jullie waren vrijwilligers en jullie worden geëerd omdat jullie in deze tijd hier zijn omdat…. wat hebben jullie daarvoor. Jullie getuigenis en getuigen – van de andere zijde, natuurlijk, als jullie tijdens dit incident je lichaam zijn kwijtgeraakt en ik ben niet grappig en ik vertel geen grapjes. Dit is wat er gebeurt! Het is gebeurd! En ja, er komt nog wat meer.

Er is vernietiging, genocide –“opruiming” is het gebruikelijk word – en dit gaat door, of er nu legers bij betrokken zijn of dat het drones en vliegtuigen zijn en vaak worden er fouten gemaakt bij hetgeen de mensen achter de computer wilden uitvoeren. Waar ligt de schuld sowieso bij deze dingen? Ligt die bij de samenstellers van het plan om de bommen te gooien? Is het bij de gooiers van de bommen zelf? Of ligt de schuld bij degenen die de bommen maakten, of de drones maakten, of is het een onderdeel van de degenen die daden van en voor de donkere hoeden deden? Of ligt die soms bij de kinderen die per ongeluk in de weg stonden?

Wel, NIEMAND hoeft zich schuldig te voelen!!! Het wordt iedereen vergeven en iedereen wordt geëerd voor de rol die zij hierin hebben gespeeld. Onthoud, dit is een holodek, een holodek van een oneindig aantal drama’s. Ja, het is zeer dramatisch! Maar wat is eigenlijk het doel van dit alles? Het is om iedereen wakker te maken! Iedereen!

Wel de duistere hoeden zijn in wanorde en zij zijn ontmoedigd. Uiteindelijk realiseren zij zich dat zij niet door kunnen gaan om hun rollen uit te spelen, zou je kunnen zeggen, want hun programma’s worden beëindigd. Waarom is dit eigenlijk zo? Wel, het is omdat er programma’s van liefde zijn die al op hun plaats komen, programma’s die in staat zijn om boven de verschillen te staan zoals deze worden gezien – verschillen in religie, sociale verschillen, economische verschillen, politieke inzichten en omstandigheden - zelfs verschillen over de planeet waar jullie vandaan kwamen!!!

Degenen die beseffen dat zij in groepen samen moeten komen en als een mond moeten spreken, gaan naar, laten wij zeggen, de gangbare energieën en houdingen op de planeet Aarde.

Wij kunnen dit allemaal heel duidelijk zien! Het is een trend. Als jullie een live video-demonstratie hiervan willen zien, ga dan terug naar de mars die in Frankrijk werd gehouden: Je Suis Charlie. Jullie weten dit allemaal. Wel, mijn Frans is misschien niet zo goed als ik zelf denk, maar weet je, het komt door een vertaalapparaat dat niet zoveel Frans kent.

Maar dit was een geest, een energie die de mensen naar buiten op de straten bracht, ongeacht het weer. Zij waren SAMEN! En zij schiepen een toestand die kleurenblind was. Niemand had enige herkenning dat er iemand naast hem stond met een andere huidskleur of een andere religie omdat dit niet het doel was. Het was een samenkomst in solidariteit, een gebeurtenis die het bewustzijn verhoogde!

Het was al een tijdje geleden dat het bewustzijn op de planeet Aarde zo hoog was. In feite was het bewustzijn nog hoger dan bij de gebeurtenis die 9/11 wordt genoemd omdat meer mensen wakker zijn en meer mensen de noodzaak begrijpen om als Een te handelen!!!

Weet je, als jullie helemaal de Gouden Eeuw in gaan – en sommigen zijn al geascendeerd, sommigen zitten al op de rand - zullen jullie Een Hart, Een Geest zijn. Jullie zullen je telepathische capaciteiten fijn afgestemd hebben. Jullie zullen naar nieuwe leefstijlen gaan, gebieden van ongebreidelde vrijheid.

Sommigen van jullie willen op de planeet Aarde blijven en sommigen zullen gebruik maken van de technologie die nu zelfs letterlijk naar jullie planeet stroomt.

Ik heb gezegd dat wij enkele landingen hebben gedaan, Denk daar eens aan. Het is niet alleen maar een landingsvoertuigje of zo. Sommige vaartuigen zijn wat jullie vrachtvaartuigjes noemen, of, - wel, brengers van enkele nieuwe technologieën die zelfs dichtheid hebben zodat zij kunnen werken! Oh, zij zijn hoger-dimensionaal, om eerlijk te zijn, maar zij kunnen werken als mensen daar klaar voor zijn, laten wij zeggen, opgetild genoeg om hen te ervaren.

Oh, er is veel aan de hand met elk aspect van het leven dat jullie je maar kunnen voorstellen. En jullie, mijn geliefde familie, zitten vooraan bij degenen die al wakker zijn, die deze over deze wonderlijke, wonderlijke dingen horen. Doe er dus aan mee!!! Als jullie op een holodek zijn hebben jullie de mogelijkheid om elke ervaring te scheppen die jullie kiezen.

Jullie hoeven je dus niet onder de bom te bevinden. Jullie kunnen een computer zijn die alle wapens onklaar maakt! Hoe is dat als holodek-ervaring? Jullie kunnen vooraan lopen bij degenen die zijn gevlucht voor de bommen die vallen en jullie kunnen zeggen: “Ik ben hier om jullie op alle manieren te helpen en bovenal ben ik hier om jullie liefde te geven!”

En weet je, jullie hoeven daar niet eens fysiek aanwezig te zijn – jullie kunnen dit overal doen waar jullie je bevinden!!!

Het gaat allemaal om liefde en dit is de tijd – de Gouden Eeuw is de Eeuw van Liefde, de ware Eeuw van Liefde voor de planeet Aarde!!! En wat hier gebeurt gaat verder. Net zoals de meesters** hebben gezegd, gaat het veder naar het zonnestelsel en het melkwegstelsel. Het HEELT andere plaatsen als toevoeging aan de planeet Aarde. Laat het idee los dat er welke limiet dan ook aan Liefde is!!!

Als jullie de planeet Aarde besproeien met Liefde kan die niet anders dan verdergaan en de grenzen van het Universum te verplaatsen. En dit is NIET BEPERKT!!! De kracht wordt niet beperkt. Het groeit in feite omdat anderen in het Universum eraan meedoen en zeggen: “Oh, kijk naar dit LiefdeLicht dat onze kant op komt. Laten wij het versterken. Laten wij eraan toevoegen!”  

Er zijn dus vele, vele, vele beschavingen die kijken wat er op de planeet Aarde aan de gang is en zij verheugen zich als mensen wakker worden en hun eigen LiefdeLichten ontsteken.

En dit laat de planeet Aarde zich nog meer verhogen – laten wij zeggen: weg van alle programma’s, de ketenen, de slavernij van 3D en het gaan naar hogere niveaus van begrip en daardoor: Communicatie. Daarom zeggen wij nogmaals: DOE MEE!!! Verstuur de energie van Liefde. Als je kunt, steun, doe mee, marcheer, laat je stem horen. Teken petities, maar altijd vanuit een hoger perspectief.

Het gaat niet om oordelen of de schuld aan iemand geven. Het gaat om te kijken met dankbaarheid en een soort kalmte en te zeggen: “Dank je, omdat je het mij hebt laten zien. Ik geef jou mijn liefde – aan deze speciale houding of gebeurtenis of uitdrukking – om die op te tillen naar Liefde! Nee, je kunt niet veranderen wat er daarvoor gebeurde, maar jullie kunnen dankbaarheid uitspreken tegen alle betrokkenen en jullie kunnen: “Ho’oponopono” zeggen, ik ben bij jullie, ik ben Een met jullie, ik voel jullie pijn of jullie kunnen gewoon zeggen: Ik begrijp jouw pijn en nodig je uit om hogerop te gaan!”

Er zijn vele, vele manieren om je uit te drukken maar doe het altijd met een liefhebbend hart, een liefhebbende geest en vanuit de acceptatie en het volkomen weten dat WIJ ALLEMAAL EEN ZIJN!

En dat wij samen ervoor zorgen, steunen en de hele Aarde scheppen naar de Hogere Niveaus van Dimensionaliteit waar alleen Liefde bestaat!

Om dit op een positievere manier te zeggen: wij richten ons niet op wat wij achterlaten. Wij richten ons op waar wij naartoe gaan! Dat is waarom wij zeggen, haal liefde uit alles omdat dit helpt om alles op te tillen, wat het ook is. Het helpt het te schonen van de lagere vibraties die het draagt en dit te verhogen naar de Hogere Wijsheden, de leringen en, bovenal, naar de liefhebbende energieën omdat dit, lieve mensen, jullie verordende bestemming is! Dit is waarom jullie hier zijn!!!

Laten wij dus samen verder gaan en onze stemmen en uitdrukkingen als EEN laten horen. Wij danken jullie heel, heel erg - in feite oneindig – omdat jullie hier op deze bijeenkomst waren en voor het komen in dit bewustzijn. Er zijn er onder jullie die die feitelijk naar de wereld kijken vanuit een – laten wij zeggen – Hoger Niveau van visie, zelfs nu. En in de komende momenten is dit wat wij op jullie tijdlijn zien: een ongelooflijke uitstroom van Liefde en Licht dat naar de donkerste plaatsen gaat!!!

Ik zal jullie dit zeggen. Dit is een feit – een wetenschappelijk, spiritueel feit – dat als jullie samenkomen zoals in onze bijeenkomsten van Ashtar on the Road, en als jullie je uitdrukkingen projecteren met de Hoogste Energieën van LiefdeLicht, jullie met ons meedoen, jullie meedoen met de Grote Harten, geesten van de Ene die Wij Allemaal Zijn, en de som van deze energie die wij naar voren brengen is veel groter dan als jullie allemaal een voor een hieraan zouden deelnemen!!! Denk daar eens over na – de Oneindige Ene die Wij Allemaal Zijn, dat wij samen richten is exponentieel veel krachtiger dan wanneer elk individu zich alleen zou focussen!

Dit, lieve mensen, geeft jullie een uitstekende reden om samen te komen en te werken. En als er op dat moment dat jullie dit willen doen geen mens is om met jullie mee te doen, roep ons dan en wij zullen het niveau van jullie uitdrukkingen oneindig versterken omdat jullie meedoen met de Ene Die Wij Allemaal Zijn!

Beoefen je macht! Laat jullie uitdrukkingen gehoord worden omdat wij samen sneller en sneller gaan naar de glorieuze Goeden Dagen van de Eeuw die eraan komt.

En zo is het!

Saluut!

* Ashtar vroeg ons eerst First They Came, door Pastor Martin Niemoeller voor te lezen. http://hmd.org.uk/resources/poetry/first-they-came-pastor-martin-niemoller
**Tara and Rama's A&A Report

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, January 27, 2015. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.