Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 februari 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Dinsdag 17 februari 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Dinsdag 17 februari 2015

Dierbaren, jullie levens expressie is een grootse voortbrenging! Zoals alle grote dingen die jullie voorbrengen, zijn er veel mensen bij betrokken, en ook vele helpers achter de schermen. Als je de regisseur van een toneelstuk was, zou je niet het theater bouwen, de set, het toneelstuk schrijven , het haar en de make-up doen, het licht en geluid doen, de kostuums naaien, en elke rol spelen, of wel?

Absoluut niet! Je zou al je helpers toestaan om hun werk te doen! Zie je? Vraag ons om hulp. Leidt ons. Het was nooit de bedoeling voor je om je alleen door je incarnatie heen te worstelen. Er alleen doorheen gaan is het afscheidings bewustzijn. Vragen om en het ontvangen van hulp is hoe jullie je verplaatsen naar eenheid, het is het co-creëren van de meest prachtige levens expressie die jullie zich kunnen voorstellen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl