Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 15 februari 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Zaterdag 14 februari 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 14 februari 2015

Op deze dag, die gericht is op liefde, of je nu een relatie hebt of niet, moedigen wij jullie aan om te schitteren als de verbazingwekkende wezens van liefde die jullie werkelijk zijn.

Als jullie een relatie hebben, en voornemens zijn om jullie liefde en waardering voor jullie partner meer dan een keer per jaar te tonen! Als je nog niemand hebt ontmoet waar je mee wenst te leven, vergeet dan niet, dat je leven op de meest wonderbaarlijke wijze op elk moment kan veranderen, als je open staat voor liefde. Dat is een van de grootste aspecten van het mens zijn - een Goddelijk georchestreerde ontmoeting kan je leven voorgoed veranderen, en kan op elk moment komen. Vergeet dat nooit.

Maar bovenal, vergeet niet om lief te hebben en jezelf te verzorgen en je verbinding met de Bron, want dat is het centrum van waaruit alle dingen mogelijk zijn. Jullie zijn geboren uit de energieën van onvoorwaardelijke liefde. Zie je? Dat betekent dat liefde - liefde geven, het ontvangen van liefde, liefde belichamen - jullie natuurlijke staat van zijn is.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl