Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 1 februari 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Zaterdag 31 Januari 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 31 Januari 2015

Als je het succes van iedereen zou zien als een teken dat je energetisch was uitgelijnd met dat van je eigen, zou je het vieren en elkaar ondersteunen als nooit tevoren. Je zou al je gewoonte van praten over problemen en zorgen veranderen naar het delen van wat juist is in jouw wereld. Je zou uit oordeel en gebrek gebaseerd denken verplaatsen bij het zien van het bewijs van een ander zijn prestaties. Je zou beginnen elkaar aan te moedigen en te verheffen, wetende dat wat er gebeurt met de een allen ondersteunt, en jullie collectieve aandacht werkelijkheid wordt. Je zou vrij zijn om te beginnen authentiek te delen, en om je licht zo helder te laten schijnen zoals je werkelijk bent.

Zie je? Het is tijd om voorbij valse bescheidenheid en negatieve aandacht te evolueren om in te passen, om volledig voorwaarts te stappen in je doel en vreugde. Schijn, dierbaren, en moedig anderen aan om ook hun successen te vieren! Jullie immers drijven deze grote verschuiving van eeuw, bij elkaar.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl