Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 februari 2015

5. De Kryon Samenstelling. 1 David Brown Geplaatst: 18 februari 2015


5. De Kryon
Samenstelling. 1
David Brown
Geplaatst: 18 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vele Jaren geleden kreeg ik een idee. Ik weet niet waar het vandaan kwam of waarom ik dit begon te denken. Dit was mijn gedachte: “Ik wil mijn leven leven met de zon, de maan, de sterren, de planeten en de eb en vloed van de zee aan het strand.”

Een paar jaar later had ik een visioen; ik stond op de planeet Aarde en ik kon het hele zonnestelsel en alle planeten zien en vanaf elke planeet kwam er een straal van licht. Het was alsof ik was verbonden met het hele Universum. Dit visioen en mijn eerdere idee, als ik erop terugkijk, deden mij realiseren hoezeer wij verbonden zijn met het Universum, maar het kostte mij vele jaren om deze ervaring goed te verwerken.

Het Kryon-gesternte, de Kryon-samenstelling, is gebaseerd op het zonnestelsel. Het familiegesternte (de familie-samenstelling) binnenin ons weerspiegelt het Goddelijk gesternte boven ons, of, dit is zoals het zou moeten zijn. Jullie vader vertegenwoordigt de Zon, jullie moeder representeert de Aarde en jullie innerlijk kind wordt vertegenwoordigd door de maan. Er zijn drie aparte constellaties, elke samenstelling zit in het kind en verandert als het kind zich ontwikkelt. Als wij in een perfecte wereld zouden leven is dit hoe ons leven zich zou ontwikkelen: