Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 21 januari 2015

Onszelf Opnieuw Toewijden aan het Licht Activeert Grenzeloze Potentiëlen 20 Januari 2015 / DL Zeta

Onszelf Opnieuw Toewijden aan het Licht Activeert Grenzeloze Potentiëlen
20 Januari 2015 / DL Zeta

We staan op een drempel voorbij alles dat wij tot nu toe ervaren hebben in de loop van onze reis. Dit is een diepgaande tijd van nieuwe aanvangen ongeëvenaard door alles dat tot nu toe ervaren werd op het aardse vlak. De energieën van deze periode vragen van ons om ons bij elkaar aan te sluiten om een nieuwe en uitbreidende toekomst te bebroeden welke uitgelijnd is met de frequenties van de Nieuwe Aarde.
Individueel hebben we onze innerlijke GPS gevolgd aangaande vele momenten van ontwaking, sommige klein, sommige groot. Deze momenten worden frequenter als wij ontwaken tot een groter inzicht van onze grenzeloze potentiëlen. Deze diepere ontwaking verhuist ons op natuurlijke wijze voorbij begrensde identiteiten en staat ons toe om nieuwe, uitbreidende identiteiten te forceren die een grotere ervaring van de Nieuwe Aarde brengen.
We hebben altijd de frequenties van de Nieuwe Aarde binnenin ons vastgehouden. Onze bestemming is gecodeerd in onze energetische sjablonen. Ontwakende codes slapen binnenin ons totdat zij geactiveerd zijn door de frequenties van het Licht. Deze activeringen vinden over maanden en jaren plaats als wij onze capaciteit uitbreiden om te ontvangen en grotere frequenties van Licht vast te houden.
Talrijke energetische verschuivingen gedurende de laatste paar decennia hebben ons naar dit kruispunt binnenin onszelf gebracht waar wij de codes kunnen activeren voor onze bestemming als Lichtwezens. Wij beginnen deze activering door onszelf opnieuw toe te wijden aan het Licht, Deze her-toewijding omvat het onderzoeken van dergelijke factoren als de identiteiten die wij vasthouden en het gebied van potentiëlen waar wij uit putten bij het creëren van onze werkelijkheden. Het is ook belangrijk om te onderzoeken of alle aspecten van ons wezen aan boord zijn met het hogere inzicht voor onze levens, en de graad waarop wij onze kindertijd kwetsuren genezen hebben. Uiteindelijk, moeten we aan onszelf vragen of we voorbereid zijn om het belemmeringsgebied onder ogen te komen dat geactiveerd zal worden door onze intenties om naar het volgende niveau van onze persoonlijke evolutie te verhuizen.
Het Onderzoeken van Bewuste en Onderbewuste Identiteiten
In deze tijd wordt aan ons gevraagd om de identiteit te adopteren van iemand die capabel is om onze hoogste inzichten/visioenen te activeren. Dit staat ons toe het energetische gebied te betreden waar onze hoogste potentiëlen verblijven. Een deel van het ons opnieuw aan het Licht toe te wijden is om de identiteit te onderzoeken die wij vasthouden en te verzekeren dat het consistent is met onze hoogste potentiëlen. Als wij een verouderde identiteit vasthouden, begrenzen wij onze potentiëlen aangaande wat wij geloofden mogelijk te zijn voor onszelf in het verleden. Wanneer wij een verouderd gebied van potentiëlen consulteren voor wat mogelijk is, creëren wij in feite toekomstige werkelijkheden vanuit oude, begrensde sjablonen.
Wanneer wij de identiteit van een volledig ontwaakt, spiritueel verbonden, grenzeloos wezen adopteren, adopteren wij een identiteit die ons toestaat te kiezen vanuit een onbegrensd gebied van potentiëlen.
Identiteitssjablonen die wij op een onderbewust niveau vasthouden zijn moeilijker te betreden. Via droomwerk, meditatie, automatisch schrijven, en werken met de symbolen van ons dagelijkse leven, kunnen wij de sjablonen betreden die voorbij de oppervlakte van de bewuste geest bestaan. Zelfs wanneer wij denken dat wij bewuste beslissingen maken, is het goed om de onderbewuste sjablonen te onderzoeken die aan het werk zijn in de diepere niveaus van ons wezen. In gebreke te blijven dat aldus te doen kan de stappen die wij op het bewuste niveau nemen ondermijnen.
De Reis van Ontwaking naar Grenzeloze Potentiëlen
Veel Lichtwerkers hebben reizen van een gelijksoortig thema gevolgd. In het begin waren er tijden van dingen die niet werkten. Ziekte, depressie en zelfs trauma mogen onderweg ervaren zijn. Langs het parcours van vele uitdagingen en moeilijkheden, begon de zoektocht naar antwoorden. In het begin werden deze antwoorden in de externe wereld gezocht. Uiteindelijk werden sommige antwoorden in boeken gevonden, in de leringen van anderen, relaties, en andere levenservaringen maar deze waren begrensd. Een dieper zoeken wees de weg aan naar een innerlijke reis. Terwijl deze binnenwaartse reis zich verdiepte, openbaarden spirituele inzichten een Universum dat werkzaam was langs een geordend en goddelijk patroon. In het begin werd deze innerlijke reis ondernomen om iemands eigen lijden te verlichten, maar wanneer eenmaal de innerlijke vlam helder brandde, breidde dit verlangen zich uit om alle anderen erbij te betrekken. Aangezien ieder persoon ontwaakt jegens diens eigen grenzeloze potentiëlen zijn zij in staat om grotere frequenties van Licht vast te houden en te versterken. Deze uitbreidende frequenties brengen je naar nieuwe drempels en nieuwe niveaus van potentieel.  
Jij bent een Goddelijk Wezen
Je houdt het allemaal binnenin jezelf vast. Je bent al een goddelijk wezen. Het leven van vele jaren op het aardse vlak mag je hebben doen laten vervallen naar een sluimer maar binnenin jou is de droom van de bebroedde Nieuwe Aarde, erop wachtend om te activeren en te stimuleren wanneer de lichtfrequenties voldoende waren om jouw bestemming tot actie aan te zetten. Je viel in slaap aldus je de aard van de dichtheid en het slapende bewustzijn zou kunnen leren. Dit begrip focuste je pad in/naar de nieuwe tijd.
Onze eerste Beweging is richting de Innerlijke Eenwording
De eerste beweging in onze reis van ontwaking is richting innerlijke eenwording. Wanneer onze bewuste geest/ego verenigd is met de wijsheid en de verlangens/wensen van onze ziel en Hogere Zelf, herinneren wij ons dat wij werkelijk grenzeloos zijn. Deze herinnering brengt een storm aan vragen op gang en plaatst ons op een reis op zoek naar antwoorden. De antwoorden zijn binnenin maar we beginnen met te zoeken naar ervaringen die ons kunnen helpen toegang te verkrijgen tot de schatten die vastgehouden worden binnenin onze opslagplaats van innerlijke wijsheid. De ervaringen die we allereerst zoeken zijn die ervaringen die ons met ons hart verbinden.
Deze incubatieperiode is ontworpen om jou te helpen deze frequentie binnenin jou gewaar te worden, te activeren en te stimuleren, die gebaseerd zijn in de liefde welke de hoogste trilling in het Universum is. Soms raken wij het contact kwijt met deze frequenties aangezien wij door dichtheden heengaan. Onze reactie op dichtheden die rondom ons heen wervelen kalibreren de ervaringen die wij naar ons aantrekken. Deze ervaringen leren ons om naar ons hogere weten te reiken, welke de werkelijke genezing voor onze kwetsuren bezit. Deze kwetsuren worden opnieuw gestimuleerd door onze gehele reis in het leven heen, maar hun wortelen liggen in onze Aardeschool curriculum voor deze levensspanne.
Kindertijd Kwetsuren openbaren de Intenties van onze Ziel
Bijna iedereen bezit een kindertijd kwetsuur welke bezegeld werd met de imprint van de intenties van hun ziel voor dit leven. Deze kwetsuur trekt naar jou de ervaringen aan die jou laten ontwaken voor de werkelijke aard van jouw wezen. Je mag door de jaren heen vele genezingstechnieken ondernemen en deze mogen gedurende perioden van tijd opluchting brengen. Uiteindelijk leiden alle inspanningen richting genezing ons naar een grotere ervaring van Liefde en het besef dat de enige werkelijke en blijvende genezing gevonden wordt door de terugkeer naar onze natuurlijke staat van innerlijke eenwording.
Innerlijke Eenwording brengt de Vreugde van Eenheid
Innerlijke eenwording gebeurt binnenin, je bewuste geest reikt uit naar je ziel op wat voor manier het dat ook maar kan doen, vaak om een uitdaging aan overtuigingen, angsten en misvattingen heen varend om aldus te doen. Op het moment dat contact gemaakt is ervaar je de vreugde van eenheid dat het diepe en diepgaande weten brengt dat alle dingen mogelijk zijn wanneer we in verbinding met onze ziel leven.
Je mag door talrijke momenten heengaan van het ontmoeten van je ziel in het doolhof van de illusie voordat jouw overtuigingen getransformeerd zijn. Wees geduldig met jezelf en het toestaan terwijl je verder langs het pad van eenwording gaat. Innerlijke eenwording is de essentie van de Nieuwe Aarde. De externe reflectie hiervan gebeurt wanneer verenigde wezens zich in eenheid verenigen om de Nieuwe Aarde te bebroeden.
Jezelf Her-toewijden aan het Licht
Op het individuele niveau, kan je stappen nemen om het eenwordingsproces te activeren. Dit omvat het hebben van een liefdesaffaire met jezelf. Dit is geen narcistische soort van liefde maar een liefde die jouw gekwetstheid, jouw misstappen omhelst - alles dat je tegen jezelf gehouden hebt en alles dat anderen tegen jou gehouden hebben. Het is tijd om dat alles in het Licht lief te hebben. Stel een intentie in om dat aldus te doen en houdt een ceremonie of ritueel om jezelf toe te wijden aan het volledig liefhebben en helpen van jezelf en je beweging richting genezing. Dit is geen egoïstische actie. Je hebt groots meer met anderen te delen wanneer jij jezelf geneest en van jezelf houdt. Als jij oordeel vasthoudt tegen jezelf zal je anderen ook oordelen. Onderneem je eigen genezing ter wille van jezelf, alle anderen, en het Universum.
Het bebroeden van genezing en innerlijke eenwording staat jou toe om het verleden los te laten. Bedekkingen en fineer die jouw Licht dimmen zijn samengesteld uit niet genezen vroegere ervaringen. Als jij liefde op jouw kwetsuren focust, beginnen deze overdekkingen te ontbinden.
Intentie om te genezen verhogen het Belemmeringsgebied
Wij hebben gezegd dat jullie intenties het belemmeringsgebied verhogen. Nu zullen wij verder onderscheid maken van de verschillende vormen en gradaties van het belemmeringsgebied. Het mindere belemmeringsgebied wordt verhoogd voor een intentie zoals het manifesteren van een nieuwe auto of ander materieel artikel. Binnenin dit belemmeringsgebied zal je vragen ervaren rondom verdienstelijkheid, overvloed, en wat voor restricties dan ook die vastgehouden worden door jongere aspecten van je bewustzijn. Een meer ingewikkeld belemmeringsgebied wordt geactiveerd door de intentie om diepgaande genezing op alle niveaus te laten gebeuren. Deze intentie activeert alle gedachten, gevoelens, ervaringen, emoties, overtuigingen - alles dat binnengekomen is in de equatie van jouw innerlijke kwetsuur zal verhoogd worden om jou te helpen genezen en ermee te werken. Dit kan een uitvoerig proces zijn dat voor sommigen jaren neemt. Echter, de energieën werken nu met jou, en staan jou toe om grote stappen te nemen richting het loslaten van de weerstand, jouw trilling verhogend en de tijdlijn bebroedend waar je langs een levensspoor leeft van innerlijke eenwording.
Als je deze genezingsreis onderneemt, visualiseer de droom voor jouw nieuwe leven binnenin tijdlijnen van de Nieuwe Aarde. Stel je open voor visioenen van wie je bent en weet dat je genezen en verenigde eenheid bent. Dit grenzeloze genezen en deze verenigde "jij" bestaan al binnenin jouw gebied van potentiëlen. Je zou dit nieuwe visioen van jezelf niet zien als het niet een waarachtig deel van jou zou zijn.
Dit is de volmaakte tijd om jouw beweging in/naar de nieuwe tijd te bebroeden. Alkaliseer je dieet, mediteer, doe oefeningen, creëer rituelen om het Licht te verankeren en jouw trilling te verhogen. Breng tijd door met het sturen van Licht naar diegenen die je kent, naar je Hogere Zelf, naar Alles-Dat-Is. Eet licht, beweeg je lichaam, houd de vonk van al het leven in ere. Houd van jezelf. Affirmeer dagelijks opnieuw de eenheid van de liefde die je bent en maak een regelmatige uitoefening van het activeren van grenzeloze potentiëlen door jezelf opnieuw aan het Licht toe te wijden.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.