Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 januari 2015

Kryon: Liefde is Bewustzijn.2 David Brown 7 april 2009 / Geplaatst: 24 januari 2014

Kryon:
Liefde is Bewustzijn.2
David Brown
7 april 2009: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 24 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie weten feitelijk niets over jullie werkelijke kracht. Jullie hebben gehoord over teleportatie, telepathie, levitatie maar jullie weten niets over hoe majestueus de mensheid werkelijk is.

Want, lieve mensen, jullie hebben achter de sluier geleefd, een zeer dikke sluier. Jullie zouden het zelfs ook een stroperig donkere sluier kunnen noemen vanwege het onrecht dat er op de planeet Aarde is, zelfs nu terwijl wij spreken. Niet alle leiders op deze planeet zijn werkelijk geïnteresseerd in de status quo, zij zijn geïnteresseerd in het handhaven van de status quo op zich, en om het bewustzijn op lage niveaus te houden.

Wij zeggen, lieve mensen, dat liefde alles overwint, liefde overwint werkelijk alles. Liefde is het antwoord in alle situaties. 

Waar jullie handelen vanuit liefde en de integriteit openen jullie energieën zich en stromen zij, jullie zullen personen worden die niet te managen zijn in de ware energie van liefde, in de energie van extase.