Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 20 januari 2015

Kryon: Christusbewustzijn is de energie van de Nieuwe Wereld. 2 David Brown 7 maart 2012 / Geplaatst: 20 januari 2015

Kryon:  Christusbewustzijn is de energie van de Nieuwe Wereld. 2
David Brown
7 maart 2012 : San Jose, Costa Rica/ 
Geplaatst: 20 januari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Voor sommige mensen zal bewustzijn automatisch zijn, anderen zullen eraan moeten werken door hun karma. Dit klinkt tegengesteld maar er is een tijd waarin de nieuwe wereld de oude wereld zal verlaten en die periode dient om je karma te doorwerken.

Bepaalde zielengroepen  hebben het nodig om bepaalde lessen te leren en degenen die het voor elkaar kregen om door hun karma heen te werken in de oude energie: het is jullie verantwoordelijkheid en taak om de anderen bewust te maken. Dit is een tijd waarin veel geleerd en veel begrepen wordt.

Het leger zal worden ontbonden en ook dit zal tijd kosten. Het is een tijd waarin nieuw bewustzijn de Aarde zal doordringen en het is ook een tijd waarin de inheemse mensen die hun land verloren hun land terug zullen krijgen en ook zij een ander bewustzijn zullen hebben.