Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 januari 2015

Heavenletter 5167 Maak het Leven Mooi / Zaterdag 17 januari 2015

Maak het Leven Mooi
Brief uit de Hemel
Zaterdag 17 januari 2015

God zei:

Je bent een speciaal, opmerkelijk wezen. Daar is geen andere uitleg over mogelijk. Eerlijk gezegd, hoe je ook over jezelf mag denken, je denkt niet genoeg over jezelf. Welke fouten je ook gemaakt hebt, zelfs welke misdaden je begaan hebt, dat allemaal, dat allemaal kan niet veranderd worden.

In één seconde, in minder dan één seconde, kun je volledig hersteld zijn van ziekte en andere patronen uit het verleden die je hebt opgebouwd. Het leven blijft niet stilstaan. Er is geen vonnis.

Het leven zoals jij het kent ligt in jouw handen en kan volledig voor je ogen veranderen.
Het leven is niet de patstelling die je misschien gedacht hebt. Het leven is niet statisch. Niets hoeft hetzelfde te blijven. In feite, blijft niets hetzelfde.

In de wereld bestaan op en neer. In de wereld kun je vooruitgaan of je kunt achteruitgaan. Ondanks wat het leven jou mag lijken, is jouw leven, hoe het zich ontwikkelt, wat jij ervan maakt, wat jij ermee doet, aan jou. Je bent niet op één manier voor je hele leven gekenmerkt. Er zijn nieuwe wegen voor jou te gaan.

De mens is een wezen dat beslissingen kan nemen. Je hebt keuzen. Niet alles van het leven is uit jouw handen. Waar je jezelf ook bevindt wat jouw God-gegeven liefde aangaat, je kunt jezelf verblijden. Als je gierig met je liefde geweest bent, kun je op dit moment je hart ontsluiten en gul liefde geven. Op elk moment heb je keuze. Zelfs als je geen keuze ziet, heb je keuze.

Als je nu een afvallige bent, zelfs een fan van anderen pijn doen en loochenen, dan kun je daarmee stoppen. Niemand die Mijn woorden leest is de ergste van de ergste, alsof er zoiets zou zijn, maar zelfs als je schade voor anderen hebt veroorzaakt, kun je vandaag een 180-graden ommekeer maken en jezelf tot een zegen maken.

Dit geldt over de hele linie. Als je in staat geweest bent anderen en jezelf te kwetsen, dan kun je een zegen worden, een held, een invloed op wat heilig is. Je kunt een snelle dans doen met grote precisie en je kunt joggen. Jouw hart kan de sterren bereiken. Je kunt de hoge noten raken. Er is geen grens aan jou behalve de grenzen die jij willekeurig instelt. Jij bent de beweger van je eigen leven. Zonder uitzondering. Ongeacht wat jou in het leven overkomt, jij bent de beslisser van de volgende stap die je neemt. Niemand maakt jou goed en niemand maakt jou slecht. Trap niet in dat verhaal. Anderen hebben zeker bijgedragen, maar niemand maakt dat jij kwaad of goed doet.

Jij bent de maker van jou.
We hebben het over wat er in jouw geest en hart omgaat.

Je was gisteren misschien harteloos, en vandaag kun je de wereld met je hart zegenen. Er wordt jou van buitenaf geen liefde verboden. Jij bent verantwoordelijk voor de liefde die je geeft en de liefde die je achterhoudt. Vandaag is de dag om de mantel van schuld te verwijderen. Ik zeg je dat het verleden niet relevant is. Je kunt vandaag beginnen op de juiste voet.

Als je nooit gelopen hebt, kun je vandaag lopen. Als je je hele leven ruw over zogenaamde anderen bent heen gelopen, dan kun je vandaag zachtmoedig zijn en het Universum en alle harten vertederen, vooral dat van jou zelf.

Ik word beschouwd als een God van Vergeving. Ik zag nooit iets om te vergeven en Ik had nooit een wrok, dus wat moet Ik vergeven? Jij aan de andere kant moet alleen jezelf vergeven. Laat het verleden los. Laat het verleden los en je bent nieuw met een schone lei voor je. Jij bent een kracht in de wereld. Jij bent een bepaler van de wereld. Jij bent een geschenk aan de wereld. Ik zegen en zegende de wereld met jou. Jij hebt vrije wil. En dus is hoe de wereld eruit ziet aan jou. Maak hem mooi.

Vertaald: Luus