Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 januari 2015

Elohim Hercules: Wat wij doen met een bol is onze wereld even klein maken,............ Geplaatst: 17 januari 2015

Elohim Hercules:
Wat wij doen met een bol is onze wereld even klein maken, waardoor we het licht in jullie kunnen stralen.
Bol van wit licht
Bron: Lichtwereld
Channeling van Hercules:
Geplaatst: 17 januari 2015

 Inge: Op een van de cursusavonden hebben we een bol met wit licht over de kring gevisualiseerd en op dat moment kwamen er veel boodschappen los van jullie wereld. De een ging schrijven, de ander kreeg op een andere manier boodschappen door. In elk geval was jullie aanwezigheid duidelijk voelbaar. Op een andere avond hebben we het niet in een bol gedaan en toen ging het moeilijker. Klopt dat?

Herc.: Ja wat wij doen met een bol is dat wij onze wereld even klein maken, waardoor we het licht in jullie kunnen stralen. Je moet het zien als een lamp die brandt, die straalt ook uit. Als je iets om die lamp heen doet, blijft de straling in dat gebied. Zo is dat ook met onze energie. Wij schermen jullie af, wij gaan erin zitten en zo kunnen wij met elkaar het proces voelen. Als we dat niet doen, kan de energie wegwaaien. Dat is niet erg want dat gebeurt elke dag. Alleen de mensen die de energie goed kunnen voelen, houden het dan bij zich. Mensen die wat minder ver zijn om onze energie te voelen, voelen het dan niet. Daarom doen we op avonden als dat, een bol erom heen. Waardoor iedereen onze energie gaat voelen. Het is veilig want ook minder goede energieën zullen er buiten blijven. Het is maar één manier om onze energie sterker bij jullie neer te leggen.

Wierook, kaarsen, er zijn heel veel manieren om in de ruimte energie te creëren waarbij wij goed voelbaar zijn en om het schoon te maken zoals jij zelf altijd doet. Weet dat wij ook engelen hebben die met jullie werken. Ik ben het niet alleen. Ismael, alle gidsen en alle engelen die belangrijk zijn voor dat proces van die persoon op dat moment zijn aanwezig. Dat zijn er heeeeeeel erg veel. Heel veel lichtwezens zijn bij die avonden. Elk lichtwezen zal zich beroepen op wat hij moet doen. We maken een plan voor iedereen die komt. Je kunt het loslaten en ook de apparatuur.

Inge: Maar is het wel zo dat door die hoge energie, de apparatuur van streek raakt?

Herc.: Ja en nee. Wij komen met heel veel energie binnen. Dat klopt. Maar wij kiezen er niet voor om een opname niet te laten slagen. Je moet weten, dat jullie apparatuur onze energie niet aankan. Daarom zullen wij meewerken om de juiste apparatuur op de workshops te laten zijn. Mét jouw toestemming.
  
**************

Zie ook onder Lichtavond I:

De energie buiten de koepel ligt veel lager. Als de helingsenergie al in de ruimte is vooraf, dan worden jullie opengemaakt waardoor het effect sneller gaat, waardoor je helingskracht sneller binnen kan komen. Bij andere helingsvormen wordt het al gedaan.

Vraag: Wordt wat gedaan?

Gebruik maken van de energie die al in de ruimte is. Omdat het noodzakelijk was dat jullie al open zouden staan voordat de heling zou gaan beginnen, zodat die beter binnen kan komen. Het is vooral noodzakelijk omdat we een zo groot mogelijk effect willen hebben en soms kiezen we er dan voor om het op deze manier te doen, ook omdat het een groep is. Hs.