Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 12 januari 2015

De Raad “Jullie zullen Meer Jij dan Jij Worden” 12 Januari 2015 / Ron Head

De Raad
“Jullie zullen Meer Jij dan Jij Worden”
12 Januari 2015 / Ron Head
Om verder te gaan waar we gebleven waren in onze laatste boodschap, zullen wij spreken over het onderwerp van wat jullie ascentie noemen. Wij bieden aan, zoals wij eerder gedaan hebben door dit kanaal en anderen, dat het meer passend zou kunnen zijn om het de descentie te noemen. Met andere woorden, jullie worden niet zozeer jullie Hogere Zelven aangezien jullie Hogere Zelven jullie voorbereiden om in staat te zijn het aan te kunnen als zij meer van zichzelf in jullie incarneren. Met wederom verontschuldigingen aan Dr. Seuss, jullie zullen meer jij dan jij worden.
Veel van het ongemak dat jullie ervaren hebben is verschuldigd aan het feit dat jullie fysieke wezen dit eenvoudigweg niet overleefd zou hebben in de staat waar het slechts een korte tijd geleden in was. Jullie hebben geen begrip van het effect dat het aannemen van dergelijke frequenties op jullie gehad zou hebben. Zelfs nu, zullen jullie eerder enige uitdagende tijden in het verschiet hebben liggen, hoewel wij zo zorgvuldig en voorzichtig als wij kunnen zullen zijn om jullie zenuwstelsel niet te overladen.
Wij horen jullie vaak zeggen, "Kom maar op" of "Ik ben gereed". Laat ons zeggen dat daar diegenen zijn die het begin ervaren van hun verhoogde bewustzijn en diens effect op hen en daar bij tijden een beetje een worsteling mee hebben, hopend dat zij niet gek beginnen te worden. Wij kunnen jullie bijna beloven dat daar nu diegenen rondom jullie heen zijn die iets van waar zij mee te maken hebben niet aan jullie durven te vertellen. Wij vertellen jullie dit niet zodat jullie behoedzaam zullen worden van wat er op jullie wacht, maar zodat jullie voorbereid zullen zijn op mogelijkheden die jullie niet in overweging genomen hebben of waar jullie geen referentiekader voor hebben.
Deze dingen zijn, in de context van waar wij over spreken, niet echt belangrijk, anders dan om jullie een beetje voorbereid te hebben. Wat belangrijk is is dat jullie ertoe komen te begrijpen, en eindelijk te weten, dat jullie inderdaad de waarachtige belichaming zijn van het goddelijke wezen dat de vonk van de Ene is die ook één is met het Licht van jullie Bron.
Nu horen wij gedachten en gevoelens van "Dat is niet nieuw" en "Dat wist ik al". Begrijp dat jullie intellect aan het praten is. Wanneer wij zeggen 'weten', bedoelen wij het als in "Ik weet dat ik in leven ben." Voelen jullie, dat wanneer je dat zegt, hoe anders het is van het intellectuele begrip?
Dit is waar jullie op afstevenen. Dit is waar deze tijd helemaal over gaat. Sommigen van jullie zullen de ene weg gaan om daar te komen, en anderen zullen de andere wegen gaan. Dat is hoe het zou moeten zijn. Er is geen reden, noch is het zelfs wenselijk, voor iedereen om met dezelfde bus te reizen. Jullie bestaan zodat De Ene alles ervan kan ervaren.
Zoals wij eerder zeiden, geniet van de rit.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/