Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 16 januari 2015

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 15 januari 2015


 Blossom met de Galactische Federatie van Licht

15 januari 2015

Blossom: Ik wilde zo snel mogelijk de channeling doen om inlichtingen te geven over de video die ik gisteravond stuurde, zodat jullie die zagen.

Mijn inbox was vol heerlijkheid, vreugde en verbazing vanmorgen… met maar een paar met ‘een mogelijke hoax’. Maar toch wilde ik weten van de Federatie van Licht of dit waar was.
                                                             
Blossom: Hallo mijn vrienden. Even direct als ik mag? Een video werd uitgezonden van een Lichtschip met 5 orbs die eruit afdaalden. Ten eerste, zijn jullie dat?

Federatie van Licht: Welkom in Liefdevolle armen voor jou en je dilemma.

Bloss: Inderdaad, het is een dilemma… want zoals jullie weten, ten tweede ga ik dit vragen… is het echt of is dit een hoax(namaak/bedrog)?

Fed.v.L: We zeggen tegen jullie in al ONZE WAARHEID dat deze Licht show niet een is waarop wij onze namen willen zetten.

Bloss: Met andere woorden is dit een hoax?

Fed.v.L: Een hele slimme ja… is het niet zo?

Bloss: Inderdaad, Okay dus… ik dacht hier over na, en wat afhangt van wat jullie antwoord zou zijn. Een deel van mij kon mezelf laten ergeren over een grap. Een ander deel van me denkt… ‘Oh nou, het tilde zoveel mensen op toen het bleef’ … oordeelde mijn inbox. Dus, om te zeggen tegen jullie … als een hoax al zoveel optilling geeft (alleen maar om dwars te liggen, als eenmaal de Waarheid werd ontdekt) … zien jullie niet hoe opheffend een ECHTE LICHT SHOW van JULLIE zou zijn? Weet je … HET FEITELIJKE ECHTE. Ik was ZO opgewonden naar bed gegaan, de vorige nacht… en stelde me meer en meer van dit soort voor die er gebeurden. IK VOELDE dat dit zoveel verschil zou maken voor de Planeet en haar Vibratie. Ik zeg het maar! Ik herhaal wat ik altijd zeg… ‘ZOIETS ALS DIT … MISSCHIEN NOG GROTER … VAN JULLIE … ZOU ONS ALLEMAAL … EEN WERELD VAN GOED DOEN!’

Fed.v.L: We accepteren wat je zegt.

Bloss: Het is geen punt om het allemaal weer omhoog te roeren. We zijn al zo vaak langs deze weg gegaan. Maar alsjeblieft, merk hoe opgewonden EN KLAAR iedereen hierover was. Voor we verder gaan, ik wil jullie bedanken voor dit antwoord. Ik, om voor de hand liggende redenen, was een beetje bezorgd om me dit af te vragen.

Fed.v.L: Toch kunnen wij in je VOELEN … je Ware teleurstelling.

Bloss:  Yep. Eigenlijk, nadat ik er zo Hoog over was, voel ik me nu ECHT laag. Ik zou er niet aan vast moeten zitten en eerlijk zijn… Ik moest een lange meditatie doen voordat ik begon, omdat ik een beetje gestresst was vanmorgen. Ik denk dat dat er aan meewerkte. Dus, nu verder naar Helderder spul!

Fed.v.L: En er is veel van dat om te hebben. We vragen je niet dat iemands pret/lol en spelletje jouw Vibratie laat dalen. Want Ieder Een van jullie WEET dat jullie boven dit alles staan, om dat te laten zijn. Jullie kunnen, zonder twijfel … DE VERANDERING IN DE ENERGIE VOELEN DIE JULLIE PLANEET STERK VASTHOUDT tot genoegen van velen. Jullie zijn je bewust dat wat zal komen, zo erg harten verheffend zal zijn.

Je zei het voor de hand liggende tegen ons … betreffende de optilling wat deze specifieke video tot iemands hart bracht … en inderdaad, we herhalen er is meer van hetzelfde dat komt… maar in de positie van wat WAARHEID is.

De feiten, Blossom, zijn … dat dit komend jaar jullie openbaarheid zal brengen … zoveel meer van waar jullie naar hebben verlangd en inderdaad verwachten. Dus, houdt je hoed vast.

Bloss:  Met alle respect… mijn hoed is enkele jaren geleden al gedesïntegreerd!!

Fed.v.L: Dat voelt beter, niet? Jouw humor heeft een magisch effect op jezelf … maar ook op velen.

Bloss: Nou, om het positief te houden zal ik maar zeggen … ik kijk er enorm naar uit!

Fed.v.L: Zouden velen van jullie niet zeggen dat je een verandering merkt in ‘wie je denkt dat je bent’? … om een betere manier van uitleggen te krijgen.

JULLIE VOELEN … MEER DAN JE DENKT.

Jullie laten dat gevoel het betere deel van jullie worden en zo moet het ook.
Het is alsof ‘De Oproep’ waar je hart op antwoordt, je laat WETEN dat alles al klaar is en op het punt staat om hoger in Vibratie en tempo te gaan. Jullie zijn vermoeid om geen reagerende …

Bloss: Niet reagerende…wat? We werden blank hier (er kwam niks meer) …  …  Is alles ok?

Fed.v.L: Ja, alles is meer dan goed. De vertraging in de communicatie is de behoefte om de correcte woordkeus te vinden die past bij wat we proberen uit te drukken.

Jullie zijn niet-reagerend geweest met jullie talenten… in veel segmenten van jullie zelf en dit heeft jullie geleid tot je teleurstelling en desillusie. Maar … terwijl de sluier aan het omhoog gaan is en die krachtige Energieën binnenkomen … zullen jullie je spirit Wezens zoveel meer REAGEREND vinden op ALLES DAT JULLIE ZIJN … en dit op zijn beurt … laat jullie de geschenken voortbrengen van onnoemelijke schatten.
Jullie zullen jezelf en elkaar telkens weer verrassen met dat waar je toe in staat bent om van binnenuit toegang toe te krijgen.

Opnieuw beklemtonen wij het belang … alleen door keuze … om naar binnen te gaan. De stilte in jullie… de niets-ruimte waar je naar toe reist … terwijl je in meditatie bent betekent dat jullie in staat zijn om met het Hoger deel van jezelf contact te maken dat VERLANGT om te worden gehoord.

NU IS HET TIJD.
NU… ZO VEEL MEER VAN JULLIE KAN GETUIGEN DOOR JULLIE.
DIT IS ZO’N OPWINDENDE TIJD … EN ALLES DAT ER IN ZIT … ZIT DIEP IN JULLIE … WACHTEND OM OPGEROEPEN TE WORDEN EN NAAR BUITEN GEZONDEN OF VOORTGEBRACHT TE WORDEN.

Bloss: Dit klinkt inderdaad opwindend. Waarom nu?

Fed.v.L: Omdat jullie Vibrationele trekking op Aarde een pitch heeft bereikt die de Hogere Energieën laat samensmelten en de verandering in jullie scheppen
Die verandering … als je erin gaat … zal dan de Verandering naar buiten … laten materialiseren.

Bloss: Zo, gewoon door meditatie … is dit hoe we het laten gebeuren?

Fed.v.L: Er is veel meer voor jullie dan meditatie. Maar in humor… zullen we ook zeggen … Er is alleen maar de noodzaak om adem te halen en je hebt alles wat je nodig hebt.

Bloss: Je spreekt veel over de ademhaling… Wat mis ik?

Fed.v.L: Het feit dat die zoveel meer bevat dan het automatische mechanisme dat jullie vanzelfsprekend aannemen.

Bloss: Op welke wijze?

Fed.v.L: Op een wijze ‘die jullie leven geeft’. Is het niet zo dat als je stopt met ademhalen… dat je lichaam ophoudt te functioneren?

Bloss: Ja.

Fed.v.L: Dus, zou je dan niet denken dat zo’n mechanisme veel meer geheimen heeft voor zijn intense bedoeling dan gewoon lucht in en uit ademen om te overleven?

Bloss: Nou, ik heb er alleen maar meer over nagedacht omdat jullie er over praatten en intens ademden bij de meditatie… maar, nog snap ik het niet helemaal.

Fed.v.L: We zeggen dan … dat de adem geheimen heeft om nog aan je te onthullen. Luister naar het geluid van je ademhaling. Laat die je verder dan je wereldse kennis brengen en neem deel aan de kennis waar de ziel verlangt om aan mee te doen.

Zelfs als je je dagelijkse taken doet … wees dankbaar voor je ademhaling. Wees je er bewust van … neem tijd om je erin/mee uit te breiden. … en neem deel aan de Liefde die adem is.

Bloss: Wacht even… adem is LIEFDE? Ik lach omdat jullie willen zeggen…

Fed.v.L: BINGO!

ALLES IS LIEFDE ZOALS JE WEET.
DAAROM IS ELKE ADEMHALING DIE JE INNEEMT LIEFDE.

Als je je afstemt op dit WETEN … als je jezelf volledig bewust maakt … altijd … dat je in LIEFDE ademt… dus, dat dit WETEN zelf een automatische ademhaling wordt… zul je een verandering voelen van wie je bent.
Wie je bent … LIEFDE … zal dan bij elke ademhaling die door het zelf genomen wordt, antwoorden. En je opheffen naar een Hoger niveau van zichzelf. SIMPEL.

Bloss: Ik veronderstel dat dit zo is… dus we hoeven het alleen maar te WETEN. Ja?

Fed.v.L: WETEN is de sleutel tot alles dat je ziel-zelf wenst te ZIJN. Als jullie WETEN dat JULLIE LIEFDE ZIJN … als jullie WETEN dat jullie bij elke ademhaling die jullie doen… meer Liefde absorberen … stel je dan voor, het samengaan van die twee en hoe dit jullie zal opheffen … GEWOON DOOR DAT TE WETEN.

Bloss: OK. Daar zal ik aan werken. Ik kan het niet helpen te denken aan het begin van deze conversatie en dat hoax ding. Ik denk dat een positieve manier om er naar te kijken is… dat op een dag … zoals jullie zeggen … we zullen WETEN… dat wat we zien mogelijk geen hoax kan zijn. Dit zal zo WAAR zijn … ZO VOORTREFFELIJK … ZO ECHT. Dus jullie zijn absoluut zeker dat het niet van jullie was? Ik moet lachen… Ik wil het eigenlijk niet loslaten … Ik wilde zo dat dit WAAR was.

Fed.v.L: We zeggen categorisch, Blossom … dat deze kleine interventie … dit spelletje … bedacht was om te ontroeren/om aangrijpend te zijn … maar, niet door ons.

Bloss: Laten we dat uitzoeken… als jullie zeggen ‘niet door ons’… bedoelen jullie dan de Galactische Familie in het algemeen?

Fed.v.L: Inderdaad.

Bloss: Oh poop! Hey Ho! Dus het gaat nu om mij… met mijn keuze… om mijn Vibratie vandaag Hoog te houden en om door te gaan met de verwachting dat op een dag … Ik hoef dat niet eens bij jullie af te checken over zoiets als dit … want we zullen gewoon WETEN dat het WAARHEID is… van wege de enormiteit ervan.

Fed.v.L: Daar jullie, onze Aarde vrienden … onze zielen van Licht die zo moedig in hun Waarheid bleven … zelfs in de tijd dat de Waarheid werd vervormd en heen en weer werd gezwaaid … wij DANKEN JULLIE.

Wij DANKEN JULLIE … dat jullie degenen zijn op het ‘opperdek’… die alle stormen moeten doorstaan … maar door dat te doen … met jullie hart zo zeker vastgezet aan JULLIE WAARHEID… want jullie WETEN dat de stille wateren en de schoonheid en rust die jullie zal om golven … op zijn weg is naar jullie toe … door jullie… zoals jullie … voor jullie.

Wees niet neerslachtig bij een volgende manoeuvre om jullie voor de gek te houden… Stuur Liefde naar die ziel … dat doet ‘het kunstje’!

Bloss: Ik weet het. Ik weet dat jullie gelijk hebben… Dank voor alles dat jullie brengen. Dank voor alles dat jullie zijn. Alhoewel ik hoopte dat jullie zouden zeggen dat het niet een hoax was, ben ik dankbaar voor de Waarheid, maar een beetje teleurgesteld… desalniettemin.

Fed.v.L: WEES DAT NIET! HET BESTE MOET NOG KOMEN.

Bloss: Dan hoop ik maar dat dat snel komt. Goedendag voor nu. In Liefde en dank. Xxx