Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 18 januari 2015

ASthar on the road: Moeder Gaia: "Verzorg je eigen Tempels" 13 januari 2015 / Susan Leland

Ons doel is Liefde, Die uit te dragen, te Leven en ermee te bekrachtigen. 

Moeder Gaia:
"Verzorg je eigen Tempels"
Ashtar On The Road Teleconferentie
13 januari 2015
Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, mijn zeer geliefde kinderen! Ik, Moeder Gaia vroeg om dit speciale lied* zodat jullie een beetje konden voelen van de wanhoop van degenen die nog niet wakker zijn, die niet weten en het antwoord niet kunnen horen. Want als jullie met mij communiceren doen jullie dit met al het Goddelijke.

Mijn koninkrijken zijn allemaal geschapen uit Liefde door Moeder/Vader/God en het is alleen dat er onderbrekingen, verstoringen waren in de energiestromen van de planeet Aarde die doelmatig waren, want dit was de planeet van vrijwilligers om te ervaren wat er ervaren zou kunnen worden, inclusief hetgene wat het tegenovergestelde van Liefde is.

Ik heb gehuild toen ik de wanhoop voelde, de angst. Maar ik zeg jullie dit: Er is NIETS om bang voor te zijn!!!Het gaat vooral om het zien van de vreugde in alle veranderingen. Stel je nu eens iemand voor die zich verzet tegen de veranderingen en de hand van een kind vastpakt en een bloemenveld inloopt om de geur van de bloemen te ruiken.


Zie de zon helder schijnen en zie het pad dat omhoog gaat, vlak voor die persoon. Dit is hoe het lied verder gaat en dit is waarom ik heb gevraagd of het gespeeld kon worden – omdat er mensen in wanhoop zijn – vele, vele, vele mensen op deze planeet – meestal in het koninkrijk der mensen.

Maar steeds meer, omdat degenen die willen vernietigen zo vastbesloten zijn om dit te doen – steeds meer is het de grond, het water en de lucht die ook doelmatig vernietigd worden. Oh, de meesten die vernietigen begrijpen het niet. Zij denken dat zij het doen omdat zij veel geld kunnen verdienen, of degenen die hun opdrachtgevers zijn ten dienste te zijn.

Deze hele planeet is een Tempel. Deze hele planeet is een tempel voor al mijn koninkrijken – planten, dieren, mineralen en ja, de mensheid – om te dansen en te lachen en te zingen, om te genieten van elkaars gezelschap, energieën en verbindingen. En wat er is gebeurd is dat degenen die willen vernietigen zoveel ervan hebben vergiftigd dat dit ook voor de mensen heel duidelijk zichtbaar is.

Maar deze Tempel van de planeet Aarde wordt gereinigd! Het Ashtar Commando assisteert hierbij veel. En jullie, mijn geliefde kinderen, helpen ook erg mee! Steeds als jullie liefde naar mij sturen of naar welk lid van mijn koninkrijken ook, steeds als jullie de geur van de bloemen ruiken of communiceren met de kristallen, een huisdier of een dier, helen jullie mij!!!

Nu zou ik het even willen hebben over jullie persoonlijke Tempels – jullie lichamen. Het is waar dat jullie stap voor stap zijn geleid naar een richting die giftig is voor jullie eigen lichamen – niet alleen je fysieke lichamen, maar het mentale en emotionele en zelfs jullie spirituele zelven.

Jullie energievelden zijn vol van de propaganda van de Duisternis, van angst. Maar ik heb jullie gevraagd om je op hen te richten, in samenwerking met jullie Gidsen en mij aan te roepen en gewoon te genieten van de hogere Staten van deze Tempel van de planeet Aarde.

Als jullie iets zien dat jullie kunnen doen om te helpen bij het schoonmaken, reinigen en ontgiften, doe het dan op alle manieren, doe het dan door liefde te sturen, mee te doen aan communicatie met de spirits en deva’s die al mijn koninkrijken vertegenwoordigen en met de kristallen - boodschappers en grootse communicators – doe dit dan op alle manieren.

Maar hoe zit het met jullie eigen Tempels, met jullie eigen lichamen? Realiseren jullie je dat bijna al het voedsel dat jullie in de winkels vinden suiker in zich heeft of dingen van – laten wij zeggen – een minderwaardig soort substantie daaraan is toegevoegd? Hoe lang is het geleden dat jullie voor de schappen met voedingsartikelen stonden en de etiketten op de blikken of potten lazen. Hoe lang is het geleden dat jullie nog verder dachten dan de etiketten?

Misschien stond er wel iets op de etiketten dat zei: “natuurlijke smaakstoffen” en gezien dat er zoiets als MSG of iets anders op stond waarmee jullie niet in harmonie zouden zijn als jullie dit zouden eten?

Hoe lang is het geleden dat jullie eraan dachten wat jullie je kinderen of kleinkinderen te eten zouden geven en ervoor zorgden dat jullie voedsel klaarmaakten dat organisch is, gezond en dat geen giftige substanties bevat? Bijna al het babyvoedsel in de Wereld bevat giffen, dingen die de systemen van de baby van streek kunnen maken en grote problemen kunnen veroorzaken. Ik zeg deze dingen alleen omdat dit niet mijn natuurlijke voedingsstoffen zijn en vandaag de dag is het beter om verder te kijken als iets je vertelt dat het “natuurlijke” voeding is!

En wat te denken van de dingen die jullie in je geliefde lichamen stoppen, jullie mixen, jullie drankjes? Lezen jullie de etiketten voordat jullie hen kopen? Sommigen van jullie maken hen zelf en dit is natuurlijk buitengewoon. Maar er is een overvloed aan klaargemaakt voedsel dat voor jullie beschikbaar is – organisch voedsel – voedsel dat jullie zal sterken en steunen als jullie op je pad reizen naar je kristallijnen lichaam.

Dit is een mogelijkheid waarbij ik jullie wil vragen om de inventaris op te maken, te bezien of er iets is dat jullie zouden kunnen veranderen. Oh, jullie hoeven dit niet te doen maar met alle druk die er wordt uitgeoefend op de bedrijven om geld te verdienen ten koste van jullie, het voedsel dat jullie consumeren is er een startpunt geschapen dat jullie mee kan nemen naar de volgende stap. 

Dat is, natuurlijk, het medische stelsel dat gedijt op andere giftige behandelingen zodat jullie uiteindelijk je vibraties zouden verlagen naar uiteindelijk zo een graad dat jullie je lichaam zouden verlaten voordat ascensie zou kunnen plaatshebben – niet dat ik dit voor een van jullie zie!!!. Ik herinner jullie er alleen maar aan. Jullie weten dit allemaal toch al.

Maar ik heb gevraagd om te mogen komen en tegen jullie te spreken omdat er nu iets aan de gang is dat bijna hoogst gruwelijk is, als jullie willen, in alle activiteiten die er zijn om jullie ziek te maken. Ik zal jullie zeggen dat er een van de meest effectieve dingen is om dit te bereiken – en dit is de zaak van het GMO – het gemanipuleerde voedsel – het voedsel dat men laat groeien. Dit is zo giftig. Het is ontworpen voor het systematisch vernietigen van bijna het hele menselijk ras. Dit zal niet gebeuren! De ze bedrijven zullen niet de overhand krijgen!!

Maar ik vraag jullie om je deel te doen door jezelf schoon te houden. Met andere woorden: zeg “Nee:  tegen GMO! En als jullie voelen dat dit teveel weerstand voor jullie opwekt dan zal ik het op een andere manier zeggen en die is: zeg “Ja” tegen wat gezond voor jullie is! Zeg “Ja” tegen wat harmonieus is en jullie in balans houdt!

Jullie hoeven jezelf niet te informeren over alle horrorverhalen die al deze GMO-producten voor jullie in zich hebben, over kleding die moedwillig wordt behandeld met gifstoffen, over drugs die veel destructiever dan gezond zijn.

Kijk gewoon naar de toevoegingen en naar de neveneffecten die bekend zijn en doe je best om geneesmiddelen te vinden – als je hen al nodig hebt – die niet zo giftig zijn. Werk met jullie gezondheidswerkers en als degene waar je mee werkt niet is geïnformeerd, kies dan een ander!

Werk met jezelf en je teams van gidsen en weet wat voor jullie harmonieus is en kies uit het aanbod van verschillend hoog vibrationeel voedsel, medicijnen, kruiden, kleding en dingen die jullie aantrekken en reinigingsproducten die jullie gebruiken enzovoorts. 

Dit is de tijd om echt in de Gouden Eeuw te stappen en dit is een manier om je menselijk lichaam te reinigen zodat zij de kristallijnen lichamen kunnen worden met Hogere Vibraties en zich kunnen voorbereiden op ascensie en er klaar voor zijn!!! 

Daarom vraag ik jullie om de inventaris op te maken, zoals jullie dit noemen, en je onderscheidingsvermogen te gebruiken bij de keuzes die jullie maken en als jullie de mogelijkheid hebben om je informatie te delen met iemand die daar niet zoveel over weet als jullie, doe dit dan alsjeblieft.

Deze portalen van mogelijkheden staan wijd open en steeds meer mensen horen, bijvoorbeeld, over GMO’s. Als jullie daar informatie over hebben, deel die dan! Jullie zouden versteld kunnen staan over hoeveel mensen al gereed zijn om deze informatie te horen en om naar aanleiding daarvan te handelen.

Dit is dus niet bedoeld om jullie bang te maken of angst aan te jagen. Het is alleen om jullie te vertellen: “Welkom in deze grootse tijd van mogelijkheden en Vrijheid!” Gebruik je onderscheidingsvermogen bij beslissingen. Wees liefhebbend en verzorgend en aanvaardend voor de Grootse Tempel waar jullie ieder verantwoordelijk voor zijn en behandel jezelf als de meest geheiligde wezens van het Universum, omdat, mijn geliefde kinderen, dat is wie jullie zijn. Dat is hoe ik jullie zie en ik kies ervoor om mee te doen aan jullie vreugde en in de vibrerende gezondheid te zijn die jullie geboorterecht is. Van elk en iedereen van jullie !!!

Dank jullie hartelijk voor je aandacht en voor de liefde die jullie uitstralen naar mij en al mijn koninkrijken en weet dat jullie mij heel dierbaar zijn! Ik nodig jullie uit voor ons samenzijn wanneer jullie dit maar willen. Onthoud dat ik bij jullie ben. Mijn geest is met jullie.Wij zijn nooit gescheiden geweest en dit kunnen wij ook nooit zijn. En dat, lieve mensen, is de Waarheid! Laat de Liefde vrijuit stromen. Laat mij jullie voeden zoals jullie mij voeden en laten wij samenwerken bij de opwaardering en de heling van de gehele planeet Aarde!!!

Namaste!!!

*Rhymes and Reasons, gezongen door John Denver

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, January 13, 2015. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.