Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 december 2014

Een Schrijven van de Schepper 26 december 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 december 2014 / door  Jennifer Farley,

” Kijk naar Jezelf ”

self-reflection2

Doe een stap terug en kijk eens naar jezelf. Ben je waar je wilt zijn, bezig met wat je wilt doen, leef je het leven dat je wilt leven, waarin je liefhebt wie je wilt liefhebben en bemind wordt om wie je bent? Je kunt het, weet je. Er is slechts een stap voor nodig.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Kryon: Ascensie is de verandering van je bewustzijn. Barbara Bessen 10 augustus 2012. Geplaatst: 27 december 2014

Kryon:
Ascensie is de verandering van je bewustzijn.
Barbara Bessen
10 augustus 2012.  Geplaatst: 27 december 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De zielenfamilie en de verandering van het bewustzijn.
De helpers die om jullie heen zijn bestaan onder andere uit leden van je familie die momenteel niet geïncarneerd zijn. Zij zijn ook om jullie heen om van jullie te leren. Jullie zijn hun scholingsobject.

Met de weg naar de nieuwe energie sinds 1987 hebben vele oude zielen met reine intentie om de oplossing van hun karma gebeden. Het proces dat dan gaat werken bestaat uit verdere stappen van zelfbekrachtiging die wij alle geleidelijk zullen beschrijven werd in de boodschappen van mijn Amerikaanse partner vertaald als de “neutrale implant.”

Aan het verzoek werd voldaan. Jullie karma op deze planeet, de wisselende acties die hier gebeurden, zijn verwijderd. Wat blijft zijn de oude patronen die gereinigd moeten worden. Ik bedoel de patronen die in bepaalde situaties tot dezelfde reacties verleiden.Oth: Universele immuniteit en Aardse immuniteit Ellen Rauh 14 december 2014

Oth:
Universele immuniteit en Aardse immuniteit
Ellen Rauh
14 december 2014

Ik heb een vraag over het immuunsysteem. In mijn naaste omgeving is iemand die een ernstige immuunziekte heeft, die bestreden wordt met medicatie, terwijl die medicatie eigenlijk het omgekeerde resultaat heeft, waardoor je nog vatbaarder wordt voor infecties en dat soort dingen en dat wordt alleen maar erger. Dus mijn vraag is eigenlijk: is er een manier om het immuunsysteem te beïnvloeden, waarbij die A op de goede manier werkt en dan B het effect heeft zodat de weerstand weer beter wordt?

Wij zijn zeer blij met deze vraag, want het antwoord is: immuunsystemen moeten beantwoorden aan Universele immuniteit en Aardse immuniteit. Als er disbalans is in immuniteit en om op jouw vraag terug te komen, als deze immuniteit bestreden wordt met Aardse middelen, zal de persoon vatbaarder worden voor Universele bacteriën en virussen. De enige manier om doeltreffend immuniteit te versterken, is door beide fronten tegelijkertijd te versterken. Dan is de vraag natuurlijk: hoe ga je dat dan doen?

Meerdere korte gedichtjes Carla Egberts-koolen

Meerdere korte gedichtjes
Carla Egberts-koolen

Kosmische klik

Even in de schuur een sjekkie roken. Oeps, er komt een ei…pen en papier erbij…
Schilderen met woorden omdat ze me 'nooit' hoorden,
nu is het even lekker stil, als ik graag iets zeggen wil.

Er is al heel veel paradijs 
tussen de tinten zwart en grijs
Alles gaat nu samen komen,
mooier nog dan in ons dromen
Wij gaan in een groot vertrouwen
allemaal de planeet verbouwen.

Leven en Leren

Niets is zo moeilijk
en makkelijk tegelijk
als VOELEN.

Jubelende Jinglebells

Straatvioliste.
Stilstaan en luisteren.
Tijd houdt op.
Nu.
Heavenletter 5146 Voor het Bloeien van de Schepping / 27 december 2014

Voor het Bloeien van de Schepping
Brief uit de Hemel
Zaterdag 27 december 2014

God zei:

Feestdagen vernoemd naar mensen moeten in de wereld hoger bewustzijn aankondigen en brengen. De meest opvallende daarvan is Kerstmis en andere van dergelijke spirituele feestdagen rondom de wereld, Allerheiligen en Koningsdag. Feestdagen zijn bedoeld om eer te bewijzen. Een feestdag als Columbusdag eert ontdekking en sterke fixatie op doel. En, ach, verjaardagen worden gevierd zelfs van de meest nederigen, want verjaardagen vieren ook het Leven.

Wat je op een bepaald moment ook over het leven mag denken, het leven is leuk. Het is interessant. Het is dramatisch. Het leven geeft jou veel om na te denken. Ja, drie hoera’s voor het leven, dat er een zoon of dochter van God geboren is. Er zijn zoveel geboortes dat geboortes jou misschien dertien in een dozijn lijken. In overvloed betekent niet gewoon. Elke geboorte is nieuw en gevuld met belofte. Wat geeft het leven een kansen! Het leven op Aarde is een grote kans. Ja, laten We het leven vieren. De Schepping is een mooie verstrekking.

vrijdag 26 december 2014

Kryon: Kerstbrief 2014 van Saint Germain. Barbara Bessen 20 december 2014

Kryon:
Kerstbrief 2014 van Saint Germain.
Barbara Bessen
20 december 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Live Kryon-vrienden, zijn jullie al in kerststemming? Waar men zich dan ook mee verbindt.....jaren geleden – ook als jongere – heb ik dit feest eerder zakelijk gezien, en al helemaal toen ik de kerkelijke achtergrond ter discussie ging stellen. Tegenwoordig zie ik deze tijd als een mogelijkheid om in rust en stilte te zijn.

Het is bijna zo alsof ik mijzelf toesta om de pen neer te leggen, te eten, te lezen en naar muziek te luisteren of gewoonweg “lui” op de bank te liggen. Tussen het gewone leven door doe ik dit ook wel vaker maar nu is het als een vrijbrief. Wat mij natuurlijk aantoont dat ik nog steeds het patroon heb dat gaat over kunnen en doenen dat zegt: “Men is alleen nuttig als men iets doet!”  Dit hebben onze ouders ons bijgebracht. Met een glimlach om de lippen over deze bekentenis leg ik mijn benen op de sofa. En....heb ik daar ook niet een knipoog van Kryon en  Saint Germain gezien?? Tja, en zo gaan wij verder met het werken aan onze thema’s en patronen die mogelijk te maken hebben met een gevoel van onbehagen of zelfs met ziekteverschijnselen.
Een Schrijven van de Schepper 25 december 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 december 2014 / door  Jennifer Farley,

” Jouw Licht ”

let-it-shine-3-aspirers-camp

Het Licht van het universum schijnt door jou heen naar anderen in jouw Aardse bestaan. Sommigen van jullie zijn zich hiervan bewust, sommigen van jullie niet. 
Het is een herinnering aan wie je bent, mijn volmaakte schepping .....
omarm jouw licht!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Donderdag 25 december 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap

Donderdag 25 december 2014

Als je jezelf één ding zou kunnen geven voor de feestdagen, zou dat voor jou zijn om jezelf te zien zoals wij dat doen. Wij wensen dat jij jezelf zal toestaat om te zien hoe spectaculair jouw schoonheid, jouw moed, jouw medeleven, jouw volledige vermogen, jouw verbondenheid, jouw liefde, werkelijk is. Jullie zijn allemaal goddelijke perfectie en geheel en volledig gelieft voor wie je bent en alles wat je doet.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Duistere Draken en kippeneieren Carla Egberts - Koolen

Duistere Draken en kippeneieren
Carla Egberts - Koolen

Het is nu tijd voor velen
om buiten te gaan spelen.

Ga lekker achter de coulissen
wij zullen de strijd niet missen.

We gaan ons niet vervelen,
wij moeten de Aarde herverdelen.

Daarvan kun je je vergewissen.

Gegund zijn alle leringen op jullie nieuwe weg.
Ik meen het echt van harte,
zoals ik het nu zeg.

Victorie! Victorie! Victorie!

Aan alle Licht de Glorie!

De Berichtgevingen van God Het Is Tijd om de Waarheid Op te Eisen (1) December 2014 / Yael en Doug Powell

De Berichtgevingen van God
Het Is Tijd om de Waarheid Op te Eisen (1)
December 2014 / Yael en Doug Powell
Jullie gaan wederom de tijd van de ingehouden adem binnen, geliefden. De tijd van het jaar wanneer de tijd zelf stopt. Wanneer de diepe stilte in afwachting is van de komst van de Christus. Wanneer het leven van de Christos tastbaar en aanwezig is. En in deze ruimte van wachten, van wonder, dit jaar, geliefden, zullen jullie ontdekken dat het geheel van deze creatie, dit leven op Aarde, iedere vonk van leven, iedere expressie van de goddelijkheid met reden trommelt. En die reden is voor jullie in stand gehouden als Mijn hand aanwezig in alle dingen. Om jullie door de deuropening te nemen. Om jullie hart te openenOm jullie te laten zien dat jullie het wonder zijn, En dat jullie de Christus waar jullie op gewacht hebben zijn.
Jullie hebben dit natuurlijk altijd geweten. Maar nu, geliefden, is alles een spiegel. Overal waar jullie kijken zullen jullie jezelf zien. En alles dat jullie voelen zal de waarheid van deze eindeloze Liefde zijn. En alles dat jullie geloofd hebben dat buiten jullie bestaat zal plotseling binnenin in leven zijn. En jullie zullen ontdekken dat jullie eindelijk vrij zijn. En dat dit jaar, in de opening tussen de Kerst-Mis en het begin van het omwentelen van het wiel van de tijd dat komt met het Nieuwe Jaar, jullie door deze opening heen kunnen stappen, deze draaikolk, en her/erkennen dat de gehele wereld binnenin jullie is. En jullie eindelijk vrij zijn.

Op deze dag van je leven, 26 december 2014

26 december 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat Kerstmis voorbij mag zijn, maar de vreugde van dit
seizoen zal eeuwig doorgaan. Zelfs tot in de eeuwigheid.

Dit is de grote belofte van God: dat het geluk dat gisteren zoveel harten heeft gevuld 
morgen zelfs nog meer levens zal vervullen.
En dat die vrede en vreugde, dat Kerstmis is, voor altijd zal regeren –
 en beschikbaar is vooriedere ziel, nu en altijd.

Dit zijn blijde tijden.
Dit is het goede nieuws: dat Christus elke dag wordt geboren, als ons, 
en dat God door de eeuwigheid leeft in elke persoon.
Het maakt niet uit tot welke religie je behoort.
Liefde is de enige religie.

Dus ... ga door met Kerstmis vieren.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Heavenletter 5145 Waar Spring Jij Vervolgens Heen? / 26 december 2014

Waar Spring Jij Vervolgens Heen?
Brief uit de hemel
Vrijdag 26 december 2014

God zei:

Hoe prachtig zijn de wervelende hoogten die jij wilt beklimmen. Het is een eitje, weet je. Er is niets moeilijk of ver betreft het stijgen naar waar jij naar verlangt om naar op te stijgen. Het is in een handomdraai. Het is een natuurlijke manier van ontvouwen. Hoe ontvouwt een roos zich? Dit is hoe jij vouwt en ontvouwt en jezelf letterlijk omarmd vindt in Mijn hart en omarmd om te blijven.

Aan de ene kant, dan is er niets voor je te doen. Aan een andere kant, er is niets wat je niet kan doen, want alles dat bestaat, ben jij. Jij kunt binnen glijden in de zich ontvouwende roos. Jij kunt op de wolken rijden. Jij kunt de maan omklemmen en hem ook berijden. De zon is net als je motor en je kunt haar dragen als een medaillon van gele topaas. Jij wilt de sterren lezen? Je kunt de sterren lezen en luisteren naar hen als een schelp. Formaties van het licht zullen van je afglijden en terugkeren. Jij kunt elke gewenste hoogte bereiken die je wilt zonder inspanning. Jij kunt met jouw vingers spetteren in de Indische Oceaan of drijven op de Dode Zee. Als Ik zeg dat er niets is wat je niet kunt manifesteren of creëren, dan bedoel Ik dat er totaal niets is waar jij je niet mee kunt verlichten.

donderdag 25 december 2014

Suzanne Lie met de Arcturiërs: Het is begonnen -- Galactische Transmissie van Thuis. 23 december 2014

Suzanne Lie met de Arcturiërs:
Het is begonnen  --  Galactische Transmissie van Thuis.
23 december 2014
vertaling Winny

Ik heb enkele van de grote boodschappen gepost in het Plejadisch Perspectief over Ascentie, Boek 4. Aan het eind van Boek 4, wat ik wat heb veranderd, schreef ik de volgende (hier onder staande, boodschappen.

Zij gezegend, Sue en de Arcturiërs.

Toen ik de woorden hoorde: “Transmissie van thuis,” zag ik een man aan een bureau zitten, als een newcaster/schrijver(?) Hij was blond en had een uniform aan, dat leek op het uniform van een Galactisch Wezen.

Zijn uniform was wit en goud met een onderscheiding over zijn hart. Er waren ook gouden versieringen op zijn schouders en zijn boord was rechtop, zoals bij een militair uniform. In feite leek het een Gekleed Militair Uniform, maar niet van onze krijgsmacht.

Ik stond op en ging naar mijn kantoor om zijn transmissie te ontvangen. Ik deed de computer aan en schreef: “Ik ben nu klaar voor uw transmissie. Wilt u mij uw boodschap sturen? “Het antwoord was:

“Geliefde Leden van de Aarde,

Krachtige Kaders Carla Egberts-Koolen 23 december

Krachtige Kaders
Carla Egberts-Koolen
23 december

Een paar maanden geleden besloot ik om eens naar een 'open meditatie' avond te gaan. Vrij entree. We waren met ongeveer 15 mensen. Stoelen in een kring, sommigen hadden een kussen of een kleed meegenomen. De sfeer was ingetogen. Degene die de meditatiebijeenkomst leidde, vertelde ons (keurig) hoe we 'naar binnen' konden gaan en waar de 'bron' op een gegeven ogenblik was. En ook, welke kleuren er waren.

Tijdens de bijeenkomst voelde ik dat mijn gemoed te 'vol' was, om rustig en ingetogen op de stoel te zitten, adviezen en begeleiding volgend.

Op een gegeven moment kwamen de tranen vanwege  verdriet om het lijden van Gaia en haar leven. Zomaar uit mij.

Op zoek naar het geluk Een kerstverhaal woensdag 24 december 2014/door Elias

Op zoek naar het geluk

Een kerstverhaal

woensdag 24 december 2014/door Elias


Op zoek naar het geluk klopte een pelgrim aan deur van het paleis waar God woont. Het was al opmerkelijk dat hij het tot daar had gebracht, want voor praktisch alle mensen die hij tot nu toe had ontmoet en alles over dat paleis leken te weten, was haast niemand er nog geweest. Misschien ook omdat ze er niet echt naar gezocht hadden, dacht hij toen hij de deur van het paleis ontwaarde na een zoektocht die zijn hele leven had geduurd.

Het geluk, zo werd hem onderweg steeds voorgehouden, is enkel voor degenen die naar God luisteren en naar zijn wil leven. “Zo niet volgen er pijnlijke straffen” zeiden zij, die echt meenden dat ze het wisten. En ze voegden daar vaak nog aan toe dat God rechtvaardig is en als hij strafte, dat hij dat uit pure liefde deed.

Onze pelgrim moest hierbij steeds zijn wenkbrauwen fronsen en soms zelfs even slikken, want volgens zijn gevoel klopte hier iets niet. Of wel, voelde hij, is God Liefde en straft niet of God straft en kan geen Liefde zijn.

Een kijk op 2015 25 december 2014 /door Fran Tielemans

Een kijk op 2015
25 december 2014 /door Fran Tielemans

Het ruimere kader

In 2015 bevinden we ons nog steeds in het allerprilste begin van het Watermantijdperk, en nog steeds midden in de barensweeën van een Nieuwe Tijd. Wanneer we dit jaar bekijken vanuit dit ruimere perspectief, dan weten we dat we ons nog altijd in een overgangsperiode bevinden, waarbinnen zich weliswaar grotere en kleinere deelcycli en bepaalde tendenzen aftekenen.

Het Jaar van het Groene Houten Schaap

2014 werd in de Chinese astrologie het Jaar van het Groene Houten Paard genoemd. 2015 wordt het Jaar van het Groene Houten Schaap, het laatste jaar van een vuurcyclus. De kwaliteit van het vuur van dit jaar maakt dat fruit rijp kan worden: wanneer je de vorige jaren dus hard hebt gewerkt aan wat voor jou belangrijk was, dan zal je dit jaar de resultaten daarvan zien. Het geeft aan dat dit jaar een soort keerpunt zal zijn voor velen. Velen zullen ervaren dat alles veel lichter, makkelijker en vreugdevoller verloopt. De energie van de Vrouwelijke Aarde wijst op het creëren van iets vanuit het niets, vele dingen gaan dus een heel nieuwe aanpak krijgen. Het Groen Houten Schaap staat ook voor een periode die op zijn einde loopt: de zomer, het oogsten, en dat loopt parallel met de numerologische cyclus die begon in 2008 en afloopt in 2016 (9).

De Akashic Archieven Een Perspectief over de Christus Energie & Lichtwezens 21 December 2014 / Jen Eramith MA

De Akashic Archieven
Een Perspectief over de Christus Energie & Lichtwezens
21 December 2014 / Jen Eramith MA
Kunnen jullie spreken over de aard van de Christus energie of het Christus Bewustzijn? Wie is Christus en hoe relateert dit Wezen met betrekking tot de evolutie van de mensheid en de Aarde?

Christus is een uitgesproken energetische entiteit. Het is een bewustzijn. Je kunt de Christus energie of het Christus Bewustzijn visualiseren als een verzameling van vele Goddelijke Wezens wiens primaire doel het Licht van Mededogen is. De groep is immens. In feite, omvat het vele menselijke wezens die nu op de planeet in leven zijn! De Opzichters hebben de reis van de mensheid besproken -- de reis die jullie ondernomen hebben om een illusie van afscheiding tussen de verschillende delen van jullie zelf af te scheiden of te creëren, omvat jullie lichamen, jullie breinen, jullie harten en jullie spirits. Jullie stellen jezelf voor samengesteld te zijn uit deze componenten in plaats van jullie zelf als onaangetast te kennen.

De reis richting die illusie van afscheiding is lang geweest en verschillende beschavingen en verschillende wezens hebben jullie geholpen bij het creëren van die illusie. Zij hielpen de afscheidingen tussen jullie geest en jullie lichaam op te bouwen (dat is wat hielp om de menselijke wezens op de eerste plaats fysiek te maken), tussen jullie breinen en jullie harten, tussen jullie harten en jullie lichamen, en ga zo maar verder. Al deze verschillende componenten van jullie werden gescheiden door de inspanningen van verschillende beschavingen en individuele wezens, inclusief Goddelijke Wezens en mensen.

Op deze dag van je leven 25 december 2014

25 december 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de reden waarom zo velen van de mensheid deze dag herdenken is dat er zo velen van de mensheid trachten liefde te geven en te ontvangen.

Weet, tijdens deze heilige tijd, dat alle tijden heilig zijn, dat elke religie waarheid inhoudt,
dat elke traditie heilig is,
en dat het door het simpele delen van liefde is dat wij onze overtuigingen tot leven laten komen, en onze dromen werkelijkheid worden.

Laat deze eerste kerstdag ons eraan herinneren dat Christus kwam om ons uit te nodigen
om liefde aan te bieden aan de hele mensheid,
 en de deur te openen van Gods koninkrijk voor iedere ziel.

Gelukkig Kerstmis, iedereen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper 24 december 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 december 2014 / door  Jennifer Farley,

Eén stap dichterbij.  ”

20060219002916_20060221-one-step-closer

Mijn lieveling, je kan iets horen of zien dat je totaal uit de gemakzucht van je huidige bestaan zal slaan. Het zal je laten peinzen over je werkelijkheid, je moraal, ethische standaards en gedachten over het leven en hoe het zou moeten zijn.
Besef gedurende deze uitdagende momenten a.u.b. dat Ik aan je zijde sta, je steunend en liefhebbend op een manier dat alleen het Heel-Al kan. Denk er aan, het is niet aan jou om te oordelen of te veroordelen, maar om te beminnen met heel je hart en ziel. Door deze momenten heen geraken brengt je een stap dichter tot het Meesterschap.

~ De Schepper ~

Vertaling: ibishector 

Heavenletter 5144 Laat de Wereld naar Jou Toe Komen / 25 december 2014

Laat de Wereld naar Jou Toe Komen
Brief uit de Hemel
Donderdag 25 december 2014

God zei:

 

Wat betekent gemak in het leven voor jou? Het zou heel veel geld kunnen zijn, hoewel Ik niet gemerkt heb dat veel geld hebben noodzakelijkerwijze meer gemak brengt voor degenen die het hebben. Dan moeten zij hard werken om het te behouden of het te verdubbelen.

Gemak zou heel goed kunnen zijn niet zo hard werken aan het leven en jezelf niet overal uitputten. Je hoeft niet de beste mens van de wereld te zijn of de meest geliefde. Wees zuinig met je energie.

Ik spreek niet over lui zijn. Ik heb het erover dat jij niet iedereen hoeft te plezieren om hun goedkeuring te krijgen. Dit is veel werk. Het is nooit klaar. Het brengt je nergens. Als je een auto zou zijn, is het alsof je de tank tijdelijk vult, maar je hebt een lek in je tank. Je kunt teveel energie besteden aan te weinig.


woensdag 24 december 2014

De Elohim van de Grote Centrale Zon "Hernieuwing van de Hogere Visie" 23 December 2014 / Ute Posegga-Rudel

De Elohim van de Grote Centrale Zon
"Hernieuwing van de Hogere Visie"
23 December 2014 / Ute Posegga-Rudel
Geliefden!
Wij zijn hier bij jullie, om jullie dappere en toegewijde werk voor het Licht te ondersteunen en te inspireren! Wij zijn hier bij jullie en wij moedigen jullie aan om om onze ondersteuning te vragen. Aldus wij de strijd gezamenlijk kunnen winnen.
Ja, daar zijn geweest - wat jullie noemen vertragingen - maar zij waren niet bedoeld om jullie spirit te verduisteren. Ten tijde van jullie teleurstelling over de vertragingen stonden jullie jezelf toe ontmoedigd te zijn en jullie trilling te verlagen. Onvermijdelijk begrensden jullie toen jullie visie aangaande de alledaagse verschijningsvormen en dingen in de matrix. En zo velen van jullie voegden extra tijd aan de vertraging toe.
Wij vragen jullie om je te focussen op jullie dienstverlening aan het Licht bij al jullie inspanningen, bij al jullie acties - met jullie gehele hart! Het is nu ten zeerste belangrijk om de Goddelijke Krachten van het Licht te channelen en hen op jullie Aarde te handhaven/onderhouden, om deze Krachten te concentreren, om het in grote duidelijkheid/helderheid en aandachtig voorwaarts te brengen.

Een Jaar “ Bovenop” de Aarde Boodschap van Sanat Kumara 17 december / Dr. Suzanne Lie

Een Jaar “ Bovenop” de Aarde
Boodschap van Sanat Kumara
17 december / Dr. Suzanne Lie

(Meester)Sanat Kumara spreekt:

Geliefde Mensen, we spreken door maar ook tot jullie. We komen in jullie NU om je te helpen herinneren wat je op Venus leerde voordat jullie je eerste incarnaties op Aarde hadden.

(Uitleg: Na de val van Atlantis, die voorafging aan de val van Lemurië, viel de Aarde bijna van zijn axen weg. Naast het feit dat de planeet twee grote geweldige ‘omkeringen’ (aardbevingen/overstromingen) had gehad was er ook veel meer duisternis op Gaia’s planeet dan dat er licht was. Daarom zond Gaia een oproep uit naar de ENE om haar alsjeblieft lichtwezens te sturen om Haar planeet binnen te gaan om Haar te helpen haar evenwicht met  Haar axen te herwinnen.)

Velen van ons kwamen uit onze hoger dimensionale thuiswereld om een incarnatie op Aarde te nemen om de planeet te helpen. We gingen eerst naar Venus om onze resonantie te verlagen zodat we zelfs een planeet met zo’n lage frequentie konden binnengaan en om ons voor te bereiden op onze missie.

(Voor meer informatie over Venus, lees Visions from Venus, beschikbaar op Amazon.  Reconstructing Reality, Book 2 is nu ook beschikbaar.]

Op deze dag van je leven 24 december 2014

24 december 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat dit de vooravond van de geboorte van jullie als de Christus.

Het is natuurlijk een wedergeboorte, want de Christus is er altijd geweest.
Op deze speciale avond, kunnen je die Aanwezigheid in jou als jou ervaren,
door het delen van de
liefde die rechtstreeks van God naar jouw wordt gebracht.

Het prachtig geschenk van Kerstmis is dat het niet een dag
of een éénmalige ervaring is, maar het hele jaar
door duurt - dankzij jou. Je bent het geschenk, en zoals
je geeft, zo zul je ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl