Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 december 2014

Meerdere korte gedichtjes Carla Egberts-koolen

Meerdere korte gedichtjes
Carla Egberts-koolen

Kosmische klik

Even in de schuur een sjekkie roken. Oeps, er komt een ei…pen en papier erbij…
Schilderen met woorden omdat ze me 'nooit' hoorden,
nu is het even lekker stil, als ik graag iets zeggen wil.

Er is al heel veel paradijs 
tussen de tinten zwart en grijs
Alles gaat nu samen komen,
mooier nog dan in ons dromen
Wij gaan in een groot vertrouwen
allemaal de planeet verbouwen.

Leven en Leren

Niets is zo moeilijk
en makkelijk tegelijk
als VOELEN.

Jubelende Jinglebells

Straatvioliste.
Stilstaan en luisteren.
Tijd houdt op.
Nu.
Heavenletter 5146 Voor het Bloeien van de Schepping / 27 december 2014

Voor het Bloeien van de Schepping
Brief uit de Hemel
Zaterdag 27 december 2014

God zei:

Feestdagen vernoemd naar mensen moeten in de wereld hoger bewustzijn aankondigen en brengen. De meest opvallende daarvan is Kerstmis en andere van dergelijke spirituele feestdagen rondom de wereld, Allerheiligen en Koningsdag. Feestdagen zijn bedoeld om eer te bewijzen. Een feestdag als Columbusdag eert ontdekking en sterke fixatie op doel. En, ach, verjaardagen worden gevierd zelfs van de meest nederigen, want verjaardagen vieren ook het Leven.

Wat je op een bepaald moment ook over het leven mag denken, het leven is leuk. Het is interessant. Het is dramatisch. Het leven geeft jou veel om na te denken. Ja, drie hoera’s voor het leven, dat er een zoon of dochter van God geboren is. Er zijn zoveel geboortes dat geboortes jou misschien dertien in een dozijn lijken. In overvloed betekent niet gewoon. Elke geboorte is nieuw en gevuld met belofte. Wat geeft het leven een kansen! Het leven op Aarde is een grote kans. Ja, laten We het leven vieren. De Schepping is een mooie verstrekking.

vrijdag 26 december 2014

Duistere Draken en kippeneieren Carla Egberts - Koolen

Duistere Draken en kippeneieren
Carla Egberts - Koolen

Het is nu tijd voor velen
om buiten te gaan spelen.

Ga lekker achter de coulissen
wij zullen de strijd niet missen.

We gaan ons niet vervelen,
wij moeten de Aarde herverdelen.

Daarvan kun je je vergewissen.

Gegund zijn alle leringen op jullie nieuwe weg.
Ik meen het echt van harte,
zoals ik het nu zeg.

Victorie! Victorie! Victorie!

Aan alle Licht de Glorie!

maandag 22 december 2014

Kosmisch weerbericht : 2015, het jaar van manifestatie 21 december 2014 / door Yvonne Weeber

Aurorab 490x307 Kosmisch weerbericht : 2015, het jaar van manifestatie door Yvonne WeeberKosmisch weerbericht : 2015, het jaar van manifestatie
21 december 2014 / door Yvonne Weeber

Lieve mensen,

Wat een tijden leven we. Afgelopen periode was behoorlijk pittig. Een periode van grote vermoeidheid, beetje grieperig gevoel en tegelijkertijd enorme input van informatie, gedachten stonden niet stil en ondanks de grote vermoeidheid niet kunnen slapen. De energie die binnenkwam was hoog en lastig te downloaden en raakte op alle lagen. Daarnaast was er enorme zonneactiviteit welke ons systeem raakte. Dat was even nodig om een volgende stap te kunnen maken.

Heroriëntatie

2014 was in de Numerologie een 7 jaar, een jaar van bezinning naar binnen keren, het verleden nog een keer bezien en los laten. Je schaduwkanten belichten en daarin de schoonheid en de wijsheid ontdekken. Dualiteit overstijgen en je eigen pad gaan bewandelen. 2015 is een 8 jaar, een totaal andere energie die nu al voelbaar is. 8 is een karmisch getal, oogsten wat je gezaaid hebt. Het getal van manifestatie en kracht. Wanneer we ons innerlijk werk gedaan hebben en kunnen accepteren dat wat is wat is, kunnen we werk gaan verrichten onze ambitie vormgeven. In een van mijn vorige nieuwsbrieven had ik geschreven dat we de vorm, zoals we het altijd gedaan hebben los mogen laten. Omdat de vorm die er was, gebaseerd is op oude bestaande vormen en structuren die niet meer werken in deze nieuwe energie. Een heroriëntatie dus op datgene wat je gedaan hebt en datgene wat je wilt gaan doen en nieuwe keuzes maken. Dat betekend vaak ook oude idealen loslaten omdat deze niet meer passen bij je “nieuwe” ik. Soms hoort daar een rouwproces bij. Afscheid nemen om het nieuwe toe te laten al weten we soms nog helemaal niet wat het nieuwe is. Dat geeft gevoelens van onzekerheid en onrust. Wat nu? Dat oude was vertrouwd maar het past echt niet meer, maar wat dan wel?