Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 20 december 2014

Telepatische contact met ET’s LIVE op Zondag 21 december 2014 om 15.00 uur


Telepatische contact met ET’s LIVE op
Zondag 21 december 2014 om 15.00 uur

Het grootste avontuur van de mensheid is begonnen! Ze zijn hier!

Duizenden mensen van over de hele wereld nemen deel aan deze ongelooflijke gebeurtenissen sinds 16 februari 2014: Telepathische eerste contact met buitenaardse levensvormen! Veel deelnemers meldde spannende, diepe en zeer ontroerende ervaringen. Ervaringen die slechts een korte tijd geleden onmogelijk leken.

Het Eerste contact met vreedzame, sterk ontwikkelde, buitenaardse beschavingen vind wereldwijd plaats!

Doe weer mee en maak contact met onze sterrenbroeders en zusters

Zondag 21 december 2014 om 15.00 uur Live

Via deze link:


Ascentienieuws 2 20 december 2014 / door Fran Tielemans

Ascentienieuws 2
20 december 2014 / door Fran Tielemans


De energetische verschuiving die met de Zonnewende van 21/12 gepaard gaat, is al een hele week sterk voelbaar, en zal dat de komende week ook nog zijn. Ze wordt aangevuurd door een tijdelijke heropflakkering van Zon-activiteit, en dan weten we dat er weer een upgrade in bewustwording aankomt. De voorbije dagen hadden we verscheidene M-vlammen, deze morgen (20/12) zelfs een X1-vlam. Ook de Aarde roert zich: hevige en abnormale regenval en puinlawines in California, een tornado in Los Angeles, aardverschuivingen op Java, zware stormen in Japan en Schotland, enzovoort. Op microniveau is deze energie eveneens sterk voelbaar. Velen hadden de voorbije week heel onrustige nachten, veel behoefte aan rust en slaap, moeizame spijsvertering: we kennen intussen alle bijhorende symptomen al lang. Maar intussen kunnen we er ook goed op anticiperen - lichte voeding, meer rust, frisse lucht en extra aarding.

De komende dagen kunnen velen het gevoel krijgen dat de stop van de fles is getrokken: de belangrijke energetische verschuiving van de Winterzonnewende (21/12), de Nieuwe Maan op dezelfde dag, en op 22/12 Uranus die opnieuw direct gaat lopen, kunnen plotse verschuivingen brengen, van allerlei aard, maar altijd voorwaarts. Dat we sinds eind november eindelijk weer vooruit kunnen, na maanden en jaren zelfs van (ogenschijnlijke) stilstand, integratie en innerlijke groei, zullen velen de afgelopen weken al gevoeld hebben. Daarnaast stimuleert de 10/1-energie van december ons ook om heel rustig maar kordaat aan te pakken wat aangepakt dient te worden, al het oude achter te laten en het hoger afgelijnde nieuwe nu met open armen te ontvangen.

Aisha North en de Constant Companions Welkom bij de Zonnewende Bijeenkomst Rondom de Vijver, Zondag 21 December

Aisha North en de Constant Companions
Welkom bij de Zonnewende Bijeenkomst Rondom de Vijver,
Zondag 21 December
Lieve familie van het Licht!
We naderen een belangrijk punt van het jaar, en de CC's hebben ons gevraagd om een speciale Zonnewende Bijeenkomst rondom de Vijver te hebben aanstaande Zondag om 21:00 Oslo tijd. Hier is wat de CC's hierover wilden meedelen:
"En aldus is het dat wij jullie wederom vragen om samen te komen om jullie vindingrijkheid te verenigen op de manier zoals alleen jullie dat kunnen doen, en deze keer is het inderdaad voor een zeer speciale gelegenheid. Want deze keer, vragen wij aan jullie om samen te komen om het keerpunt te markeren dat naderbij aan het komen is, en nee, wij verwijzen niet eenvoudigweg naar datgene wat jullie planeet diens beweging rondom de Zon betreft, wij verwijzen ook naar iets veel, veel groters dan dit. Want deze keer, zullen jullie allemaal de kans krijgen om deel uit te maken van iets dat niet eenvoudigweg een volgende tweejaarlijkse astronomische gebeurtenis is, want deze keer, gaat het helemaal over het toevoegen van jullie gewicht - of Licht - aan dit al doorslaggevende punt, op een manier dat een volgende versnelling van het proces zal verzekeren.

RAINBOW-PHOENIX OP 17 december 2014 Huidige ‘Valse vlag’ Gebeurtenissen.

RAINBOW-PHOENIX   OP 17 december 2014


Huidige ‘Valse vlag’ Gebeurtenissen.
vertaling Winny
                       
Kosmisch Bewustzijn: Waar Kosmisch Bewustzijn nu voor beschikbaar is. Ga door met de opnamen/recordings.

Dank u. Welkom Bewustzijn, dank u om bij ons aanwezig te zijn voor de Leden van Rainbow-Phoenix op 17 december 2014. Will Berlinghof is het Kanaal en de Stem van Kosmisch Bewustzijn voor de boodschappen voor de leden. Joan Mills is de Vraagstelster en Lloyd Arrd de Energiegever. De Wet van Licht, de Wet van Liefde, de Wet van Eenheid en de Wet van Dank werden aangeroepen. Is er een openingsboodschap of een gebeuren waarover u dit keer wilt spreken? Dank u.

Dat dit Bewustzijn een openingsboodschap heeft. Dat het een boodschap is die gaat over wereld gebeurtenissen die in deze tijd plaats vinden. Dat, terwijl jullie de tijd naderen van Kerstmis, de Winter Zonnewende, dat er energieën op deze planeet van jullie zijn die het traditionele zich richten op energieën en gedachten voor wereldvrede, hoop en vreugde, willen verstoren.

Lee Live met Kerstmis. 3 Lee Carroll 23 december 1998. Geplaatst: 20 december 2014

Lee Live met Kerstmis. 3
Lee Carroll
23 december 1998. Geplaatst: 20 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Flute: Kun jij ons informeren over hoe wij zijn verbonden en contact houden met het Kosmisch Raster?

Lee:
Natuurlijk….ook na al enige uren aan het schrijven te zijn. Maar ik zal jou iets vertellen. De channeling genaamd: “Het Kosmisch Raster” deel II werd afgelopen maand gegeven in New Hampshire. Het bevat wat er al eerder op de website heeft gestaan (de eerste channeling over dit onderwerp) Maar het lijkt een hoop fysica te zijn.....en enkelen vragen zich af hoe wij zijn “verbonden”. Blijkbaar is het raster de ENERGIEVERBINDING die ons lichaam gebruikt voor verbinding met het Universum en met Spirit. Het is multidimensionaal en Kryon maant ons er meer over te ontdekken.

Nu.....denk ik dat het echt gaat stralen als het komt op beantwoorden van de laatste vraag! Het gaat om waarmee wij spiritueel kunnen worden verbonden en wat ons spiritueel blijft voeden en ons versterkt.

Het is ook het mechanisme voor veel van ons verhogend DNA waarvoor wij toestemming hebben gegeven.Het gaat ook worden gebruikt voor het faciliteren van een energie die verder gaat dan reiki.Oth: 15de Nieuwjaarsboodschap Ellen Rauh 14 december 2014

Oth:
15de Nieuwjaarsboodschap
Ellen Rauh
14 december 2014

De vijftiende nieuwjaarsboodschap vanuit het Universum via Ellen. De boodschap wordt gegoten in woorden zodat mensen de boodschap begrijpen. De boodschap wordt vertaald, zodat mensen de boodschap begrijpen.

Tegelijkertijd is de boodschap gegoten in een energetische taal die niet door fysieke oren te horen is, maar wel via subtiele gehoororganen die mensen ook hebben. Maar alles wat geen menselijke vorm heeft en geen menselijke zintuigen heeft, verstaat deze boodschap dus ook. Wij hebben het vandaag over Universele wetten en Aardse wetten.

Universele wetten en Aardse wetten

14 december 2014

Doordat jullie als mens op Aarde leven, zijn jullie gebonden en verbonden met Aardse wetten. Maar omdat jullie ook uit subtiele energieën bestaan, zijn jullie ook gebonden aan wat wij voor het gemak Universele wetten noemen. Kosmische wetten, Universele wetten, het zijn woorden die alleen maar nodig zijn om te benadrukken dat dat wetten zijn die buiten de Aarde om invloed hebben op jullie, op de Aarde en op de natuur.

Deksels Dilemma Carla Egberts-Koolen 19 december 2014

Deksels Dilemma
Carla Egberts-Koolen
19 december 2014

Vele mensen hadden hun hele leven gewijd aan het zoeken naar de werkelijkheid  in zichzelf. Niet alleen dat. Zij werkten ook aan het verspreiden van waarheid en waarachtigheid. Vaak al vanaf de jeugd.

Bij tijden ging deze opdracht zelfs tot op het tandvlees. Vermoeid. Vaak gedesillusioneerd. Met regelmaat niet begrepen of geaccepteerd door de omgeving.
Zij werden met regelmaat tegengewerkt. Zij doorploegden het hele scala aan emoties.

En toen waren er de signalen dat er Lichtsteden zouden verschijnen. In Sedona. En misschien ook in andere gebieden. 

Zou het dan echt eens gemanifesteerd worden?
Zou dit niet een hele mooie beloning zijn voor alle inspanningen?
Zou dit niet een hele mooie oppepper zijn? Een stimulans?

Een Arcturiaanse Les Jullie Gewaarwording van de Werkelijkheid 15 December 2014 / Dr. Suzanne Lie

Een Arcturiaanse Les
Jullie Gewaarwording van de Werkelijkheid
15 December 2014 /  Dr. Suzanne Lie
Dierbare gegrondvestigde expressies van jullie ZELF, de fysieke structuur van de vorm in dit kwadrant van de ruimte bereidt zich voor om in/naar de hogere frequenties van spirit te barsten. Met 'spirit' bedoelen wij dat wat bezield is met het Licht van de Schepping.
Dit Licht van de Schepping dient als een hoger dimensionaal gehemelte waarop de gedachte geprojecteerd en verlevendigd kan worden door de 'kleuren' van de emotie. De Arcturiaanse galactische dienstverlening is bedoeld hulp te verlenen wanneer het ook is dat een transmuterend moment in/naar het NU van wat voor kwadrant van de ruimte dan ook komt.
Wij hebben vele manieren waarop wij jullie proces van het "terugkeren naar ZELF" mogelijk maken. De grootste uitdaging is dat ongeïnformeerde mensen de transmutatie in/naar het Lichtlichaam gewaar mogen worden als een vorm van "sterven". Zij begrijpen niet dat het sterven louter een bevrijding van de 3D matrix van de illusie is.

Een Schrijven van de Schepper 19 december 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
19 december 2014 / door  Jennifer Farley,

Vooruitgaan.

images

Terwijl je voorwaarts beweegt in de nieuwe wereld, ben je voor jezelf aan het scheppen.
Er zal je gevraagd worden –moment na moment- om er op te reageren.
 Je kan kiezen om sterk te reageren, neutraal te blijven of simpelweg weg te lopen.
 Laat je hart je gids zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters

Heavenletter 5139 Liefde Zegeviert / 20 december 2014

Liefde Zegeviert
Brief uit de hemel
Zaterdag 20 december 2014

God zei:

Onschatbaar is de waarde van liefde van jouw hart naar dat van Mij en van Mijn hart naar dat van jou. In deze gelijkwaardigheid gaat liefde naar en van iedereen op Aarde en iedereen niet langer op Aarde, en naar alles waar ooit aan gedacht is.

Liefde is allesomvattend. Liefde is ongeacht wat dan ook. Dit geldt of je liefde accepteert of niet en of je spot met het idee van liefde of niet. Eenheid betekent Eenheid. Niemand wordt buiten Eenheid gelaten, of Eenheid zou niet zijn.

Wat je ook van Mij of jezelf of iemand of iets mag denken, je bent diep in Mijn hart. En het maakt niet uit wat je ook van plan bent te denken, Ik ben diep in jouw hart. De hele rest, wat je ook maar gescheiden van liefde kunt zien, is tijdverspilling. Jullie zijn liefde. Er zijn geen uitzonderingen. Je kunt liefde niet weg lachen.

vrijdag 19 december 2014

De Oprijzende Zonnewende via Kara: De Zonnewende Poort December 19, 2014 By Kathleen W

Soulstice RisingDe Oprijzende Zonnewende via Kara:
De Zonnewende Poort
December 19, 2014 By Kathleen W

We maken ons op voor een andere grote Poort ... de (winter / zomer) Zonnewende op de 21e december.

Vorige week hadden we de 12-12 Poort, die ging over het meer in de kracht stappen, van meer ons authentieke zelf zijn en meer in de energieën van Vrijheid en uitdaging.

Tijdens deze Poort, die ons in 2015 brengt gaan we verder met dit thema plus meer. Specifiek, en potentieel, bereiden we ons voor op mooie kansen in 2015.

Dit zijn mogelijkheden die zich manifesteren om Nieuw Leven en kristal helder bewustzijn te verankeren van waaruit we creëren en manifesteren wat we kiezen ... ofwel Vrijheid of uitdagingen.

Kijk om je heen en zie hoeveel er is verschoven.

Zelfs de oude garde vertoont verandering en Eenheid. In feite, als ik voorbij ga aan wat de meeste beschouwen als verschrikkelijke wereld omstandigheden, zie ik hoe mooi de dingen zijn en het brengt tranen van vreugde voor mij als ik de veranderingen zie.

Als dingen transformeren, is er een periode van ongemakkelijk verschuiven, zoals we goed weten. Toch brengt de verschuiving een prachtige nieuwe wereld.

Oude kennis met eeuwige waarde 19 december 2014

Oude kennis met eeuwige waarde
19 december 2014

Hallo Lieve mensen

Heel af en toe krijgen wij  van wakkeremensen de vraag waarom wij ook oudere berichten plaatsen, berichten waarvan men denkt dat deze intussen al zijn achterhaald, het gaat hier met name om de boodschappen van Kryon.

Onze vertaler, Henk Steur, die o.a. de boodschappen van Kryon vertaald,  wil hier graag een antwoord op geven, zodat duidelijk wordt waarom wij ook deze oudere boodschappen plaatsen.

Goedendag, lieve lezer van de boodschappen die op de Wakkere Mensen-site staan vermeld.

Via Ine en Martien heb ik jouw mailtje doorgestuurd gekregen en las ik dat jij van mening was dat de “oude” boodschappen die ook worden vermeld niet zo van toepassing zijn omdat de tijd nu toch “Heel Anders” is.

Ik denk dat ik wel begrijp wat je bedoelt en toch heb ik de behoefte om je een aantal zieleroerselen van mij hierover uit te leggen. Begrijp mij goed, ik wil niemand onheus bejegenen en ik heb respect voor ieders mening, dus vat het alsjeblieft niet verkeerd op.

Lee Live met Kerstmis. 2 Lee Carroll 23 december 1998. Geplaatst: 19 december 2014

Lee Live met Kerstmis. 2
Lee Carroll
23 december 1998. Geplaatst: 19 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Aussie: Is de nieuwe energie een onderdeel van de Aarde die beweegt naar de fotonengordel? Gaan wij feitelijk de fotonengordel in? Als dit wel zo is, wat voor invloed heeft dit voor ons?

Lee: Wij zitten er feitelijk IN volgens alle astronomen. Misschien herinner jij je dat Sheldon Nidle het had over de zeer sterke informatie over de Fotonengordel in het boek: “Een Galactisch Mens worden”. Hij had het over enkele angstwekkende dingen die zouden als wij daarin zouden gaan en hij voorspelde ook de datums.  

  
Wij gingen de fotonengordel in maar er gebeurde niets van de dingen waar hij over sprak. Dit komt natuurlijk (volgens Kryon) omdat wij onze machtigingspatroon en onze mogelijkheden hadden veranderd net voordat de inkt op de bladzijden van Sheldon was opgedroogd. Hoe vind je dit? Het is het thema van Kryon dat wij ons bewustzijn zeer snel veranderen en dit was de reden daarvan. Ik houd ervan om mensen te vertellen dat het niet zo was dat Sheldon fout zat; wij waren gewoon sneller dan de voorspellingen. De fotonengordel is echt een natuurkundig iets en wij zitten daarin!Kuthumi: Spirituele Integriteit. Geplaatst: 19 december 2014

Kuthumi:
Spirituele Integriteit.
Vertaald voor de meester door Hans Fiers
Geplaatst: 19 december 2014

Velen van jullie zijn zich bewust van het belang van persoonlijke integriteit in je leven. Het betekent waarachtig zijn tegenover jezelf, tegenover je eigen waarheid, ook als je daardoor belachelijk wordt gemaakt of tegenwind krijgt. Voor jou persoonlijk kan het betekenen dat je trots bent op en je inspant voor je werk.

Soms val je op in de materiële wereld als je je eigen integriteitsnormen toepast. Anderen zien en waarderen deze kwaliteit immers en zullen je gewoonlijk hoog aanslaan, omdat ze weten dat je naar je eigen principes leeft. Ze weten dat je eerlijk en betrouwbaar bent. Lovenswaardige kenmerken, vind je beslist ook.

Maar hoe zit het met spirituele integriteit. Wat is dat, vraag je misschien. Wel, zoals ik als zei kennen de meeste van jullie integriteit op het fysieke niveau. Die heeft natuurlijk alleen maar betrekking op fysieke situaties.

Op deze dag van je leven 19 december 2014

19 december 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je het einde van deze werkweek kunt maken
als zijnde het einde van 'werk' voor altijd.

Wat wij noemen "werken" kan, en dient, een vreugde te zijn.
Dat kan het zijn voor jou door nu te beginnen maakt niet uit wat je doet.

Zie gewoon het dagelijkse werk van jouw handen als het pad naar de plaats waar je wilt zijn.
Dan, wees dankbaar dat het leven jou dit pad heeft gegeven.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Arcturische Transmissie naar de Aarde – Deel 1 geplaatst 19 december 2014

Arcturische Transmissie naar de Aarde – Deel 1
geplaatst 19 december 2014 / Suzanne Lie

vertaling Winny

Beste Roemrijke Gasten en Wezens van de Aarde,

Welkom bij onze spontane doorgeving naar de Aarde. Voor deze transmissie hebben wij de eer toehoorders te hebben uit verschillende dimensies en tijdslijnen die zich bij ons voegen. We zeggen “wezens” omdat deze transmissie naar jullie toekomt via licht codes die mensen, dieren en planeten kunnen absorberen in hun bewustzijn om een “kennen/weten” van de informatie te accepteren.

Ieder van jullie zal deze informatie ontvangen volgens jullie soort, vorm en bewustzijn. Ja, jullie aardse planten-koninkrijk is zeer levend en verlangend om al onze doorgevingen te accepteren. We zullen onze boodschap beginnen door jullie iets te vertellen over licht zodat je makkelijker onze lichttaal kunt vertalen in de taal van onze huidige grond/basis uitdrukking.

Licht bestaat uit eenheden die fotonen worden genoemd. Fotonen hebben geen dichtheid en geen lading zodat ze verder dan de beperking van “tijd” kunnen reizen. En daarom is het voornaamste component van licht in feite tijdloos daar we met jullie spreken via de Licht Taal. Daar jullie stoffelijke vorm myriaden fotonen heeft, maar ook protonen, die ook met meer dan de snelheid van licht reizen, zijn jullie in-geboren wezens van licht die in een aardse schil zijn verborgen.


Vurig Vergaderen Carla Egberts-Koolen

Vurig Vergaderen
Carla Egberts-Koolen

Rondetafelvergadering van de Council of Souls
Datum: 18 december 2014
Onderwerp: Experiment mensheid

In deze samenkomst zijn niet alle zitvlakken op gelijke hoogte, zoals op Planeet Eigenzinnig, maar alle harten bevinden zich op gelijk niveau. Dit is logisch, want het is makkelijker voor de Deva's om bijvoorbeeld op deze gelijke hartshoogte te communiceren met reusachtigen van een meter of vier.

Eén van de aanwezigen, Alligator X, vraagt de voorzitter of het mogelijk is om de kosmische wet van de vrije wil enigszins aan te passen vanwege gecompliceerde karma-uitwaaieringen als gevolg van geprogrammeerde mensen die leven op Planeet Eigenzinnig. Daarnaast speelt een nog ingewikkelder probleem van de zogenaamde 'geprogrammeerde programmeurs'. Bij deze wezens is er eigenlijk geen sprake meer van 'vrije wil', omdat hun persoonlijkheid door extern toedoen is gesplitst in 'alters' (meervoudige 'ikken').

De voorzitter antwoordt dat we ons aan de wetten moeten houden, maar Alligator X reageert daarop enigszins fel, dat de wetten er moeten zijn voor de wezens en niet dat de wezens er moeten zijn voor de wetten! De voorzitter reageert ook weer ietwat geagiteerd en hij zegt dat hij er ook niets aan kan doen omdat hij de wetten in acht moet nemen die er nu eenmaal zijn.

Een Schrijven van de Schepper 18 december 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 december 2014 / door  Jennifer Farley,

Jullie zijn heilig.

Daddy's Hands-Artistic

Als je maar één iets onthoudt vandaag, onthoud dit:
Jullie zijn onschatbaar (waardevol).
Jullie ademen alleen al is al heilig.
Elke gedachte die je hebt, schept al wat je bent.
De gevoelens die jullie hebben zijn Goddelijk.
Het wordt tijd dat jullie jezelf beginnen te zien zoals Het Heelal doet.
~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters

Heavenletter 5138 Een Race met de Tijd Rennen / 19 december 2014

Een Race met de Tijd Rennen
Brief uit de hemel
Vrijdag 19 december 2014

God zei:

Wat kan er zo dringend zijn wanneer er de Oneindigheid is, de Oneindigheid van Tijdloosheid? Aangezien tijd niet bestaat, waarom moeten Mijn kinderen gevangenen van de Tijd zijn? Moet je jezelf uit de naad rennen, proberend om de tijd te bevredigen, ten koste van jezelf uiteraard?

Hier is het feit, geliefden. Je zult de tijd nooit inhalen. Als je zijn schaduw bereikt in deze seconde, is de tijd al verder gegaan en nu ontgaat hij jou nogmaals.

In andere gebieden van het leven, ben jij in staat om jouw melodie te veranderen. Als jij aan de slagbeurt bent, vind jij het heel fijn om een home run te maken, maar als je het vandaag niet doet, is er de mogelijkheid dat je morgen een home run zal maken.
Het maken van een home run is alles op zijn juiste tijd, in deze zogenaamde tijd.

donderdag 18 december 2014

Lee Live met Kerstmis. 1 Lee Carroll 23 december 1998. Geplaatst: 18 december 2014

Lee Live met Kerstmis. 1
Lee Carroll
23 december 1998. Geplaatst: 18 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo allemaal! Het is geen geheim dat ik dit een paar uur geleden schreef en probeer om een aantal regels op mijn computer te schrijven voor deze gebeurtenis (kerst). Ik typ niet zo snel.....zoals jullie later zullen zien als ik feitelijk jullie vragen in echte tijd ga beantwoorden.

Hier zitten wij dan allemaal, een paar dagen voor Kerstmis en het is echt een heerlijk gevoel om met vrienden te zijn. Ik denk dat de meesten van jullie weten dat deelneem aan de Kryon websites, heb ontworpen (Kryon.com) en ik steeds op de loer lig. Ik wil ook graag dat jullie weten dat jullie webmaster, Gary een goede vriend is en wij feitelijk samen tijd hebben doorgebracht in Florida voor niets anders dan gewoon te “ZIJN.”

Geen werk.....alleen spelen. Het was een van de weinige keren dat ik mijzelf toestond om dit te doen, en het was plezierig om met Gary en Jan te zijn. Ik vertel jullie dit zodat jullie begrijpen dat de websites voor ons heel belangrijk zijn. Wij proberen constant om iets te verschaffen dat echt betekenisvol is voor de mensen, en Gary en ik zijn zeer betrokken bij dit doel. Voor degenen die willen vragen naar de boodschap bij de Verenigde Naties, die komt eraan, deze week. Het vereist een beetje herschikken en ontwerpen, en een nieuwe pagina, maar het staat al op de computer.


Oth: Hoeveel wil je dragen? Ellen Rauh Geplaatst: 18 december 2014.

Oth:
Hoeveel wil je dragen?
Ellen Rauh
Geplaatst: 18 december 2014.

Lieve Oth, waarom heb ik nog steeds veel last van mijn schouders en nek?
Wat is de oorzaak hiervan en wat kan ik er nog aan doen?

Hoeveel wil je dragen? Waarom ben je nog altijd verslaafd om problemen en energieën van anderen te dragen? Schud ze van je af en houd het bij je eigen energieën. Alles wijst er op dat je meer verantwoordelijkheid moet nemen voor jezelf en voor jouw lichaam. En weet dat er tijden zijn dat je zeer kwetsbaar bent en zwak bent. Schud dan alles van je schouder. Zet alles in de parkeergarage en beloof jezelf dat je er weer aan begint op het moment dat je sterker bent.

Jullie mentale kracht is zo ontzettend groot. Maak er meer gebruik van. Op momenten van zwakte moet je problemen vermijden. Op het moment dat jij zeer moe bent en uitgeput, zet die zware rugzak dan tijdelijk aan de kant of vraag hulp van iemand om hem tijdelijk te dragen.

KLIEREN IN DE KOSMOS Carla Egberts-Koolen

KLIEREN IN DE KOSMOS
Carla Egberts-Koolen

Ruimte-racen

Een beetje omhoog en omlaag met jullie ruimteschip,
een beetje naar links en naar rechts …
En dan in een wip
gauw wegschieten hè ?!

Beetje teasen?  Beetje spelen? Beetje showen?
Ik zag jullie wel bezig, hoor, op internet.

Zodra wij onze eigen ruimteschepen hebben
zullen we eens zien
wie er het snelst is
en wie de scherpste bochten kan maken.

Wachten jullie maar af!


Peggy Black en het 'Team' Beoefen het Hartbewustzijn 16 December 201

Peggy Black en het 'Team'
Beoefen het Hartbewustzijn
16 December 2014
Wij zijn hier, gereed om mee te delen ondertussen jullie ervaringen observerend alsook de uitdagingen die in jullie werkelijkheid aan het versnellen zijn. Wij erkennen wederom jullie moed en bereidheid om belichaamd te zijn. Een ieder van jullie heeft werelden en werkelijkheden gekend die vrede, creativiteit en diepe aanvaardende liefde aanbieden.
Deze levenservaring en focus is heel anders dan wat jullie je herinneren als zuivere bewuste energie. Jullie aardse werkelijkheid biedt veel schoonheid aan, vele momenten die op diepgaande manieren ontroeren en rijke, levendige verbindingen met anderen. Het biedt ook vele extreme en intense uitdagingen aan, zowel persoonlijk als collectief.
Jullie zijn hier, zoals jullie weten, om alles dat dit fysieke bestaan te bieden heeft te koesteren ondertussen de agent zijnde van verandering en transformatie van dat leven. Wij hebben dit concept in vele van onze boodschappen met jullie gedeeld. Wij erkennen jullie ook voor jullie dienstverlening terwijl jullie persoonlijk ernaar streven om het verschil in het collectieve bewustzijn te maken.

Onze God-Zelf "De Oorzaak voor Fundamentele Verandering" 16 December 2014 / Ute Posegga-Rudel

Onze God-Zelf
"De Oorzaak voor Fundamentele Verandering"
16 December 2014 / Ute Posegga-Rudel
Mijn Geliefden!
Het vuur van de veranderingen is iedere dag warmer aan het worden. En velen van jullie voelen zich aan de rand te zijn van grote gebeurtenissen, op wat voor manier en in welke richting dan ook.
Echter, mijn dierbaren, te midden van dit alles, vergaten jullie Wie Ik Ben? Vergaten jullie de Bron waarin dit alles aan het gebeuren is, al deze openbaringen, al deze veranderingen, al dit opwindende nieuws, en zelfs al deze verschrikkelijke dingen die er nu naar de oppervlakte komen?
Vergaten jullie om te verenigen met jullie eigen Eeuwige Bron in de wortel van jullie wezen, ondertussen al jullie wonderbaarlijke handelingen ondernemend? Maar hoe kunnen jullie slagen met daadwerkelijk Geluk zonder in jullie Goddelijke Wortel te zijn?