Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 december 2014

Fantastische Fantasiën Carla Egberts – Koolen

Fantastische Fantasiën
Carla Egberts – Koolen

Ergens, in het einde van het jaartal 2014,
toen er nog mensen in gevangenissen opgesloten zaten,
gebeurde op de Blauwe Planeet het volgende:

Vanuit een Creatief Burgerinitiatief
kregen zij
die opgesloten zaten achter dikke muren
en achter tralies in zichzelf
het volgende bericht op een kerstwenskaart…

De tekst was, als ik me goed herinner, als volgt:

ER ZIT EEN LICHTJE
OOK IN JOU
HOE ZOU HET ZIJN
ALS JE DAT EENS DELEN ZOU?

Wat die wens
toen in diegenen losmaakte
die de boodschap binnen lieten
werd opgeslagen
in hun ziel.


Michael en Gabriel: Angsten. Chaas Geplaatst: 13 december 2014

Michael en Gabriel:
Angsten.
Chaas
Geplaatst: 13 december 2014

Angst is een woord dat voortgekomen is uit een onbeschrijflijk gevoel van paniek.

Er zijn meerdere angsten. Wanneer je angst in harmonie is heb je een normale angst, de angst die iedereen heeft. Bijvoorbeeld, als je de Eiffeltoren beklimt en je zou geen angst hebben, dan zou je misschien een foutje maken waardoor je naar beneden valt. De angst die je voelt als je de Eiffeltoren beklimt is een gezonde angst, waardoor je heel oplettend bent en dat is je bescherming.

De normale angst is de bescherming van de mens, die hem weerhoudt om dingen te doen die gevaarlijk zijn of die in sommige situaties levensbedreigend zijn.

De andere angsten waar we het over willen hebben zijn de volgende. Bijvoorbeeld, wanneer je zit te eten en er komt een onbeschrijflijk gevoel van angst binnen hetgeen zich omzet in paniek; dit zijn aanvallen vanuit de negatieve sferen die jou belemmeren in je handelwijze.


Kryon 154: De menselijke ziel onthuld. 1 / Lee Carroll 13 december 2014/ geplaatst 16 maart 2015

Kryon 154:
De menselijke ziel onthuld. 1
Lee Carroll
13 december 2014/ geplaatst 16 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in San Rafael, Californië op 13 december 2014.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Wij willen even wachten om de Groep binnen te laten komen en voor degenen onder ons die sensitief zijn dit te kunnen laten voelen. Het is heel moeilijk om informatie te brengen die die verder gaat dan wat jullie verwachten. Zelfs nadat deze informatie is gegeven is het onbekend of het wel of niet in jullie geest blijft hangen want een deel van de informatie is gevorderde informatie.Kryon 154: De menselijke ziel onthuld. 5 / Lee Carroll 13 december 2014/ geplaatst 20 maart 2015

Kryon 154:
De menselijke ziel onthuld. 5
Lee Carroll
13 december 2014/ geplaatst 20 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Verschillende soorten “Herinneringen”
De tijdcapsules* die zich openen en die door de Pleiadiers werden geactiveerd zullen “gezien” worden door verschillende delen van jullie. Sommige door middel van de rasters en andere door het zielsdeel van jullie. Het zielsdeel van jullie is alleen koppelbaar als jullie de 44% benaderen( de efficiency van jullie DNA). Dit is het signaal daarvoor om zich helemaal te ontplooien. Spirituele evolutie zal een toename zijn in iets waarover wij nooit hebben gesproken, maar wat jullie beginnen te voelen.

Wij zullen het zielsherinnering noemen. Jullie gaan je dingen herinneren die verder gaan dan de Aarde!  

Jullie Akasha betreft alleen Aarde-ervaringen. Laat mij jullie daarover iets vertellen. Wij gaven jullie lang geleden informatie over wat er met jullie Akasha-herinneringen gebeurt als jullie door de sluier gaan. Die blijft hier op Aarde. Die blijft in de Grot van Creatie, in een kristallijnen substantie die alles onthoudt of opslaat.  Het is alsof jullie je eigen kristal hebben en dit blijft op deze planeet. Als jullie ziel terugkomt pikt hij de informatie op, stopt het in jullie DNA  en daar gaan jullie weer naar een volgend reïncarnatie-avontuur. Met andere woorden: jullie Akasha blijft hier op de planeet. 


Een Schrijven van de Schepper 12 december 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 december 2014 / door  Jennifer Farley,

 Balans.

images

Er is een tijd voor introspectie en een tijd om naar buiten te stappen
 en te spelen in jullie wereld.
Teveel van het ene en niet genoeg van het andere schept een ‘onevenwicht’;
reserveer tijd voor gelijke hoeveelheden van beide.

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters

Heavenletter 5132 Het Creëren van Wonderen / 13 december 2014

Het Creëren van Wonderen
Brief uit de Hemel
Zaterdag 13 december 2014

God zei:

Je hoeft niet onder de indruk te zijn van Mij. Klinkt dat onbescheiden van Mij? Ik constateer dat ontzag iets is waar je Mij in vasthoudt, en dat maakt dat Ik ver weg lijk, terwijl Wij eigenlijk het dichtst bij elkaar zijn van allen. Als je Mij op een voetstuk moet plaatsen, hou er rekening mee dat Ik de God binnenin ben. Je kunt het idee over Mij hebben van het verste van je af, als je wilt, maar dat is slechts een idee.

Soms heb je een ander idee, en dat is om Mij te ontslaan, als zijnde van niet veel nut voor jou in elk geval. Dat is er ook. Je kunt het gevoel hebben dat Ik krachtig ben, wat waar is, jij zet Mij echter op een altaar in de Hemel, of, jij ziet Mij als een soort van nep, helemaal niet krachtig, terwijl Ik net zoals jij, krachtig BEN. Omdat Ik misschien niet doe wat jij wilt, en je zet Mij zelfs even opzij, ergens diep vanbinnen, weet je beter. Ik BEN gewoon. Ik BEN God. Ik BEN Almachtig. En alles wat Ik BEN, BEN Jij, alleen heb je jezelf niet erg veel ondergedompeld in Jezelf. Je hebt jezelf zelfs buitenspel gezet.

Kryon 154: De menselijke ziel onthuld. 4 / Lee Carroll 13 december 2014/geplaatst 19 maart 2015

Kryon 154:
De menselijke ziel onthuld. 4
Lee Carroll
13 december 2014/geplaatst 19 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De attributen van de Pleiadiers
Lieve mensen, hun DNA is op dezelfde manier gestructureerd als dat van jullie; alleen het chemische getal is anders. Jullie wisten dit waarschijnlijk al. Jullie zullen dit door het hele melkwegstelsel heen vinden want de principes waarmee het hier is geschapen waren overal hetzelfde. Het is het basis-galactische bouwblok van het leven. Het bestaat zelfs in jullie zonnestelsel en op een dag zullen jullie het zien als jullie in staat zijn om naar alle plaatsen te gaan die jullie zien. Jullie zullen DNA vinden!!!

Dan komt: “Aha”. Jullie gaan begrijpen dat het overal een natuurlijk voorkomend levensproces is.

Terwijl zij opgroeiden werd het Pleiadische DNA meer levensvatbaar. Het percentage van zijn efficiency begon toe te nemen – 44%, 54%, 55%, 66%, 77%, 88%. Op dat punt beginnen jullie feitelijk te versmelten met je ziel. Jullie zijn ontworpen om goddelijk te zijn, wisten jullie dit? Ik zal jullie iets vertellen: Jullie zijn ontworpen om eeuwig te leven! Jullie ontwerp is dat van een vernieuwbare biologie. Elke cel blijft maar gaan en gaan, met name de goddelijkheid in jullie.


Kryon 154: De menselijke ziel onthuld. 3 / Lee Carroll 13 december 2014/ geplaatst 18 maart 2015

Kryon 154:
De menselijke ziel onthuld. 3
Lee Carroll
13 december 2014/ geplaatst 18 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Begin
Toen de mensheid er klaar voor was om gezaaid te worden door de Pleiadiers waren jullie gewoon een onderdeel van de dieren op de planeet en ontworpen om op het evolutionaire niveau te zijn waarop jullie zaten. Jullie waren werkelijk de top van de evolutionaire ladder. Jullie waren verder dan de holenmensen en jullie waren er klaar voor. Jullie zagen eruit zoals jullie dit nu doen maar met betrekking tot het plan waren jullie er klaar voor. Jullie waren mensen die er klaar voor waren om iets te ontvangen dat maar een paar planeten voor jullie hadden en jullie hadden 24 chromosomen (net zoals de apen die vlak onder jullie staan op de evolutieschaal).

Het begin van dit proces was 200.000 jaar geleden. 100.000 daarvan waren ervoor om het benodigde proces daarvoor klaar te krijgen zodat jullie maar één mensensoort zouden krijgen in plaats van meerdere soorten zoals dit bij de dieren het geval is. Zelfs jullie wetenschappers vragen zich af waarom er geen menselijke variëteiten zijn zoals dit bij de dieren en al het andere het geval is. Maar esoterisch gezien: Hier is de vraag: Toen het tijd was om Lemurie op te bouwen en het zaaien plaatsvond, wie waren hier toen aanwezig om het zaad te ontvangen?


Kryon 154: De menselijke ziel onthuld. 2 / Lee Carroll 13 december 2014- geplaatst 17 maart 2015

Kryon 154:
De menselijke ziel onthuld. 2
Lee Carroll
13 december 2014 - geplaatst 17 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Terugblik
Laten wij eens kijken  wat wij al hebben verteld over de menselijke ziel. De ziel maakt geen deel uit van het lichamelijke en toch zit hij in jullie op een lichamelijk niveau. Hij is dus geen chemie, hij is geen synaps (door de hersenen geschapen) en hij is geen intuïtie. Hij is geen van deze dingen die jullie hebben bestudeerd. Hij is iets wat jullie nog niet kunnen begrijpen omdat hij niet past in enige box die jullie voor jezelf hebben geschapen binnen jullie 3D-wetenschap.

Hij is een stukje van de Schepper - de Creatieve Bron die verantwoordelijk is voor “Al Wat Is.”

Lang geleden bouwde de Creatieve Bron een prachtig, welwillend systeem en het had een Universum nodig om dit te kunnen bereiken. Nu hebben jullie melkwegstelsels en planeten en leven. Alles werd in de loop der tijd op een juiste manier samengesteld en niet zomaar bij toeval.


vrijdag 12 december 2014

Aisha North en de Constant Companions Een Update Aangaande de Energieën 12 December 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Update Aangaande de Energieën
12 December 2014
De tijden zijn aan het veranderen, en voor zo velen van jullie, zijn deze woorden niet langer verstoken van betekenis. Want niet alleen de tijd, maar alles aangaande jullie is begonnen nu te veranderen op zo een snel tempo, dat jullie het vuur na aan de schenen gelegd wordt om het allemaal bij te kunnen houden. Dus wederom zeggen wij dat ongeacht wat er gebeurt in deze aankomende periode, probeer om helemaal niet te proberen wanneer het aankomt om het vol te blijven houden. Met andere woorden, sta de stroming toe - of misschien zouden wij het woord overstroming moeten gebruiken - om jou met zich mee te nemen, want hoe meer je tegenwerkt hoe zwaarder de druk zal worden. Dus wederom is de optimale optie om het tegenwerken tegen te houden en de magie toe te staan te ontvouwen op diens toegewezen tempo, ongeacht hoe een snel tempo het ook mag hebben. En geloof ons wanneer wij zeggen dat bij tijden, alles rondom jullie heen en inderdaad aangaande jullie gereduceerd zal worden tot een waas, een schijnbare niet te onderscheiden massa die voorwaarts raast op zo een snelheid, dat jullie je niet meer dan een wolk van deeltjes voelen die zich vermengd met de energetische omgeving rondom jullie heen.
Wij spreken wederom in parabels, want waar wij over spreken, is niet per se over jullie om op te houden te bestaan, maar eerder over een wegvagen van alle oude programmeringen die jullie vroeger waren, tot zo een graad dat zelfs de onduidelijkste inprentingen van hen niet in staat zullen zijn om deze complete overgang te overleven. En waar zal dat jullie achterlaten, mogen jullie vragen, en met recht. Want deze voortgang zal niet zijn zonder diens eigen uitdagingen, want denk eraan, jullie hebben allemaal tot de één of andere graad jullie levens afgebakend in overeenstemming met al deze ouderwetse wegwijzers, en aangezien deze verwezen zullen worden naar de schroothoop tezamen met zoveel van de oude componenten die het gewoon waren om jullie werkelijke eigen versie van de werkelijkheid samen te stellen, mogen jullie je zelfs gewaarworden in een vacuüm van leegheid te drijven.

GOD – Soeverein zelf: onze kosmische thuiskomst- deel 2 8 december 2014 /door Lauren Gorgo

GOD – Soeverein zelf: onze kosmische thuiskomst- deel 2
 8 december 2014 /door Lauren Gorgo

De vele weken van superdiepe uitputting lopen ten einde, en we kunnen eindelijk weer naar lucht happen. En december is wel een heel andere energie, maar het heeft ook een trage start. Hou in gedachten dat we in november zo diep gingen, dat we rustig aan terug aan de oppervlakte dienen te komen, om voorzichtig om te gaan met de decompressie die de onbekende diepten van een dergelijke allesomvattende duik vergezelt. En ja, november was intens, maar het was ondraaglijk om een goede reden. Voor sommigen was dit een laatste oproep..., ons laatste volle optreden in afscheiding voor 2015, een jaar waarin velen onder ons als 'Gouden GODEN' zullen oprijzen. (meer hierover in het laatste gedeelte).

Nu we (grotendeels) in het licht zijn, dient de Boogschutter-Zon om onze verlepte geesten opnieuw op te peppen, en onze LIEFDES-bekers opnieuw te vullen met broodnodig optimisme en ongeziene expansie. Nieuwe ruimtes openen zich absoluut in ons, en we pakken plots nieuwe zielstalenten uit, net op tijd voor een vroege Kerst! Daardoor kan ik nu duidelijker zien waarom dit rapport in twee moest gebroken worden...omdat deel II enige lang verwachte aanwezigheid bevat waardoor we zeker in de juiste toestand dienen te zijn om het te kunnen ontvangen. Alles bij elkaar gaat het in december om ontvlamming.

Er werd me gezegd dat deze maand 'helder zal stralen' en nieuwe meesterschaps-kwaliteiten vereist, vooral door het ankeren, reorganiseren en herstructureren van ons leven, om de lawine aan binnenkomende verandering op te vangen...van nieuwe inzichten over wie we zijn en wat we begin 2015 te doen hebben.

Kryon: De Goddelijke Weg 39 Barbara Bessen Kryon: 12 december 2014

Kryon:
De Goddelijke Weg 39
Barbara Bessen
Kryon: Een cursus in Liefde. Deel 2.
12 december 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Deel 39.
Je Gouden Engel, jouw Goddelijk bewustzijn. Deel 2.

Je Gouden Engel was natuurlijk nooit weg. Hij was er altijd en het was alleen jullie contact dat onderbroken was. Het was een lang en moeilijk proces om dit contact te onderbreken want voordat jullie in het duale systeem kwamen of misschien op een ander soort planeet leerden, waren jullie nauw met God verbonden.

Dit was het meest nauw in de hogere gebieden die dichter bij de Bron staan. Daar was jullie verbinding 1:1. Jullie waren schepper en schepping. Niets kon jullie scheiden. Toen jullie in dit systeem kwamen moesten jullie een moeilijk en langdurig proces doorlopen totdat de scheiding tot stand was gekomen.

Jullie terugreis houdt een opnieuw versmelten in met jullie Goddelijke Kern.

Een beetje problematisch en verstorend is bij dit proces de verbinding met je persoonlijkheidszelf, ook ego genoemd. Dit Ego ligt graag dwars en vertelt jullie dat alles maar onzin is.


Michael en Gabriel: Depressie. Chaas Geplaatst: 12 december 2014.

Michael en Gabriel:
Depressie.
Chaas
Geplaatst: 12 december 2014.

Hierbij een beknopte uitleg betreffende de oplossing voor mensen die depressief zijn.

De mensen die deze geestelijke ziekte hebben weten dat ze geen controle hebben over hun gedachten. De negatieve gedachten zijn sterker dan zijzelf. De geest/bewustzijn is zwakker dan de negatieve gedachten die bij hen binnenkomen.

Voor de mensen die dit ziektebeeld hebben is het een hel. De mensen die geestelijk gezond zijn moesten zich het een keer voor kunnen stellen dat je geen controle over je gedachten hebt. Verder heeft dit ziektebeeld de neiging gedachten te vormen die het zelfbeeld van deze mensen in een negatief daglicht stellen.

Indien men zwaar depressief is komt er ook nog een gevoel van onverklaarbare angst bij dat uit het niets opduikt om het gevoel/emotie te torpederen.
Het gedachtenbeeld is ook zwaarder o.a. doordat men het niet meer ziet zitten en er een eind aan wil maken. Men heeft daar geen controle over als men in zo'n depressie zit.

Uitleg

Heksenketelig Huishouden Carla Egberts-Koolen

Heksenketelig Huishouden
Carla Egberts-Koolen

De kinderen maken ruzie. Er valt een glas limonade op de grond. De bel gaat. En waarom ook niet: ook de mobiel laat zich horen. Wat hier verder prima in het rijtje thuis hoort is het stoten van je kleine teen tegen een stoel die niet staat waar hij MOET staan. Tot 10 tellen: ja, ja.

Het huishouden. De materie die aandacht eist. Het grote grrrrr - gehalte.

Volgende fase: de was moet in de machine. Schep zeep erin. SORRY GAIA, ik weet dat je dit niet lekker vindt …

In het grote NU wil ik ineens een wetenschappelijke uitvinding doen. We hebben NU een textielreinigings-centrifuge-systeem nodig. Het is vergelijkbaar met chemisch reinigen maar dan natuur-neutraal. Alle niet-textiel-gerelateerde organische vervuiling wordt door middel van ultra hoge frequentie losgewerkt en opgeslagen als energie (de mate van de hoeveelheid losgewerkte organische structuur die is omgezet in energie,  is zichtbaar op het display. Zo kun je zien hoe 'vervuild' je wasgoed is geweest). Dit eco-apparaat is leuk voor onze 'kledingbibliotheek' en maakt Gaia ook blij.

Op deze dag van je leven 12 december 2014

12 december 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat geld problemen kunnen verdampen in knipoog,
en dat je eeuwig overvloed hebt.

Ik weet het, ik weet het ... soms lijkt het zo niet te zijn, maar de waarheid is,
dat je altijd alles hebt wat je nodig hebt, hier en nu.
Weet je hoe ik dat weet? Je bent nog steeds hier.
Als je niet altijd alles was gegeven dat je nodig had, zou je niet hier zijn.

Alles wat nodig is voor jou is om dit goed te begrijpen.
Maak je vervolgens geen zorgen meer.
Alles komt wel goed met jou. Wacht maar af.
Of beter nog, wacht helemaal niet. Ervaar dit nu direct.
En herinner je toen de dingen er niet zo goed uitzagen
(in je verbeelding).

Je weet de reden al waarom dat deze bijzondere herinnering
vandaag naar je toe kwam ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper 11 december 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
11 december 2014 / door  Jennifer Farley,

Top-wetenschap

0401st1

Jullie leven is geen top-wetenschap.
Julie kozen om het zo te maken omdat dat plezierig is, opwindend en
omdat het iets voor jullie betekent om de zaken ingewikkelder
te maken dan ze werkelijk zijn.
Laat de verwachtingen met betrekking tot de (richting/aard van de)
stroming los en alles zal in orde zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters

Heavenletter 5131 Er is Geen: Er Was Eens / 12 december 2014

Er is Geen: Er Was Eens
Brief uit de Hemel
Vrijdag 12 december 2014

God zei:

Je hunkert naar veel dingen. Je hunkert naar het verleden, en je hunkert naar de toekomst. Maar toch, het is alleen het heden dat je kunt indrinken. Het heden is niet om over te slaan of om gewoon aan voorbij te gaan. Dompel jezelf onder in het heden zoals je jezelf zou onderdompelen in de Oceaan, en jij zult verlangen echter niet hunkeren, en je weg zal worden verlicht. Je zal synchroon zijn met het heden, erop afgestemd zijn. Jij en het heden zullen in overeenstemming zijn.

Lot`s vrouw veranderde in een zoutpilaar omdat ze omkeek.

Er is veel te zeggen om op gelijke hoogte te blijven met Oneindigheid, geliefden, en Oneindigheid is nu. Als je echt in het huidige moment bent, wandel je in Oneindigheid. Het heden is Oneindigheid. Je evolueert in Oneindigheid. Het is je natuur om Oneindig te zijn. Er zijn geen labels voor Oneindigheid. Er zijn geen stops of pauzes. Dit ene moment is Oneindigheid. Tijd, de illusie, kan doorlopen maar de Onmetelijkheid van Oneindigheid is meer als golven. Er is geen echte omschrijving voor Oneindigheid, hoe zou je de smaak van chocolade kunnen beschrijven? Het moet worden geproefd.

donderdag 11 december 2014

Aartsengel Gabriel De 12:12 Activering 10 December 2014 / Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriel
De 12:12 Activering
10 December 2014 / Shanta Gabriel

Dierbaren,

De 12:12 Activering op 12 December zal de hoogste frequenties die ooit in het Licht van het Christus Bewustzijn gecodeerd werden naar de planeet brengen voor transformatie van de Aarde en al haar wezens.

Door de kracht van de geassocieerde toegangspoorten, opengehouden door de Aartsengelen op de 11:11, zal een nieuwe kracht van Christus Bewustzijn beschikbaar gemaakt worden gedurende de 12:12 activering. De kracht van deze wakker makende energie staat ieder persoon toe om de ervaring van het Christus Licht te hebben op het moment van de 12:12 codering. Eenmaal ervaren zal je niet in/naar de oude manier terugvallen, aangezien het Gouden Christus Licht letterlijk uit jouw wezen de frequenties zal schrappen die jou niet langer van dienst zijn. Getransformeerd door het Licht, ontwaken de cellen tot de codering die door jouw ziel ingebed werd. Deze activering werd sluimerend gehouden totdat het Aarde bewustzijn een massale ontwaking zou ondersteunen. Besef en voorbereiding zijn de belangrijkste handtekeningen voor de beschikbare transformatie door het Christus Licht. De tijd is Nu.

RAINBOW PHOENIX 08 DECEMBER 2014


RAINBOW PHOENIX
08 DECEMBER 2014
Een Kerst Boodschap van Kosmisch Bewustzijn in 2014

Dat waar Kosmisch Bewustzijn nu voor beschikbaar is. Gaat u verder.

Welkom Bewustzijn. Dank dat u vandaag bij ons bent voor de Rainbow Phoenix sessie van 8 december 2014.  Will Berlinghof is de vertaler van uw boodschappen, Joan Mills de vraagstelster en Lloyd Arrd de energiegever. De Wet van Licht, de Wet van Liefde, de Wet van Eenheid en de Wet van Dankbaarheid werden aangeroepen. Is er een openingsboodschap of een gebeuren waar u nu over wilt spreken? Dank u.

Dat wat het Kosmisch Bewustzijn is heeft nu een Openings Boodschap, een algemene openings boodschap. Dat dit Bewustzijn een Kerstmis Zonnewende boodschap heeft voor elk een en allen. Wat spoedig het geval zal zijn dat velen in de Westerse wereld zullen vieren. Velen die zichzelf kennen als Christenen zullen die gelegenheid,  de geboorte van Christus, de geChristende, inderdaad vieren.

Maar het is ook een tijd voor andere religies om hun eigen tijd van verlichting te vieren. Voor de Joodse mensen is het de tijd van Hannukkah(Chanoeka), de tijd van het Licht. Voor de Hindoes is het Dewali, de tijd van Licht en Verlichting. Dat dit de periode is die de meesten in de Westerse wereld en op de noordelijke hemisfeer kennen als de Winter Zonnewende.

ASHTAR Het Licht van alle Licht... KOSMISCH LICHT! Ashtar/Pallas Athena 8 december 2014

ASHTAR
Het Licht van alle Licht...
KOSMISCH LICHT!
Channel:  Ashtar/Pallas Athena
8 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Dit is Lord Ashtar die de meest Stralende dient (Christus) in zijn missie van Liefde.

Gegroet, geliefden. Dit is jullie broeder Ashtar.


Ik ben blij om jullie weer te ontmoeten. Het is een tijdje geleden, nietwaar?

Dit is het moment (de tijd) om je Licht te laten schijnen. Toen jullie wereld begon werd erover gezegd:

“In den beginne schiep God Hemel en Aarde. En de Aarde was zonder vorm en er was leegte en er was duister op het aangezicht der diepten. En de Geest van God kwam over het oppervlak der wateren. En God zei: Laat er Licht zijn. En er was Licht”

Genesis: Hoofdstuk 1, Vers 1 - 3.

Het Kosmisch Licht werd vrijgelaten vanuit de Centrale Zon. Kosmisch Licht is een substantie, zeker gekwalificeerd door kosmische wezens en het werd opgebouwd uit stralen om specifieke dingen te kunnen doen


Op deze dag van je leven 11 december 2014

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven aan jouw kant staat, je in een vriendelijke universum leeft en alles zijn uitwerking zal hebben.

Je kunt op dit moment met een uitdaging geconfronteerd  worden,
of misschien wel met een belangrijke vraag waar je over hebt nagedacht,
maar je bent niet de enige die hiermee geconfronteerd wordt.
Je kunt God om hulp vragen.
Ook jij kunt een gesprek met God hebben. Dat beloof ik je.

Dus haal nu diep adem en vraag God om je precies te vertellen wat je moet horen.
Dan ... luister. Aandachtig.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper 10 december 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 december 2014 / door  Jennifer Farley,

Naar de oppervlakte.
methane-bubbles-540x338

Op de rustigste momenten zullen je meest uitdagende gedachten naar
de oppervlakte opborrelen.
Verzet u niet; omhels, onderzoek en zendt ze terug naar Het Heelal met liefde.
Dàt, mijn lieveling, wordt helen genoemd.

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters