Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 december 2014

Gedicht: Rumoerige Regio's / Carla


Rumoerige Regio's

Daar is een mens
gevangen in wrok
Zijn wapen is haat
Hij doodt een soortgenoot
vanwege onrecht hem aangedaan.

Gedood mens,
vader van je kind,
Je kind verliest zijn onschuld
zodra hij
je wapen overneemt.

van Carla Egberts-Koolen 

Vanuit de Boodschappen van God 4 December 2014 / Yael en Doug Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
4 December 2014 / Yael en Doug Powell


Gedurende een knipper van de kosmische ogen hebben jullie gepretendeerd dat jullie onvolmaakt kunnen zijn, dat jullie anders dan Liefde, dan God, kunnen zijn. Aldus hebben jullie voor jezelf een andere versie van de nieuwe dimensie gecreëerd die wij samen creëren. Dus om het opnieuw te creëren, om de energie opnieuw op te eisen moet de terugkeer zijn naar de erkenning van volmaaktheid, en naar de ervaring van het accepteren van jullie leven van Mij als heel en volmaakt in ieder levend Nu.
Dus, om door wat voor deuropening dan ook naar de vrijheid van het hart van God dat je bent te stappen, moet beginnen met de acceptatie van onze relatie en de acceptatie dat je volmaakt bent. Jij bent volmaakt, volmaakt, het volmaakte hart van God en dus de volmaakte expressie in iedere vorm die je kiest, iedere inbeelding van bewustzijn en Liefde.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-12-04 | Circle of Light www.circleoflight.net

Aisha North en de Constant Companions Welkom bij de December Bijeenkomst Rondom de Vijver, Zondag 7 December

Aisha North en de Constant Companions
Welkom bij de December Bijeenkomst Rondom de Vijver,
Zondag 7 December
Geliefde familie van het Licht!
Deze Zondag, om 21:00 Oslo tijd is het wederom tijd voor een volgende Bijeenkomst rondom de vijver. Dit is de laatste maand van het jaar, maar ik heb een gevoel dat het niet de laatste Bijeenkomst van 2014 zal zijn. Want dit jaar is ongelijk aan ieder ander jaar geweest, en nu, lijkt alles wederom verschoven te zijn in/naar een geheel nieuw niveau, dus zal ik niet verrast zijn als we een oproep krijgen om één extra van deze "collectieve evenementen" te hebben gedurende de aankomende weken. Maar laten we ons allereerst focussen op de taak welke er voor ons ligt, want het is een belangrijke taak. Hier is wat de CC's erover te zeggen hebben:
"En zo is het dat jullie wederom voor één van jullie gemeenschappelijke samenkomsten staan, en deze keer, zal het inderdaad een evenement op een kolossale schaal zijn. Want deze keer, zal het wederom samenvallen met een veelvoud van andere soortgelijke evenementen die er over jullie gehele planeet heen plaatsvinden gedurende hetzelfde tijdskader, en de reden hiervoor is inderdaad een zeer specifieke reden. Want deze keer, zal jullie co-creërende evenement dienen als een kernpunt, zo je wilt, voor zoveel anderen, en door jullie, zullen de energieën die binnenkomen helpen om aldus veel samen te trekken dat lopende is geweest op parallelle lijnen.

Oth: Herinneringen zijn beperkingen, delen van de waarheid, ....... Ellen Rauh Geplaatst: 6 december 2014

Oth:
Herinneringen zijn beperkingen, delen van de waarheid, delen van het geheel, fragmenten, facetten van iets groters
Ellen Rauh
17 december 2006 / Geplaatst: 6 december 2014

In hoeverre helpen we onze dierbaren aan gene zijde met onze
aanwezigheid hier vanmiddag en weten zij dat wij hier in zijn?

De enige hulp die jij kunt bieden aan wezens die over zijn gegaan, is vergeving
Zij weten zeker dat jullie hier zijn. Maar weten jullie zeker dat zij hier ook zijn?

Stel je voor dat ze jullie hulp niet nodig hebben, maar dat jij hun hulp nodig hebt. Alle zielen aan gene zijde, alle wezens die hun lichaam achtergelaten hebben, blijven verbonden met de Aarde. Want elk menselijk wezen dat de Aarde verlaat, laat een enorm netwerk achter van bekenden. Dit netwerk zal nooit verdwijnen en dan maak je weer een nieuw netwerk.

Kijk naar de planeet Aarde: of iemand nu in Amerika woont of in Australië, er zijn mensen op de planeet Aarde waar je een intenser contact mee hebt, terwijl de afstand zo groot is en je kunt meer contact hebben met deze personen dan met je buurman of met je buurvrouw. Het gaat dus om het netwerk en om de verbinding. Een verbinding gaat nooit verloren. Dat wil dus zeggen dat er altijd beïnvloeding zal blijven. En heel vaak zullen zielen of wezens die overgaan hulp bieden aan mensen op Aarde. De enige hulp die jij kunt bieden aan wezens die over zijn gegaan, is vergeving. Vergeving en terugkeren naar een zuivere liefdesvorm. De enige manier om naar een zuivere liefdesvorm terug te keren, is al jouw herinneringen, herinneringen te laten zijn.

De Terugkeer van de Droomtijd Frequenties 5 December 2014 / Ute Posegga-Rudel

De Terugkeer van de Droomtijd Frequenties
5 December 2014 / Ute Posegga-Rudel
Geliefde Vrienden!
Als jullie je zorgen maken over schijnbare achteruitgaande tijden, niet doen! Het gaat over de laatste climax van de strijd welke al gewonnen werd door het Bewuste Licht en door onze eigen Goddelijke Natuur!
De krachtige tijden van het Dromen zijn in deze wereld teruggekeerd. Zij omringen ons als dikke en warme frequenties, zacht, diep en met de kwaliteit van eindeloosheid en vrede. En we moeten hen ook herkennen in de verborgen ruimte van het Hart. Omdat wat wij aan de buitenzijde gewaarworden een reflectie is van wat er binnenin ons is.

Een Schrijven van de Schepper 5 december 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 december 2014 / door  Jennifer Farley,

  Ga jij plots stoppen?

januarytheme

Hoe ga jij je Aarde-bestaan benaderen?
Zoals altijd, geeft Het Heelal jou de gelegenheid om je vrije wil uit te oefenen:
 je kan ofwel al wat je kan omhelzen en zoveel je kan slikken (in je opnemen)
door je in te spannen, te groeien en vooruit te gaan,
of je kan je geluk plots afbreken.
Het Heelal zal je keuze met alle plezier inwilligen.

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters

Heavenletter 5125 Geloof Wat Jij Gelooft en Vergun Anderen Hetzelfde / 6 december 2014

Geloof Wat Jij Gelooft en Vergun Anderen Hetzelfde
Brief uit de hemel
Zaterdag 6 december 2014

God zei:

Iedereen is zijn eigen autoriteit. Jij bent jouw eigen autoriteit. Dit betekent niet dat je een autoriteit bent over wat andere mensen doen of zeggen of denken. Zelfs als wat jij op een gegeven moment waarneemt precies juist kan zijn voor jou zelf, verander je morgen misschien van gedachten, of als je dat niet doet kan het leven op een of andere manier jouw gedachten veranderen. De ene dag, zelfs over zoiets kleins als een afwasmiddel, ben je er zeker van dat dit het beste van allemaal is. Na een maand verklaar je misschien een ander middel als het beste van allemaal. Als We het er toch over hebben, wie ben jij om anderen te zeggen welke van jouw gedachten zij zouden moeten hebben?

Als het om Mij gaat, wees terughoudend met het doen van absolute uitspraken. Zeg wat je maar wilt tegen jezelf, tegen anderen wil je jezelf niet zozeer te laten gelden. Als je zeker bent over iets dat Mij aangaat, dan hoeft het niet zo belangrijk voor jou te zijn dat anderen het verhaal kennen zoals jij dat doet. Je bent geen venter. Zelfs als je het absoluut juist hebt – en dat heb je misschien of misschien niet – dan is het niet aan jou om te verklaren dat jouw ontdekkingen essentieel zijn voor ieder ander om te weten en in te geloven. Jouw ontdekkingen zijn jouw ontdekkingen.

vrijdag 5 december 2014

De volle maan van 6 december 2014: wijsheid en offer 5 december 2014 / Petra Stam

volle maan december 2014De volle maan van 6 december 2014:
wijsheid en offer
5 december 2014 / Petra Stam

(Petra Stam) Deze volle maan wordt de Bloedmaan genoemd, naar het oude gebruik dat een dier werd geslacht voordat de winter inviel. Natuurvolken hebben respect voor dieren en de natuur – alles is immers bezield en daar moet je eerbied en ontzag voor hebben. Hoe anders is het in deze tijd. Let eens op wat je eet, drinkt of koopt – zijn daar vrijwillige of onvrijwillige offers voor gebracht?

Hoe sta je daar tegenover? Help jij mee de wereld een betere plek te maken voor al wat leeft of ben je gemakzuchtig? Dit is de tijd dat offers werden gebracht aan het land en aan de goden om hen te danken voor de oogsten. Uit jouw dankbaarheid naar iemand of breng een offer aan een plek. Bedenk ook waarvoor je jezelf kunt bedanken. Het thema bij deze maan is ‘wijsheid en offer’.

De Maan staat in Tweelingen. Dit maakt nieuwsgierig, leergierig, levendig en spraakzaam. Maar de Maan in dit luchtteken kan ook emotioneel oppervlakkig maken, omdat eigen gevoelens liever worden omzeild.

Meester Morya Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 6 december 2014

Meester Morya
Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 6 december 2014

Meester Morya,

Werkelijke liefde staat open voor nieuwe wegen, ze sluit zich niet af, ze toont niet van: ‘ja, ik ken dat wel.’ Neen, ze is nieuwsgierig, maar op een andere manier. Werkelijke liefde studeert en houdt van, en weet wat het betekent open te zijn en voortdurend open te zijn en in die zin verliest ze geen tijd. Ze kan stil zijn, ze kan luisteren, ze kan aandachtig zijn, ze wordt dus betrokken bij het feit van het aanwezig zijn.

Wanneer je bij mensen bent en je gedachten vluchten, weet dan, dat komt door je persoonlijke vermoeidheid, misschien doe je te veel in het dagelijkse wereldse leven. Zorg ervoor dat je niet voortdurend te veel doet. Dat mag soms wel gebeuren, maar niet voortdurend. Je moet ontspannen genoeg zijn in je leven om die wereld te kunnen overstijgen en te weten: ‘okay, het is een werk dat ik doe op deze aarde, maar er is meer te ontdekken dan deze aarde alleen.’

IlliaEm, Arcturiaanse Elohim De Grote Illusie Loslaten 28 November 2014 / Dr. Suzanne Lie

IlliaEm, Arcturiaanse Elohim
De Grote Illusie Loslaten
28 November 2014 /  Dr. Suzanne Lie
(Lieve Lezers,
Deze informatie werd ontvangen op het één of andere tijdstip in het midden van de 1990er jaren. Ik kon zelfs niet beginnen te begrijpen wat het toentertijd betekende. Ik handelde als de schrijfster en schreef gewoon op wat ik ontving. Nu, kan ik het begrijpen, maar ik wil het ook presenteren als het proces waar ik doorheen ging voor diegenen die pas ontwaakt zijn.
Terwijl ik deze channeling herschreef, gebruikte ik sommige termen die toen niet binnenin mijn bewustzijn waren en verklaarde andere termen die ik toentertijd niet kon beginnen te begrijpen. Ik heb het vrij bruikbaar gevonden om terug te gaan in/naar mijn verleden om dat te vinden wat ik wist maar niet begreep. Ik adviseer dat jullie hetzelfde doen. Als je geen schrijver bent, kijk naar oude foto's en tekeningen.

Jeshua Het Wonder van Kerstmis 4 December 2014 / Judith Coates

Jeshua
Het Wonder van Kerstmis
4 December 2014 / Judith Coates
Geliefde, over een paar weken zullen jullie Kerstmis vieren. Het werd mijn verjaardag genoemd, maar in waarheid is het de geboorte van de Christus, en is iedere dag Kersmis. Iedere dag als je ontwaakt en jij je waarlijk herinnert Wie je bent en je dank geeft aan de goddelijkheid van jezelf, is het Kerstmis. Ongeacht of het in dit seizoen van het jaar is of dat het in een ander seizoen van het jaar is, iedere dag is Kerstmis. Dus kan je wakker worden in wat je ziet jullie lente te zijn en je kunt de geboorte zien, de ontwaking van Christus als de levendigheid van jou.
Je creëert werkelijk alles dat je ervaart. Je creëert werkelijk Kerstmis. Er is een zeer wonderbaarlijk wonder dat je op iedere dag doet, werkelijk, als je Kerstmis viert. Ik zou tegen jou willen zeggen dat de dag die jullie terzijde gezet hebben voor de heilige dag, Kerstmis, vaak meer beladen met stress en uitdaging kan zijn dan sommige van de andere dagen in jullie jaar, en toch brengen jullie deze uitdagingen voort om een nieuw perspectief te hebben aangaande wat er aan het gebeuren is en Wie iedereen is als zij met jouw leven kruisen.

Michael en Gabriel: De kracht van gedachten. Chaas Geplaatst: 5 december 2014

Michael en Gabriel:
De kracht van gedachten.
Chaas
Geplaatst: 5 december 2014

We gaan wat betreft spiritualiteit een nieuwe fase in. In deze nieuwe fase moet de mensheid het verschil kunnen voelen en weten tussen positieve en negatieve energie. Zij kan negatieve energie transformeren naar positieve energie. Het doel is ook dat wij dit in aardse taal/woorden kunnen uitleggen.

Als de mensen zich ervan bewust worden dat zij deze positieve en negatieve energieën kunnen voelen, gaat er een nieuwe wereld voor hen open.
Na enige ervaring en training in het voelen en waarnemen van energie, is het de kunst om dit alles om te zetten in woorden. Nadat men de energie en/of waarnemingen een plaats heeft gegeven in het dagelijks leven, kan men deze ook gebruiken om verdere ervaringen op te doen en dit weer om te zetten in kennis/weten.

Op deze dag van je leven 5 december 2014

5 december 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de mate waarin mensen zijn geëvolueerd direct wordt onthuld door wat zij entertainment en 'leuk' noemen.

Wat noem jij 'entertainment'?
Wat omschrijf jij als 'leuk'?
Hoe breng jij je vrije tijd door? Hoe besteedt jij je entertainment dollars?
Hoeveel televisie kijk je? Hoeveel films zie je?
 Aan wat voor soort van programma's en films besteed je tijd aan?
Hoeveel boeken heb je deze maand gelezen?
Naar hoeveel concerten ben je geweest? Hoeveel balletten heb je gezien?
Naar wat voor soort muziek luister je?

Doet iets van deze dingen er toe? Je kunt net zo goed vragen of het er toe doet wat voor soort voedsel je eet.
Voedsel voor de geest is niet anders dan voeding voor het lichaam.
Wat je erin stopt krijg je terug - in drievoud.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper 4 december 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 december 2014 / door  Jennifer Farley,

 Een voorloper/ voorhoede.


Jullie zijn de voorlopers, de leiders die klaargezet werden voor “het grote ontwaken”.
 Vind vreugde en vrede in het feit dat jullie je licht vroeg herkenden
en begonnen te groeien op manieren die anderen zullen helpen langs het pad.

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters

Heavenletter 5124 Diep In Jouw Hart van Goud / 5 december 2014

Diep In Jouw Hart van Goud
Brief uit de Hemel
Vrijdag 5 december 2014

God zei:

Ik vertoef in jouw hart. Ik ben altijd hier in jouw kloppende hart. Jij kunt Mij altijd hier vinden, want diep in jouw hart van goud ben Ik.

Ik ben niet geïsoleerd op de top van een berg. Waar Ik ben, ben jij. We kunnen het anders stellen en zeggen dat waar jij ook bent, ben Ik. Het maakt niet uit hoe We het zeggen. We bestaan niet zonder de ander, de zogenaamde andere, de zogenaamde andere, die tegenover Ons staat of boven of onder de drempel van Onze harten. Eén hart klopt. Is het het jouwe of het Mijne? Wie kan het zeggen? Jij kunt er nooit achter komen, want er is niet echt een apart hart, kloppend ergens in de wildernis.

donderdag 4 december 2014

Op deze dag van je leven 4 december 2014

4 december 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat roepingen die we wilden nastreven, maar niet deden,
net als kleuren bloeden over het geheel van ons bestaan.

Honoré de Balzac zei dat, en hij had gelijk.
Laat niet nog een dag voorbijgaan zonder de roeping te eren waar je ziel om
 roept om na te streven.
En doe niet alsof je niet weet wat het is.
Natuurlijk weet je dat.
Je voelt het in je maag telkens wanneer je er over nadenkt;
en telkens wanneer je het een andere persoon ziet doen.

Het leven is zo erg kort.
Doe nu wat je verlangt om te doen in je leven.
Je hoeft niet te "stoppen met je baan" om dit te doen.
Je kunt dit doen als je ervoor kiest, maar je hoeft het niet te doen.
Veel mensen brengen hun roeping tot bloei terwijl zij hun “reguliere baan"
 op de achtergrond houden.
Jij kunt dat ook. Berust in jouw roeping en zet het om in jouw "reguliere baan."
Maar je moet vanaf vandaag energie geven aan je roeping.
Ik bedoel, vandaag.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

RAINBOW PHOENIX Opgaan naar Ascentie 7 November 2014


RAINBOW PHOENIX
Opgaan naar Ascentie
7 November 2014

vertaling winny  2 vragen                                                                                   

Het “Kweken/of Opvoed Programma”van de Mensheid

Gaat u verder.

Dank u. Vandaag is het 7 november 2014. Een vraag van LKS dat = Lima-Kilo-Sierra. Haar onderwerp is het “Kweek Programma” waarover werd gesproken in een vorige teleconferentie. Ze schrijft:
“In een vorige teleconferentie werd er gezegd dat er een Goddelijke Wil is om het programma van de mensheid, het zogenaamde ‘kweek-programma’ te beëindigen. Betekent dat, dat er acties of gebeurtenissen zullen komen die dit aangeven, of betekent dit gewoon dat zij die bewust zijn en tegen deze kweek programma’s zijn meer ondersteuning zullen krijgen door de God Bron? Dank u zeer. Uw gedachten graag?

Rainbow: Dat dit uiteindelijk beide zal zijn. In termen van de gewone drie-dimensionale praktijk is dat, wat onderweg is, in deze tijd gezien kan worden als een strijd. Opnieuw, omdat dit Bewustzijn ten slotte spreekt van een strijd die dualistisch is van aard en de keus om te strijden deel van een continuüm van keuze is om te worden betrokken bij een dergelijke manier van denken en zijn dat het belangrijk is te begrijpen dat wat nodig is, geen strijd is maar een omhoog rijzen boven de strijd uit, is.

PASSENDE PUZZELSTUKJES 2 december 2014 Carla Egberts-Koolen

PASSENDE PUZZELSTUKJES
2 december 2014
Carla Egberts-Koolen

Beste mensen,

Allereerst wil ik iedereen bedanken die een bijdrage levert aan deze site. Berichten zijn voor mij een ervaring van hoop, soms troost en herkenning en vaak een leermoment. In de Maya-berichten van deze dag staat het advies om te delen en dit was voor mij de bevestiging om mezelf te laten zien op deze wijze.

In het voorjaar van dit jaar deed zich iets bijzonders voor. Tijdens een crematieplechtigheid 'overkwam' me een overweldigend en indringend gevoel van verbondenheid met de mensen die daar op dat moment waren. Het was als innerlijk vuurwerk. Niet lang daarna kreeg ik een abrupt zeker weten wat me ingaf: "jij bent het universum en het universum is in jou". Daarna kwam er een soort bombardement van inzichten, ik kon het bijna niet bijhouden met opschrijven. Een tijdje daarna wist ik ineens dat de conclusie van die inzichten was dat ik alleen 'maar hoefde te zijn'. En dat dat 'zijn' tevens het begin was.

Het was voor mij allemaal nieuw en ik wilde dit gaan opschrijven in de vorm van een boek met een vredesboodschap. De titel zou zijn: "Hee, hallo kosmos, ik ontvang je", met in kleine letters onderaan: 'verander zenden in het zijn - krijg jij van mij ontvangst, ragfijn". Er waren echter factoren die het schrijven van mijn boek tegenhielden. In mijn enthousiasme over wat ik had ontdekt, begon ik boeken te lezen. Deze varieerden van de werken van Patty Harpenau tot en met de uiteenzettingen van Robin de Ruiter met beschrijvingen van duistere bloedlijnen. Andere hobby's werden opzijgezet, ik verorberde het ene boek na het andere.                                                             

Kuthumi: Liefde of ego? Geplaatst: 4 december 2014

Kuthumi:
Liefde of ego?
Geplaatst: 4 december 2014

Ik groet je.

Er wordt veel geschreven en gesproken over de energie van het hart. Ik wil je vandaag iets vertellen over 'onvoorwaardelijke liefde'. Je hebt over het onderwerp vast al wat gelezen en velen praten erover. Sommigen van jullie zeggen zelfs dat hun leven erop gebaseerd is. Anderen hebben een heel goed begrip ervan, maar kunnen het maar moeilijk in de praktijk omzetten, vooral in periodes van persoonlijke stress.

Ik vond dit een goed onderwerp omdat het velen van jullie aanraakt. Met onvoorwaardelijke liefde bedoelen verlichte mensen liefde voor iedereen, voor de massa, een algemene liefde. Ze voelen een behoefte om de principes van vertrouwen, eerlijkheid, integriteit en waarheid te volgen. Ze willen een vredevol leven leiden en hun buur behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden. Ze laten het ego zelf achter zich, ook de emoties van jaloezie, haat, wraakzucht en oneerlijkheid. Hoe klein een oneerlijke daad ook is, ze blijft oneerlijkheid!

De Raad “Verhef Elkaar op Iedere Manier dat Jullie Kunnen, ........3 December 2014 / Ron Head

De Raad
“Verhef Elkaar op Iedere Manier dat Jullie Kunnen, Iedere Dag dat Jullie Kunnen”
3 December 2014 / Ron Head

Er komt nu veel informatie naar jullie toe via kanalen en via velen van jullie fijngevoelige schrijvers, Blog posters, en diegenen in jullie sociale netwerken aangaande een verdere toename in de energie, in kracht en frequentie, terwijl jullie deze laatste maand van jullie huidige jaar binnengaan. Dit is waar, en wou zouden daar via dit schrijven ook commentaar op willen leveren.
Een deel van het gevoel van de intensivering die jullie hebben is het relatieve nieuwe aspect van de activering van jullie innerlijke bekwaamheden, veel van waar jullie je, tot aan dit punt, onbewust van geweest zijn. Je mag dit of dat in het verleden geprobeerd hebben, maar je voelde dat je niet in staat zou zijn om er "op wat voor manier dan ook goed" in te zijn. Wij gaan jullie niet vertellen dat jullie artistieke meesters mogen zijn in het je verbergen, hoewel jullie dat mogen zijn. Wat wij wensen te suggereren is dat de inspanning om te ontdekken de energieën van creatie zullen ontsluiten welke sluimerend en geblokkeerd achtergelaten mogen zijn door onbruik.

Aluna Joy Yaxkin Wereldwijde Lichtportalen Landen Misschien Spoedig! 2 December 2014

Aluna Joy Yaxkin
Wereldwijde Lichtportalen Landen Misschien Spoedig!
2 December 2014


Deze afgelopen maand werden wij langzaam bevrijd van verstrikte gevoelens en aangrijpende lamlendigheid dat aanvoelde als emotioneel en fysiek drijfzand. Er is nochtans een diep cellulair gevoel overgebleven. Gedurende de laatste paar weken, hebben we de cellen in onze lichamen voelen sidderen, rock and roll, en dit is geen aangenaam gevoel. Diep binnenin, voor geen enkele reden van buitenaf, voelen wij dat er iets groots GAANDE is! Als je een verbintenis aangaat met angst en de slachtoffermentaliteit, mogen jouw conclusies jou niet in vervoering brengen. Maar als je vanuit Liefde en meester-bewustzijn komt, dan houd jij je adem in blijmoedige verwachting in. Ik verwacht dat de meesten van ons ergens in het midden zijn terwijl onze ziel de activiteit verhoogt voor een krachtige landing van Licht, terwijl onze lichamen helemaal over de rooie gaan door alle veranderingen.
Sinds 1986, hebben wij gereisd door de Melkweg en diens donkere transformationele centrum. We leerden over ons diepgaande Licht gedurende deze "een eenmaal in je leven" gebeurtenis. We bereikten de buitenste band van de Melkweg in 2012. Het is een rotsachtige en sterachtige reis geweest door deze band. Weldra zal De Aarde de Melkweg en diens levensveranderende energie verlaten. Deze buitenste band is zoals een enorme grote spirituele bergpas waar wij doorheen moeten reizen. Dit is het omdraaien van de Himalaya's jongens! Het goede nieuws is dat wij nu de top van deze berg gekuifd hebben die wij in 2012 begonnen te beklimmen. Het gaat gemakkelijker worden aangezien wij de vruchten van onze werken zullen beginnen te zien. Het is onophoudelijk zwaar werk geweest. Wij gaan nu over de kolossale bergtop heen met de verwachting voor wat er verderop en aan de andere zijde is. Wat wij nu voelen is een nieuwe en vreemde onbeschrijflijke energie welke door onze lichamen heen siddert. Maar dit is waar we op gewacht hebben.

Een Schrijven van de Schepper 3 december 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 december 2014 / door  Jennifer Farley,

Menselijk zijn.

images

Waarom sta je er op om wat dan ook te zijn, behalve wat je nu bent…menselijk?
Van alle (mogelijke) oneindige energieën, kozen er weinig van jullie om hier te zijn…
nu…ervarend wat je aan het ervaren bent juist op dit ogenblik.
Een monumentale uitdaging, zeker weten, maar…een keuze die je zelf maakte.
Geniet van de ervaring, onderzoek en omhels de mens in u.

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters

Heavenletter 5123 Grenzen en Vrijheid / 4 december 2014

Grenzen en Vrijheid
Brief uit de Hemel
Donderdag 4 december 2014

God zei:

Jullie zijn bezig de grenzen los te laten. Beetje bij beetje, doen jullie dat. Het is niet zo dat grenzen jullie bezitten, geliefden. Het is zo dat jullie vasthouden aan de grenzen. Jullie zijn het die eigenaars zijn van de grenzen, jullie houden hen vast en houden daarmee vrijheid weg. Er is een zeker gemak in meegaan met de menigte en mee te gaan met wat genoemd wordt de heersende stroming voor zolang het duurt totdat deze stroming verandert.

Hoe beangstigend is de wereld voor je zonder grenzen, zonder regels en beperkingen en een soort van ingebeelde orde. Je gelooft met heel je hart dat je vrij van overtreding wilt zijn, maar toch, op hetzelfde moment, vrees je voor je leven zonder grenzen. Je bent bang dat je misschien te diep naar het midden van de zee gaat als er geen touw is om je dichtbij de kust te houden. Je wilt al die banden niet die belemmeren. Op hetzelfde moment, wil je absoluut niet zonder hen. Je houdt ervan om tegen grenzen te protesteren, maar toch troosten ze je. Op zijn minst geven grenzen je iets om aan te trekken of weg te duwen. Ze zijn zeer reëel voor je, deze grenzen, het idee dat je hier en niet daar kunt gaan, of alleen maar tot zover, en niet verder. Je wilt van de lopende band af, en toch wil je er misschien niet teveel van afwijken, of helemaal niet.

woensdag 3 december 2014

Sheldan Nidle - 2 december 2014

Sheldan Nidle - 2 december 2014


10 Batz, 9 Yaxk'in, 11 Ik

Selamat Balik! We verschijnen voor jullie om meer te bespreken. Degenen die de duistere hielenlikkers van hun krachtige machtskansel verwijderen zijn nu gereed dit proces te voltooien. Wij zijn geïnformeerd dat een serie belangrijke verschuivingen gaande zijn, om de arrestatie van sleutelpersoneel en de transformatie van een aantal belangrijke regeringen in goede banen te leiden. Op dit moment blokkeert het feitelijke regime van de VS het vrijgeven van het nieuwe Staatskaswetsontwerp. Dit wetsontwerp, door goud ondersteund, voorspelt het einde van het Federal Reserve bankbiljet en daaruit volgend de val van deze uiterst illegale regering. Deze duistere slaafse volgelingen die dit regiem controleren zullen worden gearresteerd en met veel vertoon worden gescheiden van het publiek. Dit alles staat op het punt te gebeuren. De individuen die zullen worden gekozen voor het interim-bestuur verblijven op een veilige plaats en zijn volledig gereed de macht uit te oefenen. Een groot aantal speciale aanbevelingen zal aan het beëdigde nieuwe congres overhandigd worden, nadat dit vier maanden durende bestuur is verlopen. Deze aanbevelingen zullen het congres en de andere twee takken hiervan veranderen in ware dienaren van de mens.