Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 18 november 2014

Zielsverwanten en Tweelingzielen november 18th, 2014 / Dr. Tan Kheng Khoo

Zielsverwanten en Tweelingzielen
november 18th, 2014 / Dr. Tan Kheng Khoo

Er is bestaat veel verwarring over zielsverwanten en tweelingzielen. Deze twee termen worden heel vaak synoniem gebruikt. Ze zijn echter niet synoniem. Iemand kan vele zielsverwanten hebben maar je kunt slechts één tweelingziel hebben. Om te kunnen begrijpen hoe deze begrippen tot stand komen moeten we bij het begin beginnen.


Eonen geleden werden veel zendingen van zielen of vonken van goddelijkheid afgevoerd uit de “Bron” of “God”. Deze waren voorbestemd om mensezielen te zijn. De aantallen in elke zending verschillen aanzienlijk. Het laagste aantal bestaat slechts uit enkelen, maar ze kunnen oplopen tot miljoenen. De gangbare aantallen zitten tussen de honderden en de duizenden. De aantallen zijn afhankelijk van de volwassenheid van de zielen en het hoofddoel van hun reis. Hoe volwassener en spiritueel ontwikkelder ze zijn, hoe lager het aantal zal zijn bij de uitbarsting. De nieuwkomers zitten in groepen van duizenden tot miljoenen. Dit proces is gaande sinds onheuglijke tijden: er was geen aanvang en naar verwachting is er ook geen eind.

zondag 16 november 2014

Kom jij van de sterren? door Doreen Virtue november 15th, 2014Kom jij van de sterren?
door Doreen Virtue
november 15th, 2014

Voor velen zijn buitenaardsen niets anders dan een fantasie, onzin een waan of hallucinatie. Iets wat alleen voorkomt in films, waar ze dan vaak worden afgeschilderd als kwaadaardige monsters die de aarde over willen nemen. 

independence day 1a 500x283 Kom jij van de sterren? door Doreen Virtue

Toch worden er wereldwijd meldingen gedaan door mensen die “ontvoert” zijn door buitenaardsen. Voor mij is het weer een aantal jaren geleden dat ik voor het eerst contact kreeg met wat ik mijn “blue-ish” (de blauwachtigen-Gordon) ben gaan noemen. Dit omdat de huid van degene waar ik contact mee had een lichtblauwe gloed afgaf. Praten over de contacten die ik had, heb ik nooit gedaan, maar Zonar en Kyera maken voor mij deel uit van mijn werkelijkheid.En zeker op de momenten dat ik het leven hier op aarde totaal niet zie zitten, verschaffen zij mij de inzichten die ik in dat moment nodig heb.