Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 november 2014

Saul De Kracht van Liefde Werd Eindelijk door Grote Aantallen van Mensen Erkend / 7 November 2014 / John Smallman

Saul
De Kracht van Liefde Werd Eindelijk door Grote Aantallen van Mensen Erkend
7 November 2014 / John Smallman


Zoals jullie wel weten, is God Liefde, er is niets anders, en zo zijn jullie allemaal Liefde en God, jullie zijn Eén. God is … geen begin, geen einde, terwijl Hij jullie allemaal als volmaakte wezens creëerde, omdat alles dat Hij creëert door diens ware natuur volmaakt is, en Hij gaf jullie alles dat Hij had, Alles Dat Bestaat, Liefde. Door dat aldus de doen, demonstreerde hij oneindige en eeuwige Liefde in actie, en dat is een eeuwig doorgaande staat of conditie welke nooit verandert. Jullie bestonden allemaal voorafgaand aan wat jullie wetenschappers, astronomen en astrofysici momenteel omschrijven als de "Big Bang," het moment waarin zij geloven dat het Universum in het bestaan kwam; andere theorieën van diens eerste verschijning worden ook in overweging genomen. De waarheid blijft dat voor de Big Bang, voor de ogenschijnlijke afscheiding van jullie Bron, Jullie zijn.

De Raad “Nu is het Jullie Beurt” 7 November 2014 / Ron Head

De Raad
“Nu is het Jullie Beurt”
7 November 2014 / Ron Head

Wij zouden nu het recente leven met jullie willen bespreken van degene die bij ons thuisgekomen is. In hoge mate zouden wij willen bespreken waar hij tot toe in staat was om onder jullie aandacht te brengen, en een ander perspectief aan te bieden dan over het algemeen opgemerkt werd. Wij refereren naar de meester die voor jullie bekend is als Masaru Emoto.
Hij werkte met water, en jullie denken gewoonlijk aan hem als dat hij jullie liet zien dat water bewustzijn heeft en dat het voor jullie uiteenlopende vormen aan zal nemen en zal vertonen, de schoonheid of het gebrek daaraan in jullie gedachten en woorden zien latend. En ja, hij deed dat welzeker. Maar er was veel meer belangrijkheid in zijn boodschap dan dat.

Shekinah Rose / De Blauwe Straal 11:11 Universele Galactische Sterrenzaad ET Vrede Alliantie 333 7 November 2014

Shekinah Rose / De Blauwe Straal
11:11 Universele Galactische Sterrenzaad ET Vrede Alliantie 333
7 November 2014
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Een zeer speciaal project waar jullie volmaakt voor werden verordonneerd is nu hier.
Wij werken samen met onze Galactische Sterrenfamilie en de Elohim voor een zeer speciaal project voor de 11:11 2014 voor de Universele Galactische Sterrenzaad ET Vrede Alliantie. Deze kalibrering werd opgezet door jullie, de sterrenzaad Lichtwerkers, voorafgaand aan jullie incarnatie in het Goddelijke Plan met de Galactische Strijdkrachten van het Licht. 444
Sterrenzaad je wordt opgeroepen door het Universum, je Galactische broeders en zusters, Thuis roept jou op om geactiveerd, versterkt te worden in het verenigde gebied en om te verenigen. De illusie van afgescheidenheid eindigt, de rijken van het Licht openen zich aangaande de Aarde, en het is tijd om samen te komen.

Heavenletter 5097 Uit een Groter Raam Kijken / 8 november 2014

Uit een Groter Raam Kijken
Brief uit de Hemel
Zaterdag 8 november 2014

God zei:

Wat is het leven in de wereld een ervaring. Wat een afleiding van de Ware Realiteit. Wat een tegenstrijdigheid is de wereld. Wat ben je vatbaar voor tegenspraak. Je hebt een verwarde relatie met het leven in de wereld. Je bent ongebreideld voor en tegen. Je oordeelt genadeloos over de wereld en je bent er net zo erg aan gehecht.

Op een dag werd je op Aarde geboren. “Waarvoor in hemelsnaam?” vraag je je nu misschien af. “Waarom ben ik hier en wat word ik bedoeld te doen terwijl ik hier ben?”.

Eindeloos zijn de mogelijkheden en er lijken de meeste tijd geen zekere niches voor jou te zijn.

Een Uur van een Engel met AE Michaël: 2 november door Steve Beckow.

Steve Beckow met Een Uur van een Engel met AE Michaël:
Ontsteking is het Beseffen dat Jij Liefde bent.
   28 oktober 2014
Gepost op 2 november door Steve Beckow. 

Zoals altijd dank aan Ellen voor onze transcriptie.

Graham Dewyea:  Hallo en welkom bij Een Uur met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en schrijfster van De Nieuwe Jij: Opduiken in de Schittering van het Harts Bewustzijn van de Mensheid. Bij haar zit Steve Beckow, stichter van de Gouden Periode van Gaia en schrijver van het Bouwen van Nova Aarde: Naar een Wereld die voor Iedereen werkt.
Vandaag is onze gast Aartsengel Michaël. Over naar jou, Steve.

Steve Beckow: Dank je zeer, Graham. En wij zenden uit vanuit Seattle, waar ik een prachtig bezoek had met veel, veel Lichtwerkers waar we vandaag over praten met Aartsengel Michaël.
Linda, hoe is het met jou? Herstel je al van Lake Tahoe, hoop ik?

Kuthumi: Beeld je in. Geplaatst: 8 november 2014

Kuthumi:
Beeld je in.
Geplaatst: 8 november 2014

Ik zend jullie mijn liefde bij deze nieuwe les.

Mijn onderwerp vandaag begin met een vraag: in welk stadium bevindt zich je creatieve bewustzijn? Hoe dikwijls sta je jezelf toe om te dagdromen, na te denken, te fantaseren over wat je in je leven wilt creëren of bereiken?

Weet je, fantasie is een schitterend instrument. Verbeelding heeft macht, als je dat toestaat. Maar jullie zijn zo serieus geworden. Weten jullie nog hoe je moet lachen, fantaseren, dagdromen? Het zijn deze dagdromen die de macht hebben om fun te creëren, ja zelfs dingen verwezenlijken in jullie leven.

Een Schrijven van de Schepper 7 november 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 november 2014 / door  Jennifer Farley,

 ” Leren. ”
41-225x300

Jullie bestaan gaat niet over: ‘de schade ongedaan maken’.
Het gaat over het leren aanvaarden van de levenservaring en deze zien
voor wat zij werkelijk is… leren.

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters


vrijdag 7 november 2014

Kris Won met Aartsengel Gabriël. 5 november 2014

Kris Won met  Aartsengel Gabriël.
5 november 2014  
Vertaling Winny
                                                                                 
Zegeningen van Liefde voor jullie allen!

Moge de zeer grootse Liefde van onze geliefde Schepper om jullie heen zijn en je met vrede, licht en broederschap vullen, liefste broeders en zusters.  

Het is Aartsengel Gabriël die spreekt tegen jullie, een van de nauwste ministers/dienaren van de Hemelse Troon van de Schepper van dit Universum, Die in al Zijn Majesteit en Glorie wenst dat deze boodschap naar Zijn Kinderen gaat.

Daar “Engel”: “Boodschapper” betekent, hebben wij Aartsengelen de leiding om de mensheid de meest toepasselijke boodschappen te brengen, welke het meeste belang hebben.

(opmerking van Kris-Won: Ik heb nu een visioen van een veelheid aan wezens die, lachend en in een blij gesprek, naar beneden afdalen langs een lange, draaiende trap van wit marmer).

Op deze dag van je leven 7 november 2014

7 november 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de wijze ontwaakt door het licht in de nacht van 
alle schepselen. Dat wat de wereld dag noemt is de 
nacht van onwetendheid voor de wijze ….

De Bhagavad Gita zegt dit, en het is juist, dit geschrift betekent dat wanneer
alle schepselen leven in de illusie van de duisternis, de wijze de dingen ziet zoals
ze werkelijk zijn, en ontwaakt tot die visie, de perfectie prijzend.

Omgekeerd, wat de wereld "dag" (of "licht" of "echt") noemt is een illusie ... de "nacht van onwetendheid" ... want de wijze persoon ziet hoe zinloos en waardeloos het
 glimmende spul van het leven echt is dat de meeste mensen zoeken.

Tuur diep in de duisternis, dan, zul je het licht zien.
Wend je af van de helderheid van wat anderen "dag" noemen, want zij verwarren
het heldere voor het goede.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

PORTAAL 2012 Maak dit VIRAAL! Donderdag 6 november, 2014

PORTAAL 2012
Maak dit VIRAAL!
Donderdag 6 november, 2014

VENSTER VAN MOGELIJKHEDEN 2014-2015
Een nieuwe Venster van mogelijkheden staat binnenkort op het punt zich te openen op het oppervlak van deze planeet.

Deze gelegenheid is onze grootste kans tot nu toe om de definitieve doorbraak te maken naar bevrijding. Hoewel de strijd nog lang niet voorbij is, verliest de Chimera groep zijn kracht met het snelste tempo in de geschiedenis en het licht aan het eind van de tunnel is duidelijk te zien.Een Schrijven van de Schepper 6 november 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 november 2014 / door  Jennifer Farley,

 ”Het onder de knie krijgen. ”

tumblr_ktolxqErgu1qzyw65o1_500

Er is geen scheiding tussen jou en Het Heelal. Het geheel van de liefde,
 vreugde en vrede dat je kan bevatten wordt naar jou gestuurd,
elk moment van elke dag. Jouw enige taak: onder de knie krijgen
om het terug naar buiten te sturen zodat het kan vermenigvuldigen!
Inderdaad een prachtige uitwisseling,!

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters


Heavenletter 5096 Zoals de Zon Opkomt, Doet de Aarde Dat Ook / 7 november 2014

Zoals de Zon Opkomt, Doet de Aarde Dat Ook
Brief uit de Hemel
Vrijdag 7 november 2014

God zei:

Heb zo'n geluksgevoel bij Mij, dat je willens en wetens altijd bij Mij blijft. Wie zou ooit aan Mij willen ontsnappen! Dit gaat het verstand te boven. Waar liefde is, daar hoor jij. Ik ben de Bron van liefde, en dat ben jij ook. Weglopen van jezelf, is van de liefde die je bent, weglopen. Binnenkort zul jij stil staan in Mijn Aanwezigheid. Het zal de meest natuurlijke zaak van de wereld zijn.

Je bent Mijn liefde, het zij zo. Laat Mij toe in je hart en geef toe aan jezelf of mompel tegen jezelf dat jij en God Een en Dezelfde zijn. Zie hoe dat klinkt. "God en ik zijn Een en Dezelfde." Hoor hoe dat van je lippen en tong af komt. Gaan je ogen dicht als vanzelf? Ik zal je dit vertellen:
Ogen kunnen misschien sluiten en het zijn de harten die open gaan. Je hart opent. Heb je dit niet gewenst?

Oth: Keerpunten in jullie leven. Geplaatst: 6 november 2014

Oth:
Keerpunten in jullie leven.
Geplaatst: 6 november 2014

Vaak hadden wij het al over het maken van keuzes en wat belangrijk is: welke signalen je helpen om de juiste richtingen te volgen. Maar vandaag hebben wij het over keerpunten in jullie leven.

Daardoor komen er grote verschuivingen, machten veranderen. Vele mensen vallen van hun voetstuk en vele mensen staan recht en nemen hun positie in, maar zij zullen een ander soort macht uitoefenen. Geen macht die onderdrukt maar macht die ondersteunt, die diegenen ondersteunen die ondersteuning nodig hebben en diegenen die geen ondersteuning nodig hebben, integreren en die posities laten bekleden, zodat hun kwaliteiten ten dienste staan van al diegenen die die kwaliteiten niet bezitten.

donderdag 6 november 2014

Aartsengel Gabriel 11:11 Toegangspoort naar Jullie Kristallijne Lichtlichaam 3 November 2014 / Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriel
11:11 Toegangspoort naar Jullie Kristallijne Lichtlichaam
3 November 2014 / Shanta Gabriel

Vanaf het begin van de tijd zijn er duidelijke momenten geweest wanneer de Portalen van Ontwaking zich openden voor individuen om te avanceren. De 11:11 Toegangspoort is een collectieve, hoog-vibrerende portaalopening om de evolutie van het bewustzijn op de Aarde in deze tijd te helpen. De 2014 Lichtfrequenties stellen deze 11:11 Toegangspoort in staat zich voor jullie te openen om in/naar jullie nieuwe Kristallijne Lichtlichaam te stappen.
Door deze kosmische toegangspoort heen stappen staat jullie toe om in/naar jullie originele blauwdruk te verhuizen, dat van het Kristallijne Lichtlichaam, in eenheid met Alles Dat Is. Wij zullen suggesties en visualisaties aanbieden zodat jullie verbeeldingskracht jullie kan helpen om een prachtig scenario te creëren om dit met Lichtgevulde ritueel te bekrachtigen. Jullie werden binnenin gecodeerd voor dit moment van ontwakingHet is een volgende stap in de evolutie van het bewustzijn, eentje met grote kracht en ondersteuning. De Aartsengelen staan bij de toegangspoort om jullie in kracht en dapperheid vast te houden. Diegenen die naar deze tijd van goedgunstigheid aangetrokken worden, kunnen voor zichzelf gebruik maken van deze kans om hoog te vliegen, aanzienlijk bekrachtigd door de Engelachtige Rijken. Deze bewuste toegewijde actie welke in harmonie is met het Goddelijke Licht zal de evolutie van het bewustzijn nu binnenin jullie eigen leven en op de planeet versnellen.  

De Pleiadische Hoge Raad De Opkomst van het Tijdperk van Atlantis 5 November 2014 / Anna Merkaba

De Pleiadische Hoge Raad
De Opkomst van het Tijdperk van Atlantis
5 November 2014 / Anna Merkaba

Door de creatie van de mensheid, werden de geschenken van de welwillende sferen van het Licht inderdaad geschonken door de goden van jullie schepper zelven in/naar het begrip van de waarheid en het Licht van de Schepper.
Door het Licht en de Waarheid van het begrip van de hoogste basisbeginselen van de octaven van zijn/bestaan, zullen zij de Universele decreten en de Universele energieën van Liefde en Licht in/naar de posities van de kosmische toegangspoorten bewegen. Want de kosmische toegangspoorten zijn inderdaad in/naar de positie uitgelijnd om de mensheid te verlichten en te baden in de glorieuze octaven van de toonvallen van ascentie, glorieuze harmonische toonvallen van ascenties van de hoogste octaven van zijn/bestaan.

Op deze dag van je leven 6 november 2014

6 november 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat het helpen van familie de grootste vreugde is.

Laat geen familielid zonder gaan, of in echte nood zijn, als jij hebt waar zij gebrek aan hebben.
Deel jouw overvloed.
Zelfs als je denkt dat je geen overvloed hebt, deel hoe weinig je ook denkt te hebben.
Wat is de zin van het hebben van iets als je het niet deelt?
Om het te gebruiken voor jezelf, en jezelf alleen?
Zou dat zin hebben ?

Ik denk het niet.
In feite, dat zou de zin van heel het leven missen.
En terwijl we aan familie denken ... zouden we kunnen denken aan alle mensen als
leden van onze familie?

Nu is er een gedachte die de wereld van vandaag op morgen zou kunnen veranderen ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Aartsengel Michael Beantwoord Vragen over: "Je Nieuwe Goddelijke Blauwdruk Downloaden" 4 November 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael
Beantwoord Vragen over:
"Je Nieuwe Goddelijke Blauwdruk Downloaden"
4 November 2014 / Rita Pulmans


Rita: Om deze uiteenzetting te volgen, is het raadzaam om eerst de mooie boodschap van Aartsengel Michael te lezen zie link:
Geliefde Aartsengel Michael, dank je alweer voor de prachtige boodschap via Ronna Herman (zie link). Zou U wat meer uitleg willen geven over sommige zaken. Daar ik kan aannemen dat velen onder ons de tekst niet helemaal begrijpen, wat ook logisch is denk ik daar het niet al te gemakkelijke teksten zijn, ben ik daarom even in gesprek met u gegaan.
Hier komt de eerst vraag over/uit je boodschap, geliefde Michael. Je zegt hierin dat:
"Een geavanceerde Ziel, die het smalle pad van Ascentie betreedt, moet leren hoe de drie belangrijke God Stralen van het komende Tijdperk te absorberen en te integreren, DE SPIRITUELE DRIE-EENHEID, bestaande uit: DE GODDELIJKE WIL * LIEFDE/INTUÏTIE * INTELLINGENTE, DOELGERICHTE ACTIE."

Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update Aangaande de Energieën 5 November 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
5 November 2014
Zo onderhand, zijn velen van jullie al behoorlijk bekwaam geworden met het drijven in deze zeer nieuwe wateren, en met deze wetenschap komt ook een vertrouwen dat niet alleen jullie zal helpen, maar ook zo velen in jullie omgeving. Laat het ons uitleggen. Want jullie zijn de voorlopers in iedere betekenis van het woord, en nu, aangezien jullie het aangedurfd hebben om daar naartoe te gaan waar nog geen mens zich eerder gewaagd heeft, hebben jullie maagdelijk terrein betreden met de totaliteit van jullie wezen, en als zodanig, hebben jullie ook die oude bron van oude kennis beschikbaar gemaakt voor al diegenen die durven te gaan en het zoeken. 
Want zie, deze taak is niet voor iedereen, want zoals jullie al verteld werd, zullen jullie paden op vele manieren steeds meer gaan afwijken nu, terwijl een ieder nu uitbreidt naar jullie individuele taken. En dus, zullen jullie allemaal die innerlijke roeping voelen die jullie tot actie zal aanwakkeren, en dat zal het aldus doen op een tijdstip en op een manier die perfect passend is, niet slechts voor jullie persoonlijke behoeften maar ook voor diegenen van het collectief.

Een Schrijven van de Schepper 5 november 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 november 2014 / door  Jennifer Farley,

 Angst voor pijn.

polls_fear_3422_925747_answer_2_xlarge

Laat de angst voor pijn je niet weerhouden om die te ervaren of uit te drukken.
Door pijn uit de drukken laat je veel los en -uiteindelijk- geeft het je de
 bekwaamheid om vooruit te gaan en het te gebruiken
 bij nieuwe groei.

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters

Heavenletter 5095 De Grote Realisatie 6 november 2014

 De Grote Realisatie
Brief uit de Hemel
Donderdag 6 november 2014

God zei:

Gij zijt Mij. Gij zijt Mij. Gij zijt Mij.
Is er nog iets meer dat jij, de zogenaamde jij, moet weten?
Het is niet zo dat al het andere tijdverspilling is, helemaal niet. Alles is ergens voor. Tegelijkertijd maakt iedereen zich er klaar voor, of het nu dichtbij is of ver weg, om tot de realisatie te komen dat gij Mij zijt. Dit is de Grote Realisatie.

Ik praat er natuurlijk niet over dat jij deze woorden zegt en erover filosofeert. Ik bedoel veel meer dan de gedachte van de woorden. Ik bedoel de Werkelijkheid waar jij, plotseling of langzaam, in de gelukzaligheid van Mij versmelt. Je blijft in je lichaam en je verlaat het niet. Je draagt het nog steeds rond en je zorgt voor de dagelijkse gang van zaken, maar tegelijkertijd, in plaats van je van Mij gescheiden te voelen, heb je jouw lichaam en alle identiteit die daarmee gepaard gaat gescheiden. Je bent in je lichaam en je weet dat je dat bent en terwijl je het leven in je lichaam leeft, druk je Mij uit, Mijzelf, en Mij. En dat is het.

woensdag 5 november 2014

De Geascendeerde Meesters "Vergadering van de Meesters" 31 Oktober 2014 / Natalie Glasson

De Geascendeerde Meesters
"Vergadering van de Meesters"
31 Oktober 2014 / Natalie Glasson

Dit is een uittreksel van de bijeenkomst van de Vergadering van de Meesters op de Innerlijke Vlakten.
Djwhal Khul:
Het is met grote vreugde dat wij gezamenlijk bijeenkomen als Geascendeerde Meesters in de ashram en het kantoor van de Mahachohan Saint Germain. Zoals gewoonlijk zijn wij bijeen gebracht om dat met elkaar te delen wat wij van de Schepper ontvangen hebben, een focus creërend van het zaaien van onze verzamelde bewustzijn in de Aarde en het bewustzijn van de mensheid. Dit proces staat ons toe om de energieën die verzameld en ontvangen werden van de Schepper tegelijkertijd met alle zielen te delen die de Aardse reis ervaren waar wij allemaal aan deelgenomen hebben. Wij zijn hier om de spirituele en liefde evolutie, ascentie en uitbreiding voor allen te ondersteunen.
Een ieder van jullie is hier vandaag welkom, ik eer en groet met bescheiden en uitbreidende Liefde, Mahachohan Saint Germain, Lady Portia, Meester Kuthumi, Heer Melchizedek, Meester El Morya, Meester Serapis Bey, Lady Nada, Lady Quan Yin, Meester Jezus, Meester Hilarion, Meester Paul, Meester Joshua, Lady Pallas Athena, Lady Andromeda, Meester Lanto en Heer Boeddha. Wij doen een beroep op de Schepper om onze zielen en heilige ruimte te overspoelen, verbeterde inspiratie en vergroting brengend aangezien ons doel is om het bewustzijn van de mensheid te genezen en vollediger te doen laten ontwaken. Zegeningen zijn aan allen.  

Maya Berichten DAGELIJKSE GIDS VOOR ZELFBEKRACHTIGING DAG 63 Dinsdag 4 November 2014

Maya Berichten
DAGELIJKSE GIDS VOOR ZELFBEKRACHTIGING
MAYA BERICHT  DAG  63
Dinsdag 4 November 2014


Akbal 11 Vergeef het Verleden

Ik ben Akbal (Blauwe Nacht) de toon van 11. Welkom op deze grootse en glorieuze dag van een nieuw begin gevuld met de verwachting van toekomstige dromen. Wat wilt je creëren? Jouw toekomst begint nu, op dit moment. Het maakt niet uit wat je in jouw verleden hebt gekozen, het Pad wat je vandaag loopt zal jouw toekomst creëren.

Neem de tijd om je geest tot rust te brengen en ontspan je lichaam. Neem even de tijd om in en uit te ademen, laat de gedachten en zorgen van de dag los. Voel je spieren ontspannen terwijl je je focust op je ademhaling. Neem een ​​moment om na te denken over de omstandigheden van je leven. Voel dankbaarheid voor elk van de zegeningen die in je hoofd opkomt. Zijn er gebieden van ziekte of onrust die je zou willen veranderen? Kies er een, het doet er niet toe welke want je kunt er op elk gewenst moment mee stoppen en werken aan andere kwesties.

Kijk goed naar het probleem waar je je op wil focussen vandaag. Wanneer is het voor het eerst verschenen in je leven? Wat waren de omstandigheden rond die gebeurtenis? Hoe reageerde je op dat moment? Hoe heeft een andere betrokkene gereageerd op dat moment? Was er iets dat had kunnen worden gezegd of gedaan om het probleem op te lossen wanneer het voor het eerst ontstond​​? Als dat zo is, neem hier kennis van en laat het een reminder voor jou zijn om de moed te hebben om te zeggen wat er moet worden gesproken wanneer er in de toekomst problemen ontstaan, zodat ze niet gaan etteren en problematisch worden.

Michael en Gabriel: Pelangi energie. Regenboogenergie. Geplaatst: 5 november 2014 / Chaas

Michael en Gabriel:
Pelangi energie.
Regenboogenergie.
Geplaatst: 5 november 2014

De doelstelling van de Engelenenergie is om de mens op aarde bij de Kosmos te betrekken, zodat er op aarde een ander beeld van GOD komt.

Wij mensen worden gedeeltelijk betrokken bij Gods geheimen van de schepping. Wij mensen kunnen dit nieuwe niet uit boeken leren. Het nieuwe waar iedereen het over heeft is van zeer hoge intelligentie. Deze hoge intelligentie kan alleen begrepen worden door ervaring; uit deze nieuwe ervaringen vergaren wij kennis. Deze kennis/weten kan dan omgezet worden in ons aardse denken zodat wij het kunnen begrijpen. De nieuwe kennis/weten heeft vooral met onze denkwijze te maken, we zullen anders moeten gaan denken.

Sheldan Nidle - 2 november 2014

Sheldan Nidle - 2 november 2014


8 Akbal, 1 Xul, 11 Ik

Dratzo! We komen er aan! Jullie oppervlakterijk lijdt momenteel onder de laatste worsteling tussen de duistere cabal en de Lichtkrachten. Deze schijnbaar nimmer eindigende strijd is al tientallen jaren, eeuwen bezig. Heel lang geleden, in de laatste dagen van Rome, regelden de Anunnaki een snelle overgang van keizers naar koningen. Ze gebruikten hun vaardigheden om deze nieuwe heersers te beïnvloeden en een mate van steeds oplaaiende strijd in Europa te handhaven. Hetzelfde werd gedaan in Azië, de Amerika’s en Afrika. Deze onrust is hoe het duister opereert. Het walgt van vrede en veracht iedereen die dit verschrikkelijke spel wil veranderen.

Onze aardse bondgenoten realiseren zich dat de duistere overheren weg zijn. Wat er over is gebleven is een groep domme handlangers, arrogant en koppig, die doorgaat met hun kinderachtige manoeuvres als hun enige tactiek. Het duister kent vele manieren om onze aardse bondgenoten tegemoet te treden. Desalniettemin is deze strategie niet langer toepasbaar. Dat drijft het duister alleen maar in een hoek waaruit het niet meer kan ontsnappen. Dit huidige dilemma is er een die het duister tot haar onvermijdelijke ondergang veroordeelt.

Jezus De Liefde die je ware natuur is kan niet langer worden verborgen / 4 November 2014 / John Smallman

Jezus
 De Liefde die je ware natuur is kan niet langer worden verborgen
4 November 2014 / John Smallman
Vertaling: René


 
Er zijn enorme veranderingen op komst!  Over de gehele wereld… jullie wereld… Gaia, de houdingen van het collectief blijven zich verzachten terwijl de Tsunami van Liefde om jullie heen stroomt, jullie omhullend en omhelzend, onderwijl op ieder moment verder intensiverend.  Het is totaal onweerstaanbaar, want Het brengt je ware natuur naar je bewustzijn, je Eenheid met God in de oneindige overvloed van Zijn energieveld dat, zoals jullie al zo vaak verteld is, en zoals jullie diep in jezelf weten, LIEFDE is.  Er is slechts Liefde, iets anders dat lijkt te zijn of te bestaan ​​is onwerkelijk, illusoir, en is aan het uiteenvallen. 
De illusie wordt alleen in stand gehouden door jullie collectieve intentie en inspanning, en die intentie is gestaag aan het verzwakken, evenals de kracht van jullie collectieve inspanning om het te blijven handhaven, terwijl meer en meer van jullie zich focussen op het alleen maar liefdevol zijn, want jullie realiseren je dat er niets anders werkt.  De mensheid is zojuist door een enorme verschuiving in het bewustzijn gegaan als gevolg van dat besef, en jullie zijn nu niet meer in staat om terug te vallen in jullie oude en liefdeloze manieren, die gedurende eonen zo veel verwarring en angst in jullie levens hebben gebracht.