Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 4 november 2014

De Pleiadianen Het Punt in de Spiraal van Fundamentele Verandering: Het Gouden Podium Betreden 31 Oktober 2014 / Méline Portia Lafon

De Pleiadianen
Het Punt in de Spiraal van Fundamentele Verandering: Het Gouden Podium Betreden
31 Oktober 2014 / Méline Portia Lafont
Oké, het is tijd voor een volgende adempauze voordat we beginnen met de volgende intensieve stroom. Natuurlijk heeft iedere stroom diens eigen uniekheid en openheid om te ontvangen en te integreren en dit is volledig afhankelijk van de individuele koers die je neemt. Laat ons vandaag met de Pleiadianen spreken, aangezien het een tijd geleden is sinds hun energieën via mij voor het collectief gesproken hebben. In persoonlijke communicaties, bleven we contact houden door vermengingen en conversaties. Wanneer het ook maar is dat er integraties zijn die mij toegestaan zijn om te ontvangen, zijn de Pleiadianen bij mij om dit voor het lichaam te arrangeren.
Mijn zegeningen en Liefde naar jullie allemaal,
Méline Portia 
(Ontvangen op 31 Oktober 2014)
De Pleiadianen:
Zegeningen en Groeten aan jullie allemaal, onze dierbaren,