Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

dinsdag 4 november 2014

De Pleiadianen Het Punt in de Spiraal van Fundamentele Verandering: Het Gouden Podium Betreden 31 Oktober 2014 / Méline Portia Lafon

De Pleiadianen
Het Punt in de Spiraal van Fundamentele Verandering: Het Gouden Podium Betreden
31 Oktober 2014 / Méline Portia Lafont
Oké, het is tijd voor een volgende adempauze voordat we beginnen met de volgende intensieve stroom. Natuurlijk heeft iedere stroom diens eigen uniekheid en openheid om te ontvangen en te integreren en dit is volledig afhankelijk van de individuele koers die je neemt. Laat ons vandaag met de Pleiadianen spreken, aangezien het een tijd geleden is sinds hun energieën via mij voor het collectief gesproken hebben. In persoonlijke communicaties, bleven we contact houden door vermengingen en conversaties. Wanneer het ook maar is dat er integraties zijn die mij toegestaan zijn om te ontvangen, zijn de Pleiadianen bij mij om dit voor het lichaam te arrangeren.
Mijn zegeningen en Liefde naar jullie allemaal,
Méline Portia 
(Ontvangen op 31 Oktober 2014)
De Pleiadianen:
Zegeningen en Groeten aan jullie allemaal, onze dierbaren,