Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 november 2014

Aartsengel Michael-Channeling De Heer der Vrede Barbara Bessen 31 oktober 2014

Aartsengel Michael-Channeling
De Heer der Vrede
Barbara Bessen
31 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ik groet jullie vanuit de hogere werelden der liefde, Ik Ben Michael.

Grote golven schepperlicht veroveren de lagere werelden. Het is in deze tijd vaak niet makkelijk om op het pad van ascensie te blijven. Van alle kanten komen er concepten, nieuwe ideeën over oude gebeurtenissen, ontbrekende kennis over de weg van de Aarde en veel aarzelingen of jullie je wel op het juiste pad bevinden.

Zelfs in de nabije kringen van jullie families gebeuren er dingen die jullie laten twijfelen of alles zo is als jullie gelezen of gehoord hebben, of zelfs hebben ervaren in jullie innerlijke reizen en ontmoetingen. Het is de tijd van de grote verandering die vele gedachten in jullie veld brengt die niet van jullie zijn. Wij zeggen steeds weer dat allen die zich bewust als een pelgrim op de weg van herkenning bevinden, ervoor zijn gekomen om het collectief te veranderen.

donderdag 30 oktober 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap Escalatie van Chaotische Knopen en de Ontmanteling van de 3 D Werkelijkheid. 14 oktober 2014 / Tom Kenyon

Een Hathor Planetaire Boodschap
Escalatie van Chaotische Knopen en de Ontmanteling van de 3 D Werkelijkheid.
Van www.tomkenyon.com  14 oktober 2014

Vanwege de versnelling van tijd en van kosmische krachten die ver voorbij jullie controle liggen, zitten jullie midden in een crescendo van in elkaar grijpende Chaotische Knopen.

In de vorige boodschappen hebben wij gewezen op de wisselwerking van chaotische gebeurtenissen zoals een Chaotische Knoop, apart, maar in dit ogenblik spreken we over een meer complex fenomeen – die wij noemen de Chaotische Knopen, meervoudig.

Afhankelijk van jullie trillingsresonantie zul je worden beïnvloed op unieke manieren door de escalatie van die chaotische gebeurtenissen. Zij die gevoelig zijn voor het ecostelsel van deze planeet kunnen extreme dwang ervaren terwijl jullie kijken naar de degradatie van het ecostelsel en het verlies van veel soorten van leven.

Nog een Chaotische Knoop, bij de Chaotische Knoop gevoegd van jullie ecostelsel, is de spanning van interpersoonlijke communicaties. Dit is een zeer complexe situatie, en dat komt deels door de verschuivingen van magnetische velden op jullie planeet, die een korte termijn herinnering en cognitieve volgorde moeilijk maken tijdens de energetische verschuivingen – en die energetische verschuivingen zijn aan het versnellen. Onredelijk gedrag, radeloosheid en gevoelens van uiterste hopeloosheid komen omhoog. Terwijl de verslechtering van het ecostelsel en de interpersoonlijke situaties toenemen verwachten we nog meer culturele en sociale instabiliteit.