Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 1 november 2014

Aartsengel Michael-Channeling De Heer der Vrede Barbara Bessen 31 oktober 2014

Aartsengel Michael-Channeling
De Heer der Vrede
Barbara Bessen
31 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ik groet jullie vanuit de hogere werelden der liefde, Ik Ben Michael.

Grote golven schepperlicht veroveren de lagere werelden. Het is in deze tijd vaak niet makkelijk om op het pad van ascensie te blijven. Van alle kanten komen er concepten, nieuwe ideeën over oude gebeurtenissen, ontbrekende kennis over de weg van de Aarde en veel aarzelingen of jullie je wel op het juiste pad bevinden.

Zelfs in de nabije kringen van jullie families gebeuren er dingen die jullie laten twijfelen of alles zo is als jullie gelezen of gehoord hebben, of zelfs hebben ervaren in jullie innerlijke reizen en ontmoetingen. Het is de tijd van de grote verandering die vele gedachten in jullie veld brengt die niet van jullie zijn. Wij zeggen steeds weer dat allen die zich bewust als een pelgrim op de weg van herkenning bevinden, ervoor zijn gekomen om het collectief te veranderen.

donderdag 30 oktober 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap Escalatie van Chaotische Knopen en de Ontmanteling van de 3 D Werkelijkheid. 14 oktober 2014 / Tom Kenyon

Een Hathor Planetaire Boodschap
Escalatie van Chaotische Knopen en de Ontmanteling van de 3 D Werkelijkheid.
Van www.tomkenyon.com  14 oktober 2014

Vanwege de versnelling van tijd en van kosmische krachten die ver voorbij jullie controle liggen, zitten jullie midden in een crescendo van in elkaar grijpende Chaotische Knopen.

In de vorige boodschappen hebben wij gewezen op de wisselwerking van chaotische gebeurtenissen zoals een Chaotische Knoop, apart, maar in dit ogenblik spreken we over een meer complex fenomeen – die wij noemen de Chaotische Knopen, meervoudig.

Afhankelijk van jullie trillingsresonantie zul je worden beïnvloed op unieke manieren door de escalatie van die chaotische gebeurtenissen. Zij die gevoelig zijn voor het ecostelsel van deze planeet kunnen extreme dwang ervaren terwijl jullie kijken naar de degradatie van het ecostelsel en het verlies van veel soorten van leven.

Nog een Chaotische Knoop, bij de Chaotische Knoop gevoegd van jullie ecostelsel, is de spanning van interpersoonlijke communicaties. Dit is een zeer complexe situatie, en dat komt deels door de verschuivingen van magnetische velden op jullie planeet, die een korte termijn herinnering en cognitieve volgorde moeilijk maken tijdens de energetische verschuivingen – en die energetische verschuivingen zijn aan het versnellen. Onredelijk gedrag, radeloosheid en gevoelens van uiterste hopeloosheid komen omhoog. Terwijl de verslechtering van het ecostelsel en de interpersoonlijke situaties toenemen verwachten we nog meer culturele en sociale instabiliteit.