Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 oktober 2014

Blossom met de Galactische Federatie 25 oktober 2014


Blossom met de Galactische Federatie
25 oktober 2014

Blossom:  Hier zijn we weer eens … Hallo !  Ik wil graag doorgaan met het huidige onderwerp van dat ‘het er niets toe doet’.  Ik vertrouw erop dat dat ok is?

Federatie van Licht : Welwillende groeten aan Elk Een. Inderdaad willen wij ook jullie graag verzekeren van de redenering achter de ‘zaken’ die er niet toe doen!

Bloss: Op mijn woord, jullie staan goed klaar vanmorgen ! Dus … nu verder. Velen hebben me geschreven en vroegen me te praten over de zaak van karma, en hoe dit zich alles verbindt met dit onderwerp.. Daar gaan jullie !

Oth: Blijf bij je gevoel van het nu en gebruik de komende tijd om te voelen wat gevoeld wil worden. Ellen Rauh Geplaatst: 25 oktober 2014

Oth:
Blijf bij je gevoel van het nu en gebruik de komende tijd om te voelen wat gevoeld wil worden.
Ellen Rauh
Geplaatst: 25 oktober 2014

Wij zijn blij dat jullie hier zijn. Vele mensen zullen moeite hebben om de rust en de stevigheid bij zichzelf te houden. Het worden labiele tijden, het worden hectische tijden, dus raden wij iedereen aan met de technieken die je beheerst om stabiel bij jezelf te blijven. Het kan zomaar zijn dat je zeer gelukkig bent, zeer vrolijk bent en een halve minuut later diep verdrietig bent of je hopeloos alleen voelt, in de steek gelaten door alles en iedereen, niet begrepen door niemand.

Lieve mensen, dat is de tijd die er aan komt: hectisch, onstabiel, met zeer veel spanningen. Blijf dus rustig en stabiel bij jezelf. Velen hier aanwezig hebben al een behoorlijk oefentraject afgelegd en zijn zo steeds meer meester geworden in het bij zichzelf blijven. Niet de problemen bij een ander leggen, maar steeds je eigen gevoelens analyseren. “Hoe voel ik mij nu?” en niet waarom. Blijf in het nu, blijf bij je gevoel van het nu.


Gigantische Aarde-Gerichte X3.1 Zonne Vlam - 24 Oktober 2014

Gigantische Aarde-Gerichte X3.1 Zonne Vlam - 24 Oktober 2014
***

SolarWatcher: Het Actieve Gebied 12192 liet een volgende enorme grote Zonnevlam vrij vandaag. Deze piekte tot een X3.1 om 21:40UT (23:40NL/B) Geassocieerd met deze gebeurtenis was een R3 Radio Black-out met een tijdsduur van 19 minuten. Deze langdurige gebeurtenis lijkt een CME te hebben maar deze is nog niet zichtbaar op de Satellietbeelden, dit actieve gebied was direct Aarde-gericht op het tijdstip van de uitbarsting en iedere uitgaande CME zal Aarde gericht zijn. Meer info wanneer Zonne beelden beschikbaar komen…
****
Spaceweather: Een volgende X-Vlam: Reuzen zonnevlek AR2192 is wederom op 24 Oktober (21:40UT/23:40NL/B) uitgebarsten, en produceerde een krachtige X3-klasse zonnevlam. Gebruik makend van een zonnetelescoop in zijn achtertuin, hield Sergio Castillo uit Corona, California de zonnevlek in de gaten toen het explodeerde en hij knipte de bovenstaande foto.

De Eclips van 23 oktober: en wat nu? 25 oktober 2014 / Door Selacia

De Eclips van 23 oktober: en wat nu?
 25 oktober 2014 / Door Selacia

Nu de zonne-eclips van donderdag de intensiteit van een al intense maand nog versterkt, vraag je je misschien af wat er nu komt. Nog belangrijker nu is deze vraag:'Waar wil je je bevinden wanneer het stof optrekt na de wilde rit van oktober?' Het antwoord dat je op deze tweede vraag krijgt is een middel om je te helpen creëren wat je hierna wil.

In dit artikel geef ik inzichten en suggesties mee om in te zoemen op je passies en je blokkades te ontdekken op de weg van vervulling van die passies. De passies waarnaar ik verwijs zijn de dromen van je ziel, die nu geïncarneerd is om om die in manifestatie te brengen als deel van je levensdoel.

Dromen van je Ziel

Een Schrijven van de Schepper 24 Oktober 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 Oktober 2014 / door  Jennifer Farley,

   Jouw manier.

Jouw manier is niet die van een ander, hun manier is niet die van jou.
Eerder dan jouw manier ‘op te dringen’, respecteer hen en hun manier.
Dat kan niet wederkerig zijn, maar dat doet er niet toe.
Jij hebt gedaan wat het beste is voor jouw ziel, jouw manier.

~ De Schepper ~

Vertaling: Paulus Peeters

Heavenletter 5083 Je Weet Hoe Liefde Voelt / 25 oktober 2014

Je Weet Hoe Liefde Voelt
Brief uit de Hemel
Zaterdag 25 oktober 2014

God zei:

Hoe liefdevol het meesterschap van de wereld ook is, je ziet al te vaak afwezigheid van liefde en te zelden volheid van liefde. Als je naar de krant kijkt, dan begrijp je Mij duidelijk. Als je je ooit in de steek gelaten gevoeld hebt, dan begrijp je Mij duidelijk. Als je je ooit niet geliefd of niet gewaardeerd gevoeld hebt, dan begrijp je Mij duidelijk. Als je je ooit misbruikt gevoeld hebt of beetgenomen, dan begrijp je Mij duidelijk. Als je ooit iemand niet gemogen hebt, dan begrijp je Mij duidelijk. Als je ooit medelijden met jezelf gehad hebt, dan begrijp je Mij duidelijk. Als je een gever van liefde bent of ontvanger ervan, dan weet je hoe liefde voelt en je weet heel goed hoe afwezigheid van liefde voelt.

Liefde hoeft niet te worden bewezen. Je hoeft jouw liefde aan niemand te bewijzen en er is niemand die zijn liefde aan jou moet bewijzen, noch hoef jij te bewijzen dat niemand van je houdt. Heb je misschien niet genoeg tijd en energie besteed aan jouw eigen gevoel niet bemind te worden of oneerlijk te worden behandeld? Je zou er misschien goed aan doen om van alle schuldgevoel dat je hebt af te komen en wat aandacht te geven aan lieflijkheid. Zet een nieuwe bril op, geliefden.

vrijdag 24 oktober 2014

Wie is Ra? – Deel 11: De sluier van vergetelheid – 2/2 Geplaatst door Wes Annac op 7 oktober 2014

Wie is Ra? – Deel 11:
De sluier van vergetelheid – 2/2
Geplaatst door Wes Annac op 7 oktober 2014
Vertaald door Iris van Loenen

Geschreven door Wes Annac, The Culture of Awareness, October 6, 2014 – http://tinyurl.com/pewsyly

Conclusie uit Deel 1:

Het idee dat we opzettelijk zijn afgesplitst van onze onbewuste geest om de aarde te ervaren met een hogere graad van vrije wil is slechts gedeeltelijk juist.

Vraag: "Was het dan de opzet om een soort sluier te creëren tussen de bewuste en de onbewuste geest. Is dat juist?

" Dat is juist.

Vraag: "Het was waarschijnlijk het ontwerp van de Logos om de bewuste geest tijdens de eerste vervorming een grotere vrijheid toe te staan door het van de onbewuste geest te scheiden, die een meer omvangrijke communicatie had met de complete geest....en daarmee de geboorte toe te staan van 'ongeschoolde' delen van bewustzijn. Is dat juist?

“Dat is grofweg juist. (1)

We zijn hier om de juiste keuzes te maken die we willen maken onder de sluier van vergetelheid, zelfs als dat betekent dat we ons potentieel niet waarmaken of dat we tegen de stroom van ons eigen levensplan in lijken te gaan. De sluier scheidt ons niet totaal van de geest van ons onderbewustzijn, maar het stuurt ons op reis naar het uiteindelijk opnieuw opeisen en omarmen van dit almachtige aspect van onszelf.

Aartsengel Michael Het Ritme van Nieuwe Aanvangen 19 Oktober 2014 / Meredith Murphy

Aartsengel Michael
Het Ritme van Nieuwe Aanvangen
19 Oktober 2014 / Meredith Murphy
Hallo geliefde vrienden.
Vandaag wensen wij te spreken over nieuwe aanvangen.
Jullie zitten middenin het genereren van een zeer krachtige nieuwe aanvang. Jullie ervaren frequent nieuwe aanvangen in jullie leven, nochtans naderen jullie een zeer krachtige nieuwe aanvang.
Het thema van nieuwe aanvangen zit in de lucht en wij willen vandaag spreken over de ongelooflijke positieve energie hiervan, en ook over jullie besef van jullie eigen ervaring als een middel van het genereren van meer onbeperkte ervaringen. Jullie zijn bezig vollediger aanwezig te worden. Dat creëert een nieuwe aanvang in jullie levens. Jullie raken meer geconcentreerd in het huidige moment en dat verandert de potentiëlen van wat er voor jullie beschikbaar is.

Intergalactische Afgezanten - Deel 1 De Kracht van Verenigde Creatie 22 Oktober 2014 / Dr. Suzanne Lie

Arcturiaanse Transmissies aan Onze Intergalactische Afgezanten - Deel 1
De Kracht van Verenigde Creatie
22 Oktober 2014 / Dr. Suzanne Lie
Onze Geliefde Intergalactische Afgezanten,
Wij zien dat velen van jullie volledig bezig zijn te ontwaken tot jullie ware Multidimensionale ZELF en zijn ofwel zoekende om te herinneren of proberen de Missie te leven die jullie voor jullie zelf schreven voordat jullie het huidige aardse voertuig betraden.
Wij wensen om jullie eraan te herinneren dat om jullie missie te vervullen, jullie een manier in jullie drukke leven zullen moeten vinden om "het NU te creëren" om je te focussen op jullie persoonlijke frequentie van bewustzijn. Aangezien jullie dat NU iedere dag creëren, zullen jullie leren/herinneren hoe in het NU te leven. Aangezien het Nu resoneert met de vijfde dimensie en daaraan voorbij, zullen jullie ook leren/herinneren hoe in de ENE van de vijfde dimensie en daaraan voorbij te leven.

Het Grootse Herstel oktober 2014 - Steve Rother

Het Grootse Herstel
oktober 2014 - Steve Rother

Groeten van thuis, geliefden.

Ruimte maken voor de Nieuwe Geautoriseerde Mens.
Het is ons een grote vreugde hier met jullie allemaal te zijn. Julie vormen een grote familie die telkens weer is samengekomen op deze planeet. Jullie noemen het onder andere de Familie van Licht, Wij noemen het de Familie van E, Lichtwerkers. Vele van jullie zijn dit keer ingedaald met de intentie om het collectief op het hoogst mogelijke niveau te brengen.

Het is net zo mooi als het lastig is, daarom willen we jullie graag zeggen wat je te wachten staat en wat een ieder van jullie kan doen. Geliefden, jullie kunnen deel nemen aan wat er in de wereld om je heen gaande is om ruimte te scheppen voor de nieuwe geautoriseerde mens. Dat is wat er waarlijk aan de hand is. Er doen zich substantiële aanpassingen voor op planeet Aarde. We hebben gesproken over de spanning op de tektonische platen en hoe mensen die spanning oppakken en er soms te sterk op reageren.

De Hoge Raad van Orion "Verwachtingen" 21 Oktober 2014 / Hollie Hawkins Marwood


De Hoge Raad van Orion
"Verwachtingen"
21 Oktober 2014 / Hollie Hawkins Marwood
Groeten Dierbaren.
Wij zijn de Hoge Raad van Orion.
Vandaag gaan wij spreken over verwachtingen … anders dan wat jullie zouden kunnen verwachten in termen van het nadenken over de verwachtingen van jezelf, de verwachtingen waar je mee opgroeide die familie gerelateerd, maatschappelijk gerelateerd zouden kunnen zijn. Wij gaan spreken over verwachting als een trillingsresonantie in je leven en hoe die trilling jouw ervaring van het leven gaat beïnvloeden en hoe je met de energie van verwachting kunt werken om jouw ervaring te verschuiven om inniger/nauwkeuriger te zijn met dat wat je wenst.
De energie van de verwachting is ten zeerste uitgelijnd met de Wet van Aantrekking. Jouw verwachtingen in het leven, of zij nu "goed" of "slecht" zijn, of zij gefundeerd of ongefundeerd zijn gebaseerd op wat je ervaring is, creëren een energetische vibrerende werkelijkheid. Die energetische vibrerende werkelijkheid brengt naar jou overeenkomende ervaringen. Dus als je grote dingen in de dag verwacht is het waarschijnlijk dat dat de vibrerende overeenkomst in jouw dag zal zijn. Als de verwachtingen van jouw leven negatief zijn, om wat voor reden dan ook, zou je zelfs kunnen zeggen dat jouw verwachtingen redelijk gebaseerd zijn op wat jouw ervaringen geweest zijn, dat misschien de "goede dingen niet met jou gebeuren", maar die verwachting wacht niet op het bewijs om op te komen dagen om te bekrachtigen wat jouw verwachting van jouw vibrerende werkelijkheid werkelijk is die naar buiten gaat en dan, daarom, komen energetische ervaringen binnen die daar verwant aan zijn.

Meer lezen>>>

Bashar: Jullie hebben alles al wat jullie wensen! Darryll Anka Geplaatst: 24 oktober 2014

Bashar:
Jullie hebben alles al wat jullie wensen!
Darryll Anka
Geplaatst: 24 oktober 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Omdat jullie ALLES in je hebben en alle mogelijke versies van jullie realiteit allemaal feitelijk simultaan bestaan en “echt” zijn hebben jullie daarom al alles wat jullie wensen of ooit zouden kunnen wensen.

Jullie hebben het allemaal in je!  Er is jullie alles al gegeven waarop jullie ooit zouden kunnen hopen of wat jullie ooit zouden willen. Het is alleen niet “zichtbaar”(en daardoor “echt” voor jullie). 

Creatie bestaat allemaal Hier en Nu, buiten de tijd, in een eeuwig Nu-moment. Daarom hebben jullie alles al waarvan jullie geloven dat jullie het ooit zouden kunnen hebben, jullie hebben het al!

Op deze dag van je leven, 23 oktober 2014

23 oktober 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat eminente leiders uit de weg gaan om het gevoel van eigenwaarde van hun personeel te verhogen. Als mensen geloven in zichzelf is het verbazingwekkend wat ze kunnen bereiken.

Sam Walton zei dat, en hij had gelijk.
Als je richting geeft aan de activiteiten van anderen, heb je ze dan al een compliment gegeven vandaag?
Heb je ze verteld hoe waardevol ze zijn?

Als ze niet waardevol zijn, waarom werken ze dan voor jou?
Als ze dat wel zijn, waarom zou je het hen dan niet vertellen?
Waarom niet een keer per jaar, bij de evaluatie tijd.
Op dit moment. Vandaag. En vaak.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Heavenletter 5082 Ga Hier Zitten, Naast God / 24 oktober 2014

Ga hier zitten, naast God
Brief uit de Hemel
Vrijdag 24 oktober 2014

God zei: 

Wenen is een mechanisme waardoor je zorgen loslaat. En toch wil je niet echt dat je klaar bent met je zorgen. Je zegt wel dat dat zo is. En je denkt dat je dat doet, toch verdrink je jezelf in tranen en zorgen, en ergens zijn deze zorgen comfortabel voor je.

Wenen verzacht iets binnenin je en tegelijkertijd opent het een wond en strooit er zout in. En als je dan niet weet wat je anders moet doen, dan huil je. Het is geen onthulling.

Het is niet in het reine komen met je zelf beleden hartzeer. Het is alleen wenen, en je weet soms niet eens waarom. Je kunt een lijst met redenen noemen, en toch weet je niet echt waarom.

donderdag 23 oktober 2014

Gillian MacBeth-Louthan: Laat niet de waanideeën van andermans Percepties modder spetteren ...... Brian R on October 23, 2014

Gillian MacBeth-Louthan:
Laat niet de waanideeën van andermans Percepties modder spetteren over de vreugde van je eigen Hart.
 Brian R 

Keer op keer, bestaan ​​na bestaan​​, heb je geleefd, ben je gestorven en opnieuw geboren.

In dit leven alleen al ben je al honderd keer geboren en gestorven, en er zullen er nog duizend meer komen.

Niveau per niveau, week na week, wordt je in een ander niveau van jou geboren, een andere nuance die niet bekend is en niet is gezien, een andere mogelijkheid, een andere perceptie.

Elke nacht als je slaapt, heb je de optie om los te laten wat jou pijn doet, wat je licht heeft verminderd, wat in je hart is geland ; en om te vliegen naar de sterren en te dansen in de hemel, en om opnieuw te worden geboren bij zonsopgang.

De mens is de enige soort in dit deel van het sterrenstelsel dat het vermogen heeft om honderd keer te sterven en honderd keer te worden geboren in een levensduur.

Hilarion: De Echte Bedoeling van Democratie is niet Rijkdom voor Allen!! Marlene Swetlishoff 21 februari 2011 Geplaatst: 23 oktober 2014

Hilarion:
 De Echte Bedoeling van Democratie is niet Rijkdom voor Allen!!
Marlene Swetlishoff
Hilarion 21 februari 2011, bij het National Archives Building, Washington D.D.
Geplaatst: 23 oktober 2014

IK BEN Hilarion. De Chohan van de vijfde straal van hogere visie. Daarom ben ik hier om de Vlam van Hogere Visie te verankeren boven dit gebouw van de National Archives, dat enkele van de stichtingsdocumenten van deze natie huisvest en daardoor van de principes van de moderne democratie in haar huidige vorm.

In de allereerste plaats natuurlijk de Onafhankelijkheidsverklaring die getekend werd door vijftig moedige mensen die bereid waren hun leven en hun aardse fortuin te riskeren om een hogere visie te manifesteren, een visie voor een hogere maatschappij, een hogere vorm van regering. Niettemin was, wat er naar voren gebracht zou kunnen worden in die tijd – in dat gedenkwaardige jaar 1776 –trouwens enkel wat naar voren gebracht zou kunnen worden gezien het niveau collectieve gewaarzijn van de mensheid van die tijd. En daardoor is het zeker relevant om, zoals we gezegd hebben, in dit Jaar van de Moeder, om juist de funderingen van de moderne democratie te onderzoeken. Net zoals het Omega-aspect van hoe goed de democratie eigenlijk functioneert met betrekking tot het doen wat er gezegd wordt in de Onafhankelijkheidsverklaring: de rechten van het volk veiligstellen.

Op deze dag van je leven, 23 oktober 2014

23 oktober 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat opgeven, noch toegeven, niet het antwoord is.

Blijf wie je bent.
Er is een manier om dat te doen zonder te strijdlustig te zijn.
Er is een manier om vast te houden aan je ware zelf, en het te demonstreren,
zonder een toevlucht te nemen tot agressie.
Maar opgeven en toegeven is niet de manier.

Eenvoudig en rustig aanspraak maken op je recht om TE ZIJN WIE JE BENT
 is de juiste manier.

Je weet precies waarom je vandaag dit bericht ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper 22 Oktober 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 Oktober 2014 / door  Jennifer Farley,

 Een korte pauze

images

Er is een korte pauze tussen de ene hartslag en de volgende ......
 een moment om precies te zijn wie je bedoeld bent te zijn.
Ontwaak tot de mogelijkheden die er zijn,
een oneindig aantal van deze momenten zijn aan elkaar geregen om
jullie bestaan op het Aardse oppervlak ​​te maken.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5081 Op Elkaar Gepakt in Tijd en Ruimte / 23 oktober 2014

Op Elkaar Gepakt in Tijd en Ruimte
Brief uit de Hemel
Donderdag 23 oktober 2014

God zei:

Iedereen op Aarde is een Goddelijk Wezen. Op Aarde ben je ook een mens. Met andere woorden, je bent Ziel en je bent ook mens. Je bent Goddelijk en je bent ook fysiek en daarin ligt de moeilijkheid.

Ja, je kunt veel verder reiken dan je denkt en je kunt veel meer bereiken dan jij denkt. Ja, je bent een Supermens, maar je bent nog niet Superman die met een enkele sprong op hoge gebouwen kan springen. In een lichaam loop je vast in tijd en ruimte. In werkelijkheid ga je tijd te boven. Je bent Oneindig. Dit is geen nieuw idee voor je, dat je Oneindig bent. 

Natuurlijk kun je veel meer bereiken dan je denkt, maar er is een ingebeelde bron van angst tijd genaamd.

woensdag 22 oktober 2014

Sheldan Nidle - 21 oktober 2014

Sheldan Nidle - 21 oktober 2014


7 Muluc, 7 Tzec, 11 Ik

Selamat Balik! We komen met zeer goed nieuws! De wettelijke aspecten van de programma’s van onze Aardse bondgenoten om de duistere cabal te verslaan winnen aan succesrijke ingangen. Zowel de rechtbanken als de hogere gerechtshoven zijn het erover eens dat de Amerikaanse de facto regering zwaar in de schulden zit en geen bankroet kan uitroepen om de overgebleven middelen te redden. In plaats daarvan moet de Amerikaanse ‘corporatie’ en haar belangrijkste bondgenoot, de Federale Reserve Bank, alle tegoeden van haar grootste crediteuren bevriezen en zich opstellen als speciaal ontvanger. Deze actie zal heel snel een einde maken aan beide lichamen, die lange tijd hebben gedaan alsof ze legitieme federale instituten waren. Het einde aan deze serie malversaties zal ons eindelijk in staat stellen de algemene controle over beide instituten over te nemen. Als resultaat van deze ontwikkelingen verwachten we een aantal welvaartsprogramma’s van fondsen te voorzien en dat de RV en mondiale valuta-reset zullen verschijnen. Op de juiste tijd kan NESARA worden afgekondigd, tezamen met een totaal moratorium op bestuur in de VS. We zijn met onze bondgenoten overeengekomen wie de interim-regering van de VS zal leiden en welke beleidsplannen ze moeten uitvoeren.

Kuthumi Een Tijd van Grote Loslating Voorafgaand aan 2015 10 Oktober 2014 (gepost op 21 Oktober) / Lynette Leckie-Clark

Kuthumi
Een Tijd van Grote Loslating Voorafgaand aan 2015
10 Oktober 2014 (gepost op 21 Oktober) / Lynette Leckie-Clark
Ik Kuthumi reik wederom naar jullie uit terwijl ik jullie uitdagende tijden op de Aarde waarneem.
Alles is in vernieuwing - maar wie luistert er?
Diegenen die geïncarneerd zijn om kracht te verstrekken via het Licht staan rechtop, want de energie van het Licht onderhoudt hen inderdaad, dit stelt deze zielen in staat om door te gaan te werken op een energetisch niveau voor het goede van iedereen.
Het doet er niet toe dat sommigen van jullie de Lichtenergie niet kunnen zien of voelen. Jullie ziel kan het en doet het. Ik vertel jullie dat het jullie ziel is die jullie voorwaarts stuwt, naar een hogere waarheid dan welke jullie fysiek zien of horen. Jullie ziel voelt het Licht en streeft ernaar om het naar jullie bewustzijn te brengen. Streeft ernaar om jullie te doen laten ontwaken uit jullie sluimer van vergeetachtigheid - ziel vergeetachtigheid. Dus zien jullie deze zielen die komen om het Licht te verspreiden en jullie in ere houden door het ontwakingsproces heen.

Jeshua: Wat is channeling? Pamela Kribbe Geplaatst: 22 oktober 2014

Jeshua:
Wat is channeling?
Pamela Kribbe
Geplaatst: 22 oktober 2014

Het verschijnsel ‘channelen’ roept veel vragen en verwondering op. Ik zal niet proberen te verklaren of definiëren wat channeling precies is. Ik zal beschrijven hoe ik in aanraking gekomen ben met het verschijnsel ‘channeling’ en wat het betekent in mijn leven. Dit is dus een persoonlijk verslag, dat geen ‘algemene theorie over channelen’ pretendeert te zijn. Het is mijn ervaring, gekleurd door mijn ideeën, gevoelens en achtergrond.

In 2002 startte ik mijn praktijk voor aurareading. Mijn man Gerrit en ik hadden beiden gedurende ons hele leven een diepgaande interesse in filosofie en spiritualiteit. Ik was zelf afgestudeerd en gepromoveerd in de filosofie, terwijl Gerrit werkte als informaticus en zich daarnaast grondig had verdiept in hypnotherapie, astrologie en esoterische literatuur. Toen wij gingen samenwonen in 2001, maakten wij er een gewoonte van om in de avonden sessies te houden, waarbij ik in trance ging en hij mij begeleidde vanuit zijn ervaring en affiniteit met hypnotherapie. Op deze wijze onderzochten wij allerlei psychische aspecten van onszelf – emotionele blokkaden, vorige levens – en meer algemene vragen over het leven en spiritualiteit.

Op deze dag van je leven 22 oktober 2014

22 oktober 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat kunst jullie smeekt om opgemerkt te worden.

Waarom? Want kunst is Gods manier om hallo te zeggen.
Dus let op poëzie.
Besteed aandacht aan muziek.
Besteed aandacht aan schilderijen en sculpturen en fototentoonstellingen en balletten en toneelstukken.
Laat dit niet allemaal onopgemerkt.

Jullie wereld schreeuwt naar jullie, iets intrinsiek glorieus onthullend over zichzelf.
Luister aandachtig.
Houd van kunst, op de manier waarop kunst van het leven houdt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl