Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 16 oktober 2014

Raphael en de Groep channeling nummer 7. Wees welkom 4-10-2014

Raphael en de Groep channeling nummer 7.
Wees welkom
4-10-2014


De energie wordt opgebouwd, u zult allen worden aangeraakt.
U heeft niets in de hand, u kunt nooit de volledige controle over uw leven hebben.
Zo als wij de vorige keer al zeiden: neem een hand zand en het glipt tussen uw vingers door. U kunt er geen controle over hebben.
Laat u mee voeren door het leven, durf u te laten mee stromen door het leven.

Het leven dat in uw wereld op dit moment erg moeilijk lijkt, alles staat op z’n kop.
Kinderen durven niet met hun school op vakantie wegens dreigingen, zo als wij al eerder gezegd hebben. Als u angst heeft in uw gedachten, komt die gedachtekracht van angst aan bij de terroristen.

Probeer de angst los te laten, ga door met uw leven en stuur een paar seconden liefde en licht als u dat kunt. Wij kunnen dit niet genoeg herhalen.

dinsdag 14 oktober 2014

Oktober Toegangspoort Het Opwarmen van de Energieën en de Verandering 13 Oktober 2014 / Méline Portia Lafont

Oktober Toegangspoort
Het Opwarmen van de Energieën en de Verandering
13 Oktober 2014 / Méline Portia Lafont
We bewegen door een gigantische kracht van energieën heen dat alles in diens kern schudt. Velen beginnen zich het einde van hun oude overtuigingen/veroordelingen en het ego waar zij zich voor zolang aan vastgeklampt hebben te realiseren. De Volle Bloed Maan verduistering heeft de kern geschud van dat wat weg moet schrompelen om meer plaats voor het nieuwe en een ander groot portaal te maken, in de vorm van een zonsverduistering, dat zich voor zal doen in de aankomende dagen en dat de kern van dit alles wederom dooreen zal schudden. Iedere keer is het een andere energie invoer wat aan het proces van loslating en wedergeboorte deelneemt. Iedere invoer heeft diens eigen unieke codes en energieën om iedere vezel van al het bestaan aan te raken.
Een Tsunami van Liefde werd door uiteenlopende Bronnen van Licht verspreid, wat door onze eigen unieke patroon van Zijn vastgehouden wordt. Wij zijn de Lichtdragers die deze Liefde naar al het bestaan verspreiden terwijl wij dit op de Aarde verankeren. Wederom zou ik graag het feit willen benadrukken om te leren als één te leren en samen te werken en om iedere rancune of ieder oordeel die je richting een ander vasthoudt los te laten. Jullie zijn allemaal unieke expressies van God Bewustzijn en wij moeten met ons werk en energie variëren om de energieën aan te vullen die op Gaia verankerd worden om deze verschuiving vooruit te bewegen.

zondag 12 oktober 2014

Kosmische newsflash: Love is all we need Yvonne Weeber, 11 oktober 2014

Kosmische newsflash:
Love is all we need
Yvonne Weeber, 11 oktober 2014

Lieve mensen,

Jullie hebben iets langer moeten wachten, mijn excuses. De energie van deze maansverduistering was behoorlijk pittig en bracht ook in mijn leven een heel oude, pijnlijke kwestie naar boven wat mijn familie betreft. 

Heel plotseling, als een soort bliksemschicht kun je geraakt worden. Heftig, emotioneel en met de scherpte van een mes. Even auw en rauw, tot op het bot geraakt worden…. De maan stond in het vurige teken Ram, samen met de bevrijder Uranus en conjunct de Zuidelijke maansknoop. De Zuidelijke maansknoop staat voor het verleden, wat achter ons ligt, gewoontes, je comfortzone, losgelaten wil worden om ruimte te maken voor het nieuwe, want het houd je vast. Uranus daar breekt het open, zodat je wakker geschud wordt. Het is tijd. Het is tijd om het verleden los te laten en om verder te gaan. Daardoor kunnen er nog oude stukken omhoog komen.

Verrassingen uit de catacomben