Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 oktober 2014

DR. EMOTO GESTORVEN - DE OVERGANG VAN EEN LEGENDE 17 oktober 2014


DR. EMOTO GESTORVEN - DE OVERGANG VAN EEN LEGENDE
17 oktober 2014

R.I.P Dokter Emoto

Toen ik was waarschijnlijk niet ouder was dan 12 of 13 jaar , liet mijn moeder me een film zien die ik me vandaag de dag altijd zal herinneren als een van de eerste keren dat ik de hele wereld in vraag stelde. De film heette "What the Bleep Do We Know?"

En zoals velen van jullie weten, wordt er gesproken over de aard van het bewustzijn vanuit een wetenschappelijke, maar toch op een zeer praktische en spirituele manier. Het was de eerste keer dat ik werd geintroduceerd in de kwantumfysica , en de eerste keer dat ik leerde over Dr Emoto.

 Dr. Masaru Emoto is een wereldberoemde wetenschapper die de moleculaire veranderingen in het water visueel documenteerde door middel van zijn fotografische technieken, en zo ons concept van Bewustzijn uitbreidde. Zijn werk heeft miljoenen mensen beïnvloed, en maakte de weg vrij voor een enorme verandering in de evolutie van het bewustzijn, kwantumfysica, en ons begrip van de werkelijkheid. Zijn werk was legendarisch.

Vanmorgen, overleed Masaru Emoto vreedzaam met zijn geliefde vrouw aan zijn zijde.

Sinds hij ziek werd in Shanghai, heeft hij zoveel liefde en dankbaarheid ontvangen van zijn dierbare vrienden van over de hele wereld. Hij was erg bemoedigd en blij om alle soort berichten met liefde te ontvangen .

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Vrijdag 17 oktober 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 17 oktober 2014

Het niveau van vreugde dat je ervaart in je leven staat rechtstreeks in verhouding tot de hoeveelheid liefde die je jezelf toestaat om te ervaren. Liefde en vreugde komen samen, omdat ze het gevolg zijn van het zijn in je hoogste afstemming met de Bron. Voor Liefde kiezen is de energieën van Thuis kiezen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nlDe Hathors & Aartsengel Metatron ~Lawine Portaal van Succes, ....... 17 Oktober 2014 / Anna Merkaba

De Hathors & Aartsengel Metatron
~Lawine Portaal van Succes, Ware Zelf Meesterschap, Bevrijding en Ontzag - 23 Oktober~
17 Oktober 2014 / Anna Merkaba
Anna: Groeten allemaal. Voordat ik deze channeling begin zou ik jullie graag willen vertellen wat door mijn gidsen aan mij verteld en aan mij getoond werd. Het Lawine Portaal dat eraan zit te komen op 23 Oktober is precies zoals de naam impliceert, het is een Lawine van ervaring.
Dit portaal is een ongelooflijke versterker van ALLES dat binnenin ons is. Een versterker van BEIDE polariteiten, hetgeen betekent dat wat het ook is waar je op 23 Oktober mee in/naar dit portaal loopt versterkt zal worden.
Wat betekent, dat als je een "negatief" uitzicht op je leven hebt, AL deze angsten en bezorgdheden versterkt zullen worden! Al jouw angsten waar je nog geen kans toe gekregen hebt om mee af te rekenen, zullen voor jou naar het oppervlak gebracht worden om te onderzoeken en definitief LOS TE LATEN. Als je dit portaal binnenloopt met een positief uitzicht, stralend met opgetogenheid en verwachting van de meest prachtige ervaringen die er op je wachten, alsook je slechts te focussen op de positieve uitkomsten in iedere situatie, zal dit portaal jou VEEL succes, overvloed, gezondheid en alles brengen dat jij je mogelijk voor jezelf voor kunt stellen.

Een Schrijven van de Schepper 17 Oktober 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 Oktober 2014 / door  Jennifer Farley,

 Hoe jij het ziet Voor jou, kan gezien worden betekenen jezelf open stellen aan spot, oordelen en kwetsbaar zijn voor anderen. Voor het Universum, kan gezien worden betekenen jezelf open stellen aan spot, oordelen en kwetsbaar zijn voor anderen. "Wat is het verschil?" Hoor ik je vragen. Het verschil zit in de manier waarop jij het kunt zien. Als je echt jezelf kunt omarmen en van jezelf kunt houden, dan maakt wat anderen denken, zeggen en doen niets uit. Ben wie je bent, mijn mooie kind! Daag de status qou vreugdevol uit. Het Universum is er om je te steunen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5076 Wees Jezelf en Niet Iemand Anders / 18 oktober 2014

Wees Jezelf en Niet Iemand Anders
Brief uit de Hemel
Zaterdag 18 oktober 2014

God zei:

Als je de vaardigheid hebt om tot in de details te treden, is dat prachtig. Als je geen vaardigheid tot in de details hebt, heb je vaardigheid in iets anders.

Geschoold of ongeschoold, dit is prachtig. Je hoeft niet alles te zijn voor iedereen, zeker niet voor jezelf hoef je elk talent in de wereld te hebben. Het is oké als jij je gedachten op andere dingen gericht hebt dan wat misschien de meerderheid zou willen waar jij op gericht zou moeten zijn.

Dus wat maakt het uit als je een vierkante pen in een rond gat zou zijn? Wat maakt het uit dat jij het anders ziet dan alle anderen in de wereld? Wil je echt zijn zoals iedereen? Hoe is iedereen eigenlijk dan?

vrijdag 17 oktober 2014

Wat is er aan de hand met de sluier? 17 oktober 2014 / Hannah van Buuren

Wat is er aan de hand met de sluier?
-aanmerkelijke verdunning van de sluier tussen 1 november 2014 en 2 februari 2015-
17 oktober 2014 / Hannah van Buuren

Sluiers?
...  zijn er in soorten en maten, maar ‘dè’ sluier’ betekent -spiritueel gezien- de dunne afscheiding tussen het ‘land’ der levenden (3e dimensie) en het ‘land’ waar zielen verblijven, onze overledenen, onze engelen, onze voorouders, en niet te vergeten onze eigen zielen. Die sluier dachten we dat ondoordringbaar was. ‘Weg is weg’, zeggen we dan, ‘dood is dood’. Maar er zijn tijden geweest waarin die sluier niet meer was dan een laag en lief tuinhekje waar je naar believen overheen kon springen, èn er waren tijden waarin de sluier zó dicht was dat je het bestaan van een land daarachter niet eens meer vermoedde. De laatste halve eeuw werden we ons weer zeer wel van die sluier bewust, en kontakt met onze gestorven gelieven is lang zo moeilijk niet meer. Maar er-zelf-doorheen-gaan lukte ons vrijwel nooit.

Tot op nu.

Sinds dit jaar, specifieker gezegd: sinds afgelopen zomer,  is de sluier in rap tempo op- en aanmerkelijk dunner aan het worden. En binnen heel kort krijgen we die drie ‘feesten’ die rechtstreeks met de sluier te maken hebben:

1 en 2 november: Allerheiligen en Allerzielen, Halloween, Samhain,
23, 24 en 25 december: kerstmis, Yule,
1 en 2 februari: maria-lichtmis, Imbolc.

De Engelachtige Gidsen - Ga Naar het Startpunt, Maak je Gereed, Wacht… - 16 Oktober 2014 / Taryn Crimi

 De Engelachtige Gidsen
“Ga Naar het Startpunt, Maak je Gereed, Wacht…”
16 Oktober 2014 / Taryn Crimi

Vandaag zouden wij graag specifiek een zeer algemene ervaring onder velen van jullie in deze tijd willen adresseren. Er zijn velen van jullie die zich specifiek "klem" voelen zitten in deze tijd, en wij zouden graag deze tijd willen nemen om verder uit te breiden over waarom zovelen in deze tijd deze "pauze" of terugval in energie, enthousiasme of motivatie om voorwaarts te gaan gevoeld hebben. Dit heeft zeker geen betrekking op iedereen; echter, diegenen van jullie die naar deze boodschap aangetrokken worden mogen het bruikbaar vinden om een klein beetje inzicht te hebben wat betreft de energetische redenen waarom dit zich voor zovelen van jullie voordoet.
Groei en vooruitgang doen zich niet kenmerkend voor in een rechte voorwaarts gaande beweging; eerder is het meer algemeen om de eb en vloed van de energie te ervaren om toe te staan voor zowel de versnelling alsook de integratie. Echter, vele mensen verwachten dat groei ervaren wordt als een onophoudelijke voorwaartse vooruitgang. Op sommige manieren zouden wij het daarmee eens zijn. Laat het ons verder uitleggen. Want zie, wij worden de integratieperiode gewaar als zijnde net zo waardevol als de versnellingsperiode. Deze laatste paar weken zijn een sterke integratieperiode geweest wat ondersteund werd door de energieën van deze maand. Niettemin voelen velen van jullie zich verstoord dat jullie niet "voorwaarts gaan". Net zoals de golven van de oceaan niet voortdurend stukslaan op de kusten zonder de terugtrekking om zich wederom opnieuw in te stellen voor een volgende golf, ervaren jullie geen onophoudelijke groei op een voorwaarts gaande beweging zonder een tijdsperiode voor reflectie, integratie en uitlijning.

Portal 2012 Ordo Bucintoro Geplaatst: 16 oktober 2014

Portal 2012
Ordo Bucintoro
Geplaatst: 16 oktober 2014 15:47 PDT

Er is een zeker positief geheim genootschap dat een dramatische impact op de bestemming van deze planeet heeft omdat het nu een energie stroom gecreëerd heeft die rechtstreeks verantwoordelijk is voor de verkenning van de ruimte, die onvermijdelijk zal leiden tot het eerste contact.

Het werd opgericht in 1510 in Venetië door een Venetiaanse doge genaamd Leonardo Loredan, een lid van een van de belangrijkste Witte Adel families van Venetië. Op dat moment was hij een van de meest spiritueel ontwikkelde mensen in het Westen en is nu een geascendeerd wezen, niet te verwarren met Paolo Veronese, die bekend staat als de Venetiaanse Meester.

Op deze dag van je leven 17 oktober 2014

17 oktober 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat het grote en onverwachte goede nu naar je toe komt.

Je hebt gewacht op een verschuiving in de energie, en die verschuiving
is opgetreden. Het enige wat je hoeft te doen is nu klaar te zijn om jou nieuw gevonden goed te ontvangen.

Ga op de uitkijk staan.
Het kan in een tijd en op een manier komen die je niet zou verwachten of hebt kunnen
bedenken.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Sananda: De aarde in de 5e dimensie. Ismael Sananda Geplaatst: 17 oktober 2014.

Sananda:
De aarde in de 5e dimensie.
Ismael Sananda
Geplaatst: 17 oktober 2014.

Op de tweede lentedag in 2009 is Moeder Aarde overgegaan naar de 5e dimensie. Wat heeft deze grootse gebeurtenis voor gevolgen voor het leven op aarde?

Lange, lange tijd is Moeder Aarde een leerschool voor onze ziel geweest. In talloze levens op aarde hebben we talrijke lessen in de stof mogen ontvangen. Die langgerekte tijd is op te delen in perioden en in elke periode stond een ander leerthema centraal. Om de ziel van de mens verschillende lessen te kunnen geven, is het leven op Moeder Aarde continu aan verandering onderhevig geweest. 

En nu zijn we op een groot keerpunt in de tijd aanbeland; we zijn de weg omhoog ingeslagen. De 3e dimensie ligt achter ons, de 7e dimensie lonkt naar ons. In de lagere dimensie kregen we lessen in dualiteit, in de hogere dimensie krijgen we lessen in harmonie. 

Een Schrijven van de Schepper 16 Oktober 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 Oktober 2014 / door  Jennifer Farley,

 JE WEET NIET WAAROM
Stelt jezelf de eerste keer voor dat je in het gezicht van uw (of een) pasgeboren kind kijkt.
De puurheid en de hoop van het universum in zijn / haar ogen schijnt op je terug
met een schittering die zeer zelden wordt geëvenaard.
 DAT is onvoorwaardelijke liefde. Je weet niet waarom je het liefhebt,
je doet het gewoon. Elk en een ieder van jullie bezit nog altijd die kwaliteit.
Zie het in elkaar!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

De Raad: “Wat Jullie Voelen Zijn Golven van Verandering” 16 Oktober 2014 / Ron Head

De Raad:
“Wat Jullie Voelen Zijn Golven van Verandering”
16 Oktober 2014 / Ron Head
We zijn nu in/naar een zeer interessante tijd aan het verhuizen voor diegenen die hun identiteit als een Lichtwerker geclaimd hebben. Nu zeggen we met enige humor dat interessante tijden bekeken werden als zowel een zegen als een vloek. Ga je gang en grinnik. Wij hebben het voornemen een beetje luchthartig te zijn. Maar, hoewel wij met jullie gekscheren, is dit net zo serieus als hoofdpijn, zoals jullie zeggen.
Op sommige dagen, hebben jullie het gevoel dat de tijd stilstaat en dat jullie bijna helemaal geen vooruitgang maken. Op andere dagen hebben jullie het gevoel alsof de wereld zo snel ronddraait dat het jullie eraf mag gooien. Is dit niet zo? Wat jullie voelen zijn de golven van verandering. En jullie mogen er zeker van zijn dat verandering zich voorgedaan heeft en nog steeds aan het gebeuren is op een immer verhogende intensiteit en hoeveelheid.

Het Manuscript van Overleving - Deel 428 - Aisha North 15 Oktober 2014

Jullie Staan voor een Grootse Ontsluiering van de Eigen Bekwaamheden van de Mensheid
15 Oktober 2014 / Aisha North

Jullie zien met jullie innerlijke oog de verandering binnenin jullie gebeuren, want zoveel van wat er nu gaande is, vindt plaats in dat innerlijke landschap van jullie. En zelfs als iets van waar wij naar verwijzen inderdaad met jullie fysieke lichaam gebeurt, gebeurt het meeste ervan in een ruimte die niet gedefinieerd wordt door wat voor van zulke grenzen dan ook. In feite, vindt het meeste van wat er nu gebeurt plaats in die delen van de Schepping waarvan de mensheid schijnt te denken dat zij helemaal niet bestaan, of misschien alleen als verzinsels van jullie verbeelding. Wel, laat ons gewoonweg zeggen dat aangaande dit, jullie het niet fouter zouden kunnen hebben, want de ruimte waar wij naar verwijzen, is inderdaad veel echter dan de illusie waar jullie momenteel naar kijken als jullie werkelijkheid.
Laat het ons uitleggen. De mensheid is gedurende eonen gewend geraakt aan het idee - want dat is wat het werkelijk is - dat voor iets om "echt" te zijn, het op sommige manieren tastbaar moet zijn. Met andere woorden, dat het zich in jullie geest moet registreren op de manier van jullie vijf zintuigen, en dus, hebben jullie je bereik/blikveld steeds meer doen laten slinken. In feite, hoe bekwaam jullie geworden zijn met het detecteren van zelfs de meest minuscule van deeltjes met jullie technische apparatuur, hoe minder een groot aantal van de bevolking op deze Aarde genegen is ertoe te komen om wat dan ook te geloven dat niet op ongeveer deze manier naar voren gekomen is voor een gedegen onderzoek. Met andere woorden, de spirituele ontwikkeling van de mensheid werd op aldus vele manieren vastgezet door jullie technologische ontwikkeling, zoals in grote lagen van de bevolking, en de werkelijkheids-Wegwijzers zoals jullie die er al ingestapt zijn zullen beschimpt en belachelijk gemaakt worden bij iedere gelegenheid die voor hen naar boven komt om dat aldus te doen. 

Heavenletter 5075 Dag, Oordeel. Hallo, Verantwoordelijkheid. / 17 oktober 2014

Dag, Oordeel. Hallo, Verantwoordelijkheid.
Brief uit de hemel
Vrijdag 17 oktober 2014

God zei:

Natuurlijk, je kunt Mij zeker verantwoordelijk houden voor alles in jouw leven. Je kunt Mij er verantwoordelijk voor houden dat jij je teen stoot, maar waar brengt dat jou?

Ik ben de Doener. Daar is geen twijfel over. Ik zet alles in de wereld in beweging. Ik wenste een wereld en Mijn wens was genoeg. Mijn wensen waren nog geen woorden, begrijp je. Mijn hart verlangde een mooie wereld en Mijn verlangen werd zo gemakkelijk en dromerig vervuld, zo zeer dat We kunnen zeggen dat Mijn dromen uitkomen.

Ik wenste nooit dat jij je teen stoot. Het is niet zo’n goed idee Mij van alles wat gebeurt de schuld te geven. Je kunt Mij zeker verantwoordelijk houden voor wat je maar wilt, het weer bijvoorbeeld. Ik zet het weer in beweging, maar de gedachten van iedereen in de wereld dragen eraan bij. Het weer komt op. Het weer blaast stoom af als er stoom afgeblazen moet worden.

donderdag 16 oktober 2014

Het Team - Het Gebied van Samenhangend Licht - 16 September 2014 / Peggy Black

Peggy Black en het 'Team'
Het Gebied van Samenhangend Licht
16 September 2014


Wij zijn in feestviering van jullie pracht. Wij erkennen jullie moed als een bewust wezen van Goddelijk Licht om een fysieke gestalte in deze ondoordringbare werkelijkheid met diens vele uitdagingen/beproevingen te belichamen. Wij observeren dat het zijn in een fysieke gestalte ook diens expressies van verwondering en verrukking, vreugde en diepe Liefde heeft. Dit is jullie huidige focus, zoals het zou moeten zijn. Echter, wij gaan door jullie eraan te herinneren dat jullie hier zijn om onjuiste gekwalificeerde emotionele energietrillingen te transformeren die het collectieve bewustzijn creëren.
Dit is een uurlijkse, dagelijkse, levenslange verantwoordelijkheid voor alle Multidimensionale Wezens van het Licht. Dit is onze boodschap alsook de boodschap van jullie wijzen, wijsgeren en oude leraren geweest. Jullie zijn hier om meer bewust Licht naar deze ondoordringbare werkelijkheid en dimensie te brengen.

Een Schrijven van de Schepper 15 Oktober 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 Oktober 2014 / door  Jennifer Farley,

 Zo is de weg 

Als je lief hebt zonder verwachting stel je jezelf open voor een nieuwe wereld.
Het onvoorwaardelijke aspect liefde nodigt je uit om mee te doen in de eeuwige dans van kennis dat ongeacht je geeft, je terug krijgt.
Zo is de weg van liefde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Quan Ying: Ik bied jullie aan bij de uitverkorenen te horen die de mensheid ...... Tatjana Mickushina 28 Juni 2014. Geplaatst: 16 oktober 2014

Quan Ying:
Ik bied jullie aan bij de uitverkorenen te horen die de mensheid in deze zo kritieke tijd te helpen.
Tatjana Mickushina
28 Juni 2014. Geplaatst: 16 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ik Ben de godin van barmhartigheid en van het medegevoel, de Godin Quan Ying.
Wat ik jullie vandaag wil zeggen, zal jullie zeker verbazen en dan niet omdat mijn getuigenissen nieuw voor jullie zijn maar omdat de eeuwige wet van barmhartigheid en medegevoel verder werkt in jullie wereld ondanks alle manifestaties van de machten van het kwaad.

Wij zullen vandaag over jullie spreken, over de zielen die zich nu in een lichaam bevinden. Ik wil dat wij samen gaan proberen te begrijpen wat jullie verhindert om gelukkig te zijn. Wat hindert jullie in je leven om alleen de Goddelijke eigenschappen te manifesteren en waarom is er op deze planeet zoveel onrecht en oorlog?


Raphael en de Groep channeling nummer 7. Wees welkom 4-10-2014

Raphael en de Groep channeling nummer 7.
Wees welkom
4-10-2014


De energie wordt opgebouwd, u zult allen worden aangeraakt.
U heeft niets in de hand, u kunt nooit de volledige controle over uw leven hebben.
Zo als wij de vorige keer al zeiden: neem een hand zand en het glipt tussen uw vingers door. U kunt er geen controle over hebben.
Laat u mee voeren door het leven, durf u te laten mee stromen door het leven.

Het leven dat in uw wereld op dit moment erg moeilijk lijkt, alles staat op z’n kop.
Kinderen durven niet met hun school op vakantie wegens dreigingen, zo als wij al eerder gezegd hebben. Als u angst heeft in uw gedachten, komt die gedachtekracht van angst aan bij de terroristen.

Probeer de angst los te laten, ga door met uw leven en stuur een paar seconden liefde en licht als u dat kunt. Wij kunnen dit niet genoeg herhalen.

Op deze dag van je leven 16 oktober 2014

16 oktober 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat God elke minuut van elk uur van elke dag tegen je praat.

Je bent nooit alleen, of zonder hulp of begeleiding, raad of advies.
Als je, puur en oprecht een vraag stelt aan God zal God je direct en onmiddellijk antwoorden.

Het antwoord kan in een onverwachte vorm komen, maar zal komen.
Jouw enige taak zal zijn om het niet te negeren; en het te zien voor wat het is.
Want weet dat deze woorden het antwoord kunnen zijn op jou vraag of God naar je te luistert of jou begeleiding aanbied.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Heavenletter 5074 Welke Titel Heeft God Jou Gegeven? / 16 oktober 2014

Welke Titel Heeft God Jou Gegeven?
Brief uit de Hemel
Donderdag 16 oktober 2014

God zei:

Geliefden, het is niet nodig om alles wat er in het leven gebeurt te begrijpen. Het is geen vereiste van het leven dat jij een antwoord of uitleg krijgt. Oh, ja, het zou leuk zijn om alles te begrijpen en geen vragen meer om te stellen. "Dus dit is de manier waarop dit gebeurde. Dus dit is wat dit betekent. Nu zie ik de hele zaak van begin tot eind." Echter, dit is niet hoe het meestal is in het leven in de wereld.

Het is meestal niet mogelijk om de sporen van het leven te vervolgen. Het meest waarschijnlijke is dat je alleen je schouders hoeft op te halen en door te gaan. Het kan zijn dat je het gewoon moet accepteren. En wat betekent het om te accepteren? Het betekent gewoon loslaten en verder gaan. Dit is de vooruitgang in het leven. Iets loslaten en blijven voort slenteren.

woensdag 15 oktober 2014

Sheldan Nidle - 14 oktober 2014

Sheldan Nidle - 14 oktober 2014
13 Ik, 0 Tzec, 11 Ik

Dratzo! We komen jullie veel vertellen! De fondsen blijven in beweging terwijl het proces zich van de ene naar de andere groep verplaatst. Terwijl dit gebeurt, houden wij toezicht op de veiligheidsdiensten om er voor te zorgen dat er geen ongeregeldheden plaatsvinden wanneer geld van de ene naar de andere plek wordt overgebracht. Degenen die betrokken zijn bij de arrestaties en de overplaatsingen naar nieuw bestuur completeren op dezelfde wijze de bewijssporen die gebruikt zullen worden om deze boeven van het publiek te scheiden. Deze procedure is bijna zover om resultaten op te leveren. Intussen is het duister niet langer in staat om een grote oorlog te beginnen. Het duister realiseert zich inmiddels hoe zwak ze wordt.

Desalniettemin doet ze kleine vervelende dingen om het feitelijke fondsenproces met de herevaluatie van valuta te rekken en het begin van de mondiale valuta-reset te voorkomen. Wij willen op een veel grotere schaal tussenbeide komen maar de belemmeringen die zijn ingebouwd in het financiële proces blijven de uitgifte van fondsen vertragen. Deze onvoorziene vertragingen worden spoedig opzij geschoven zodat het nieuwe financiële systeem kan worden klaargemaakt.

RAINBOW PHOENIX Opstijgen naar Ascentie ! 11 oktober 2014


RAINBOW PHOENIX
Opstijgen naar Ascentie !
11 oktober 2014

Openingsboodschap – Tijden  van Grote Uitdaging

Dat het Kosmisch Bewustzijn nu beschikbaar is met de intentie om deze Rainbow-Sessie te doen. Dit Bewustzijn vraagt de Energiegever/en vraagstelster Joan om verder te gaan met de vragen.

Dank u, Bewustzijn en welkom. Wij waarderen uw aanwezigheid vandaag bij ons voor de Rainbow-Phoenix leden-sessie van 11 oktober 2014. Will Berlinghof is de vertaler voor uw boodschappen, Joan Mills is de vraagstelster en energiegeefster. De Wet van Licht, de Wet van Liefde, de Wet van Eenheid en de Wet van Dankbaarheid zijn aangeroepen. Is er een Openings Boodschap of een gebeuren waarover u wilt spreken in deze tijd? Dank u.

Saul Ontwaak in de Realiteit die je ontwaakte aanwezigheid tegemoet ziet / 14 oktober 2014 / John Smallman

Saul
Ontwaak in de Realiteit die je ontwaakte aanwezigheid tegemoet ziet
14 oktober 2014  / John Smallman        
Vertaling: René


Het is belangrijk voor de mensheid, in het bijzonder jullie de Lichtdragers en wegwijzers, om tot het besef te komen dat er geen volgorde van voorkeur is in de spirituele rijken, er is geen hiërarchie, want allen zijn de perfect geschapen en geliefde nakomelingen van God.  We zullen best ook verschillende belangen hebben, verschillende creatieve ideeën, verschillende gebieden van verantwoordelijkheid, maar in Gods ogen zijn wij allemaal even perfecte goddelijke wezens, want dat is hoe Hij ons geschapen heeft als deel van Hem, en Hij is eeuwig onveranderlijk, oneindig compleet precies zoals hij is.

In de spirituele rijken ontmoeten we elkaar in harmonieuze samenwerking om problemen die ons interesseren of onze aandacht vereisen aan te pakken, maar het overkoepelende en alles omhullende energieveld waarin we bestaan ​​en opereren is Gods veld van oneindige goddelijke Liefde.

Intelligentie, wijsheid, compassie, healing, acceptatie, vergeving en verzoening zijn allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden aspecten van de Liefde, die vaak gescheiden lijken te zijn wanneer ervaren door de zielen die het menselijke drama ondergaan.  Echter, velen van jullie hebben ontdekt (en nog veel meer van jullie zullen dat binnenkort), dat wanneer je je overgeeft aan de Liefde, wanneer je het beredeneren en het proberen te begrijpen van anderen loslaat, en in plaats daarvan alleen maar jezelf toestaat om ze onvoorwaardelijk lief te hebben, je je ervan bewust wordt dat er in werkelijkheid alleen Liefde is, waar wij nooit moe van worden om jullie aan te herinneren. 

Kryon: Het effect van Shadees. Kijk naar de oplossing. Sabine Sangitar 1 oktober 2014

Kryon:
Het effect van Shadees. Kijk naar de oplossing.
Sabine Sangitar
1 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Met de onmeetbare Liefde die ik heb meegebracht voor ieder van jullie, groet ik jullie met de vibraties van Omar Ta Satt (groet aan de Lichtwerker), Ik kryon.

Voelen jullie de energie van de SHADEES die nog meer naar jullie toegebracht worden?  Wij van achter de sluier, die heel dun is, kijken naar de planeet.Wat wij zien is het bewustzijn van de planeet.

Wij hebben het geschenk om dit bewustzijn te kunnen zien, net zoals wij jullie zien. Wat wij zien is helder, uitbreidend en prachtig. Maar wij zien ook dat dit bewustzijn steun nodig heeft bij de transformatie, bij dit proces en daarom worden er meer Shadees naar het bewustzijn van deze planeet gestuurd en daardoor ook naar ieder mens die op deze planeet leeft. Shadees raakt de dualiteit en penetreert het diepe bewustzijn van Lady Gaia. Maar het gaat ook diep binnen in het bewustzijn van de mensen en het helpt en steunt het proces van transformatie dat daardoor een beetje vriendelijker kan worden. Tegelijkertijd is Shadees ook een energie van versnelling.