Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 oktober 2014

Kinderen van de Zon: Laatste Midden-Oosten Transmissies Deze zondag!


Kinderen van de Zon: Laatste Midden-Oosten Transmissies Deze zondag!

Ambassadeurs van Liefde ...
Wij zijn nodig in het Midden-Oosten!


Brutale misdaden tegen de mensheid teisteren deze regio. Doet u mee met ons bij het nemen van drastische maatregelen om deze wreedheden te stoppen?

We stralen onze briljante liefde naar het Midden-Oosten uit ... Een laatste Keer!
Laatste Transmissie - 12 oktober, 20:00 in alle tijdzones


Door middel van deze zeer creatieve transmissies, dienen we als een chirurgische laser van liefde, diep doordringend in de besmettelijke kern van het haat virus dat de regio van het Midden-Oosten teistert.

Van Hier naar de Eeuwigheid Deel 4 door Steve Beckow op 7 September 2014

Van Hier naar de Eeuwigheid

Deel 4

 door Steve Beckow op 7 September 2014
Vertaald door: Iris van Loenen

De Effecten van Versluiering

Wat zijn de effecten van het dragen van een sluier? Ze hebben voornamelijk te maken met herinnering.

De Arcturiaanse Groep zegt ons "dat jullie krachtige Lichtwezens zijn, maar dat jullie dat in jullie fysieke staat niet herinneren.” (1)

Matthew Ward zegt dat "een 'sluier' of vergetelheid zich bevindt tussen het bewustzijn van de ziel en de bewuste kennis van het zelf, daar het kind zich aanpast aan de verwachtingen van de ouders en latere, andere figuren van autoriteit, maatjes en de maatschappij." (2)

Kryon: Onthullingen over Duisternis.3. Lee Carroll 11 oktober 2014

Kryon:
Onthullingen over Duisternis.3.
Lee Carroll
Deze live channelling werd gehouden in Philadelphia, PA, Verenigde Staten.
11 oktober  2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Angst is hun wapen

Ik wil dat jullie iets weten als jullie naar het nieuws kijken. Het mag erop lijken dat jullie niet in staat zijn om hen tegen te houden. Op veel plaatsen zullen zij sterker worden als zij angst verspreiden. De angst is makkelijk te scheppen in degenen die geen oude zielen zijn en die angst niet kennen zoals jullie het kennen en niet het harnas hebben dat jullie hebben door je spirituele ervaringen. Dit zet jullie in de frontlinie, lieve mensen. Realiseren jullie je dit? Maar jullie hoeven niet op hun manier tegen hen te vechten. Alles wat jullie hoeven te doen is licht uitzenden. Hoog bewustzijn zal angst elke dag verslaan.

Definities van duister en kwaad

Er is meer. Zouden jullie kwaad voor mij willen definiëren? Dit is een les die sommigen van jullie moeten horen en waar sommigen van jullie niet naar zullen kijken omdat mensen kwaad willen toeschrijven en verbinden aan entiteiten.


Moeder Mary "Jullie Troon van Liefde" 10 Oktober 2014 / Fran Zepeda

Moeder Mary
"Jullie Troon van Liefde"
10 Oktober 2014 / Fran Zepeda
Hallo mijn dierbaren. Inventariseer in het interval, hetgeen een opbouw is van de energie in jullie allemaal, wat je in jouw energiegebied over wilt laten blijven en wat je opnieuw wilt verwelkomen. Aangezien het onzeker aan mag voelen met betrekking tot wat je aan het opbouwen bent, ben ervan verzekerd dat je hoge frequentie energie herbergt en dat je er langzaam aan gewend raakt.
Wees geduldig met jezelf en laat jezelf niet in de steek in het erkennen van alles dat je tot nu toe bereikt hebt en om door te gaan op het spectrum van diepe verfijning van jouw ascentieproces.
Ben verzekerd van jullie vooruitgang, dierbaren. De rijkheid van de Liefdesenergie dat nu in jullie energiegebieden verblijft, is zich aan het herijken naar jullie unieke gelijkenis, en bouwt aan intensiteit op met iedere ademhaling die jullie nemen.

Kryon: De Goddelijke Weg. 36 Barbara Bessen 10 oktober 2014

Kryon:
De Goddelijke Weg. 36
Barbara Bessen
10 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Een cursus in Liefde. Boek 2.
De universele Geest – De Bron van alle Zijn.
Een cursus in zelfliefde – deel 6.

Ik wil jullie nu vragen mij bij een niet zo makkelijke oefening te volgen. Sluit weer je ogen en stel je dan voor dat je voor een spiegel staat. Wat zie je daar? Wie ben jij? Kijk met jouw innerlijk oog goed naar jezelf. Als je naar aardse jaren al een beetje ouder bent, kijk dan naar jouw plooien, strijk over hen heen en zeg: “Ja, daar zijn jullie, ontstaan uit alle ervaringen die mijn leven begeleidden, gevormd door lachen en huilen, door geboorten, feesten, begrafenissen, promoties, ontslagen. Onstaan uit geliefd en verlaten worden. Ik heet jullie welkom en dank jullie voor de begeleiding.”

Strijk nog eens over hen heen en neem contact op met jouw huid. Spreek ermee en vraag hoe het ermee gaat. Bedenk dat jij – zogauw jij je ervan bewust bent dat gedachten, emoties en ervaringen het lichaam vormen – ook de mogelijkheid hebt om met nieuwe gedachten en tederheid jouw gezicht liefdevol te vormen. Dit geldt voor elke leeftijd. Strijk elke ochtend of avond over je gezicht of andere delen van jouw lichaam. Neem hen waar als een deel van jou dat uitdrukt wie jij was, bent en nu zou willen zijn.Oth: Gevoel van tijd is veranderd. Ellen Rauh Geplaatst: 11 oktober 2014

Oth:
Gevoel van tijd is veranderd.
Ellen Rauh
Geplaatst: 11 oktober 2014

Lieve Oth, regelmatig kom ik tijd tekort om de dingen te doen die ik wil doen.
Ik krijg dan van mensen te horen dat tijd nu sneller gaat. Is dat zo?

De tijd gaat niet sneller. Maar jullie gevoel van tijd is veranderd. Tijd is iets wat jullie uitgevonden hebben. Maar bestaat dus eigenlijk niet. Het heeft te maken met je verruimde denken, met de vijfde dimensie. Dan kun jij in een minuut meer doen dan vroeger. Tegelijkertijd kun jij in een minuut meer niets doen dan vroeger. Een minuut echt ontspannen zou overeen kunnen komen met vijf uur vroeger. Een minuut intense inspanning is te vergelijken met vijf uur vroeger. Alles gaat sneller.

Een Schrijven van de Schepper 10 Oktober 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 Oktober 2014 / door  Jennifer Farley,

 Moeder, mag ik?

Laat de behoefte om toelating te vragen voor je eigen spirituele groei los.
Het is niet nodig om te rade te gaan bij vrienden, verwanten, geliefden of belangrijke anderen.
 Natuurlijk kan een bijkomend paar ogen behulpzaam zijn bij gelegenheid, maar -als je het
moet vragen alvorens gelijk welke stap te zetten- dan laat je niet toe dat het proces op
natuurlijke wijze verloopt. Het is tijd dat je je ziel vertrouwt. Het Heelal begiftigde je
met de wonderlijke bekwaamheid om gewoon te weten wanneer het tijd is om voorwaarts
te bewegen…begin te luisteren!

~ De Schepper ~

Vertaling:  Paulus Peeters 

Heavenletter 5069 Stemmingen Zijn Droefgeestig. Baseer Je op God. / 11 oktober 2014

Stemmingen Zijn Droefgeestig. Baseer Je op God.
Zaterdag 11 oktober 2014
Brief uit de Hemel

God zei:

Beschouw de wisselende seizoenen van jouw hart als niet relevant. Seizoenen veranderen. Stemmingen veranderen. Jouw stemmingen hebben het niet over jou te zeggen. Stemmingen zijn niet de bazen van de wereld. Je hoeft niet voor jouw stemming door de knieën te gaan. Stemmingen zijn onbelangrijk.

Stemmingen lijken te komen van hoe de wind waait. Stemmingen moeten niet het maaksel van jou zijn. Allereerst zijn stemmingen niet betrouwbaar. Je kunt niet op ze rekenen. Ze komen en gaan. Je kunt stemmingen niet serieus nemen. Stemmingen zijn voorbijgaande dingen. Ze zijn echt niet zo belangrijk als ze jou willen doen geloven. Stemmingen zijn stuifzand. Ze zijn niet bedoeld de leiding over jouw leven te hebben.

vrijdag 10 oktober 2014

Het Manuscript van Overleving - Deel 427 - Aisha North / 9 Oktober 2014

Het Manuscript van Overleving - Deel 427
De Ware Zoektocht waar Jullie op zijn, is Zoveel Meer dan een Loutere Bevrijding van de Mensheid
9 Oktober 2014 / Aisha North
Voor nu, zal de versnelling die jullie binnengegaan zijn zich op een groot aantal manieren beginnen te manifesteren. Sommigen van hen zullen vertrouwd aanvoelen, terwijl anderen op een zeer onverwachte manier zullen gebeuren. Want zie, deze opening waar jullie jezelf toegestaan hebben om aan deel te nemen zal goed in gebruik genomen worden, en door deze openingen zullen vele vormen van informatie doorgaan binnen te stromen, en door deze informatie, zal een hele schare van gerelateerde evenementen in/naar het bestaan komen.
Denk eraan, jullie zijn allemaal individuen, maar jullie zijn nu zo diep verbonden dat wat er ook plaatsvindt in jullie kleine persoonlijke sfeer invloed zal hebben op diegenen die in een zeer anderen locatie zitten op jullie grote maar ook zeer kleine planeet. Want jullie zijn allemaal zoals een op zichzelf staande cel, één minuscuul component van een enorm groot en ingewikkeld geconstrueerd levend organisme, en zodra als één van jullie zoveel als luchtig met diens vleugels fladdert, zal het een effect hebben op het geheel, zeer gelijk aan dat legendarische vlinder effect waar velen van jullie al toe gekomen zijn om vanaf te weten.

Kuthumi: Omgaan met veranderende energieën. Geplaatst: 10 oktober 2014

Kuthumi:
Omgaan met veranderende energieën.
Geplaatst: 10 oktober 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik, Kuthumi kom weer binnen jullie energievelden. Ik kom om jullie te begeleiden door de grote kansen heen van jullie evolutionaire proces. Jullie hebben een nieuwe creatie van zijn bereikt. Er is geen weg terug, dat is niet mogelijk. Het is nu echt tijd om veel van jullie ervaringen uit het verleden los te laten uit jullie emotionele lichaam en het alleen nog bewaren als een herinnering op afstand in het mentale lichaam. Op deze manier is elke emotie verwerkt en vrijgelaten.

Dit is essentieel op je pad van ontwaking en bekrachtiging want oude emoties van pijn en boosheid zullen jullie tegenhouden in jullie ontwikkelingsproces.

Je zult niet vooruit gaan maar stagneren. Het zal leiden tot depressie en een groot verlies van energie en licht.

Op deze dag van je leven 10 oktober 2014

10 oktober 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... die het nodig is dat je meer leest. Nee, echt. Je moet meer lezen.
Er is op dit moment een boek dat er op wacht om gelezen te worden door jou.

Denk je dat dit boek per ongeluk in je bewustzijn zal komen?
Het is je voorgelegd door je bewustzijn.
Ga het halen. Lees het. Maak veel aantekeningen. Doe het nu.

Een Schrijven van de Schepper 9 Oktober 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9 Oktober 2014 / door  Jennifer Farley,

 Mogelijkheden


Jouw bekwaamheid om te scheppen is alleen maar beperkt door wat jij gelooft
dat mogelijk is. Oefen met je één ding, waarvan je denkt dat het onmogelijk is,
voor te stellen als zijnde (wel) mogelijk elke dag. Samen scheppen met
Het Heelal is even gemakkelijk als ademen…laat het gewoon toe.

~ De Schepper ~

Vertaling:  Paulus Peeters 

Heavenletter 5068 Wat Is het Verschil? / 10 oktober 2014

Wat Is het Verschil?
Brief uit de Hemel
Vrijdag 10 oktober 2014

God zei:

Ik ben de Schepper, en We kunnen zeggen dat jij de Ervarende van de Schepping bent. We kunnen ook zeggen dat jij creëert samen met Mij. Schepper en Ervarende, Ervarende en Schepper zijn Een. Twee kanten van hetzelfde zwaard, zogezegd, behalve dat het zwaard Liefde is, en er zijn geen twee kanten. Maak van jouw Grootsheid en Menselijkheid op Goede Wijze gebruik.

Zouden jullie, degenen die zichzelf zien als tegenstanders van Mij, in diskrediet brengen wat Ik heb geschapen? Zou je de Schepper, het Geschapene, en het hele proces van het Leven leven in diskrediet brengen? Niet alles is zoals jullie denken. Niet alles is zoals jij het ziet.

Al Mijn Kinderen zijn Helden van de Dag. Er is niemand de mindere van jullie. Er is niemand die het laatst komt, ondanks wat jij gelooft. Er is geen “lariekoek“. Bedenk eens, levens geportretteerd op Aarde, en jij bent er een deel van. Jij wordt meegesleept in het Avontuur der Avonturen.

Saul - Jullie zijn Permanent Overschaduwd door het Goddelijke Gebied van Liefde - 8 Oktober 2014

Saul
Jullie zijn Permanent Overschaduwd door het Goddelijke Gebied van Liefde

8 Oktober 2014 / John Smallman


Het omslagpunt, het moment voor het ontwaken van de mensheid naar volledig bewustzijn, nadert inderdaad zeer snel, zelfs in jullie ervaring van de tijd.  Blijf je energie hoog houden, je Licht hoog houden, Liefde delend en uitbreidend naar iedereen op ieder moment en in iedere situatie.  Hier in de spirituele rijken zijn wij jullie steun en toeverlaat, wij voorzien jullie van enorme ondersteuning, en het pad dat jullie volgen heeft geen uitgangen meer terwijl het jullie thuis brengt naar jullie eindbestemming.  Wees vreugdevol want falen is onmogelijk en het hoogtepunt van jullie collectieve inspanningen begint eindelijk vruchten af te werpen, vruchten van de mooiste vorm, smaak, kleur en textuur.

Jullie worden permanent overschaduwd door het goddelijke Liefdesveld, waarin de gehele schepping zacht en permanent is omsloten.  Gods Wil zal worden uitgevoerd, en jullie zullen allemaal genieten van de meest prachtige voordelen die voortvloeien uit het uitvoeren van Zijn Wil.  Zijn Wil wordt altijd uitgevoerd, het is gewoon zo dat in jullie huidige staat van zeer beperkt bewustzijn, de overgrote meerderheid van jullie niet in staat is om te zien dat dit zo is.

donderdag 9 oktober 2014

Blijf kalm onder de Eclips-storm van oktober oktober / door Selacia

Blijf kalm onder de Eclips-storm van oktober
oktober / door Selacia


Een zeeman lette vroeger op een lange reis goed op een dreigende rode hemel bij zonsopgang, want hij wist dat er dan slecht weer zou komen. Ver weg van de kust zou hij dan moeten vertrouwen op zijn training en intuïtieve kwaliteiten om te weten wat te doen bij een storm. Net zoals de zeeman, ben jij op een heel lange reis – levenslang, met zovele ervaringen doorheen de tijd.

Soms is er storm, soms is het een fijne tijd, en soms zijn er momenten waarop je je in een overgang voelt en op iets aan het wachten bent. Door alert te zijn en door het ontwikkelen van je kwaliteiten, kan je leren doorheen de drie soorten periodes te navigeren.

IlliaEm Reis naar de Centrale Zon 3 Oktober 2014 / Dr. Suzanne Lie

IlliaEm
Reis naar de Centrale Zon
3 Oktober 2014 / Dr. Suzanne Lie
(Deze boodschap werd ergens in 1997 ontvangen)
Ik IlliaEm, resoneer met de achtste doorgaand naar de tiende dimensie,
Voor jou om mij gewaar te worden, verlaag ik liefdevol mijn essentie naar de hoogste trilling waar jij op dit moment in jullie Aarde tijd bewust toegang tot kunt verkrijgen. Terwijl je steeds meer van jouw vijfde dimensionale ZELVEN integreert, zal je in staat zijn om bewust met wezens vanuit steeds hogere dimensies te communiceren.
Sluit je nu bij mij aan, en ik zal je meenemen om te communiceren met jouw ZELF die in de Grote Centrale Zon verblijft. Val nu in mij, Dierbare, terwijl wij naar de Grote Centrale Zon reizen. Voel jezelf volledig omcirkeld door jouw vijfde dimensionale trilling zodat je deze reis kunt maken terwijl je ook jouw Aarde bewustzijn handhaaft. Je staat op het punt om jouw persoonlijke Merkaba te activeren.

De Pleiadische Hoge Raad De Bloedmaan van 8 Oktober 2014 8 Oktober 2014 / Anna Merkaba

De Pleiadische Hoge Raad
De Bloedmaan van 8 Oktober 2014
8 Oktober 2014 / Anna Merkaba
Een spectaculair evenement van magnetische proporties is wederom in afwachting van de entree van de mensheid door de toegangspoort van Creatie. Door de toegangspoort van Creatie van de Bloem van het Leven en de eeuwige essentie van Zijn.
De structurele component rasters van de bovengenoemde oorsprong van Creatie werden herijkt met de nieuwe frequentie van Zijn, en een nieuwe set van overeenkomsten werd ingesteld in de fysieke instellingen en representatie van dat wat de mensheid gelooft te zijn.
Want door de representatie van het hoogste octaaf van Zijn, zullen jullie beginnen om onbevangen feiten te zien van eeuwige engelachtige begeleidingen en de Bloem van het Leven en de Eeuwige Vlam van het Violet, gemanifesteerd in jullie dagelijkse activiteiten door de waarheid van dat wat aan jullie geschonken zal worden door diegenen die de boeken van de ouden bezitten, want de boeken van de ouden dragen het informatieve decreet van vroegere eonen.

Bashar: Overvloed Darryll Anka Geplaatst: 9 oktober 2014

Bashar:
Overvloed
Darryll Anka
Geplaatst: 9 oktober 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Overvloed is de mogelijkheid om te doen wat je nodig hebt om te doen, wanneer je dit nodig hebt.

Geld is maar een van de geldige gereedschappen om deze overvloed te bereiken.

Geld is niet altijd het meest directe gereedschap om te bereiken wat je wilt op het moment dat je het nodig hebt


Heavenletter 5067 Wat Iedereen Leert / 9 oktober 2014

Wat Iedereen Leert
Brief uit de Hemel
Donderdag 9 oktober 2014

God zei:

Geliefden, het is niet nodig dat je alles begrijpt. Daarom is het niet nodig dat je alles analyseert of probeert alles op een logische manier te verklaren. Je hebt een beperkt idee van logica. Het leven past gewoon niet in elke categorie. Je stelt vragen die niet de antwoorden hebben die jij wilt.

Wat Ik ook zeg, Ik begrijp dat je Waarom vragen gaat stellen, maar zoals je nu ziet, kijken vragen die beginnen met Waarom achterom. Jij wilt vooruitgaan.

Vraag jezelf: “Wat doe ik nu? Waar ga ik nu heen? Waar neem ik mezelf mee naar toe in mijn gedachten en mijn acties? Wat is mijn eerste stap? Wat veroorzaakte dat wat ik zie als een puinhoop, hoe kom ik daaruit?”

Een Schrijven van de Schepper 8 Oktober 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8  Oktober 2014 / door  Jennifer Farley,

 Heb Compassie

Als jullie voor geen enkel ding geen compassie hebben, heb dan medelijden
met degenen statische en verouderd zijn in hun denken.
 De slapende, niet aflatende geest heeft jullie liefde veel meer nodig dan al  het andere.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

woensdag 8 oktober 2014

Hoe je een Leeuw in een Poes verandert door Steve Beckow op 26 September 2014

Hoe je een Leeuw in een Poes verandert
door Steve Beckow op 26 September 2014
Vertaling: Iris van Loenen

Na 67 jaar geleefd te hebben met de werkelijkheid van en de herinnering aan lichamelijke mishandeling, heb ik het recht op dit korte moment van jullie aandacht wel verdiend en kan ik jullie het geheim vertellen van hoe je een leeuw in een poes, een volwassen slachtoffer van fysiek misbruik weer in een menselijk wezen verandert. (het kan ook gelden voor hen die lijden onder de gevolgen van seksueel misbruik, verlaten zijn etc., dat weet ik niet)

Dit geheim is alleen bekend bij de Tempeliers, Rozenkruisers en andere geheime genootschappen sinds een millennium geleden.

Ik ontving mijn opdracht van de Dalai Lama, de Heer Boeddha zelf en honderdduizend bodhisattvas, allen bijeengekomen in Shamballa. Ik ben de hoeder van deze Vlam.

Portaal 2012 Plasma en de Planetaire Situatie update Geplaatst op: 7 oktober 2014

Portaal 2012
Plasma en de Planetaire Situatie update
Geplaatst op: 7 oktober 2014 14:39 PDT

Het verwijderen van de Chimera groep gaat door. Hun Long Island fort kan niet zo gemakkelijk worden verwijderd, omdat het is gekoppeld aan het plasma scalaire netwerk dat de ruggengraat van de sluier vormt, uitbreidend tot een hoogte van maximaal 8,6 mijl boven het oppervlak. Dit is precies het punt waar de Chimera en de archonten hun krachten bundelen om hun quarantaine Aarde te verdedigen.

Om echt uit te leggen wat er gaande is, zullen we te maken krijgen met een zeer diepe occulte kennis die verder zou kunnen gaan dan science fiction voor sommige mensen.

Sheldan Nidle op 7 oktober 2014

Sheldan Nidle  op 7 oktober 2014

6 Men, 13 Tzotz, 11 Ik
                                                                 
Selamat Balik! We komen er aan! Onze aardse medewerkers boeken nog steeds vooruitgang met de voorbereidingen van de verdeling van de fondsen. Deze fondsen zullen alleen worden gegeven om een mondiale welvaart aan te moedigen en om armoede en alle noden in deze realiteit te beëindigen. Wij hebben, met onze verschillende bondgenoten, besloten dat de oude manieren van geld verzamelen en de massa’s hun deel ontzeggen niet langer kunnen worden getolereerd. Degenen binnen de verschillende elementen van de cabal zullen worden ontdaan van hun op een verkeerde wijze verkregen rijkdom. Verder heeft bestuur - lange tijd het domein van deze schurken - een complete schoonmaakbeurt nodig. Degenen die binnen een regering dienen hebben zich lange tijd geconformeerd aan deze fiscale boeven. 

Dientengevolge stelde een brede coalitie tussen hen de banken en investeringsinstellingen grotendeels vrij van de mate van retributie (vergelding; bestraffing) die ze toch echt verdienden. Dit gaat nu veranderen, aangezien de nieuwe regels voor financiële handelingen dit illegale gedrag gaan beëindigen. Arrestaties zullen dit benadrukken en het decor vormen voor een frisse manier van het uitvoeren van deze zaken. Dit is om een nieuw tijdperk van transparantie en wereldwijde welvaart in te luiden. Dit is nog maar het begin van wat er gepland is!