Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 8 oktober 2014

Lady Portia De Kern van de Huidige Gebeurtenissen op Jullie Vlakten; Het Zoeken naar Vrede Binnenin en Eenheid met Zelf 7 Oktober 2014 / Méline Portia Lafont

Lady Portia
De Kern van de Huidige Gebeurtenissen op Jullie Vlakten; Het Zoeken naar Vrede Binnenin en Eenheid met Zelf
7 Oktober 2014 / Méline Portia Lafont
Méline: Velen voelen de laatste tijd de drang om dit vlak te verlaten en te vertrekken. Ik krijg enorm veel berichten zoals deze van lieve en dierbare harten die zich eenvoudig uitgeput voelen en er genoeg van hebben. Dit is begrijpelijk, aangezien wat er momenteel naar boven komt niet allemaal glitter en glamour is, zogezegd, maar de Aarde en wij, wij zelf, zijn heel veel van de oude lagen en schulden die op de eerste plaats door ons allemaal gecreëerd werden aan het transmuteren. Niemand heeft gezegd dat het gemakkelijk zou zijn wanneer wij ervoor kiezen om naar de Aarde te komen en bij het herijkings- en wedergeboorteproces dat wij "Ascentie" noemen helpen.
Maar wij zijn degenen die naar deze Aarde kwamen omdat wij de kracht hiervoor hebben en omdat wij alles, wat een deel van ons wezen is, moeten transmuteren. Velen helpen ons van Bovenaf en op alle gebieden en niveaus van bewustzijn.