Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

woensdag 8 oktober 2014

Lady Portia De Kern van de Huidige Gebeurtenissen op Jullie Vlakten; Het Zoeken naar Vrede Binnenin en Eenheid met Zelf 7 Oktober 2014 / Méline Portia Lafont

Lady Portia
De Kern van de Huidige Gebeurtenissen op Jullie Vlakten; Het Zoeken naar Vrede Binnenin en Eenheid met Zelf
7 Oktober 2014 / Méline Portia Lafont
Méline: Velen voelen de laatste tijd de drang om dit vlak te verlaten en te vertrekken. Ik krijg enorm veel berichten zoals deze van lieve en dierbare harten die zich eenvoudig uitgeput voelen en er genoeg van hebben. Dit is begrijpelijk, aangezien wat er momenteel naar boven komt niet allemaal glitter en glamour is, zogezegd, maar de Aarde en wij, wij zelf, zijn heel veel van de oude lagen en schulden die op de eerste plaats door ons allemaal gecreëerd werden aan het transmuteren. Niemand heeft gezegd dat het gemakkelijk zou zijn wanneer wij ervoor kiezen om naar de Aarde te komen en bij het herijkings- en wedergeboorteproces dat wij "Ascentie" noemen helpen.
Maar wij zijn degenen die naar deze Aarde kwamen omdat wij de kracht hiervoor hebben en omdat wij alles, wat een deel van ons wezen is, moeten transmuteren. Velen helpen ons van Bovenaf en op alle gebieden en niveaus van bewustzijn.