Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 september 2014

Steve Beckow over Matthew van 23 september 2014: Een Suizend Geluid. Steve Beckow op 24 september 2014

Steve Beckow over Matthew van 23 september 2014:
Een Suizend Geluid.
Steve Beckow op 24 september 2014  

Ik loop vooruit door een lading emails over Matthews statement:
“Dat gezegd hebbend, vertellen wij jullie blij dat de decade van vertraging in de ontwikkeling van jullie gemeenschap in jullie jaar 2017 zal eindigen, een zeer gunstig tijdsframe inderdaad met een hemels raam dat lijkt op dat van december 2012, de zonnewende, die Aarde in de vierde dichtheid heeft gebracht.

“Jullie concept van de tijd is feitelijk energie in beweging, en sedert de route van Aarde’s ascentie achtereenvolgens naar hogere, of lichtere energielagen gaat, zullen de paar tussenliggende jaren voorbij gaan met toenemende snelheid. En steeds hoger wordende vibraties langs het pad zullen de realisatie van steeds uitbreidende zielen-niveau kennis en krachten van manifestatie in staat stellen die jullie warm zullen verwelkomen.”(1)

Ongelukkige genoeg legt Matthew niet uit wat hij bedoelt met termen van Ascentie. Hij ging verder om over de impact op ons te praten door onze ‘energie-stromers” en gaf de voorspelling van timing problematisch door:
“Nieuwe energie stromers duiken op, sommigen veranderen richtingen, sommigen krijgen meer stuwkracht, sommigen krimpen in tot sliertjes; en alle onafgebroken beweging wordt gemanouvreerd  door jullie collectieve gedachten, gevoelens en vrije wils keuzen. Daarom, is het dat  het uiteindelijke resultaat van alles dat onderweg is, bekend is in het continuüm omdat dit voorbeschikt is, het is niet mogelijk om in lineaire tijd dit precies vast te leggen wanneer er een specifiek gebeuren zich zal manifesteren.”(2)

Het Manuscript van Overleving - Deel 425 - Aisha North / 26 September 2014

Jij Bent de Enige die Kan Gaan waar Geen Enkel Mens Ooit Eerder Gegaan Is
26 September 2014 / Aisha North
Deze boodschap zal misschien een paar van deze oude misvattingen opschudden die nog steeds overleven zelfs in sommige van de verlichte cirkels. Want zie, dit heeft zeer veel te maken met de werkelijke natuur van de dingen, wanneer wij zeggen dat wij feitelijk refereren naar de staat welke ervoor zorgt dat alles gaat gebeuren, of eerder in/naar het bestaan komt, op een manier zodat jullie in staat zijn om hen gewaar te worden. Want het bestaan en de definitie ervan is inderdaad een zeer ingewikkeld onderwerp, aangezien wat er voor een mens schijnt te bestaan, slechts het piepkleinste topje is van de spreekwoordelijke ijsberg in vergelijk met wat er werkelijk daarbuiten is. Want zie, of eerder, jullie kunnen niet zoveel zien van wat werkelijk IS, en zelfs met het meest vooruitstrevende van jullie instrumenten, zijn jullie alleen nog maar begonnen om aan het oppervlak van de Schepping te krabben. Of misschien zouden wij moeten zeggen dat jullie slechts één piepklein laagje zien van die enorme grote en ingewikkelde structuur. En dus, gaat de mensheid met enige zeer verstarde begrippen in hun geesten om van wat IS en wat inderdaad mogelijk is, en dus gaan jullie door met alles te zien vanuit een extreem bekrompen perspectief.

Kuthumi. Afstemmen op Goddelijke Energie. Geplaatst: 27 september 2014

Kuthumi.
Afstemmen op Goddelijke Energie.
Geplaatst: 27 september 2014

Mijn groeten terwijl ik je energieveld binnenkom via mijn woorden en essentie.

In deze les vraag ik je om stil te staan, te voelen en jezelf af te vragen waar je je bevindt met de gedachten en gevoelens. Bevinden ze zich in een stroom van vredevolle energie of eerder in scherp contrast met de Goddelijke energiestroom? Ik heb het eerder al gehad over de kracht van gedachten en hoe je gedachten, los van positieve of negatieve bedoelingen energieën in gang zetten die actie creëren. De actie hangt natuurlijk af van de doelgerichtheid waarmee je je gedachten stuurde.

Als je je bewust bent van de Goddelijke Vonk binnenin jou, moeten je gedachten in lijn zijn met de Goddelijke energie en zou je een mooie uitlijning kunnen bereiken tussen je fysieke, mentale en emotionele lichamen. Zo moet het uiteindelijk zijn. En weet ook dat wanneer je dit niveau bereikt, ook het lagere zelf onder controle moet zijn.

Een Schrijven van de Schepper 26 september 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 september 2014 / door  Jennifer Farley,

 Wees zachtaardig.  

In wat voor situatie je je ook bevindt, denk eraan om zacht(aardig) en
zorgzaam te zijn voor jezelf.
Je besteedt je tijd met niet te oordelen over anderen, nu is het tijd om
hetzelfde voor jezelf te doen.

~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters 


Heavenletter 5055 Wat Staat dat Jij van Iedereen Houdt in de Weg? / 27 september 2014

Wat Staat dat Jij van Iedereen Houdt in de Weg?
Brief uit de Hemel
Zaterdag 27 september 2014

God zei:

Er is niets anders te doen dan lief te hebben. Liefhebben lijkt jou soms of zelfs vaak moeilijk. Maar het is jouw oordelen dat moeilijk is. Zonder oordelen zou liefhebben gemakkelijk zijn. Oordelen staat jouw liefhebben in de weg. Je neemt oordeel ter harte in plaats van liefde. Je gelooft in eigengerechtigheid en arrogant zijn. Je neigt ertoe de voorkeur aan oordelen te geven en liefde te versmaden. Op deze manier ben je trouw aan oordelen en ontrouw aan liefde.

Je leerde dit gaandeweg. Je wedt op het verkeerde paard. Leer nu oordelen af.

Enthousiast voor oordelen, ga je voorbij aan liefde. Je laat liefde wachten.
Op zijn allerminst heb je de neiging eerst bemind te worden. Je hebt de neiging alles of niets te willen. Het is jouw eigen oordeel dat het leven moeilijk voor je maakt.

vrijdag 26 september 2014

De Hathors Fotonengordel Portaal Update 26 September 2014 / Anna Merkaba

De Hathors
Fotonengordel Portaal Update
26 September 2014 /  Anna Merkaba
Groeten iedereen, voordat ik met de channeling begin zou ik jullie graag wederom over het zeer opwindende nieuws willen vertellen, dat wij inderdaad de fotonengordel binnengegaan zijn. Op 22 september werd de bovenstaande afbeelding door NASA gepubliceerd. De afbeelding laat de plattegrond van de Melkweg zien met x-stralen die in blauw aangegeven worden en gamma-stralen die in paars aangegeven worden.
Op hetzelfde moment ontving ik een e-mail van een prachtige Lichtwerker Luis Nunez die mij schreef en zei, "Om de één of andere reden bedacht ik gisteren om ernaar te gaan zoeken en te zien of er een livestream van de Aarde rechtstreeks gaande zou zijn om ongeveer 8:30 CET (central European Time). Ik vond een stream van het International Space Station dat op Ustream uitgezonden werd en ik nam een aantal foto's die ik graag met je zou willen delen … Mensen mogen zeggen dat het toeval is, maar voor mij was het een prachtig moment…."

Aartsengel Gabriella wenkt ons: Vlieg met Me mee...Jullie zijn Gereed Geplaatst door Kathleen W op 23 September 2014

Aartsengel Gabriella wenkt ons: Vlieg met Me mee...Jullie zijn Gereed
Geplaatst door Kathleen W op 23 September 2014
Gechanneld door Linda Dillon op 20-09.2014
Vertaald door: Iris van Loenen

Aartsengel Gabriel zegt tegen ons: "Wanneer je dichtbij de waarheid over je bestaan en over je wezen bent, zal de fysieke realiteit volgen."

Dus laten we beginnen met een heerlijke diepe ademhaling van robijnrood; het rood van het hart, het rood van vitaliteit, van een perfecte rode roos en van robijn zelf.

Voel, vanuit je basis chakra, dat rode koord uit je basis komen en tegelijkertijd een goud-smaragden koord vanuit je hart.

Voel, terwijl je het robijnrood ademt, hoe deze koorden zich met elkaar verweven als ze dat willen, samen dansen als ze dat willen, en direct naar het hart van Gaia gaan; Gaia is volledig en compleet verankerd, haar hart is nu verankerd in de 7e dimensie van het Christus Bewustzijn en de Liefde.


De nieuwe jij worden 26 september 2014 / door Selacia

De nieuwe jij worden
26 september 2014 / door Selacia

Voel je je ooit alsof je vast zit in het midden, alsof je tussen twee werelden bent? Het is alsof één wereld het oude bestaan is waar je dacht klaar mee te zijn, en de nieuwe wereld nog niet volledig gevormd is. Dat gevoel van in een leegte te zijn, is in feite normaal op het pad van verlichting.

In feite, hoe bewuster en meer ontwaakt je bent, hoe meer je in staat zal zijn subtiele verschuivingen in je levensfasen te voelen. Het is eigenlijk normaal momenten te hebben waarop je in een leegte zit, een ruimte waarbinnen de creatie van het nieuwe plaats vindt. Je conventionele geest kan zich zorgen maken dat er niets gebeurt, maar dat is zo onwaar!

Oth: Energiebron. Ellen Rauh Geplaatst: 26 september 2014.

Oth:
Energiebron.
Ellen Rauh
Geplaatst: 26 september 2014.

Lieve Oth, In zijn boek “Nulpunt Revolutie” schreef Benjamin Adamah dat de uitvinder Nikola Tesla reeds in 1898 alle kennis bezat om de gehele wereld van energie te voorzien. Het gaat om een onbeperkt voorradig, niet-patenteerbare, 100 % schone vorm van energie. Men noemt het vacuüm- of tachyonenergie. Behalve fossiele brandstoffen vervangen door iets dat vrijwel niets kost, veilig is en niet milieubelastend, kan deze energie wonderen verrichten op het gebied van de geneeskunde. Wat op dit moment de grootste zegen voor de mensheid en de redding van onze planeet kan zijn, wordt echter structureel gesaboteerd door een politiek-economisch machtsblok. Zou, wereldwijd de overstap van fossiele brandstoffen op vacuüm- of tachyonenergie in de komende jaren, met Pluto in het teken Steenbok, gerealiseerd kunnen worden? Kunt u hier iets over zeggen?

Wat een verhaal. Jij hebt het vanuit een zogenaamde bron – wat uiteraard een echte bron is – over 1898.

Een Schrijven van de Schepper 25 september 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 september 2014 / door  Jennifer Farley,

  Met de massa meedoen 


”Als je hen niet kunt verslaan, voeg je dan bij hen” is een gezegde van jullie in jullie Aardse bestaan.  Neem een ogenblik de tijd om die verklaring te overdenken en hoe dikwijls je dat gezegd hebt. Wat betekent dat werkelijk? In één – schijnbaar onschuldige- zin draag je je kracht en persoonlijkheid over aan het massa bewustzijn. Eens te meer komt vrije wel ter sprake. Het is volledig aan jou om je zelf toe te staan geleid te worden door je Hart of om mee te gaan met de massa. Het enige wat Het Heelal vraagt is dat je doet wat je de
meeste vreugde geeft.

(vertaling van de foto: “Eens wakker, is het moeilijk om terug te gaan schapen” –i.p.v. slapen– een woordspeling op het feit dat men, eenmaal zelfbewust geworden, nog moeilijk een kuddebeest kan zijn).

~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters 

Heavenletter 5054 Jij Bent met de Hand Gemaakt door God / 26 september 2014

Jij Bent met de Hand Gemaakt door God
Brief uit de Hemel
Vrijdag 26 september 2014

God zei:

Liefde moet altijd vernieuwd worden. Geen geloften van liefde, echter de liefde zelf. Elk moment van het leven is kostbaar. Dit is niet een gemeenplaats. Het leven kan niet als vanzelfsprekend worden beschouwd. Het leven is een geschenk dat je krijgt voor een tijdje, je gaat echter niet doelloos om met deze gave. Je doseert en verspreidt het.

Elke persoon die je ontmoet is bedoeld om je dierbaar te zijn. Zelfs degenen die je lastig vielen of een doorn in je oog waren of onattent waren tegen jou en over de horizon van de golven van de oceaan zijn gegaan, wellicht zou jij een hoop geven om ze weer te zien en het goed maken met hen. Je zou ook nu een andere melodie kunnen zingen. Wacht niet. Wees niet te laat.

donderdag 25 september 2014

Boodschap van Matthew op 23 september 2014 via Suzanne Ward

Boodschap van Matthew
op 23 september 2014  via  Suzanne Ward  suzy@matthewbooks.com

Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere Meesters.       
Bron:  http://mattthewmessages.blogspot.nl/
 Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Door ons te richten op de meest kortgeleden vragen van lezers, zetten we een neer die de essentie is van alles:  Was Schotland’s afwijzing voor onafhankelijkheid een terug zetten voor wereld progressie?  Wij zien het niet op die manier. We zien als progressie dat er een verkiezing was, dat de burgers van Schotland vredig konden doen en deden, hun zaak voor soevereiniteit maken. Alhoewel het resultaat de naar voren kijkende Schotten teleurstelde, maakt hun krachtige oproep naar onafhankelijkheid aan de regering van Engeland duidelijk dat er veranderingen moesten komen in hun relatie, niet alleen met de bevolking van Schotland, maar ook voor Wales en Ierland.

El Morya Je Eigen Kracht/Macht Omhelzen 23 September 2014 / Julie Miller

El Morya
Je Eigen Kracht/Macht Omhelzen
23 September 2014 / Julie Miller
Wanneer je volledig in staat bent om je eigen persoonlijke kracht/macht te omhelzen en te cultiveren, dan begin je te creëren wat het neemt om langdurige voorspoed te creëren. Wat is persoonlijk kracht/macht? Het is jouw bekwaamheid om anderen te overmeesteren, om anderen te dwingen, of het is om iets dieps en diepgaands binnenin jou te overwinnen … misschien een Universele kracht, jouw drang/aandrift, jouw hart?
Wanneer je werkelijk de intrinsieke kracht/macht van je innerlijke persoon ontwikkeld hebt, kom je meer in contact met je ware zelf en met alles dat je bent. Dit wordt vaak als een diep, innerlijk weten gevoeld dat alles oké is precies zoals de dingen zijn, waar je in dit huidige moment bent en waarin jij je zeker voelt aangezien je geloof en vertrouwen hebt dat alles in overeenstemming gaat met jouw levensplan en doel, zelfs als je alle details niet kent. Je bent tevreden met slechts te weten dat jij je ontwikkelt, en wanneer jij je ontwikkelt je eraan meehelpt om verandering naar de wereld te brengen.

Portal 2012: Untersberg Wednesday, September 24, 2014

Untersberg
Wednesday, September 24, 2014

Untersberg is een berg op de Duits-Oostenrijkse grens, welke een van de belangrijkste vortex punten voor de planetaire bevrijding is.

Voor vele millennia, diende vele grotten op de berg als toegangspunten van het enorme ondergrondse tunnelsysteem dat leidde naar het Agartha-netwerk:


Toen in 1220, Godin Isais (die een aspect is van Isis) verscheen voor een zekere Tempelier ridder genaamd Hubertus Koch toen hij op reis was in de buurt van Nineve in Irak, dat zeer dicht bij het centrum van Hassuna-Samarra Godin vortex. De godin heeft hem de opdracht gegeven om een godinnen tempel in de buurt Untersberg te bouwen en om de Godinnen vortex daarheen te verhuizen, omdat de Mongoolse invasie de Samarra vortex naderde. Ze gaf hem ook een stuk van Cintamani, een steen van het Sirius sterrensysteem, om het naar Untersberg te brengen. Hij vormde toen een Tempeliers groep genaamd Lords van de zwarte steen om de bewakers van de steen en de hoeders van de Godinnen vortex te worden.

Op deze dag van je leven, 25 September 2014

25 September 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat kreunen en zuchten over dingen niets verandert,
en nooit iemand enig goed heeft gedaan.

Als je niets wilt doen om dat te veranderen, stop met erover te klagen.
Als je niets kunt doen om te veranderen hoe graag je het ook zou willen, accepteer het dan voor nu en los het eenvoudig op door morgen een andere toekomst te creëren.
Maar laat vandaag niet worden geruïneerd terwijl je wacht.

Heeft dat enige zin voor je? Voor mij wel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Ascensiesymptomen van het laatste kwartaal van 2014 – Portaal van DNA-zuivering 25 september 2014 / door Shekina Rose

Ascensiesymptomen van het laatste kwartaal van 2014 – Portaal van DNA-zuivering
25 september 2014 / door Shekina Rose

 

De getallenreeksen uit deze tekst kreeg Shekina van Spirit om deze transmissie te activeren.

De kosmische portalen van waarheid, zuivering en vrijheid, bekrachtigd door de ziel, hebben een opening gemaakt naar de oude buitenaardse geschiedenis van de Akasha-records van de mensheid. De gedachten, ideeën en overtuigingen die bij het begin van het jaar binnen stroomden over ascensie, bouwen zich nu op en gaan voorbij aan al wat je voordien hebt gekend en geloofd. 333

De planeet van Vrijheid roept je op om psychologische overtuigingen en structuren, en gebieden van je leven die je tegenhouden in je expansie van je grotere zelf, los te laten. Wat tot nu op je pad was heeft je gediend, en is een instap geweest om te kijken met nieuwe ogen, andere werelden, andere wezens en rijken die naast die van jullie bestaan. Het is tijd om te weten, te zijn, en je te bevrijden, voor een nieuwe start, de nieuwe Aarde.

Kryon: De Goddelijke Weg. 34 Barbara Bessen 24 september 2014

Kryon:
De Goddelijke Weg. 34
 Barbara Bessen
24 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Een cursus in liefde – Boek 2.
De Universele Geest – De Bron van alle zijn.
Eeen cursus in eigenliefde – deel 4.

Ik verpak veel informatie in dit hoofdstuk. Neem voor jezelf eruit wat je op dit moment nodig hebt. De rest komt dan naar je toe als je het nodig hebt. Begrijp alsjeblieft dat alles in jezelf aanwezig is. Je zult er niet omheen kunnen om je met jezelf bezig te houden.

Ben je graag alleen of voel je wat onbehagen zonder anderen om je heen?Er zijn in je leven verschillende cycli: Tijden van rust en teruggetrokkenheid en tijden van activiteit. Als je bewust met je lichaam verbonden bent dan zul je weten wat er wannneer bij jezelf aan de hand is.


Kuthumi: De Missing Link - Je Tweelingziel. Geplaatst: 25 september 2014

Kuthumi:
De Missing Link - Je Tweelingziel.
Geplaatst: 25 september 2014

Laat mijn aanwezigheid en liefde je nu inpalmen. Je krijgt ze gratis als erkenning van de Universele Eenheid.

Mijn channel vroeg me iets te zeggen over het onderwerp van Tweelingzielen. Blijkbaar willen veel mensen hier informatie over om het onderwerp beter te begrijpen. Bovendien wordt de 'tijd' ook goed geacht om hier meer over vrij te geven. In het verleden zouden maar weinigen de ware, diepere betekenis van hun Tweelingziel met hun bewuste geest begrepen hebben.

Jullie woord tweeling betekent identiek, gelijkaardig of afkomstig van hetzelfde embryo dat in tweeën gesplitst werd, waardoor een replica, een tweeling ontstond. In elke tweeling zit bovendien een extrasensoriële waarneming, een zesde zintuig. Daarmee breekt de tweeling door het etherische web om de andere helft aan te voelen, te weten wanneer de andere in gevaar is, bijvoorbeeld, of ziek. Nagenoeg iedereen kan dit begrijpen en het is bovendien ook gedocumenteerd en beschreven, waardoor iedereen het ook zo goed als accepteert.

Heavenletter 5053 Het Leven Onderwijst Je / 25 september 2014

Het Leven Onderwijst Je
Brief uit de Hemel
Donderdag 25 september 2014

God zei:

Op Aarde leven helpt je flexibel te zijn. Weersverandering helpt je flexibel te zijn. Mensen helpen jou flexibel te zijn. Wat is het tegenovergestelde van flexibel? Onvermurwbaar.

Natuurlijk, bedenk dat alles in de relatieve wereld relatief is. Wat jouw natuurlijke neiging ook is, je leert vastberadenheid en je leert flexibiliteit.

Het lijkt beslist dat het leven doelloos is, maar er is een draad die door het leven heen loopt die weet wat het doet. Flexibiliteit kan omschreven worden op vele manieren. Er kan gezegd worden dat flexibiliteit het leven leven is zonder oordelen.

woensdag 24 september 2014

Montague Keen, 21 september 2014

Montague Keen,
21 september 2014

LET OP DE GEWIJZIGDE BANKGEGEVENS ONDER AAN DE BOODSCHAP

Mijn lief, je bemerkt vele dramatische veranderingen. Ze zijn nodig om je trillingsenergie te verhogen ter voorbereiding op het voltooien van je missie. We helpen je. We proberen de pijn van deze reis te verzachten. Je moet worden wie je bent. Je zult deze reis afmaken. Pas op voor degenen die proberen te infiltreren met beloften van hulp, die spreken over licht en liefde, maar wiens enige bedoeling is om het licht te vernietigen. De aanvallen die je kreeg te verduren tijdens je bezoek aan Ierland hebben je ernstig geschaad. Je begint er nu van te herstellen. Die persoon probeert jou en ons werk nog steeds te schaden, maar hij zal niet slagen. Hij is ontmaskerd. De inspanningen waarmee de Cabal probeert de bijeenkomst te verhinderen is nogal onthullend. Het laat zien hoe bang ze zijn om iemand daar de energie te laten bevrijden. De geplande bijeenkomst kan nu niet plaatsvinden aangezien er teveel bemoeienis is geweest met sleutelfiguren. We zullen doen wat we van plan zijn te doen, maar zullen de Cabal er van te voren niet van laten weten. We zullen ze verrassen wanneer de tijd rijp is. Degenen die eisen dat je alles op papier aan de kaak stelt hebben geen idee hoe dom dit zou zijn. Ze zijn nog steeds gevangen in 3-D modus en kunnen daar niet buiten kijken.

Velen van jullie herbeleven vroegere ervaringen met als doel herinneringen aan wie je bent op te wekken om je zo te helpen in te zien wat er van je verwacht wordt in dit leven. Het helpt je meer bewust te worden van de gevaren die rondom je op de loer liggen, omdat de duistere garde steeds op zoek is naar zwakke plekken die ze kunnen bespringen.


Sheldan Nidle op 23 sept 2014

Sheldan Nidle op 23 sept 2014

5 Imix, 19 Zip, 11 Ik
                                                                          
 Dratzo! We komen vandaag met goed nieuws! De verschillende programma’s om jullie levens te veranderen en ‘s werelds valuta te resetten laten nog steeds vooruitgang zien. We zijn verheugd dat de laatste pogingen van de duistere cabal gefaald hebben. Het einde van september zal een tijd zijn om in de gaten te houden m.b.t. welvaart, vrijheid en de opkomst van een succesvolle wereldvredebeweging. Vele regeringen op jullie wereld naderen een punt waar plotselinge verandering onvermijdelijk is. Deze veranderingen worden veroorzaakt door de toenemende druk die op de duistere cabal wordt uitgeoefend om haar nederlaag te erkennen en een begin te maken met de samenwerking met onze aardse bondgenoten. We zien het resultaat van letterlijk twintig jaar druk. Het nieuwe monetaire systeem is onderdeel van een fris financieel systeem dat zich afstemt op de verspreiding van de welvaartsfondsen op jullie wereld. Tezamen veranderen deze twee bewegingen de manier waarop jullie arbeid werkt. Deze serie veranderingen is slechts het begin; NESARA in Amerika en een daarmee verbonden mondiale beweging gaan jullie realiteit voor altijd veranderen.

Rainbow-Phoenix op 15 september 2014


Rainbow-Phoenix
op 15 september 2014
                                              
De Stop is Eruit Getrokken.

Dat dit Bewustzijn een openingsboodschap heeft die betrekking heeft op hen die ongeduldig zijn dat verandering plaatsvindt, die perplex zijn, verward en misschien zelfs boos dat er meer niet is gebeurd, dat de grote veranderingen niet zijn gebeurd.  Dat velen wijzen op dit Bewustzijn en dat dit Bewustzijn faalde om dit door te geven.  Maar het is niet alleen tegen Bewustzijn dat ze opstaan, want het is tegen velen die waarheden spraken, die de diepere concepten en begrippen hebben gedeeld, dat er een gebeurtenis is geweest en dat vele gebeurtenissen doorgaan die nu plaats vinden en dat die situatie en het geval is.

Dat het oorspronkelijke gebeuren op 21 december 2012, toen aan de energieën van degenen aan de macht werd getrokken en dat de nieuwe zwiepende energieën van bewustzijn die energieën zijn van hogere staten van bewustzijn, hogere niveaus van God Bron Bewustzijn, door de energie-rijken van Moeder Aarde, van Gaia en van de mensheid zelf  begonnen te vegen. Maar toen er geen directe verwoesting van de planeet kwam en een directe ascentie van degene die vooruit liepen op het gebeuren en die op concrete wijze vooruit liepen op hun persoonlijke ascentie, werden velen gefrustreerd en in verwarring dat er niets was gebeurd.

Een Boodschap van Moeder 24 September 2014 / Aisha North

Een Boodschap van Moeder
24 September 2014 / Aisha North
En hier ben Ik wederom, gereed om een volgende boodschap aan jullie wezen te geven. Want jullie zijn nu allemaal door een volgend stadium van jullie ontwikkeling heen gekomen dierbaren, en aldus staan jullie voor Mij alsof jullie fris herboren zijn, de lege voertuigen van weleer liggen afgedankt naast jullie. En aldus ook naast Mij, want ik werd ook op een dusdanige manier door een hernieuwing van de zintuigen en van de spirit heen gehaald, dat de materiële lagen wederom aangescherpt werden terwijl deze voedende elementen van energetische opheffing door ons allemaal heen stroomden. Want zie, deze tijdsperiode gaat niet slechts over de hoeveelheid van Licht en hoe het door onze collectieve Zon verspreid wordt, dit gaat ook over de energetische verschuiving die er plaatsgevonden heeft, en ten gunste van ons, is het laatste inderdaad het grootste nieuws. Want terwijl jullie allemaal samen kwamen en jullie intentie op het voorwaarts verschuiven focusten, hielpen jullie het volledige volume van deze massa om op iedere manier lichter te worden. Want wat er onze kant opkwam vanuit de buitenste bereiken van de Schepping, hielp wederom om het conglomeraat van de massa te veranderen dat al hier op deze planeet gecreëerd was op zo een manier, dat de energetische imprint dat het allemaal draagt ook verschoven is naar een zeer nieuwe hoek, eentje welke niet alleen het Licht op een zeer nieuwe manier reflecteert, maar ook eentje die het binnenkomende Licht zelfs meer efficiënt assimileert.  

Jij Bent een Buitenbeentje in Geloof en Creatie 23 September 2014 / Brenda Hoffman


Jij Bent een Buitenbeentje in Geloof en Creatie
23 September 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Het creëren van je droom beangstigt jou. Een dergelijke verklaring mag beschuldigend toeschijnen, maar is dat niet.
Je verborg jouw werkelijke wezen gedurende zovele eonen op de Aarde dat je nu angstig bent om anders te zijn, om te creëren, volledig de één of andere straf verwachtend zodra als jij jouw fysieke droom creëert.
Anderen mogen jaloers of kwaad zijn over jouw levensstijl verandering of jouw nieuwe gedragswijze. Want velen wensen dat je blijft zoals je was - zelfs als iets dergelijks niet en nooit mogelijk was op Aarde of in ieder ander deel van de Universums. Verandering is een constante. Maar vroegere Aarde veranderingen die je ervaren hebt waren groepsprocessen. Hoewel er altijd enige neezeggers waren, sommigen die weigerden om te geloven of met de tijden mee te verschuiven, er waren altijd genoeg verschuivingen om te verzekeren dat je deel van het grotere geheel uitmaakte.

Ontwaken, slapen, licht en duisternis. 24 september 2014 / door Jennifer Hoffman

Ontwaken, slapen, licht en duisternis.
 24 september 2014 / door Jennifer Hoffman

Wanneer we denken dat het tijd is voor verandering in de polariteit van de wereld, en het er niet direct naar uitziet dat dat zal gebeuren, of dat we resultaten zullen zien van het werk dat we doen en alles niet zo snel verandert als we zouden willen of hopen, dan voelen we soms dat onze inspanningen geen gevolg krijgen. Dat krijgen ze wél, maar wij kunnen die resultaten niet afmeten in termen van tijd, omdat we het verschil maken op manieren die niet altijd kunnen afgemeten worden. We willen dat het licht er is wanneer we ontwaken, maar niet wanneer we willen slapen. Dat is het evenwicht dat we allen zoeken, aan welke kant van het proces we ons ook bevinden, en we proberen uit te zoeken waar we ons het meest comfortabel voelen, bij het ontwaken of bij het slapen, in het licht of in de duisternis.