Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 september 2014

Engelen Gidsen: Een Compleet Nieuwe Wereld - een Kijkje in Wat Komen Gaat, gechanneld door Taryn Crimi, 9 september 2014,

Engelen Gidsen:
Een Compleet Nieuwe Wereld - een Kijkje in Wat Komen Gaat,
gechanneld door Taryn Crimi,
9 september 2014,
Posted by Brian R on September 10, 2014
Vertaald door: Iris van Loenen

Vandaag is ons gevraagd te bespreken wat wij waarnemen als de meest waarschijnlijke 'toekomstige' tijdlijn die jullie op dit moment manifesteren.

Meer in heb bijzonder is ons gevraagd om ons perspectief te delen, waar wij de menselijke collectieve energie naartoe zien bewegen, en welke veranderingen en vorderingen we zien die het meest waarschijnlijk zullen zijn op dit moment.

Dit is zeker een erg omvangrijk onderwerp, en we zullen ons best doen om de meest belangrijke veranderingen te delen die we waarnemen voor jullie nabije 'toekomst'. We zouden het fijn vinden onze zienswijze op deze manier met jullie te delen.


We zullen beginnen om onze zienswijze te delen over het huidige nu moment, en vervolgens zullen we ons verplaatsen naar jullie 'toekomstige' tijdlijnen.De Arcturianen De Verlichten Jullie Blauwdruk … Jullie Missie … en Wat er Gaat Komen 13 September 2014 / Anna Merkaba

De Arcturianen
De Verlichten
Jullie Blauwdruk … Jullie Missie
… en Wat er Gaat Komen
13 September 2014 /  Anna Merkaba
De verlichte strijdmachten van jullie vertrouwde wereld bewegen snel artefacten in/naar de posities. De verlichte strijdmachten, welke momenteel uiteenlopende informatieve decreten in het bewustzijn van jullie wezen verankeren, herschrijven de geschiedenis van dat wat er zich voorgedaan heeft. Want de waarheid van het verleden van jullie voertuigen moet naar de voorgrond van jullie wezen komen. De waarheid van jullie welwillende zelven moet zich verankeren in de pasgevormde bewuste rasters van jullie schepper zelven. Want de verlichte strijdmachten zijn zich inderdaad bewust van de op handen zijnde veranderingen die zichzelf snel op jullie planeet ontvouwen.
En als zodanig, wacht er veel turbulentie en vele veranderingen op diegenen die zich daarin bevinden. Vele veranderingen van de verlichten zullen zich voordoen. Want de EGO structuur van de verlichten zal voor eens en voor altijd desintegreren onder de pasgevormde invloed van de energieën en de portalen welke zich inderdaad openden voor allen die op Gaia verblijven.

De 13 Zegeningen en Deugden door Linda Dillon Geplaatst 13 september 2014

De 13 Zegeningen en Deugden
Uit het Boek "De Grote Ontwaking: Een Spiritueel Aandachtspunt" geschreven door Linda Dillon
Geplaatst 13 september 2014

Kathleen i.o.v. Golden Age of Gaia
In Linda Dillon haar boek, De Grote Ontwaking: Een Spiritueel Aandachtspunt, legt de Raad van Liefde heel eenvoudig de 13 Zegeningen en Deugden uit als een samengaand gedeelte van ons ascentieproces en één van de funderingen waarop Nova Aarde gebouwd wordt.  
Aartsengel Gabrielle zegt het op deze manier: "Kind je ziet de illusie van de oude paradigma's van de Aarde - de verlichting van gebrek, beperking, controle, hebzucht, dood, vernietiging, ziekte - maar waar zou je dit mee vervangen hebben? Wat is de nieuwe fundering waarop Nova Aarde gebouwd wordt? Het zijn de 13 Zegeningen en Deugden.

Oth: De Vierde dimensie, de dimensie van het niets. Ellen Rauh Geplaatst: 13 september 2014

Oth:
De Vierde dimensie, de dimensie van het niets.
Ellen Rauh
Geplaatst: 13 september 2014

Boek: De vierde dimensie, de dimensie van het Niets

Verwarring in de kosmos!

Goede avond jullie allen hier aanwezig. Weet dat deze avond zeer belangrijk is, niet alleen voor jullie mensen, maar in veel hogere mate voor de kosmos.

Er zijn grote verschuivingen bezig in de energetische lagen in de kosmos. Grote verschuivingen die enorme verhuizingen met zich meebrengen. Vele zielen die in de derde dimensie verbleven – op kosmisch gebied – verhuizen naar de vijfde. Dit is een gigabeweging. Zoals jullie als mensen in de verwarring zitten tussen de derde en de vijfde, zo is er nu een enorme verwarring in de kosmos.

Een Schrijven van de Schepper 12 september 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12  september 2014 / door  Jennifer Farley,

  “ Scheppingskracht: ”
Stel je voor: je bent een gracieuze danser, bewegend op muziek door jou geschreven, en op een podium dat door jou ontworpen is. De keuze van stijl, publiek en zaal zijn allemaal
 jouw schepping. De inhoud ervan–of die nu vrolijk of somber klinkt- is door jou opgesteld.
 Jij bent de ultieme scheppende kracht…dat is waarvoor jouw leven bestemd is.

~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters 


Heavenletter 5041 Wacht tot Je Gevraagd Wordt /13 september 2014

Wacht tot Je Gevraagd Wordt
Brief uit de Hemel
Zaterdag 13 september 2014

God zei:

Je denkt misschien dat je trouw bent aan jezelf als je jouw mening geeft. Jouw mening is slechts jouw mening. Heb je een te grote mening over jouw mening? Wanneer was jouw mening het waard verafgood te worden?

Als iemand jou om je mening vraagt, is het een ander verhaal. Zo niet, wat denk je dat jouw mening voor een ander waard is? Wat is jouw zaak om een mening over te hebben en wat is dat niet? Heeft iemand jou gevraagd?

vrijdag 12 september 2014

Het belang van het ontwikkelen van zelf-liefde en een volwaardige relatie met het innerlijke kind / 10 september 2014 / : Kathleen W

Het belang van het ontwikkelen van zelf-liefde en een volwaardige relatie met het innerlijke kind
Gepost door: Kathleen W op September 10, 2014
Geschreven door Dr Joshua David Stone,
vertaald door: Iris van Loenen

“Als er een panacee zou bestaan, oftewel een wondermiddel om te leven, is het zelf-liefde.” Paul Solomon, spiritueel leraar en universeel channel

Zoals de ontwikkeling van persoonlijke kracht de eerste gouden sleutel vormt voor een psychologische en spirituele gezondheid, zo is onvoorwaardelijke zelf-liefde absoluut de tweede gouden sleutel. Persoonlijke kracht en zelf-liefde zijn de bouwstenen voor een gezond uitgangspunt en zelfbeeld. De belangrijkste relatie in iemands leven is de relatie met zichzelf. Als we ons in onszelf vergissen, zullen we ons ook in alle overige relaties vergissen. 


Als we niet goed gecentreerd zijn in onszelf, hoe kunnen we dat dan zijn in relatie tot anderen? Om te begrijpen wat zelf-liefde is, bestaan er om te beginnen, twee soorten liefde in de wereld. Dat zijn voorwaardelijke liefde en onvoorwaardelijke liefde. Voorwaardelijke liefde is egoïstische liefde. Onvoorwaardelijke liefde is spirituele liefde. Deze laatste soort van liefde geldt voor anderen, maar bovenal voor onszelf.

16e Formatie 2014 (mosterdzaad) 11 september 2014 Robbert van den Broeke

16e Formatie 2014 (mosterdzaad)
11 september 2014
Robbert van den Broeke

In de avond van 10 september kreeg Robbert, vrij onverwachts, een onrustig gevoel. Hij voelde duidelijk een aanwezigheid die met hem in contact probeerde te komen. Ineens wist hij dat er weer iets stond te gebeuren  in de Palingstraat in Hoeven.  Hij zag een veld voor zich waar een aantal cirkels en ringen in lagen, achter elkaar. 

Roy was op dat moment ook aanwezig. Robbert had Richard Krebber (parapsycholoog, directeur van I.P.A.) beloofd hem te bellen wanneer er weer een cirkel zou verschijnen. Na ongeveer  een half uur arriveerde Richard en zijn ze met z’n drieën richting de Palingstraat gegaan. Daar aangekomen, stopte ze de auto bij een mosterdzaadveld. Dit veld blijkt slecht 300 meter verderop te liggen als het veld waar de ‘Hoefijzer-formatie’ in ligt die een week eerder is ontstaan. Gelukkig stond er een (bijna) vollemaan die avond en konden ze de formatie redelijk makkelijk vinden hierdoor. Deze bleek zo’n 50 meter verder in het veld te liggen. Het is een prachtige uitgestrekte formatie met cirkels en halve ringen die achter elkaar liggen. De totale lengte is zo’n 30 meter ongeveer.

Maak je klaar voor het nieuwe dat er aan komt met de equinox 12 september / door Selacia

Maak je klaar voor het nieuwe dat er aan komt met de equinox
12 september / door Selacia


Net voor de Equinox (21/9), is dit een uitstekende tijd om je voor te bereiden op een splinternieuwe energie-cyclus. In feite kunnen de transformatie-zaden die je de komende weken plant, enorme doorbraken en succes opleveren.

Indien je wachtte op gunstiger energieën, kan je deze momenten nu gebruiken om een en ander af te werken. Je kan nu vooruitgang boeken, zelfs met thema's en projecten die voordien nog versluierd of onbeweeglijk leken!

Om zeker te zijn gebruik je best je gezond verstand, en stem je af op de wijsheid van je hart, vooraleer grote veranderingen door te voeren. Die raad geldt altijd. Wat nu anders is, is de expansievere energie die in de lucht hangt, die je helpt je optimistischer te voelen en een en ander te verbinden in situaties die precisie en duidelijkheid vragen.

Ashtar on the road: van 14 november 2006: Susan Leland Geplaatst: 12 september 2014


Ashtar op de teleconferentie
van 14 november 2006:
Susan Leland
Geplaatst: 12 september 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wij zullen het hebben over wat wij zien als de directe toekomst, de gebeurtenissen in jullie toekomst en de resultaten die van deze geweldige show van onafhankelijkheid en uitdrukking van de verlangde richting voor jullie land worden gezien, en zeker ook voor de hele wereld, zowel bewust als onbewust.

 En wij willen duidelijk stellen dat er velen waren die steunden wat ereen tijdje geleden, in jullie tijd, werd verteld, of zullen wij zeggen, beloofd, en dat is dat de verkiezingen eerlijk zouden zijn. (USA)
  

Kryon: De Goddelijke Weg 32 Barbara Bessen 12 september 2014

Kryon:
De Goddelijke Weg 32
Barbara Bessen
12 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Een cursus in liefde. Boek 2.
De Universele geest. De Bron van alle Zijn. Een cursus in zelfliefde – deel 2

Jullie etherisch lichaam bevat ook de belangrijke chakra’s die de Goddelijke energie ontvangen en verdelen. De chakra’s zijn poorten naar de dienovereenkomstige dimensieniveaus die de mensen tijdens hun ervaringen op Aarde bezoeken. Nog hogere niveaus waarin jullie ook aanwezig zijn, bereiken jullie door hogere chakra’s die zich boven jullie fysieke en etherische lichamen bevinden.

Chakra’s zijn poorten naar de niveaus die jullie graag (zouden) willen verkennen. Als jullie hogere, lichtere niveaus willen bezoeken is het wel vereist dat jullie dienovereenkomstig zijn gereinigd. Jullie moeten in resonantie zijn met de daar aanwezige niveaus anders zal het binnengaan niet lukken. 


Een Schrijven van de Schepper 11 september 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
11  september 2014 / door  Jennifer Farley,

  “  Comfort en vrede. ”

Er kunnen perioden zijn dat menselijke woorden of welstand niet genoeg zullen zijn om een situatie beter of vredevoller te maken.
Als zoiets gebeurt, draag het dan over aan Het Heelal.
Er zit meer gemak en vrede in één ogenblik van Onvoorwaardelijke Liefde dan in alle woorden op jullie Aardse bestaansvlak.

~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters 

Op deze dag van je leven 12 September 2014

12 September 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat geluk nooit voortkomt vanuit de macht over anderen.

Thomas Jefferson heeft deze opmerking gemaakt en hij had gelijk.
Streef daarom naar macht met, maar niet naar de macht over.
Hieronder vallen ook mensen in de wereld, de mensen in jouw huis, en wie anders mogelijk in je bed liggen ...

De beste manier om de macht (of wat dan ook) te ervaren is om het weg te geven.
Maak iemand anders krachtig en je wordt zelf twee keer zo krachtig als je eerder was.

Maak iemand anders geliefd en je zult zelf twee keer zo geliefd worden.
Maak dat iemand anders een goed gevoel heeft en je zult jezelf twee keer zo goed voelen.
Het kan niet beter dan dit. En het is allemaal zo ... simpel.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Heavenletter 5040 Ken de Hoogten die Jij Bereikt en van Waaruit Je Nooit Kunt Vertrekken / 12 september 2014

Ken de Hoogten die Jij Bereikt en van Waaruit Je Nooit Kunt Vertrekken
Brief uit de Hemel
Vrijdag 12 september 2014

God zei:

 Het staat buiten kijf dat alles goed zal zijn. Alles is nu goed. Jij kunt het gevoel hebben dat dit niet zo is. Het kan zijn dat je beeft, maar toch, over de hele linie, ondanks je angst, is alles nu goed. Ik spreek van de Werkelijkheid en niet van jouw waarneming. Niets kan gebeuren dat afschrikwekkend is. Jij bent onder Mijn hoede. Onder Mijn hoede kan de dood je niet aanraken. Onder Mijn hoede is er geen dood.

Het kan zijn dat je de meest angstige persoon in de wereld bent en nochtans kan angst je niet aanraken. Jij kunt sidderen en beven, nochtans kan angst je niet aanraken. Je kunt je ontzetting voorstellen, echter niets kan je leven onderbreken. Het leven is een continuüm. Er zijn geen pauzes in het leven.

donderdag 11 september 2014

Meester Kuthumi: Veranderingen. Kris Won Geplaatst: 11 september 2014

Meester Kuthumi: Veranderingen.
Kris Won
Geplaatst: 11 september 2014
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

 “Wij, de Opgestegen meesters van de Witte Broederschap, zullen de verandering die geleidelijk zal ontstaan in alle westerse en oosterse werelden, ondersteunen vanuit onze geheime positie maar op een vertrouwde manier.”

Ik ben Meester Kuth-Humi (Kuthumi)

Mijn dierbare kinderen, het is een plezier om eens te meer bij jullie te zijn. Ik houd ervan om dit door verschillende kanalen te doen om niet aan het ego bij te dragen van een van de kanalen die misschien denkt dat zij/hij de enige is met dit vermogen en autoriteit om mijn boodschappen bekend te maken aan al hun broeders en zusters in God.

Kosmisch weerbericht “Overgave" 10 September 2014 /Yvonne Weeber

Kosmisch weerbericht “Overgave"
10 September 2014 /Yvonne Weeber

Hey lieve mensen,
Afgelopen periode kan er een zijn geweest van vermoeidheid, het even niet meer weten en je zelf af te vragen wat is het nou wat ik werkelijk wil. Veel dromen, des illusie, weerstand en verloren passie. Maar ook een gevoel van eenheid, Zijn en grote liefde ervaren hebben. De energie van deze supermoon is er een van grote healing en loslaten wat je niet meer dient.

Intens loslaten

Afgelopen periode was er een van intens loslaten. Met Saturnus conjunct  Mars in het transformerende teken Schorpioen, werden we geconfronteerd met macht en onmacht, diepe verliezen en beperking in onze scheppingskracht. Schorpioen is het teken van destructie en of transformatie. Wanneer het kleine ikje aan het woord is, ontstaan er macht en onmacht situaties. Mars staat voor je persoonlijke drijfveren, Ik wil en de kracht om te doen, niet goedschiks dan maar kwaadschiks of we gaan pushen, vaak vanuit gebrek aan vertrouwen. Pluto is de overtreffende trap van Mars en staat voor acceptatie van dat wat er is en Niet mijn wil maar uw wil geschiede. Vertrouwen dat het leven je geeft wat er bij je hoort en neemt wat er niet meer bij je hoort en waardoor je verder kan groeien. 

Op deze dag van je leven 11 September 2014

11 September 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat goed zorgen voor jezelf niet alleen een kwestie
is van een goede gezondheid, het is een voorzorgsmaatregel voor spirituele evolutie.

Sommige mensen zorgen beter voor hun auto dan zij doen voor hun lichaam.
De meeste mensen, in feite, besteden weinig aandacht aan hun lichaam totdat er iets mis gaat.
Maar waarom zou je dat soort situaties creëren?

Kijk naar wat je eet.
Hoeveel en hoe vaak doe je lichamelijke oefeningen?
Wanneer heb je je voor het laatst laten controleren?
Behandeling je jouw fysieke voertuig alsof het Goddelijk is?
Goed voor jou als je dat doet.
Als je dat niet doet ... waarom niet?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper 10 september 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10  september 2014 / door  Jennifer Farley,

  “De geschenken die je geschonken zijn. ”


Neem een ogenblik de tijd om dit te overwegen: elke persoon waarmee je in contact geweest bent in de loop van je bestaan op Aarde heeft jou iets gegeven. Zelfs als de ontmoeting niet zo goed afliep, toch kwam er iets goed uit voort. Dat kan iets kleins geweest zijn zoals een recept dat je tevoren niet gehad had of iets groots…zoals leren om te gaan met een moeilijk gevoel en te weten dat je nog altijd in orde zal zijn nadat alles gezegd en gedaan is. Als je ervoor kiest om de focus van ‘slecht’ naar goed te verplaatsen, dan ben je jezelf het geschenk van vergeving, aanvaarding en vrede aan het schenken. Geniet er van!

~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters


Heavenletter 5039 Liefde Vordert / 11 september 2014

Liefde Vordert
Brief uit de Hemel
Donderdag 11 september 2014

God zei:

Sta op en schijn, geliefden. De dag waarop je gewacht hebt, zal er zijn voor je het weet. Hij kan heel goed hier zijn tegen de tijd dat deze Heavenletter jou bereikt. Hallo, zonneschijn. Dag zorgen en bekommernis. Wat een verspilling toch van niet-bestaande tijd.

Er zal een feest zijn over de hele wereld. Het is alsof er een nieuwe kleur ontdekt is en die uit zichzelf de wereld in een nieuwe tint schildert. Dit is de kleur van vrede en het is de kleur van vreugde. Wrijf je ogen uit. Knijp jezelf, deze dag is eindelijk hier. Jij bent hier op Aarde om er getuige van te zijn.

woensdag 10 september 2014

Sheldan Nidle - 9 september 2014

Sheldan Nidle - 9 september 2014

4 Manik, 5 Zip, 11 Ik

Selamat Jalwa! We komen weer veel vertellen! De verschillende programma’s om jullie welvaart te brengen zijn er! Nu moeten jullie beter begrijpen wat er met ieder van jullie gebeurt. Noodzakelijkerwijs verandert jullie lichaam en wordt het klaargemaakt voor de uiteindelijke veranderingen die jullie zullen transformeren tot volledig bewuste Lichtwezens. Deze transformatie vindt plaats in fasen, op een manier die jullie lichaam in staat stelt zich aan te passen. Soms zijn deze aanpassingen moeilijk voor jullie. Deze zogenoemde ascentiesymptomen zijn dingen die jullie allemaal voelen. Je kunt vreemde hartritmen voelen, of vermoeider zijn dan anders na wat inspannend werk. De ernst van hetgeen jullie ondergaan is van tevoren door de Hemel bepaald d.m.v. de agenda’s die jullie vele lichaamsgidsen zijn gegeven. Jullie hebben met deze agenda’s ingestemd voordat jullie op dit Aardse vlak werden belichaamd. Strikte instructies werden aan onze medische teams gegeven m.b.t. hoe ieders individuele spirituele, mentale, emotionele en fysieke tekenen te rapporteren. Deze metingen helpen ons om dagelijks jullie persoonlijke kristallen lichtkamers te herconfigureren.

Kuthumi. Hoe wij jullie zien. Geplaatst: 10 september 2014

Kuthumi.
Hoe wij jullie zien.
Vertaald voor de meester door Hans Fiers
Geplaatst: 10 september 2014

Groeten aan jullie terwijl we via dit channel connecteren.

Sommigen van jullie denken dat je alleen maar kunt zien met fysieke ogen. Maar je heb nog wat te leren over hoger zicht. Ik vraag je om je met een open geest op te stellen. Sluit je gedachten niet af, omdat dit het ego voer geeft voor koppigheid. Dat is van toepassing op de vele niveaus van bewustwording tot een hoger niveau van bewustzijn. Wanneer je bewustzijnsniveau stijgt, wordt je veel bewuster van de energie. Jij voelt ze. En omdat je ze kunt voelen, wordt ze ook veel echter.

Ik kan je verzekeren dat je de beperking van je fysieke ogen zult overstijgen naarmate je steeds meer vooruitgang boekt. Je zult de voortreffelijkste kleuren gaan waarnemen, en ook Licht. Mooi, krachtig en stralend wit licht. Wanneer je dit licht kunt ‘zien’, maak je inderdaad een verbinding met onze hogere dimensies. Het is een schitterende ervaring en je ziel zingt van vreugde bij de herinneringen en het gevoel van eindelijk ‘thuis’ te komen.

Kryon: De Goddelijke Weg 31. Barbara Bessen 5 september 2014

Kryon:
De Goddelijke Weg 31.
Barbara Bessen
5 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn.

Jullie Goddelijke Plan – Aarde-magneetraster.

Een cursus in zelfliefde

Hebben jullie er ooit eens over gedacht hoe makkelijk het zou kunnen zijn als je liefde voor jezelf hebt? Nee, vinden jullie dit helemaal niet makkelijk? Waarom niet? Kijken jullie wel eens naar jezelf en negeren jullie je Goddelijk lichaam zoals zoveel mensen dit doen? Ook dit is uit de Eenheid gevormd.

Het kan dan wel door Schepperwezens zijn gebeurd die uit andere regionen kwamen en hun zaad gaven maar misschien irriteert dit jullie. Het waren zelfs vele zaden die jullie Zijn lieten ontstaan.


Een Schrijven van de Schepper 9 september 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9  september 2014 / door  Jennifer Farley,

  “ De pijn. ”   

Mijn mooie kind: er zullen in jouw leven mensen zijn die zich volledig inzetten om
jou te kwetsen.  Zij zullen dingen zeggen die niet op waarheid gebaseerd zijn,
zij zullen brutaal zijn, gemeen of je negeren in een poging om je op de een of andere
 manier te laten reageren, op gelijk welke manier…voor hun genoegdoening.
Tijdens die periode kan je jezelf op je laagst en eenzaamst voelen, maar wanhoop niet!
Gelijk de getijden veranderen, evenzo zullen deze situaties dat doen.
Wat vandaag aanvoelde als het einde van jouw wereld, zal morgen onbelangrijk lijken.
Wees sterk, wees moedig, wees flink en weet dat Het Heelal veel grotere plannen voor jou in petto heeft dan je je ooit kon voorstellen.

~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters