Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 september 2014

Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 6 september 2014

Blossom met de Galactische
Federatie van Licht
op 6 september 2014
vertaling Winny

Blossom: Goede morgen aan jullie.  Zo veel mensen genoten van jullie vorige channeling. Ze vonden die zeer nuttig op de wijzen van iets praktisch te doen. Dank jullie hiervoor.

Federatie van Licht: De warmste groeten van Liefde aan ieder een. Het is onze volle intentie om de ziel altijd te verrassen op haar beurt welke de zon door haar heen laten  schijnen.

Want dit is WIE JULLIE ZIJN en WAT JULLIE KWAMEN BELEVEN.
We VOELEN dat het nodig is om omstandigheden uit te zoeken die het Licht van de ziel verminderen/verkleinen en wat dan op hun beurt… de manieren aanmoedigt voor iemand om vanuit die ‘somberheid’ op te duiken… en om de ziel in verbinding te brengen met haar WAARHEID.

Wie Zijn de Elohim? 2 September 2014 / Steve Beckow

Wie Zijn de Elohim?
2 September 2014 / Steve Beckow
Er zijn wonderbaarlijke wezens die ons met de Ascentie helpen. Ik had een aangename discussie met een genodigde in de Vancouver Golden Gaia Meet-up over de Elohim, hetgeen mijn interesse in deze verheven wezens opnieuw actualiseerde.
Geloof het of niet, niet alleen zijn de Elohim onder de wijste en meest krachtige spirits, maar sommigen onder hen hebben zich bij ons aangesloten in deze onhandige droge kostuum die wij dragen. Ik heb er één ontmoet, en misschien twee, in de incarnatie. Ik zeg "één" omdat Aartsengel Michael bevestigde dat zij een Elohim was.

Kryon: “V.E.V.E.” 1 Lee Carroll 6 september 2014

Kryon:
“V.E.V.E.” 1
Lee Carroll
6 september 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Deze channeling werd gegeven in Bazel, Zwitserland.

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Bazel, Zwitserland op 6 september 2014.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 
Het channellingproces is veel algemener dan jullie weten. Ik weet wie hier zijn en er zijn mensen in de zaal, nu, die weten hoe channelling werkt. Als de heler naar de patiënt gaat is er een communicatie. Het is channelling en de genezer weet er alles van. Soms stapt de heler opzij en komt de informatie binnen die de genezer nodig heeft en die hem vaak is verteld door het innerlijk aangeborene van de patiënt die voor hem ligt. Dan beginnen de twee aan de balans, de dans der energieën, en de channeling begint.

Een genezer en een channellaar hebben iets gemeen. Zij channellen allebei, maar op verschillende manieren.Helers helen niet. Zij brengen in balans. Geen menselijk wezen kan heling forceren bij een ander. Toch vragen de meeste patiënten om balans zodat zij zichzelf kunnen genezen met de assistentie van de balans brengende heler.


Kryon: “V.E.V.E.” 2 Lee Carroll 6 september 2014

Kryon:
“V.E.V.E.” 2
Lee Carroll
6 september 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Deze channeling werd gegeven in Bazel, Zwitserland.

Weten jullie hoe oud jullie zijn? Dit deel van jullie had geen begin en geen einde. Het is een cirkel van liefde die zo perfect is dat de menselijke geest het niet kan bevatten. De ziel is een deel van de creatieve Bron van alle dingen. Het maakt jullie anders dan de andere dieren, lieve mensen. Ik wil dat jullie vaker naar deze kern gaan om deze dingen te ervaren waar wij nooit eerder op deze manier over hebben gesproken.
De Eenheid van alle Dingen

Onze reis gaat verder en wij zien een ander attribuut van de ziel. Wij hebben er maar een woord voor – Eenheid. Eenheid komt van de Ouden die vaak zeiden: ”Word Een met Alles.” Eenheid is geen concept. Het is een staat van Zijn. Kunnen jullie dit voelen? Kunnen jullie zien dat de rasters van de planeet werden geschapen om jullie dit te helpen voelen?

Eenheid stelt jullie in staat om de energie van de dieren te voelen, de lucht, de rotsen en de bomen. Maar meestal helpt Eenheid jullie te relateren met God en de anderen, zoals jullie,  om je heen, de andere mensen op de planeet.


Ontwaken met IlliaEm Voortgezette Communicaties - Deel 1 3 September 2014 / Dr. Suzanne Lie

Ontwaken met IlliaEm
Voortgezette Communicaties - Deel 1
3 September 2014 / Dr. Suzanne Lie
Terwijl de "toekomst" waar wij naar verlangd hebben het "NU" wordt dat wij leven, is het vanzelfsprekend om terug te kijken naar ons begin. Ik had een lange meditatie met IlliaEm vanochtend waarin er geen woorden en geen visioenen waren. Er was een gevoel van in leven te zijn met zuiver Licht en Onvoorwaardelijke Liefde. Deze gevoelens herinnerden mij aan mijn eigen ontwaking in de vroege 1990er jaren.
Binnenin de onschuld van onze eerste multidimensionale ervaringen, zijn wij open om de funderingen voor onze terugkeer naar ZELF te ontvangen. In deze serie zal ik mijn eerste ontmoetingen met IlliaEm vertellen en de verlichting die ik ontving omdat ik dapper genoeg was om in mezelf te geloven.

Aisha North en de Constant Companions Welkom bij de September Bijeenkomst Rondom de Vijver Zondag 7 September 2014

Aisha North en de Constant Companions
Welkom bij de September Bijeenkomst Rondom de Vijver
Zondag 7 September 2014
 

Lieve familie van het Licht!
Deze Zondag, om 21:00 Oslo tijd, is het wederom tijd voor een volgende Bijeenkomst rondom de Vijver. Ik denk dat velen van jullie ermee in kunnen stemmen dat de energieën al geïntensiveerd zijn, en het ziet ernaar uit dat we een volgende krachtige gebeurtenis gaan ervaren. Dit is wat de CC's erover te zeggen hebben:
"Wederom staan jullie voor één van jullie prachtige bijeenkomsten wanneer de collectieve energieën die jullie representeren wederom op een zeer nieuwe manier tot bloei gebracht zullen worden. Voor velen van jullie, zal dit een volgende kans zijn om immer dieper in/naar deze wonderbaarlijke poel van verenigd Licht te duiken, terwijl voor anderen, het de eerste keer zal zijn dat zij zich naar buiten wagen in/naar deze glinsterende Vijver van energetische vezels, allen samen verweven in een harmonisch geheel, eentje welke wijd en zijd resoneert. Want als jullie samenkomen, ontsteken jullie een volgend niveau van deze enorme grote en ingewikkelde energetische constructie, en zoals wij jullie op voorhand verteld hebben, is ieder enkelvoudig voorval van deze samenkomst stevig verankerd in de vorige samenkomsten, en dus, wat jullie in/naar deze poel van Licht brengen, iedere keer dat jullie je op deze manier verbinden, zal ongelijk aan alles zijn dat jullie er eerder aan vastgemaakt hebben.

Asthar on the road: Sananda's Zegening 26 augustus 2014 / Susan Leland


Ons doel is Liefde – Om die uit te dragen, te Leven. Ermee te bekrachtigen.

Sananda's Zegening*
Ashtar On The Road Teleconferentie
26 augustus 2014
Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve familie. Ik Ben Sananda en ik voel mij vereerd om hier bij jullie te zijn! Jullie zijn zover op je pad gekomen en die paden zijn geplaveid met liefde – hoewel zij niet altijd liefhebbend aanvoelen, en dat is gewoon een onderdeel van hoe de planeet  Aarde op dit moment is.

Toen ik in het Lichaam van Jeshua kwam was het pad niet altijd bezaaid met rozen. Er waren tijden waarin er dorens waren. En toch, toch was ik gezegend om de liefde altijd vast te houden en die aan iedereen aan te bieden, wie zij ook waren of wat hun intenties naar mij toe ook mochten zijn en naar degenen die met mij mee reisden.

Een Schrijven van de Schepper 5 september 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 september 2014 / door  Jennifer Farley,

" Bagage "


Vandaag is het tijd om eens te kijken naar de bagage die je meezeult. Sommigen onder jullie torsen die met waardigheid –als een ereteken- sommigen met afschuw en nog anderen gekwetst en beschaamd. Sommige (bagage) werd aan jou gegeven of je hebt haar misschien opgepikt uit je eigen vrije wil. Het zou zelfs kunnen dat je haar bij je draagt als een vorm van bescherming. Het is tijd om het neer te zetten, mijn geliefde. Je mag het zelfs uitpakken en elk onderdeel onderzoeken om te beslissen of je het houdt of niet. De keuze is aan jou. Maar, Ik ben hier om je te vertellen dat zij (de bagage) niet langer nodig is voor je bestaan. Laat ze los! De lichtheid van het bestaan die je (hierdoor) zal verwerven overtreft ruimschoots de voordelen van haar verder te blijven torsen.

~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters 


Bashar:: 2 snelle technieken voor het manifesteren van de gewenste realiteit. door Darryl Anka Geplaatst: 6 augustus 2014


Bashar: 
2 snelle technieken voor het manifesteren van de gewenste realiteit.
door Darryl Anka
Geplaatst: 5 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Eerste snelle techniek
 1. 1.    Maak een heldere visie of Intentie van hoe je wilt dat je gewenste realiteit (jouw gewenste leven) eruit ziet.
  2.    Gewoon omdat je bestaat Verdienje automatisch alles wat je maarwilt. Zorg er goed voor dat je voelt dat je deze gewenste realiteit Verdient.
  3.    Wat zouden mensen die deze gewenste realiteit al ervaren precies Geloven?
  4.    Adopteer dit Geloof. Als er gebeurtenissen komen die in tegenstelling zijn tot dit Geloof, of dat er Geloof opkomt dat in strijd is met jouw pas aanvaarde nieuwe Geloof (omdat je niet kunt veranderen wat je niet “bezit”):
           A. Ontken het niet. Erken en Bezit dit van zijn kracht ontdane Geloof.   
           B. Realiseer dat dit ontkrachte geloof en jullie pas geadopteerde Geloof allebei even               echt zijn, gelijkwaardig zijn en zij beide in jou zijn.
           C. Terwijl je je dit realiseert, kies er dan gewoon voor om jouw gewenste pas                              geadopteerde Geloof, uit te drukken. (omdat jij ALLE Geloven al bezit is het niet                  nodig om ongewenste Geloven te verwijderen. Druk eenvoudigweg de gewenste                    geloven uit!)
  5.    Voel de manier waarop iemand zicht voelt die deze gewenste realiteit al ervaart.
  6.    Denk op de manier waarop iemand denkt die deze gewenste realiteit al ervaart.
  Handel zoals iemand die deze gewenste realiteit al ervaart, zou handelen.                     

Heavenletter 5034 De Remedie voor Verdriet / 6 september 2014

De Remedie voor Verdriet
Brief uit de Hemel
Zaterdag 6 september 2014

God zei:

Het is niet de bedoeling dat je kijkt naar het leven alsof het een gelijke kansen werkgever moet zijn. Het is niet de bedoeling om je aandacht te vestigen op dat alles in het leven gerechtvaardigd is. Je hoeft geen score bij te houden, geliefde. Het is niet aan jou om iets te roepen over wat je denkt dat eerlijk is of wat je denkt dat oneerlijk is. Het leven is niet zo. Eerlijk is niet een vraag die het leven stelt. Het leven is niet een spel met gelijke kansen. Het leven is meer als een bergketen. Het heeft toppen en dalen. Iemand die op de bovenste top van de bergketen en iemand die, vanuit het oogpunt van de wereld, in het laagste dal is kunnen hetzelfde geluk hebben. Dat is aan hen. Jij begrijpt dit. Een rijke man kan wel of niet zo gelukkig zijn als een arme man. Geluk hangt af van meer dan het externe beeld van het leven. Natuurlijk doet het dat.

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 9 september 2014

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 9 september 2014

Meester Morya,

Loop niet vertwijfeld rond maar heb vertrouwen in de werking van het Goddelijke. Wanneer je dit kan, zal je ondervinden dat je steeds meer geleid wordt. Je zal zelfs tot in de details van je leven kunnen ondervinden dat je geholpen wordt en dat er zoiets is als een uitwisseling van energie. Op bepaalde momenten word je gesteund door de moeilijkste tijden heen en kom je tot oplossingen waar er normaal gesproken geen oplossingen zouden zijn.

Alles wat je vraagt, wordt overwogen en je wordt geleid naar dat wat het beste voor je is. Als je dit leert inzien en dus vertrouwen in het Goddelijke hebt, krijg je een leven dat de moeite waard is. Ieder leven op zich is natuurlijk wel de moeite waard, maar een leven vanuit het Goddelijke - in samenwerking met de Meesters en met de Goddelijke Wezens op deze aarde - is uitzonderlijk.


vrijdag 5 september 2014

15e Maiscirkel formatie 2014 03 september 2014 Robbert van den Broeke

15e Maiscirkel formatie 2014
03 september 2014
Robbert van den Broeke


Op 31 Augustus kreeg Robbert (s' morgens rond 6 uur) het beeld door in zijn hoofd van een hoefijzervormige formatie in de mais. Robbert schreef dit op en maakte er een tekening van en had deze voorspelling bij Nancy Talbott gedeponeerd (zij leid al jaren het wetenschappelijk onderzoek naar Robbert).

In de nacht van 2 op 3 september kreeg Robbert een onrustig gevoel en zag hij in een flits een veld langs de Palingstraat  in Hoeven voor zich en zag in een visioen hoe een lichtbol met een hoog zoemend geluid boven het veld hing en een grote flits uitstootte. Robbert zag uit de flits een hoefijzervorm die compleet uit licht bestond in het veld vallen, waarop Robbert tegen Roy zei (die op dat moment bij hem was) dat ze naar de Palingstraat in Hoeven moesten rijden.

Op deze dag van je leven 5 September 2014

5 September 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat het goed is om fouten te maken. Fouten zijn onze
vrienden - ze helpen ons om te groeien.

Eigenlijk is het onmogelijk in reële termen om een "fout" te maken, want alles wat we
een 'fout' noemen brengt ons eigenlijk voordeel.

Dus marcheer vooruit met volle kracht en de sterke urgentie van Nu.
En maak je geen zorgen over het maken van "fouten."
Maak je eerder, zorgen over het bang zijn om er geen te maken.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper 4 september 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 september 2014 / door  Jennifer Farley,

 "Jouw Licht "
Diegenen met duisternis aan hen klevend zullen altijd aangetrokken worden tot jouw licht.
Er zal een beroep op jouw bekwaamheden worden gedaan.
Maar het zal de taak zijn van je ‘menselijke kant’ om te ontraadselen of zij klaar zijn om geheeld te worden en bereid om te veranderen.

~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters 


Heavenletter 5033 Breng naar de Wereld Wat Jij Wilt / 5 september 2014

Breng naar de Wereld Wat Jij Wilt
Brief uit de Hemel
Vrijdag 5 september 2014

God zei:

Het leven in de wereld blijft voort puffen. Het leven in de wereld, zoals jij het kent, vestigt zich misschien nooit. Daarom is het jouw plicht je te vestigen. Binnenin jezelf, nestel je. Je bent wijs en kalm. Het leven brengt onverwachte verhalen en toch kun je deze verhalen lezen zonder ongerust te worden. Wat heeft het leven een verbeelding!

Wat het in elkaar draait kan niet worden teruggenomen, maar wat het leven in elkaar draait blijft veranderen en groeien en soms komen dromen uit.

donderdag 4 september 2014

De Pleiadische Hoge Raad ~Amygdala~ ~Vruchtbaarheid~ ~Overvloed Portaal 3-9 Sept~ 3 September 2014 / Anna Merkaba

De Pleiadische Hoge Raad
~Amygdala~
~Vruchtbaarheid~
~Overvloed Portaal 3-9 Sept~
3 September 2014 / Anna Merkaba


Fantastisch potentieel ligt er verderop voor de mensheid. Fantastische toegangspoorten van potentieel en kans welke hun poorten voor iedereen aan het openen zijn. Kansen om de kennis van het zelf te verhogen. Kansen om boven het alledaagse uit te stijgen, kansen om te helpen bij de ascentie van je wezen, maar meer belangrijk een kans om alles te reorganiseren en opnieuw te adresseren dat diepgeworteld geweest is in de psyche van voorbije eonen. Het portaal dat nochtans wederom op het aangegeven moment in de tijd voor jullie aardebewoners open gaat, is om een fantastische kans met haar mee te brengen om bewust alle oude energieën te reinigen en te herbalanceren, ruimte makend voor de energieën van Liefde, Licht en oneindig potentieel.
Want wij zullen onbevangen met jullie spreken over de kans-toegangspoort welke diens deuren voor iedereen opent die getuigenis af zal leggen voor de vruchtbare aanvang van nieuwe energieën die GAIA, terwijl wij spreken, verheffen.

Vanuit het Verleden in/naar het NU De Introductie van IlliaEm 30 Augustus 2014 / Dr. Suzanne Lie

Vanuit het Verleden in/naar het NU
De Introductie van IlliaEm
30 Augustus 2014 / Dr. Suzanne Lie
Terwijl wij in/naar het Nu van onze ware ZELF verhuizen, beginnen wij de boodschappen te begrijpen die we lang geleden ontvingen en vaak vergaten. Ik weet dat ik deze eerste boodschap vergeten was die ik van IlliaEm ontvangen had op 1 juli 1995. Ik wens om het vandaag mee te delen, want het is nu net zo belangrijk als dat het toen was.
1 juli 1995
Geliefden,
Ik Ben Illuminata Emaculata, De Onbevlekte Verlichting. Ik werd ook gekend als IlliaEm, de Elohim van Arcturus. Mijn ware naam kan niet uitgesproken of geschreven worden in jullie taal, maar sluit je ogen en oren nu terwijl je mijn handtekening voelt.  

Maya Berichten DAGELIJKSE GIDS VOOR ZELFBEKRACHTIGING DAG 2 Donderdag 4 September 2014

Maya Berichten
DAGELIJKSE GIDS VOOR ZELFBEKRACHTIGING
MAYA BERICHT  DAG 2
Donderdag 4 September 2014


IK 2 GEEN-LIEFDE

Welkom terug, Ik ben IK 2 (Witte Wind), 
we hopen dat niet dat we jullie niet hebben doen schrikken met de introductie van gisteren. Het is onze wens om jullie dichter bij ons en tot jezelf te brengen, eerder dan jullie af te stoten met uitspraken die niet jullie huidige begrip van de wereld waarin jullie leven weerspiegelen. Vandaag gaan we een kijkje nemen op de energieën die door IK 2 aangeboden zijn. Elke Hoeder van de Dag en Toon weerspiegelt een verscheidenheid van energie, want wij zijn een collectieve groep, geen individuele zielen. Wat mogelijk discrepanties lijken te zijn,  zijn slechts verschillende facetten van dezelfde diamant. Het aspect dat wij deze dag willen delen is de polariteit. In jullie Rijk, kwamen de wereld scheppers met dit idee van tegenstellingen. Waar je omhoog moet, moet je naar beneden. Waar warmte is, zul je koude vinden. Waar licht is, zult je donker vinden.

Op deze dag van je leven 4 September 2014

4 September 2014
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat je angsten je eerder hebben gestopt,
Maar ze mogen je nu niet stoppen.

Wat is het ergste dat kan gebeuren?
En als dat gebeurd, wat zou er dan gebeuren?
En als dat gebeurd is, wat dan?

Nu ... als je toegeeft aan je angsten, waar blijf je dan?
Precies waar je nu bent?
En als dat is waar je wilt zijn, waarom is dan de andere mogelijkheid zowaar een beetje spannend voor jou?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Oth: Mineralen en edelstenen. Ellen Rauh Geplaatst: 4 september 2014

Oth:
Mineralen en edelstenen.
Ellen Rauh
Geplaatst: 4 september 2014

Lieve Oth, u had het over de energie die de Aarde zelf uitstraalt.
Kunt u daar iets over vertellen? En mijn interesse ligt ook in de mineralen, wat voor invloed dat op de mineralen heeft.

Wij hadden het al vaker en vooral vroeger over mineralen. Mineralen gaan een steeds sterkere plaats innemen en belangrijkere plaats innemen. Jij weet wat er gebeurde in Zuid-Afrika in de Tafelberg. Kristallen komen vanuit de diepte naar boven en gaan reflecteren. Wij hadden het over reizende mineralen en moest je weten wat een stroom van vluchtelingen daar op gang is. Mineralen die verdwijnen van plaatsen waar ze niet meer gevoed zullen worden.

Een Schrijven van de Schepper 3 september 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 september 2014 / door  Jennifer Farley,

 " Gedachten. "

Let eens op hoeveel van één dag aan liefde gewijd is en hoeveel daarvan gespendeerd wordt aan negatieve emoties.
Jij hebt de bekwaamheid om je gedachten te veranderen en -als gevolg daarvan- te veranderen hoe je je bestaan op het Aardoppervlak ervaart.
~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters